The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Hát pedig mi úgy érezzük, hogy nem veszélyesek. Én nem hentre vágyom mert az is uncsi lenne egy idõ után hanem inkább mellékszálként lehetne valami a zombi ügyrõl is. Mondjuk miért vonultak csoportosan az autópályán a 2. évadban. Vagy felbukkanna egy helikopter is.

Am. tudjátok mi kell a fzllos védelemhez? Egy tengeralattjáró! Ennyi. Úszhatnak akármennyit, a tenger mélyén nem kapnak el. Javaslom Rickék keressenek egyet a köv. évadban. 😄 Néha megraidelnek egy szigetet élelemért azt csá.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

precision
nem értem mirõl zagyváltok itt össze-vissza 😄
nem veszélyesek a zombik? 😊 hát nem tudom... azért pár ember halálát már okozták ebben a filmben
de azt is vegyétek figyelembe, hogy zárt térben vannak, ahová nem tudnak bemenni a zombik, ritkán találkoznak velük... amikor igen, akkor viszont gáz van (lásd Merle-Michonne jelenet vagy Governor zombi ajándéka a börtönnél pl.)
ráadásul a zombik rohadt lassúak... csoportosan veszélyesek inkább, 1-on-1 már nem nagyon kihívás a harcedzett szereplõinknek 😊

engem inkább a ninja-style semmibõl felbukkanó zombik zavarnak 😊

aki pedig hentre vágyik tényleg sorozatot tévesztett 😊 én már a legelején tudtam, hogy ez elsõsorban egy dráma, amire az AMC neve garancia 😊 mondjuk nem ez a legerõsebb drámájuk (Breaking Bad, The Killing pl 100x jobbak) de azért nézhetõ

Bazinga!

jaja +3-al melletted!

Ég a pofám, õ az atyja az egésznek... <#idiota><#rolleyes>

Különben nem a zombihentrõl van szó, csak hogy egyáltalán nem veszélyesek a tv sorozatban (a képregény nem izgat) a zombik.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

mind1

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Akkor forgasson más sorozatot, ne egy zombiapokalipszisest...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

robert kirkman nyilatkozta valahol h õt nemigazán érdekli a zombihent

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

dave9004
én is azt vettem részre, hogy a zombikon már inkább csak nevetek, minthogy komolyanvenném õket😄
bár egy év mészárlás után biztos én se venném mindet komolyan.
SötétBarom
Kb úgy csapkodják le õket, mintha legyek lennének. 😄D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Ezzel én is egyetértek. Pontosan a zombiveszély hiányzik belõle. Kicsit nevetséges, hogy egy zombiapokalipszisrõl szóló sorozatban pont a zombik a legkisebb veszélyforrás. Értem én, hogy dráma az emberek sorsáról, de az elsõ évad után szerintem átestek a ló túloldalára...

Narxis
Jó kritika.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Nem úgy történt, ahogy a képen van. Gondolom az volt az eredeti koncepció. Kiszabadította magát (kombinált fogóval bilincsbõl 😄D), aztán belenézett Milton szájába.

REAL MADRID

hol látod te itt Andrea szabad kezét?

Fõleg miután vígan tapossák a többi zombit is (ha jól emlékszem Michonne, amikor ki volt kötve).

jo nehogymá andrea félkézzel ne tudja bekummasztani a koponyáját egy fogóval

lehet, hogy nem volt kidolgozva, hogy Andrea mitõl szabadul ki, ezért inkább kivették az egészet

PJack
haha

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Mondjuk én elnéztem volna, ahogy elcsámcsog Andrea belsõségein. Merle is olyan jól nekifogott annak a hullának, még az étvágyam is megjött... Megyek eszek is valamit. <#hehe>

Kaplan
Ezt azért jó lett volna benne hagyni, a sikításból úgy is egyértelmû volt, hogy megharapták. Legalább is én azonnal erre gondoltam, de ez nem jelenti azt, hogy más is. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

A Telltale játékról szóló dumcsit lezárván: olvasgattam régebbi cikkeket, interjúkat a sorozat elõzõ részeirõl: csak apró részekben tûnik fel hogy most is ugyanazt a sorozatot nézem😄 Nem a minõség változott, de hol vannak már az 1.-2. évad szereplõi és történései? Esküszöm, nyáron újranézem õket, mert tényleg nagyon más volt a hangulata😄

every damn day

Ez egy igaz Ricktatúra

every damn day

Jim Morrison
törölt jelenet
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ja én azt hittem, hogy a megfogalmazásomat tartottad nem helyénvalónak

csokalaci

http://facebook.com/musicleander

Pontosan azért írtam amit írtam, mert a Tudományosban szoktak ilyenek lenni .

