The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azt nem rétem, hogy harapta meg... múltkor az erdõben 4 zombit csapott szét egy késsel... ki kellett írni, de megint nevetségesen sikerült
AntiHero
Átlag ember ide vagy oda. Ha lelövik a mellettem álló embert (még az is lehet, hogy a barátom vagy rokonom az) akkor elkezdek tüzelni arra amerrõl a lövés jött. Persze meglehet ijedni/szeppenni és futni..De kb 15 emberbõl egy sem lõtt vissza :S Helyzet függõ a dolog, gép elõtt könnyû nekem írni, hogy visszalõttem volna. De akkor is.. kb. 15 ember vs. 1 😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

stargatelost
Azért azt ne felejtsük, hogy azok akik elfutottak, nagyrészt átlag emberek voltak, akik nem nagyon fogtak még puskát a kezükben.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

AntiHero
Hát ezaz.. Réjük lõnek azok meg rohannak el 😄 A másik meg 15 emberbõl 1se tudott volna visszalõni a kormányzóra? Nem..inkább futnak.. Grat 😊

Istenem..
Ez mi volt? -Támadjuk meg õket ! , jaj visszalõnek akkor meneküljünk 😄... (bár tudjuk , hogy kevesen vannak! nem baj..)
Ti most menekültök? Jól megöllek titeket a gecibe 😄 és mint a birkák -Lõjön csak le mr governor!! és még az utolsó gyerek is kivárja a neki kijáró fejlövését😄😄 Andrea meg visszakézbõl harapófogóval elvágja a fém bilincset. A Miltonnal lezajló párbeszéde nevetséges volt , meg az egész szituáció itt van mellettem egy faszi aki zombi lesz , de én 5 percet beszélgetek 5 percet szabadulok 5 percig nézem , hogy él még e a szerencsétlen...Carl legalább kemény volt 😄😄 Rick meg jól befogadott 1 öregek otthonát meg 1 árvaházat , hogy jó legyen 😄 Októbertõl kezdõdhet a "Börtön ahol élünk" 😄😄.. évadzárónak ez a rész szánalmas volt!

cylonflatus
A második mondattal egyetértek. 😊 Young-Rush, ok, de az csak egy momentuma a sorozatnak, én dramaturgról, történetvezetésrõl írtam, de a nickedet látva nem csodálkozom, hogy nem értünk egyet, nem is akarlak meggyõzni. Végignéztem a SGU-t, és nagyon sajnáltam, hogy olyan lett amilyen, hatalmas ziccert hagytak ki azzal a sorozattal. Mert a SG1, Atlantis esti mesék voltak, gyerekeknek (mielõtt rám förmednél: szeretem a meséket)... 😊

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

már megint védeni akarod a védhetetlent? <#wilting> bocs rossz topik.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

stargatelost
Éppen hogy az sgu volt erõsebb ezekben, de mindegy 😄 (egy Young-Rush konfliktus simán lepipál bármilyen twd részt 😊 ) Mindkettõ sorozat király a maga nemében, csak vannak, akik nem bírnak elvonatkoztatni a hagyományos sci-fi, vagy jelen esetben posztapok filmektõl.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

AntiHero
Szar évadzáró volt.. Elhiszem, hogy dráma sorozat, de akkor is. Sima töltelék résznek ment el.

Egyedül a kormányzó elborulása tetszett. A többi sima töltelék.. Semmi meglepõ..semmi "WTF?". Rém gyenge évadzáró volt és kb nem is várom a következõ évadot. Befogadtak most sok embert (öreget akik csak nyavajognak majd)..eddig meg azt p*fázta Rick elegen vagyunk, így sincs mit enni. A kis kölyök legalább tökös lett.

Megyek inni inkább.. 😄

cylonflatus
Ne keverjük a SGU-val, teljesen más volt ott a probléma. Lehet, hogy sok kis kocka azt hiányolta, hogy keveset forog a szerencsekerék, meg kevés az akció. Az említett interakciók minõsége, a rossz dramaturg, rossz történetvezetés: ez volt a probléma az SGU-val.

