The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
every damn day
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
http://gaborszantai.co.uk/
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

jesszusom, most ráizgultam
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
de ránézésre is annyi hahaha
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
every damn day
http://gaborszantai.co.uk/
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
every damn day
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Úgy néz ki mégse lesz néger a csapatban.<#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
PSN ID.: Beegabor
Vagy az arénában õrjöngve tombolnak a vérontásért vagy az utcán állva tanácstalanul bámulnak ki a fejükbõl mint egy kisborjú.
vicc
"Beth is Maggie's little sister and Hershel's daughter.
Beth is also Carl's new love interest. Despite the minor age difference, Beth has been making googly eyes at Carl since the 3rd Season began. If the little guy is lucky, she'll make a man out of him before she turns 18 and it becomes illegal.
Beth Greene is one of the most valued members of Rick's group. She can sew, cook and, according to Axel, is real good with baby Judith.
Narrowly escaping the loss of her virginity to her nerdy, now dead boyfriend Jimmy, Beth has her eye on Carl. Night after night Beth lies in her bunk dreaming of the day Carl gives her his sheriff's hat and asks her to go steady. In anticipation of the inevitable event, Beth has started a Hope Chest. Each day she sneaks into Maggie and Glenn's cell and pilfers from their condom stash. On a scavenging mission with Daryl, Beth discovers a Victoria's Secret, where she single handedly takes out a dozen walkers and stocks up on black lacy thongs, thigh highs, padded bras and scented candles while Daryl looks on in confusion."
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
18-49-ben pedig 7,7M volt, ami új basic cable nézettségi rekord sorozatok közt.
nem gyenge...
Armin & Ayu fan
Next PC upgrade: 2022