12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
#6308 Remélhetőleg ez a rész mindenkit megerősített arról, hogy a Governor semmit sem változott. ^^ -
#6307 ezért csak félszezon vége, hogy várd a februárt :P -
#6306 [spoiler] A kormányzó mindig nagyon jól tudta manipulálni az embereket. Amúgy a az tank jól jött volna a börtön lakóknak ha nem gyullad ki. Az meg megint csak érdekes volt hogy a tankal nem öltek meg senkit pedig cska elég lett volna a közelükbe célozni már repültek is volna a végtagok.
Az meg érdekes hogy Rick és Carl miért egyedül hagyták el a börtönt. Hova lett Michone és hova lett a "fekete" brigád. -
#6305 Na ezért a részért megérte az a két epizódnyi, kritikán aluli Kormányzós szenvedés.
De istenem, megint miken sírtok, a tank begránátozásán? Ki a faszt érdekel, nem igaz nem tudjátok csak simán nézni és élvezni a sorozatot.
Viszont egy valami...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Oké, hogy a Kormányzó megzápult, de hogy a csapata is? Mégis hogy gondolták komolyan, ha berongyolnak a tankkal, mennyire lesz élhető a hely, ha bezúdulnak utánuk a zombik? Logic much? Mindegy, ha ez kellett hozzá, hogy ilyen remek durvulást kapjunk.
Kibebaszott kurva jó volt!!! -
#6304 Ez tényleg érdekes jelenség, miközben az, hogy a halottak föltámadnak és sétálnak, embereket esznek, az nem zavarja a realitásérzékét :) -
#6303 Érdekes én pont megszerettem és neki szurkoltam végig... -
#6302 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de meggyűlöltem a kormányzót , örültem amikor kinyírták :))) -
#6301 Alapból pont egy katona ne lőné szét a gyerekeket a gyerek viszont rögtön fejest ad neki?:D -
#6300 Szerintem ez pont egy nagyon gagyi rész volt... -
Susarc #6299 tankos dolog valószinüleg tölthettek és azért tudott beesni az utastérbe:P ,de látjátok,hogy real lifeban is megy ez:P -
Susarc #6298 NAGYON JÓ RÉSZ VOLT!!
de ez kééééééééééssz:D:D
-
IXEMGabeo #6297 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD LOL OMG -
Neoncsoves #6296 Szerintem félreértesz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A sok halott szereplő miatt kérdeztem :D -
#6295 Nem, ez most jó rész volt. -
Neoncsoves #6294 GRRM besegített a forgatókönyvbe vagy mi a tosz van? :D -
Jimbo #6293 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sajnos nekem lett igazam... -
#6292 gravitáció? :) kiabálja a fazon hogy "grenade" magyarul bejutott az utastérbe... ezért is ugrott ki
de már megint ilyeneken vagytok kiakadva :) mint ha nem így működne már a filmipar ezer éve :) aki reális fegyver ábrázolást vár az nézzen dokumentum filmet -
#6291 elég ha addig gurul ahol betöltik, az nem olyan erős kisajtó. pláne ha épp töltenek és nyitva volt akkor csá. Simán megesik -
#6290 De oda hogy jut be? -
#6289 spoiler!!!
hallatszik hogy végig gurul a csőben és az utastérben robbant fel... -
G_ArchAngel #6288 Haborus filmekben is mindig ez volt.
Nem ertek hozza, de a (kezi)granat szorodasa mas, mint a (lovedek)granat indito robbanasae, ami kontrolaltan egyiranyu. -
#6287 Nem, de kizártnak tartom, hogy egy gránát kárt tudjon tenni benne... -
kissssss #6286 láttál te már egy tank ágyúcsövének a belsejét? :-D -
#6285 Ez is messze van azért a Walking Deades dologtól... -
#6284 na jó kettő már képes rá -
#6283 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elég nagy hülyeség volt amit Rick kigondolt, hogy ők bizony akkor is ottmaradnak, 0 logika, az egész az ő hibája... Ez meg hogy Daryl bedobott egy gránátot a tank csövébe, hát ez elég furcsa volt, szerintem ettől nem lenne semmi baja a tanknak, az a kis robbanás biztos a csőben maradna, de legalább megint elintézték a happy endet, meg is lepett volna, ha valami új történik. Legalább a börtönt otthagyták, elég unalmas volt már... -
#6282 nagyon rész? :D jóhogynem már nagyon kígyó :D -
#6281 egy üzenetre ébredni mely a mostani rész spoilere... utálom a haverjaimat:D -
#6280 EZ NAGYON RÉÉÉÉSSSZ!
OMFG -
#6279 hát kinek mi. az erősebb kutya baszik. tény, hogy ez már jóval nagyobb a kockázat amit ezzel bevállal. -
haxoror #6278 pontosan -
IXEMGabeo #6277 Ha így áll a dolog akkor megtudtuk azt is, hogy ő még nem tud a betegségről, aminek okán a börtönlakók szenvednek...és ezekszerint nem ő küldte Darrylékre azt a sok zombit és a rádión sem ők szóltak hozzájuk...
Csak, mert egyesek ezeket feltételezték a topikban, de, mint látható a Kormányzónak köze nem volt már régóta Rickékhez... -
IXEMGabeo #6276 biztos, hogy leteszi, mert ott hagyták abba amikor a Kormányzó szemben áll a börtön bejáratával az erdő végén és ott még Michonne életben volt bőven. Azelőtti nap érkeztek vissza a portyáról. Meggyőződésem, hogy ez a jelenet, amikor Hersehelre és Michonnera fogja a pisztolyt jóval korábbi jelenetsor -
#6275 Jaj, az előzőt a #6270-re szántam. -
#6274 Amit a Governor csinál, annak már semmi köze a túléléshez. -
Pares #6273 Én is úgy látom, hogy az egyetlen dolog, ami Briannel kapcsolatban megváltozott, hogy betegebb lett, mint valaha. Tömeggyilkos hajlamú pszichopata, menthetetlen eset. Mihamarabbi likvidálása erősen ajánlott. -
r4pt0r #6272 A kérdésedre ott van a válasz, a rész végi előzetesben. :D -
#6271 Megváltozott a véleményem, mégis fejlődött ez a Governor. Betegebb mint valaha... -
#6270 BETEG BETEG BETEG RÉSZ VOLT
Governor[
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vajon megváltozik? békét akar rickékkel, biztonságot? vagy a bosszú vezéreli? olyan hidegvérrel tette el láb alól a régi ismerősét is mint a szar. kegyetlen jó rész volt, így kell túlélni valóban!!! nem teketóriázni, az erősebb kutya baszik! -
#6269 Tyűűű ez jó kis rész volt. Kíváncsi leszek a mid season fináléra. Az sztem durvább harc lesz mint az előző mert kell a kormányzónak a hely, nem csak a bosszú vezérli. Annyiban fejlődött a kormányzó, hogy újra van életcélja(nyilván nem csak a túlélés bármi áron) de ez bizarr módon nem különbözik az előzőtől. Ott a kiscsaj és az anyja meg a vízbe láncolt zombi(tisztára olyan volt mint az üvegben tartottak). Próbált megjavulni vagy inkább elszakadni a múltjától de ebben a világban egyszerűen nem lehet.