12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
G_ArchAngel #6668 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugy tudom, hogy az egyik kezdetektol jelenlevo karatkter bucsuzni fog... -
Austin Bailey #6667 -
#6666 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
megölnek pár zombit
-
syberia2 #6665 Ebben mi a spoiler? -
bcrics #6664 Meg kell hagyni, a latex cuccban feszítő picsa sem semmi, azt megZombulnám:) -
így jobb. remélem nem találnak most már semmilyen helyet ahol letáborozhatnak:D -
ede13 #6662 NAGYON spoiler veszély! Kijött a folytatás előzetese. Időgépet akarok!
The Walking Dead feb. 9. előzetes -
ede13 #6661 ;) Ha találok még valami menő cuccot, kidobom :) -
#6660 Ez de jó volt, kösz! -
#6659 -
ede13 #6658 Arra viszont kíváncsi lennék, hogy ha mondjuk holnap megjelenne ez a két szereplő Budapesten, akkor hány rajongó tódulna oda. Úgy, hogy ugyebár itthon csak február elején kezdik adni :) A maszkmesternek meg rescpect! -
#6657 Fasza! :) Ilyet azért nem mernék eljátszani budapesten, azonnal fejbeszúrnának. :D -
ede13 #6656 Daryl (Norman) rajongóknak kötelező! Hatalmas arcok a srácok :)
Daryl megtréfálása -
IXEMGabeo #6655 csak bosszant, hogy a kedvencemet ölte meg a kormányzó pont helyette...pedig a bosszúja neki szólt volna a kislánya megölése miatt erre meg levágja pont azt az embert, akit még ő is jónak tartott:D -
G_ArchAngel #6654 Szerintem jo arc es kezd osszemelegedni Daryllel is.
Alapvetoen o tudja tolni a kozelharcot, mig a tobbiek tavolsagi fegyverekkel olnek. Daryl egyfajta allrounder, o mindkettoben jo. Eleg jo kis four-men-squad lehet beloluk, de hosszutavon a sok ember jobb, mert 4 emberbol 2-nek allandoan 'orsegben' kell lennie, ami faraszto. -
IXEMGabeo #6653 engem Michonne nagyon idegesít már el kéne húznia... -
#6652 A Mob Cityben ő a főszereplő. -
ede13 #6651 WOW! Képzelj el egy ilyen felállást: Daryl, Michonne, Carl, Rick egyik csapat, többiek másik csapat. Vajon melyik húzná tovább? :D Bár mondjuk azért Glenn tartaná a frontot egy darabig...
Carol meg átveszi a kormányzó helyét :D -
G_ArchAngel #6650 Daryl, Michonne, Carl, Rick egyuttmarad, a tobbieket leszarom :) -
ede13 #6649 Én tartok tőle, hogy előveszik az "új helyen újra egymásra találunk" sablont. Sokkal erősebb lenne, ha jó időre külön utakon járnának 2-3 csoportra osztva, aztán mindegyik bandából maradna pár ember vagy kerülnének be újak és maaaajd egyszer újra összeállnak. Mekkora feszkók lehetnének abból is! A kicsi csoportok "vezetői" akár egymás ellen is feszülhetnének, hogy az új összetételű nagy csapatnak ki legyen a főnöke. Hú, de elkalandoztam. De már csak pár nap :) -
Prof William #6648 Gondolom később tönkrement és fel kellett csapnia rendőrnek. A zombiapokalipszis meg azután jött. -
#6647 A Shane-t játszó színész szerepel a Wall Street farkasában :D
-
Austin Bailey #6646 +1 -
Pares #6645 Én remélem, hogy nagyon rossz idők jönnek rájuk, és többé nem találnak biztonságos menedéket. Érdekesebb lenne a sorozat. -
IXEMGabeo #6644 hogy a fene essen belé:S a videót nem néztem meg, de nekem is egykori kedvenc...majd meglátjuk mi lesz -
Austin Bailey #6643 szerintem nagyon elfelszínesedett. Az első évadban még én is szerettem. Egyébként azt hiszem be is mutatták a zombikinézetét -
haxoror #6642 Ah, remélem marad a végéig, egyik kedvenc karakterem. -
Austin Bailey #6641 én úgy tudom, hogy az évad végén kiszáll. Hogy melyik részben azt nem tudom. -
haxoror #6640 Tényleg? Melyik részben? -
Austin Bailey #6639 ez már elég régóta tudott dolog. Már az évad elején bejelentették. -
haxoror #6638 Mivel láttam a sorozat összes részét ezért rákattintottam, köszi -
Prof William #6637 Az ő kedvéért direkt jön egy.
Az anyja is képes volt egy több kilométeres jól belátható TISZTA autópályán balesetet szenvedni. :) -
bcrics #6636 Akkor egy kis Spoiler
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Pares #6635 A Fal Király Halott. Főszerepben Mocsok Ricsi (Rick Grimes) és Mocsok Karcsi (Carl Grimes). -
kissssss #6634 ezt a bajuszt nem lehet megunni. -
Austin Bailey #6633 atyaúristen -
Austin Bailey #6632 arra leszek kíváncsi, hogymegmarad-e a szinkronba az a rész, hogy a különböző csoportok más neveken nevezik a zomnikat, úgy mint járkáló, harapdáló stb, vagy szó nem lesz benne járkálókról, hanem végig élőhalottazni fognak. -
#6631 -
#6630 Nekem tetszik ez a plakát.
Egyébként én már leszálltam a Carl témáról, szerintem egyre kevésbé irritáló.
Február de messze van... -
#6629 Főleg, hogy nem jár vonat...