The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BoneDragon
Láttad már carlt nevetni?

precision
És ki mondta, hogy a vér terjeszti a "kórt"?
A zombi harapásától hamarosan meghalsz és egy idõben át is változol mivel mindenkiben ott van a "zombi vírus"

Bazinga!

Narxis
Amúgy láttátok a néger szamurájt nevetni? 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

A zombi vírus mindenkiben ott lappang, az ép és egészségesekben is. Ami kinyír az vagy a fertõzés, vagy a vérveszteség, vagy a puszta tény, hogy belekóstoltak a bensõségeidbe. A zombi szája nem éppen egy tiszta dolog...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Hátöháthátö

Ha jól értettem (és a játékban is beszéltek errõl), akkor a vírus csak egy idõ után fertõzött meg mindenkit (ezért nem minden halott lett zombi). De, a sok zombivérben úszkálás miatt megfertõzõdtek. Ezekután kétféleképp tudnak meghalni- "simán" vagy harapástól. A harapás viszont nem azért halálos, mert megfertõz, hanem mert erre mindenki hajlamos, ha egy halott valami megcsócsálja (tudjuk be a rothasztó baktériumoknak, amik eszegetik a zombikat)

I'm done

every damn day

Igaza van, nem logikus. Elsõ részekben sima harapás volt. És ugye átváltozott. De már akkor is mindenki talpig vérben gyilkolta a zombikat. Na most nehogy már az ne legyen olyan fertõzõ. Aztán ugye kiderült, hogy mindenki fertõzött. Szóval ezzel szerintem nem tudnak mit kezdeni és benne hagyták.
A harapástól csak lázas leszel, gondolom elfertõzõdik és meghalsz, zombi csak azért leszel, mert épp meghaltál és grátiszként visszatérhetsz <#vigyor>

precision
nem nézted az elsõ évadot? 😊
ha megharapnak szép lassan átváltozol... volt is egy ember aki így járt, plusz Andrea testvére is asszem

Bazinga!

Egyébként nem értem tisztán, ugye kiderült, hogy nem fertõzõdnek az emberek, hanem eleve mindenki fertõzött, és halál után átváltozik. De akkor minek kellett az öreg lábát levágni? Most akkor egy sima harapástól is meghal az ember és átváltozik?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Pedig szerintem azok a részek a legrosszabbak, amikor túlságosan erõltetik a zombi dolgot. Csupa vér mindenki, de nem gond az nem fertõzõ, csak, ha megkarcolnak. 😊
Szóval én inkább a karakterfejlõsére szavazok. Az kis beszélgetés Rickkel meg pont kellett, így látszik, hogy õ maga elfogadja, hogy most nem 100%-os és a többiekre is kénytelen bízni dolgokat illetve megbízni bennük.

Ráadásul, ha nem lenne ilyen viszonylag nyugodt rész, akkor még hihetetlenebb lenne, amit ez a néhány ember véghezvisz.
Andrea dublõrje megint megjelent. Bár legalább most nem volt olyan feltûnõ, mint a fenékvillantós résznél.
azért az Andreás zombis rész elég jó volt😄
ForzaInter
nem lövöldöznek és már egybõl jön, hogy töltelék rész meg hogy unalmas😄

Yo, Bitch!

precision
amirõl beszélsz kb. 5 perc játékidõt tett ki, még is problémázol miatta 😄
ajánlom a rész többi részét 😄😛

Bazinga!

Mor3llo
ajánlom a hozzászólásom többi részét is 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

precision
ironikusak? inkább emberiek... ez különbözteti meg Rickéket az állat Governor féle bandától akik ujjongva ünneplik ahogyan emberekre eresztik a zombikat

Bazinga!

Mor3llo
Szerintem is félig töltelék rész volt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most nem arról beszélek, hogy Andrea vívódik, hogy leszúrja-e a Kormányzót, vagy sem, bíznak-e Merlében, vagy nem...ezek kellenek, rendben is vannak.
Na de azért tábortûz-hangulat, meg a szõke kis dugnámcsaj énekelget, Rick babusgatja a gyerekét, közben meg odamegy megbeszélni a kis 'tanácsához' a haditervet. Az ilyen jelenetek annyira furák, ironikusak, hogy a fejemet fogom. És volt már 1-2 ilyen jelenet jócskán.
Ezért is lesz jó a köv. rész, végre kimennek, világot látnak, közbe tõlem mehet Carl meg Rick között a lelkizés, leszarom, csak ne legyen már kisdobos-tábor fíling minden részben 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Andr0
szerintem jó rész volt... nekem bejön az egész sorozat.