A WD meg király, egyértelmû 😉

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

stargatelost
Hagyjad, SGU-nál is ezt csinálták páran, nem fogták fel, hogy a karakterek interakciói a lényegesek, és õk a történet mozgatórugói. Bárcsak azt is ennyien nézték volna...

Amúgy
nekem bejött az évadzáró, sõt még Andreát is megsajnáltam a végére. Bár ott azért felidegeltek, hogy elpofázza az idõt. Annyi a gáz, hogy úgy néz ki, egy ideig még nem lesz helyszínváltás <#szomoru1>

dienesoft
Nem teljesen éreztem katartikusnak az évadzárót. Ugyan sajnálom kicsit Milton-t és Andrea-t, de nem nõttek a szívemhez úgy, mint a többiek. Mindenki várta a nagy leszámolást, csatát (és persze mellette a drámának is jutott hely bõven, azt nem tagadom), de ehelyett mindenki ment a dolgára. A kormányzóról semmi infó. Voltak érdekes momentumok, de ennyi évközbeni idõhúzós filler után jó lett volna egy kicsit még hozzárakni, vagy elõremutatóbbnak lenni az évadzáráskor, mert így végül nem is sejlett fel semmi a következõkbõl. Az rendben, hogy Rick lelki békéjére talált Lori-val szemben, de hogy fog ennyi embert etetni, akiket áthozott? A fele elhullik így is, fegyverük nem lesz eléggé. Talán Carl-ról láttunk egyedül komolyabb elõremutató jeleket.

És hogy az évadról is beszéljek, ha már így belefolytam:

Számomra eddigi leggyengébb évad volt sajnos, annak ellenére, hogy nem indult annak és nem is végzõdött nagyon gázul, de nálam az évad közepén lévõ vergõdés sokat lehúzott. Ahogy kezdõdött az fantasztikus volt, egészen a negyedik részig imádtam, aztán fokozatosan hagyott alább a lendület. Kicsit átcsúsztak a dráma azon oldalára, ami elég érdektelenné tette az évad közepét, a végén színtiszta "picsákolásnak" éreztem csomó, egyébként komoly drámai helyzetet. Egy kicsit filler-nek éreztem az egész évadot, persze a kihullott karaktereken és a kormányzó megismerését kivéve, de például Andrea és Milton szerepe a totális értelmetlen halál lett, mert semmiféle többletet nem vittek bele az évadba, azon kívül, hogy idegesítettek, meg szerencsétlenkedtek. Talán egy kicsit elfáradt mindkét karakter az évadra.
Rick is idén begolyózott, ezen kívül nem lépett elõre, Darylnek a testvére elvesztése után egy félmondatnyi dühöt, vagy fájdalmat sem láttam az arcán az évadzárón, ami lehet, hogy az én hibám, de baromira nem jött át és még csak egy utalás sem.
Szóval összességében így is magasan mard a kedvenc drámám, de míg az elsõ évadra egy 8/10-et, a tavalyira egy 7,5/10-et, idénre egy jóindulatú 7/10-re futja nálam. Persze ezzel lehet vitatkozni. 😊

Ez az egész olyan volt

Ez kicsit olyan volt mintha a Spartacus második évadának végén moralizáltak volna egy kicsit, majd mind a lázadók, mind a rómaiak mentek volna a dolgukra nem változik a kialakult helyzet.

Valami katartikus eseményt várt volna mindenki (mint ami általában az évadzárók végén szokott lenni) de ehelyett kb semmit sem kaptunk. Kormányzó él, ugyanott vannak stb... Így egy átlagos rész vége szokott véget érni az évad közepén, nem pedig az utolsó...

Andr0
Hát ez WTF rész volt? Most akkor wadafuq van?😄

Armin & Ayu fan

SPOILER.<#nezze>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

hát wtf rész volt
de semmi olyan nem történt ami miatt várni kéne új évadot, maradtak a börtönben, kormányzó él stb.
Mi volt ebben gyenge?
Az elején kaptunk egy kínzást, majd majdnem egy shakespeari minidrámát az önfeláldozó Andreával és Miltonnal, aki megtalálta a farkát végre.
Aztán a feszültséget Tyreese és a kormányzó között.
Jött egy akciórész, Carlból kijött az igazi énje. Ilyen gyerekeket régebben horrorfilmek fõszereplõivé castingoltak.
Utána a kormányzóról kiderült még nagyobb féreg, mint mutatta eddig és talán a zombikkal is szívesebben barátkoznának Caesarék.
Carl beszélgetése az apjával, amiben volt valami nyers igazság.

