The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Steve Downie
😄😄

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Srácok, értem én, hogy csajok meg minden de a sorozatról legyen szó ne arról, hogy ki melyik csajt döntené meg a sorozatból mert el fogok kezdeni törölgetni.

Why so serious?

Narxis
😄DD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

fel kell fedeznünk Földünk kulturális sokszínûségét

every damn day

stargatelost
Egészségetekre! 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Narxis
Üdv, a nevem franc2.<#hehe>

Üdv, a nevem franc. <#hehe>
stargatelost
OMG, ez ilyen majdnem kopasz? <#merges2> Kellene a francnak <#levele>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Szerintem Maggie néz ki jól, meg az a csaj se ovlt rossz akit kinyirt. (az ijász õr)

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

anytime

http://gaborszantai.co.uk/

Narxis
Pedig a kis morcos Michonne-ra is ráférne. 😄 Na jó, én megteszem... xD

The Sopranos
Bezzeg Carolt és Michonne-t senki sem akarja megrépázni...
whehehehehe

FORzA PALeRMO

Shiwo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
pár rész és úgy is visszatér valami módon...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Hát hamarabb néz ki 17-nek, mint 27-nek...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

40 új üzenet: 80%- Beth megbaszása, 19%- egyéb 1%- Daryl elhagyja a csapatot<6spoiler>

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

stargatelost
Ne

Mor3llo
27 éves???
jesszusom, most ráizgultam

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

elég gáz h kb 17évest kell játszania😄
de ránézésre is annyi hahaha
kommersz
myepisodes szerint a 16. resz lesz aprilis elesejen.

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

csak most "zárkóztam fel" a friss adásokhoz, akkor most hetente lesz? Meddig? Június?

every damn day

Valojaban a 'kis szoszi' 27 eves, Andrew Lincoln pedig 39, igy semmi akadalya nem lenne😊

http://gaborszantai.co.uk/

arsnl
amcsiknál vasárnap este, hétfõ reggel torrent

kommersz
hetfon

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

next ep mikor?

every damn day

Narxis
De bolondok vagytok... 😄DD

Mor3llo
a viszketõ pöcök ellen a legjobb a lõcskenõcs <#ejnye1>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Akkor kérhetne a faterjától valami gombaölõ kenõcsöt <#idiota>

Viszket a pinája.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Andr0
+1

Valljuk be a kis szöszi egy masszív kef$lésre vágyik.

Armin & Ayu fan

mijki

Úgy néz ki mégse lesz néger a csapatban.<#idiota><#banplz>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

cylonflatus
A puszit még meg lehet ily módon magyarázni, de ahogy utána Rickre nézett...

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

blackfire001
egész jó volt a rész, de szerintem Rick már nem alkalmas vezetõnek. addig legalábbis nem, amíg az érzelmei befolyásolják, és nem tud vezetõként fontos döntéseket hozni. egyedül a kormányzó ellen kb esélyük sincs.
Count Adyn
Ez ugrott be😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

DeerHunter01
😄

\"Erről van szó!\"

cylonflatus
Dögöljek meg, ugyanez jutott az eszembe miközben a hsz-t írtam! <#wow1> Telepátia? Kollektív tudat? Véletlen egybeesés? Bírom az ilyesmit 😊

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Seth
Azért kapta a puszit,mert visszahozta a nõvérét, nem kell egybõl rosszra gondolni,perverz állatok 😄

PSN ID.: Beegabor

grebber
Majd Ricknek a fia megadja neki ;-)

Next PC upgrade: 2022

Úgyis kajaként végzik.

DeerHunter01
Jól a tömegbe kellett volna lõni Rickéknek. 😄

\"Erről van szó!\"

desigo
A város lakóinak durván felháborító a kétszínû viselkedése.
Vagy az arénában õrjöngve tombolnak a vérontásért vagy az utcán állva tanácstalanul bámulnak ki a fejükbõl mint egy kisborjú.
vicc
stargatelost
LOL, ebbõl is látszik, hogy az imdb-t bárki szerkesztheti.

Ezt most találtam imdb-n a szöszirõl, ez miez? 😄

"Beth is Maggie's little sister and Hershel's daughter.

Beth is also Carl's new love interest. Despite the minor age difference, Beth has been making googly eyes at Carl since the 3rd Season began. If the little guy is lucky, she'll make a man out of him before she turns 18 and it becomes illegal.

Beth Greene is one of the most valued members of Rick's group. She can sew, cook and, according to Axel, is real good with baby Judith.

Narrowly escaping the loss of her virginity to her nerdy, now dead boyfriend Jimmy, Beth has her eye on Carl. Night after night Beth lies in her bunk dreaming of the day Carl gives her his sheriff's hat and asks her to go steady. In anticipation of the inevitable event, Beth has started a Hope Chest. Each day she sneaks into Maggie and Glenn's cell and pilfers from their condom stash. On a scavenging mission with Daryl, Beth discovers a Victoria's Secret, where she single handedly takes out a dozen walkers and stocks up on black lacy thongs, thigh highs, padded bras and scented candles while Daryl looks on in confusion."

Mennyi év is van közöttük? Egyáltalán hány éves? Mondjuk kell a létfenntartás az apokalipszis után... 😄 De az a puszi engem is meglepett csöppet, mondom mivan, farokra fáj a foga?

Andr0
Ez azárt van mert Sheldon el-köhintette hogy meghalt tudjukki...😄

Armin & Ayu fan

Narxis
Én Rick helyében adnék neki de úgy, hogy csak na. 😄D Fõleg így mocskosan a jó.

eddigi legnagyobb, 12,3 milliós nézettséggel tért vissza a sorozat - az évadpremier 10,9 volt
18-49-ben pedig 7,7M volt, ami új basic cable nézettségi rekord sorozatok közt.
nem gyenge...
Andr0
A kis szöszi rá szeretne ugrani Rick bácsira... Mindig is bejött nekem a kis ártatlan😄

Armin & Ayu fan

grebber
Rick elég rendesen kezd befordulni. Õ harapás nélkül fog bezombulni

Next PC upgrade: 2022

DeerHunter01

\"Erről van szó!\"