Armin & Ayu fan

desigo
hatásos rész volt most szerencsére kevesebb durvulással...
precision
töltelék rész... 😄

ez egy AMC dráma... aki otthon van a sorozatokban az tudja, hogy ez mit jelent 😊 ne tessék rinyálni 😛

Bazinga!

grebber
Ez elég töltelék rész volt 😞

Next PC upgrade: 2022

Az tényleg elég hülye 😄
Kezd egy kicsit vontatott lenni a sztori szerintem így, hogy letelepültek meg a zombikat elfelejtették. Woodburyt hagyjuk a francba, pár új szereplõvel találkozzanak és menjenek tovább vagy legyen valami fejlemény a vírussal 😄

every damn day

szucsy89
Remélem Daryl kilövi a másik szemét is Philipnek ahogy ígérte <#nevetes1>
cylonflatus
Ahogy írtad, mûbalhé. Néha meg olyan csont lazán nyírnak ki egy rakással.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

FZoleee
egy helikopter hangja vezette õket ki õket Atlantából, ha minden igaz... szerintem elég hülye indok😄
Az kiderült amúgy és nem emlékszek rá, vagy titok, hogy az elõzõ évadban

a farmon a zombi horda hogy és miért került oda? Csak poénból?

every damn day

Szerintem azért ijedtek meg mert eddig is több zombi ment be ahol a négerek is, most meg a félszemû kidöntötte mind a két fõkaput. És eddig nem láttam semmi olyasmit amivel megtudnák javitani, félszemû meg a levegõbe is lövöldözött rengeteget, és a lövéseket akár több km-el is arrébb meglehet hallani, évad végén talán az lesz hogy megérkezik a börtönhöz egy pár ezer fõs horda 😄 De ha a börtönben még biztonságban lennének, az udvaron akkor se tudnának buzát vagy akármit termeszteni, és a kaja amit találtak a konyhában gyorsan elfogy.

Egyébként kéne ilyen rohamrendõr páncél nekem. 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Narxis
Ja még valami eszembe jutott...

nem értem ezt a szarakodást a zombikkal az udvaron se. Simán ki tudnák takarítani, ha nem egyszerre akkor apránként, mondjuk van ott 30 zombi akkor 10-et a kerítéshez hívnak, leszúrják, 10-et lelõnek és a maradék gyerekjáték. Amikor bejöttek a börtönbe akkor igaz, hogy lövöldöztek is de rengeteget késekkel, nyíllal intéztek el. Ez megint egy mûprobléma, védelem szempontjából pedig nincs jelentõsége sõt talán hasznukra is van a Kormányzó ellen, el kéne menniük kajáért és lõszerért.

Narxis
Jó kis rész volt, végre használtak egy koszos kocsit, gondolom a gyártónak nem volt reklámszerzõdése. 😄

Andrea powa! Am. szegény már lassan olyan mint egy aszalt szilva, legalábbis a karján.

Merle hatalmas arc, remélem marad sokáig. 😄

Carl meg keményedik... :😄

precision
végre egy jó rész, én szeretem az ilyeneket is... kell a dráma, a karakter fejlõdés, a dialógusok... tetszett...

viszont Andreat valaki lõje már fejbe, pls!!!4 még Lori se volt ennyire agyatlan... tipikus idióta szõke p*csa ez az Andrea... Michonne függõlegesen félbe vághatná a kardjával... 😊

Bazinga!

Carollal nekem semmi bajom, teljesen normális nõ. Viszont Michone és Andrea megetethetné magát a zombikkal.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Megdögölhetne, és jöhetne a helyére egy fiatal, dögös leszbikus ázsiai csaj 😄

Kár azért azért a rabért, jó fej volt

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Énekelni szoktuk.

http://gaborszantai.co.uk/

dragon11
no

Carolt csípitek?

every damn day

dragon11
végre ma új rész😄 vis hajnal 😛

Fenrir
Csak megint pont egy huszadrangú karakter halt meg. Mondjuk ha Carolt lõtte volna fejbe akkor azt mondanám, hogy ez már igen 😊

A halál csupán a kezdet...

Steve Downie
Ez kibszott nagy rész volt! A vége epic

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

"Am. tudjátok mi kellene? Ilyen walking dead túlélõ tábor. Mekkora királyság lenne."

Amerikában a prepperek már tartottak több gyakorlatot is zombi invázió ellen. 😄 Meg airsoftban is össze lehetne hozni egy kis zombiskodást. 😄😄

daver88
ez kétségtelen

Narxis
Legalább próbálkozik. Ez is dicsérendõ.

daver88
szerintem inkább írd le, és ha visszaolvastad magadnak, megfelelõnek találod, akkor posztold ki a nagyközönségnek...de ezt így inkább ne <#schmoll2>

ScarY MAN
<#shakehead>

...

Sziasztok itt az elsõ bemutatóm a sorozatról melyben az elsõ évadot mutatom be. Remélem tetszik.
https://www.youtube.com/watch?v=QtdxpZHLPYY
<#taps><#eljen>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

dragon11
ez nagyon igaz XDDD

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Ez jó! <#eljen>
Nekem az tetszik, hogy a zombit játszó színészek külön kajálnak az "emberektõl". <#vigyor>
Meg mondjuk az se gyenge, hogy Merle-t snipernek nézte valaki, és kijött a SWAT! <#ijedt> <#nyes>
Kaplan
Mint a Játsz/mában... Nagy poén lenne. <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Valójában az egész egy gigantikus Április bolondja tréfa amit Lori talált ki a férjének, hogy ne legyen már olyan sótlan. Minden meg volt szervezve egészen eddig. Amerre csak mennek mindig amikor éjszakáznak kiürítik a soron következõ területet és zombi statisztákkal népesítik be. 😊

Persze mindenki benne van csak fõhõs nem. Jó kis poén, majd milyen nagy lesz nevetés a végén amikor az eddig halottnak hitt szereplõk megjelennek. Persze Lori már 1-2 alkalommal majdnem elcseszte a dolgot, de szerencsére Rick betudta annak hogy biztos csak hallucinálta a "halott" feleségét. 😊