The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arról már nem is beszélve,hogy az elõzõ évadhoz képest mekkora elõrelépés volt a mostani.
Ekkora tûzerõvel támadhattak volna bármikor korábban a kormányzóék.
Ha meglepetésként éri Rickéket akkor esélyük sem lett volna védekezni.
Carlal kapcsolatban: Elképzelhetõnek tartok egy mondjuk 5 éves ugrást, amikor Carl már 18 lenne, mondjuk akkor már egy másik szereplõ játszaná, vagy valami ilyesmi, de ez még tuti nem a negyedik évadban.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
amúgy ha Carl ilyen idegbeteg pszichopataként folytatja, meg is van a következõ évad Governor-ja 😄
"According to a February 27 report in USA Today, production on The Walking Dead Season 4 will begin May 6 in Atlanta. There will be 16 episodes (just like Season 3). Season 4 will reportedly premiere in October 2012, as expected, and they will likely do the midseason break thing again. We're still waiting on an exact premiere date, so just clear every Sunday in October until further notice!"
Tehát májusban kezdik a forgatást, 16 epizód lesz, és valamikor októberben lesz a premier.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Egyébként továbbra is hülyeségnek tartom, hogy egy harapás, ami egyébként nem halálos, végzetes lesz. Viszont amikor kaszabolnak nyelik a vért vélhetõen, mert maszk nincs rajtuk, az nem árt nekik.
Én csalódott vagyok, hogy kiírták Andreát, ráadásul így.
Sophia hiánya miatt pedig Carl motivációja és jellemfejlõdése hiányos és nem lehet mindent érteni.
Szerintem a 2. évad jobb volt, de ez se volt rossz.
every damn day
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ha a ketto ugyanaz a hely, akkor tobbet nem kell forgatasra jarnod.
http://gaborszantai.co.uk/
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Azért talán egy évadzárótól elvárható lenne némi iránymutatás a következõ évadra vonatkozólag, ahogy tette ezt helyesen az elsõ kettõ.
És ne ugyanaz legyen már mint az évad többi részében.
Érted a problémát?
Semmi baj a drámával, a szereplõk jellemfejlõdésével stb, de azért nem egy átlag részrõl beszélünk, most így engedtek el egy fél évre?
Semmi Wutafucka?
Na majd Spartacus😊
every damn day
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
a nyitó jelenet szerintem marha jó volt, de utána sem volt gond. én egyedül a cliff-et hiányoltam a végérõl.
a kormányzó azért az évad végére már simán olyan geci lett mint a képregényes változata.
az ilyen kommentek, hogy: "vontatott, unalmas a sorozat, kevés az akció" már kurvára unalmasak. ez egy dráma sorozat, és egy olyan csatornán fut amely pont a dráma sorozatairól híres, és a képregény sem az akcióról szól..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Yo, Bitch!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Why so serious?
Reggel TWD, aztan Dawn of the Dead, elmentem egy kavezoba olvasni a World War Z-t, hazajottem es Day of the Dead.
Jo ez a husvet hetfo 😄
Hja, a szponzorok koze meg beveszik a "Plants vs Zombies" jatek fejlesztoit 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
En is. Ezert is volt udito latni, hogy a sztorit masfele vezettek, es nem a mindenki altal elvart iranyba 😊 Illetve, tuti, hogy valamilyen modon elokerul meg a felszemu, a kovetkezo evad egyik legvaratlanabb pontjan... Vagy nem 😊
Next PC upgrade: 2022
Annyi elonye van a nyugis zarasnak, hogy idoben igy ugorhat megint egy nagyot a sorozat (mert hat Carl sem lesz fiatalabb), nem marad elvarratlan szal, es ha 2 evvel kesobb folytatjak, uj helyen, siman elfogadhato - ellentetben azzal, hamondjuk egy vadnyugati jo es rossz parbajban eldordult loves utan fel ev mulva derulne ki, ki talalt es ki nem... (mert erre a parbajra vart titkon mindenki, csak hat nem mindig klisekbol all az elet)
Persze itt nem csak 2 ember hanem 2 világnézet csapott össze amit a szituáció szült, ezen moralizálni egy sorozatban pedig szvsz nem egyszerû. A legjobban viszont tényleg a WTF zárás hiányzik, egyáltalán nem kell izgulnunk a köv. évadig. Ez van akinek jó van akinek nem, passz.

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!