REAL MADRID

Steve Downie

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

nem tudom ti mit szólnátok hozzá, ha valaki közölné, hogy a véleményed nem lehet a véleményed

Nana, ez nem a Tudományos részleg <#vigyor1>

REAL MADRID

össze ne vesszetek már ezen. 😄
nem sok értelme van megalapozatlanságot hangoztatni, mert tulajdonképpen minden megalapozatlan, amennyiben figyelembe veszed, hogy valószínûleg többet is tudhatnál valamirõl, mint amennyit tudsz. Attól hogy valaki valamit öt perc alatt ítél meg, attól még az megalapozott, maximum nem túl nagyvonalú <#nemtudom>

ok,csá

every damn day

Most neked mi a bajod? Nem írtam, hogy rossz, egy szóval se, csak hogy nekem a jó értékelések ellenére nem jött be. Ez annyira bánt? Tudod éppen egy fórumon vagyunk, ha nem vetted volna észre.

Majdnem: nem tûröm a nem dicsérõ véleményt, ha az megalapozatlan, márpedig a te esetedben az. Nem muszáj szeretned, sõt még csak kipróbálnod sem, csak ne gondold azt, hogy akkor a te véleményedre bárki is kíváncsi.

every damn day

Jajjj, bocsánat, nem tudtam, hogy nem tûröd a nem dicsérõ véleményt!<#wow2>
Csak azért írtam, mert tényleg mindenhol dicsérik, és igazából sajnálom, hogy engem nem fogott meg valamiért, mert szeretem a szerepjátékokat, és zombi témásból nincs sok. Habár talán idén jönnek majd ilyesmik (Dead State?).

Tudom, hogy hülyeség összehasonlítani a kettõt, de nekem a játék sokkal jobban tetszik, mint a sorozat. A szereplõk is sokkal szerethetõbbek és a történet is sokkal jobb.
Ez azt jelenit hogy csak az elsõ egy óráról van fogalmad- tényleg nem értem miért nem maradsz a popódon és nem szólsz közbe.

Ezt a fajta játékot a történet határozza meg, annak fordulatait pedig se könyv, se film, se semmilyen játék nem az elsõ 10%-ában durrogtatják el.

every damn day

Áh, nem az én stílusom.

stargatelost
Hát ha csak addig jutottál, ne várj csodát 😊 Együtt az öt rész üt rendesen. A második epizód már nagyon bedurvul, huh basszus, ha csak rá gondolok mi van abban 😮

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Mondjuk én személy szerint nem értem a hype-ot a TWD játékkal kapcsolatban. Elsõ epizód feléig jutottam, de semmilyen tekintetben nem jött be, és most nem a grafikára és irányításra gondolok. A Deadlight, bár teljesen más fajta játék, sokkal jobban átadta számomra a zombiapokalipszis fílinget.

Más, de a Telltale TWDnek van még topikja, azt a játékot mindenképp szerezd be!

every damn day

kár hogy pont akkor találtam meg ezt a topikot, amikor vége lett az évadnak. Van valami más sorozat, amit éppen néztek, és van topikja?

ugyanilyen cicám volt, csak 1 hónapja meghalt <#rinya>

Szép. 😄 <#nevetes1>
Merle is coming back!

ForzaInter
tyresse a képregény egyik legfontosabb karaktere, jó késõn hozták be..

az õt játszó színész nagy kedvencem, remélem nem csak 1 évadig fogja húzni😄

Yo, Bitch!

Következõ évadban állandó szereplõ lesz Tyrese (plusz Sasha és Beth is). Ha nem valami lelki bajos szerepet kap, már van miért várni a következõ évadot. 😄

REAL MADRID

szinte már vártam mikor fog feltûnni ez... :-D

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,