Számomra csak az érthetetlen, hogy hová ment a kormányzó és a két csicskása az öldöklés után, mert Rickék este értek Woodberry-be és addig oda nem tolta vissza az arcát.

http://gaborszantai.co.uk/

A probléma, hogy a drámából is elég silány az egész.

REAL MADRID

Talán ha Andrea nem társalgott volna hosszasan Miltonnal, még lehet meg is úszta volna 😄 Bár kombinált fogóval bilincsbõl kiszabadulni, így is szép mutatvány volt 😄DDDDDD Caesar meg Shumpert is érdekes figurák, ha ezek után egy autóba ültek a félszemûvel.
Amúgy elég halovány, fos évadzáró volt 😞
Na nembaj következõ évadban legalább nézhetjük, ahogy Carl még keményebben néz ki a kalap alól 😄

REAL MADRID

A Wicked ezért is nagy csalódás nekem 😞

Hihetetlen, hogy már ennyi rész lement és a sok kommentelõ a mai napig nem fogta fel, hogy ez egy DRÁMA.
Akinek akció kell és vér, az nézze a Spartacust, Arrowt vagy a Nikitát.
Akinek karakterfejlõdés, mélyebb történet fontos, az felfogja, hogy ez egy elképzelt jövõre épített, mégis valóságközeli, mindennapok túlélésérõl és az ehhez tartozó nehézségekrõl szóló sorozat.

Legtöbben felnõttek vagy legalább döntésképes tinédzserek vagytok. Ne nézzétek. Én sem nézek olyan mûsort, ami nem tetszik, mert nem érdekem. Folyamatosan sírtok, hogy lassú, vontatott, nincs akció, de azt elvárjátok, hogy mutassák be, hogy miként tisztálkodnak és cserélnek tampont?

A filmek/horrorfilmek elsõ törvénye. 😊
Ez meg mi a rosseb évadzáró volt?
Unalmas, vontatott..
Egy teljesen atlagon aluli toltelek rész, az elmaradhatatlan finálé szükségszerû vkinek meg kell halni a régiek közül huzassal.

De legalább carl átvette az irányítást, baddass csokimikulas lesz belõle.

És ilyen gyatra módon befejezni az évadot, ehh.

Fehercsoki
Na megnéztem a finálét, megint megcsinálták, megint sikerült 40 perc SEMMIT lefilmezni:S

kill3r21
kellemes volt a finálé, de gyerekek hol maradt a hatalmas WTF??amiért várnám a kövi évadot?

Fehercsoki
A finálét még nem láttam, de az egész sorozatról az a véleményem, hogy unalmas az egész, nem történik semmi, szappanopera, semmit nem mutatnak a "zombivilágból", érdekességnek csak egy-egy random halált raknak be:S Finálét még megnézem de a következõ évadot már nem fogom nézni=/ (egy az egyben ugyanez a véleményem a trónok harcáról is, az elsõ évad ott meglepõen jó volt, utána meghalt)

N o N a m e
Nos, én megnéztem a finálét élõben:
Tetszett nagyon, eléggé nyugis rész volt. A governor kiakadásának örültem, állítólag 24 embert mészárolt le. Kiváncsi vagyok mi történik vele, mikor találkozunk újra. Andi végül a két szék között a földre ült, annyira kiakarta békíteni a két csapatot, hogy az életével fizetett és nem ért semmit vele. Carl nagyon kemény, mint egy kis governor, bírom a fejét! 😄 Valahogy örülök, hogy nem Woodburybe költözött a csapat, viszont sajnálom, hogy most Ricknek ennyi embert kell ellátni élelemmel, hatalmas felelõsséget vállalt azzal, hogy odatelepítette az idõs lakosságot akik idõvel meghalnak és walkerek lesznek... Jöhetne a 4. évad. 😄
A képregény csak mutatóban van, nyilvánvaló, hogy a készítõk szájuk íze szerint vesznek ki belõle dolgokat, és tesznek hozzá. Nem is nagyon örülnék, ha egy az egyben a képregény adaptációja lenne csak a sorozat.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Mindkettõjüknek még nagyon sok szerepük van. Szóval kétlem, hogy õket kiírnák a sorozatban. Bár sose lehet tudni, hisz Sophia-t is simám kiírták pedig õ túlélt mindent a képregényben.
Jó pár dologban eltérnek a képregénytõl. Én csak beleolvastam, de van, akit megöltek a farmon a sorozatban, de a képregényben csak a börtönben lesz áldozat a kormányzó által. Így ugye a sorozatban más lesz az ok-okozati kapcsolat. Tehát nem biztos, hogy egyáltalán meg akarnak öletni még valakit, bár valószínû nem hagyják ki.

