The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cylonflatus
Tudta, hogy fotózzák, ezért utasította a sejtjeit, hogy mutassanak külsõre öregecske formát, hogy mi emberek ne érezzük rosszul magunkat, hogy ezzel is jelezze emberségét és hogy mindenki egyenlõ. Pedig nem lenne neki kötelezõ... most elmorzsoltam egy könnycseppet. Micsoda ember, mekkora szív!

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Hát nem tudom... már õ sem a régi!

Mondjuk remélem ezt nem olvassa. 😊 Ááá biztos nem, mert különben már beleverte volna a fejem a bifgkehhcwekghkbkrvg
Túl macerásnak hangzik. Golyót a fejükbe és mehetnek a máglyára.

Ha meg lentebb látott Walker akár BÁRMILYEN Z filmben is szerepelne 5 percen belül véget érne a zombi apokalipszis.
csokalaci

http://facebook.com/musicleander

és walker a fõszereplõ vezetákneve 😊

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

cylonflatus
Van egy új zombis sorozat, az In the Flesh. Biztos több embernek nem fog bejönni a koncepció, de szerintem baromi jó. Végre egy nem tucat zombie szarság. Röviden az alapszitu: az ún. "részlegesen halott szindrómás betegség"-ben szenvedõket kikezelik, és igaz kicsit még lestrapáltak külsõre, de egy kis álcázó sminkkel, kontaktlencsével és egy gyógyszer folyamatos szedésével visszaadják õket a családjuknak, megpróbálva újra integrálni õket a társadalomba. Van itt minden, családon belüli ellentétek a visszafogadott miatt, élõ-halott szembenállás, zombi.. izé RHSZ beteg gyûlölõ ember, embergyûlölõ RHSZ-esek, a Bibliát újraértelmezõ zombi próféta (jelenések könyve 1.18. „és az élõ: halott voltam, de íme, élek örökkön-örökké), stb, és ha a többi is olyan lesz mint az elsõ rész én megvettem kilóra.
Egy olyan Benetton reklámokra hajazó "Megértjük a Részlegesen Halott Szindrómásokat" plakát meg kell!

precision
<#banplz><#idiota>

Bazinga!

Még jobb lett volna egy ilyen vég mert anno Andrea viszont kis híján lelõtte Merlét. Szóval a karmikus bosszú beteljesült volna. 😊
RatBaG
ez elõbb néztem meg ezt az idióta filmet. kicsit meglepõdtem, hogy "merle" az egyik fõszereplõ 😄

Per Aspera Ad Inferi.

<#gonosz1>

REAL MADRID

Darthmushroom
itt még az is vicces h qva messze van a toronytól+gaz, és õ elhitte h simán észreveszik. mondjuk poén lett volna Rick azt hiszi Lori, vagy csak úgy unalmába elkezd zombikat ölni és lelövi 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

😄DD

REAL MADRID

desigo
hahahaha <#nevetes1>
LOL EPIQ WIN!😄

Count Adyn
Még ha szerepelt volna a részben Carl is ahogy menõn néz ki a kalap alól, tökéletes lett volna😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Narxis
Én. 😄

Am. ez a rész tisztára olyan volt mint egy sima féltékenységi jelent ahol a csajt zaklatja az exe. 😄 Hiába világvége vannak még klasszikus sztorik. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

szucsy89
😄DDDDD <#taps>
Tegye fel a kezét aki tényleg elhitte, hogy Andrea eljut a börtön kapuig. <#vigyor1>

REAL MADRID

Na milyen a survival instinct? Aki próbálta már, írhatna élménybeszámolót! 😊
cylonflatus
Hát, nem ülnék abban a székben. Amúgy az ilyen G.-féle elmebeteg szociopaták nekem rémisztõbbek, mint egy tucat walker.

Ja igen, tényleg. 😄 Na de majd most megkapja a jussát! 😄DD
cylonflatus
Már le volt rázva, amikor a nyílt tereprõl befutott a susnyásba, a fák közé az autó elõl. Csak egyenesen a börtönbe kellett volna mennie, de nem, õ bevárta abban a házban Mr G.-t...

Hát de ott a mezõn észrevette a governor, ott már menekült, muszáj volt valahogy lerázni.
cylonflatus
Én azt nem értettem, hogy miért ment be abba a házba? Ahelyett, hogy ment volna egyenesen Rickékhez a börtönbe, direkt leállt bújócskázni a Governorral?

pff mit izélsz arra volt dolga...😄

sparrow35
Ennél már csak az jobb hogy átvágva az erdõn kiér egy mezõre ahol a governor furikázik egy terepjáróval éppen. <#banplz>

I want to be a mighty pirate ever!

Darthmushroom
😄😄 én is inkább élmény függõ vagyok, nem grafika, örök kedvenc 99s Imperium Galactica 2 vagy pl fm-be is mit nézzek grafikának?😄 még a meccset se 3d-be nézem hanem 2 be 😄 am "idõsebb" korosztálynál nem is divat grafikát nézni nekünk menõk voltak anno azok is,ment a whááóóóó milyen szép meg állat.

cylonflatus
2000? Az nekem már virtuális valóságnak tûnt mátrixi magasságokban, a ZX80 és Commodore után. A CGA kevésnek tûnik 16 színnel 600*200 mellett? Volt nem egy játékom, hogy grafika se volt benne, és ezt tessék szó szerint érteni: egy állókép se, csak szöveg. Mégis imádtam.

Darthmushroom
ja 10 éves grafika b*zik húzzák lefele 😄 nem tudom azokkal mi lett volna 2000s évek elején 😄

Narxis
Am. eddig csalódott véleményeket olvastam.

