The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A zombi harapásától hamarosan meghalsz és egy idõben át is változol mivel mindenkiben ott van a "zombi vírus"
Bazinga!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ha jól értettem (és a játékban is beszéltek errõl), akkor a vírus csak egy idõ után fertõzött meg mindenkit (ezért nem minden halott lett zombi). De, a sok zombivérben úszkálás miatt megfertõzõdtek. Ezekután kétféleképp tudnak meghalni- "simán" vagy harapástól. A harapás viszont nem azért halálos, mert megfertõz, hanem mert erre mindenki hajlamos, ha egy halott valami megcsócsálja (tudjuk be a rothasztó baktériumoknak, amik eszegetik a zombikat)
I'm done
every damn day
ha megharapnak szép lassan átváltozol... volt is egy ember aki így járt, plusz Andrea testvére is asszem
Bazinga!
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Szóval én inkább a karakterfejlõsére szavazok. Az kis beszélgetés Rickkel meg pont kellett, így látszik, hogy õ maga elfogadja, hogy most nem 100%-os és a többiekre is kénytelen bízni dolgokat illetve megbízni bennük.
Ráadásul, ha nem lenne ilyen viszonylag nyugodt rész, akkor még hihetetlenebb lenne, amit ez a néhány ember véghezvisz.
Andrea dublõrje megint megjelent. Bár legalább most nem volt olyan feltûnõ, mint a fenékvillantós résznél.
ajánlom a rész többi részét 😄😛
Bazinga!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Bazinga!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na de azért tábortûz-hangulat, meg a szõke kis dugnámcsaj énekelget, Rick babusgatja a gyerekét, közben meg odamegy megbeszélni a kis 'tanácsához' a haditervet. Az ilyen jelenetek annyira furák, ironikusak, hogy a fejemet fogom. És volt már 1-2 ilyen jelenet jócskán.
Ezért is lesz jó a köv. rész, végre kimennek, világot látnak, közbe tõlem mehet Carl meg Rick között a lelkizés, leszarom, csak ne legyen már kisdobos-tábor fíling minden részben 😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
ez egy AMC dráma... aki otthon van a sorozatokban az tudja, hogy ez mit jelent 😊 ne tessék rinyálni 😛
Bazinga!
Kezd egy kicsit vontatott lenni a sztori szerintem így, hogy letelepültek meg a zombikat elfelejtették. Woodburyt hagyjuk a francba, pár új szereplõvel találkozzanak és menjenek tovább vagy legyen valami fejlemény a vírussal 😄
every damn day
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
a farmon a zombi horda hogy és miért került oda? Csak poénból?
every damn day
Egyébként kéne ilyen rohamrendõr páncél nekem. 😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Andrea powa! Am. szegény már lassan olyan mint egy aszalt szilva, legalábbis a karján.
Merle hatalmas arc, remélem marad sokáig. 😄
Carl meg keményedik... :😄
viszont Andreat valaki lõje már fejbe, pls!!!4 még Lori se volt ennyire agyatlan... tipikus idióta szõke p*csa ez az Andrea... Michonne függõlegesen félbe vághatná a kardjával... 😊
Bazinga!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
http://gaborszantai.co.uk/
every damn day
A halál csupán a kezdet...
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
Amerikában a prepperek már tartottak több gyakorlatot is zombi invázió ellen. 😄 Meg airsoftban is össze lehetne hozni egy kis zombiskodást. 😄😄
https://www.youtube.com/watch?v=QtdxpZHLPYY
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Nekem az tetszik, hogy a zombit játszó színészek külön kajálnak az "emberektõl". <#vigyor>#vigyor>
Meg mondjuk az se gyenge, hogy Merle-t snipernek nézte valaki, és kijött a SWAT! <#ijedt>#ijedt> <#nyes>#nyes>
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Persze mindenki benne van csak fõhõs nem. Jó kis poén, majd milyen nagy lesz nevetés a végén amikor az eddig halottnak hitt szereplõk megjelennek. Persze Lori már 1-2 alkalommal majdnem elcseszte a dolgot, de szerencsére Rick betudta annak hogy biztos csak hallucinálta a "halott" feleségét. 😊