Hershel fiatalabbik fia a képregényben túléli a farmot és a kormányzó öli meg. Hershel pedig ott marad és õt is megöli a kormányzó.
Most, hogy Glenn megkérte Maggie kezét, egyikük tuti el fog hullani <#vigyor1>

REAL MADRID

Nincsenek könnyû helyzetben a készítõk,a kevés börtönbeli karaktert mind régóta ismerjük, már nem lehet úgy csinálni, mint amikor csak a bent talált rabok hullottak el egy fél évadon keresztül.

A legutóbbi halál is, akármennyire is "ismeretlen" és a legnépszerûtlenebb szereplõ volt, szerintem minden nézõt elszomorított. A maradék börtönbeli közül meg akárki meghal, fontos szereplõt veszítenek el.

Mondjuk nem valószínû hogy Carol fog meghalni, nem ölhetik meg Daryl minden haverját egy órán belül😄D

every damn day

vagy valamelyik lánya :-(

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Narxis
Hershel is elhull szvsz.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Darthmushroom
hát igen, de pont ezért nem lenne meglepõ, szóval én annyira nem örülnék neki. valami váratlant húzzanak meg

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Szerintem Carol. Marhára el lett hanyagolva az utolsó pár részben. Õt úgysem annyira kedvelem😄

every damn day

Darthmushroom
tuti h a legvégén rohanják le az egyiket vagy mind2-t. én arra vagyok kíváncsi inkább ki hal majd meg kinek csoki a sorozat 😄 nem lenne túl nagy finálé ha a börtön team-bõl mindenki túlélné.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Hát ez tényleg elég gáz... vagyis vér... Meg mondjuk tudjátok mi a fura? Kitudja hány hete folyamatosak a lövöldözések mind a börtön, mind Woodbury környékén, mégis, valahogy nincs most olyan cigá... khm, úgy értem zombi horda, mint a második szezon végén... vagy most jönnek csak megint a végére?

Narxis
😄DD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Amikor a csajoknak itt havi nem mehetnek ki mert a zombik mérföldekrõl kiszúrják õket.
ez a sorozat sosem a tuleles mikéntjeirõl szólt

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Csak itt túlélés van középpontban, extrém körülmények között. Ahhoz meg több minden kell, minthogy karddal fejen szúrják a zombikat.
szucsy89
Ilyen dolgokat a világ összes sorozatára/filmjére rá lehetne húzni... felesleges.
Nem azt mondom, hogy arról szóljon. De az élet kicsit összetettebb, mint ami a filmben megjelenik. Nincs senkinek semmi baja. Ennivaló is mindenkinek ízlik, egészségesek, még a hajuk sem töredezik a csajoknak.
Õszintén kétlem, hogy higiénikus az a hely, ahol mindenhol hullák vannak.
na és a havi? xD
Ja, tök izgi lenne ha Carol hasmenésérõl szólna az epizód.

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

Így is viszonylag tiszták, ahhoz képes hogy egyik jelentben vérben fürdenek. Másik jelenetben meg egy kicsit koszosak. Egyébként valószínû lenne egyéb betegségük. Valahogy nem hiszem el, hogy a börtön celláiban olyan kellemes lenne pihenni, de még egy megfázás sincs, vagy gyomor rontás vagy bármi. Biztos egészségesen étkeznek.
na azok a részek jók is voltak!😄

every damn day

Én meg egy ilyet:

REAL MADRID