12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
kissssss #6548 olyan vagyok mint egy kincsesláda.
jó mélyre kéne temetni téged.
-
chilisos #6547 -
Austin Bailey #6546 majd a 8. évadban intelligens zombiként fog visszatérni, és megszervezi a zombi államot -
84569 #6545 azzal a kormányzó az utolsó pillanatban eltudott galoppozni a legközelebbi védett kórházba... -
Austin Bailey #6544 meg volt egy barna ló, aki a börtönben legelészett -
Austin Bailey #6543 rick legelső lovát megették a zombik atlantában. -
#6542 Ne keress sok logikát a sorozatban. Egyszerűen csak élvezd :)
A zombik is néha hiperaktívak máskor meg egy oldallépéssel ki lehet előlök térni... -
#6541 az első részben lévő lovat bepuszilták a zombik, a 4. évad elején is volt egy ló, amin Misonn nyomult, mutogatták egy darabig aztán el lett felejtve. Még a bannerba is ott van... -
G_ArchAngel #6540 Te az elejét nem nézted a sorozatnak? -
Austin Bailey #6539 Milyen ló? -
#6538 mi lett a lóval egyébként? -
Pares #6537 Farm - a - geddon :D -
Austin Bailey #6536 -
#6535 Ez fájt... -
#6534 ezen beröhögtem:)
-
IXEMGabeo #6533 :DDDDDDDDDDD -
#6532 Itt van több is
ez a legjobb: :DDDD
-
G_ArchAngel #6531 -
#6530 Én csak most lestem meg a 8. részt, hát nem semmi kéremszépen, ezért szeretjük ezt a sorozatot...:) -
Pares #6529 Én most néztem csak meg a nyolcadik részt, és hát... , ez szerintem a legjobb rész volt a 4 évad alatt... Vártam már, hogy mikor hagyják el azt a helyet, de ilyen mértékű káoszra és mészárlásra nem számítottam! De kellett már ez ennek a sorozatnak. -
#6528 Hát mert jézus arra teremtette hogy csak az embereket szolgálja!!4444négynégy -
Austin Bailey #6527 ilyen hülyeséget rég hallottam. Hogyne lenne szabad akarata -
#6526 -
Lacc 88 #6525 A mocskos kurva életbe de megijedtem :D Üres az egész ház szakad az eső, ez nagyon kellett még mellé, hogy ez a gyökér kinyissa a szemét :D
-
sata75 #6524 nálunk a csirkéknek van, oda szarnak az udvaron ahová akarnak...:) -
#6523 Mi az hogy nincs szabad akarata?:O -
#6522 5 dolog, amiért bosszantó a Walking Dead + 5 dolog, amiért mégis érdemes nézni
-
#6521 Hiába jobb bármilyen tulajdonsága egy állatnak ha nincs szabad akarata... -
Austin Bailey #6520 -
Austin Bailey #6519 "Az emberek magasabb fejlettségi szinttel rendelkeznek, mint az állatok"
Ez nem így van. Az emberek hihetetlenül alulmúlják a föld többi élőlényét. Az emberek igaziból magunka mesélik be hogy ők jobbak, ami azért nem mérvadó, mert a jóság kritériumait is az emberek határozták meg (pl két lábon járni jobb, mint négyen, az eszközhasználat jobb, mintha nem lenne stb). Az emberek azért hülyébbek, mint a többi élőlény, mert az embereknek problémát okoz a saját környezetük felfogása, amivel egyedülállóan hülyék a világban. Az a valami, a motorja annak, hogy felépült az emberek tárgyi világa pontosan valamiféle hiány folyamatos kielégítése. A föld élőlényeinek a nagy részéből ez nem hiányzik. Nem mellesleg biológiailag is jobbak, mint az emberek. -
Austin Bailey #6518 én kurvára utálom a pszichiátereket. Idegesítően korlátoltak. -
Zenszkij #6517 -
IXEMGabeo #6516 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Minden ember önző, sőt nálam vannak sokkal egocentrikusabb emberek. Én mindig készséggel és hátsó szándék nélkül odapattanok, ha valakinek problémája van. Meghallgattam mindenkit világ életemben. Ugyan nem vagyok túl nyitott és barátkozós, de hoztam már áldozatot úgymond közeli barátomért is. Én lennék önző?
sata: ezen szakadtam:D, de gibson elmélete sem rossz. Jó lenne, ha feltámadna valahogy a Governor:D -
McCartman #6515 Nem olvastam a képregényt, de kétlem, hogy ennyire szembemenne a koncepciójával.
Te a Legenda vagyok '''zombijait''' (?) írtad most le. -
#6514 tényleg nem az én dolgom, meg nem akarok ám "beszólni" de szerintem te csak simán önző vagy ha így fogod fel a gyereknevelést... és egy jó adag lustaság is van benned szerintem
a nagy többség azért vállal gyereket mert tovább akarja adni a dnsét (tudat alatt persze... az ősember sem poénból sem kezdett el szaporodni)
a másik ok persze hogy örömet leljen a gyerekében és hogy általa jobban megismerje saját magát -
#6513 Az egy másik film. :D -
haxoror #6512 Azt mutatták hogy Lilly lelövi, de azt nem hogy fejbe lőtte-e :) -
G_ArchAngel #6511 Nem volt arrol szo, hogy lesz vmi zombi evolucio es jonnek olyanok, amelyek nyorsabbak, nehezebb oket megolni?
Mondjuk valakik, valahol kiserleteznek az ellenszeren, balul sul el, kitornek a zombik a laborbol, amelyek mar kihivast jelentenenek. -
sata75 #6510 sztem zombi lesz belőle. majd a zombi sereg élére áll, mind2 szemét letakarja mert úgyis hangra megy és ledózerolja egész amerikát! -
McCartman #6509 Állítólag a képregényben is ekkor és így ölik meg úgyhogy sajnos ez véglegesnek tűnik.