Kongy
Érdekes úgy volt, hogy nem jön PC-re, legalábbis sehol sem volt feltüntetve, aztán mégis 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Narxis
Jaja, mindjá ki is próbálom.

Azért ne felejtsük el akárki akármilyen kemény, embert ölni más, mint zombit. Ebben a részben erre szembetûnõbben már nem tudták felhívni a készítõk a figyelmet. A nagy darab fekete fickó szájbarágósan többször is elmondja.
Andrea helyzete egyáltalán nem könnyû. A városban is vannak ismerõsei, akikkel baráti viszonyt ápol. Bár a sorozatbab ebbõl csak annyi látszik, hogy különbözõ embereket nevükön szólít, váltanak két szót. A másik bandában a húga, Dale, Shane, azok, akikhez igazán kötõdött, már rég nincsenek ott. Michonne van egyedül, akivel szorosabb kapcsolata van. De õs is csak nem rég került oda.
Egyik oldalon ott a biztonságos város, meleg étel, meleg ágy, másikon a hideg börtöncella, vélhetõen kaja se sok. Szóval könnyû itt mondani, hogy miért nem ezt és azt csinálta. Amint végképp kiderült, hogy nem tudja kibékíteni a két felet, meghozta a döntést.
Szóval ezért nem értem mindig az Andrea elleni kirohanásokat itt. Akárhogy nézem õ a legösszetettebb karakter. Ráadásul az egyetlen nõ a sorozatban, akinek van normális szerepe és nem csak két részenként 4 mondata van.
cylonflatus
Kint van a TWD: Survival Instinct címû játék, ha valakit érdekel.

akkor logoltak be a zombival játszó játékosok az MMO ba😄 elõzõ nap ott logoltak ki😄

Darthmushroom
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Te komolyan azt hiszed h a Kormányzó olyan amatõr h simán ott felejti a kulcsot a kocsiba,meg Andrea nem is arra fele jött ki az épületbõl, meg nem hiszem h kulcs nélkül betudta volna indítani.inkább az a WTF h múltkor simán átsétált oda az erdõn pár óra alatt most meg kóvályog az úton meg mindenfele és 1 nap alatt ér oda a börtönhöz

desigo
Szerintem inkább Milton fogja elengedni.
Andr0
ja az nagyon kemény volt 😄 én is kiakadtam mint a kakukkos óra.

Armin & Ayu fan

Ezek már biztos elkezdtek mutálódni sprintelõ-lopakodó turbózombivá.
Bizony annak még tartalma is volt.
Ez a rész (s3e14) halál gagyi lett.
Egyedül az utolsó 5 perc volt az amiért megérte volna az idõmet pazarolni erre a részre. Andrea megérdemelte a sorsát. Nem egy lehetõsége volt, hogy oldalt váltson, de õ ezt választotta. Most két szék közé esett. A kormányzóról tudta, hogy egy beteg állat mégsem ölte meg amikor lett volna lehetõsége rá.
A raktárépületes kergetõzést nem minõsítem. Andrea már csak fegyverért is bekukkanthatott volna a kocsiba. Az meg hogy az utolsó 2 méteren a semmibõl elõugrik és elkapja a kormányzó nagyon valószínû. Simán elkaphatta volna útközben is és akkor nem lett volna bollywood szintjén ez a rész. Rövid lett biztos a script az egész évadhoz és kell egy két üres rész, hogy kitöltsék a hiányt.
Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Csacsi
Tipikusan olyan rész volt...mint a gyerekszíndarabok, mikor kiabálni kell a színésznek, hogy ott a farkas...Õ a gonosz...stb...stb

Nem hinném, hogy olyan ügyes Andrea, hogy kulcs nélkül elindítja a kocsit (mert a Kormányzó sem hülye,hogy nem veszi ki. A másik meg, hogy minek rongálja meg az autót, mikor abban a hitben volt a Kormányzó meghalt.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

A kerekeket tényleg kiszúrhatta volna.
Ez is igaz, de akkor legalább az, amit desigo írt, hogy megpróbálta volna megrongálni, kiszúrni a kerekeit a késsel minimum. Persze lehet úgy volt vele, hogy biztos nem éli túl a rászabadított zombikat, de hát akkor is biztosra kellett volna mennie.
Lehet, hogy azért nem vitte el az autót, mert a kormányzónál volt a kulcs. Beindítani kulcs nélkül egy autót pedig nem hiszem, hogy olyan egyszerû, mint a legtöbb filmben, hogy összeérintesz két drótot és kész.
precision
nem szoktam kárörvendõ lenni de Andrea teljesen megérdemli a sorsát
tényleg idióta szõke p#csa.

én sem értem miért nem vitte el az autót... és azt sem, hogy miért csak most jutott el az agyáig, hogy a governor egy pszichopata állat
a fa mögé bújós jelenetnél én is tudtam, hogy jönni fognak a zombik... tényleg röhejes már, hogy odabasznak bármit lopakodás terén és csak a legutolsó pillanatban hallják meg õket 😄 ráadásul szembõl is jöttek "meglepetés walkerek" szóval tényleg nem értem 😄

Bazinga!

Kíváncsi leszek különben a Kormányzó meg a Milton közötti nézeteltérésre is. Gondolom utóbbi gyújtotta fel a "harci zombikat", nem?
De most tényleg, nekem is ugyanez jutott eszembe egybõl...
Mi a manóért nem vitte el a kocsit, miután otthagyta a kormányzót hadakozni? Megy bazmeg gyalog tovább a kis késével. Na sebaj, jöhet a kínzóeszközök garmadája! 😄 Amúgy ide a rozsdás bökõt, hogy Michonne fogja megmenteni valahogy!