The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Am. tudjátok mi kell a fzllos védelemhez? Egy tengeralattjáró! Ennyi. Úszhatnak akármennyit, a tenger mélyén nem kapnak el. Javaslom Rickék keressenek egyet a köv. évadban. 😄 Néha megraidelnek egy szigetet élelemért azt csá.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
nem veszélyesek a zombik? 😊 hát nem tudom... azért pár ember halálát már okozták ebben a filmben
de azt is vegyétek figyelembe, hogy zárt térben vannak, ahová nem tudnak bemenni a zombik, ritkán találkoznak velük... amikor igen, akkor viszont gáz van (lásd Merle-Michonne jelenet vagy Governor zombi ajándéka a börtönnél pl.)
ráadásul a zombik rohadt lassúak... csoportosan veszélyesek inkább, 1-on-1 már nem nagyon kihívás a harcedzett szereplõinknek 😊
engem inkább a ninja-style semmibõl felbukkanó zombik zavarnak 😊
aki pedig hentre vágyik tényleg sorozatot tévesztett 😊 én már a legelején tudtam, hogy ez elsõsorban egy dráma, amire az AMC neve garancia 😊 mondjuk nem ez a legerõsebb drámájuk (Breaking Bad, The Killing pl 100x jobbak) de azért nézhetõ
Bazinga!
Különben nem a zombihentrõl van szó, csak hogy egyáltalán nem veszélyesek a tv sorozatban (a képregény nem izgat) a zombik.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
bár egy év mészárlás után biztos én se venném mindet komolyan.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
REAL MADRID
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
every damn day
every damn day
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
REAL MADRID
REAL MADRID
every damn day
every damn day
Csak azért írtam, mert tényleg mindenhol dicsérik, és igazából sajnálom, hogy engem nem fogott meg valamiért, mert szeretem a szerepjátékokat, és zombi témásból nincs sok. Habár talán idén jönnek majd ilyesmik (Dead State?).
Ezt a fajta játékot a történet határozza meg, annak fordulatait pedig se könyv, se film, se semmilyen játék nem az elsõ 10%-ában durrogtatják el.
every damn day
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
every damn day

az õt játszó színész nagy kedvencem, remélem nem csak 1 évadig fogja húzni😄
Yo, Bitch!
REAL MADRID
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,