The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Mondjuk remélem ezt nem olvassa. 😊 Ááá biztos nem, mert különben már beleverte volna a fejem a bifgkehhcwekghkbkrvg
Ha meg lentebb látott Walker akár BÁRMILYEN Z filmben is szerepelne 5 percen belül véget érne a zombi apokalipszis.
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Egy olyan Benetton reklámokra hajazó "Megértjük a Részlegesen Halott Szindrómásokat" plakát meg kell!
Per Aspera Ad Inferi.

REAL MADRID
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
REAL MADRID
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Am. ez a rész tisztára olyan volt mint egy sima féltékenységi jelent ahol a csajt zaklatja az exe. 😄 Hiába világvége vannak még klasszikus sztorik. 😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
REAL MADRID
I want to be a mighty pirate ever!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Andrea helyzete egyáltalán nem könnyû. A városban is vannak ismerõsei, akikkel baráti viszonyt ápol. Bár a sorozatbab ebbõl csak annyi látszik, hogy különbözõ embereket nevükön szólít, váltanak két szót. A másik bandában a húga, Dale, Shane, azok, akikhez igazán kötõdött, már rég nincsenek ott. Michonne van egyedül, akivel szorosabb kapcsolata van. De õs is csak nem rég került oda.
Egyik oldalon ott a biztonságos város, meleg étel, meleg ágy, másikon a hideg börtöncella, vélhetõen kaja se sok. Szóval könnyû itt mondani, hogy miért nem ezt és azt csinálta. Amint végképp kiderült, hogy nem tudja kibékíteni a két felet, meghozta a döntést.
Szóval ezért nem értem mindig az Andrea elleni kirohanásokat itt. Akárhogy nézem õ a legösszetettebb karakter. Ráadásul az egyetlen nõ a sorozatban, akinek van normális szerepe és nem csak két részenként 4 mondata van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez a rész (s3e14) halál gagyi lett.
A raktárépületes kergetõzést nem minõsítem. Andrea már csak fegyverért is bekukkanthatott volna a kocsiba. Az meg hogy az utolsó 2 méteren a semmibõl elõugrik és elkapja a kormányzó nagyon valószínû. Simán elkaphatta volna útközben is és akkor nem lett volna bollywood szintjén ez a rész. Rövid lett biztos a script az egész évadhoz és kell egy két üres rész, hogy kitöltsék a hiányt.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
tényleg idióta szõke p#csa.
a fa mögé bújós jelenetnél én is tudtam, hogy jönni fognak a zombik... tényleg röhejes már, hogy odabasznak bármit lopakodás terén és csak a legutolsó pillanatban hallják meg õket 😄 ráadásul szembõl is jöttek "meglepetés walkerek" szóval tényleg nem értem 😄
Bazinga!