12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
#6708 Mondjuk "A sétáló halottak"?
miért jobb ezt angolul hallani?
-
#6707 rendbe, de Ricken kívül az összes többi karakter nem áll meg a lábán.
Még Deryl is, mert neki is csak addig érdekes a karaktere, hogy milyen vagányul ossza a zombikat, de ebben ki is merült.
Az új karakterek meg...említésre sem méltóak azzal a tyronnal a csúcson. -
Prof William #6706 Passz... A kinézete alapján valami ribi akit útközben összeszedett. -
Austin Bailey #6705 vagy magyarosítva de vájklin delyd. -
Austin Bailey #6704 szerintem ez inkább attól függ, hogy ki mit szok meg. Szerintem a szinkronnal annyi van, hogy ott valójában nem egy, hanem kát színész alakítását kapod egyszerre, amiből az egyik kifejezetten hagszínész. Ennek lehetnek előnyei, például hogy erősebbé válik a hanghordozás általi kifejezés, amit egy nem erre szakosodott színész nem feltétlenül tud annyira kidomborítani, viszont ronthat is a dolgon azáltal, hogy mondjuk túljátszottá válik, vagy a szinkronszínész más habitust kölcsönöz az eredeti szereplőnek. (tipikusan jellemző ez az olyan szinkronhangoknál mint pl Lux Ádám, akit kifejezetten a hősszerelmes karakterében szoktunk meg, így minden karaktert valamennyire hősszerelmessé változtat, valamint minden hősszerelmest ugyanolyanná tesz) -
Pares #6703 Még mindig jobb, mint ha "A séta halott" lenne a címe... :D -
#6702 dö vókin ded... ez aztán szép magyaros cím :) -
Pares #6701 Nem mondom, hogy rossz a szinkron, mert már hozzászoktam Rick eredeti hangjához.
Ezt szerintem csak azt tudja objektívan eldönteni, aki így hallja először... -
Pares #6700 Jay és Néma Bob. -
kissssss #6699 nem igaz. -
ede13 #6698 Így van! A South Park eredeti nyelven - szerintem - gyötrelmes és idegesítő. Ezzel szemben Csőre Gábor és Bozsó Péter (az első évadokban Józsa Imre Garrisonként) valami fergeteges. De a TWD-nél ismét bizonyíthat a hazai szinkron. Ha tud. -
Austin Bailey #6697 én tudok olyat, ami nem -
#6696 Minden jobb eredeti nyelven... -
ede13 #6695 A TWD szerintem tipikusan az a sorozat, ami jobb eredeti nyelven. Mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy a szinkronszínész csapat hogyan birkózik meg a kihívással és mennyire tudják visszaadni a fílinget. Merle jellegzetes hangját és hanghordozását nehéz lesz hozni. Arról nem is beszélve, hogy pl. Shane egomacsó hanglejtését, már-már dialektusát magyarra áttenni... Akárhogy is, várós a téma. -
Austin Bailey #6694 én is őt választottam volna szinkronhangnak -
Austin Bailey #6693 én nem a véleményemet mondtam, hanem csak azt, hogy el tudom képzelni ezt is. Mellesleg csak vicc volt -
sata75 #6692 ki az a nő mellette?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#6691 Magyar cím vagy valami ?
Nem merték lefordítani? -
#6690 lol Rick hangja
-
#6689 egyetlenegy épkézláb karakter szerintem, de mind1.
-
#6688 nem haraptam le, csak semmit infot nem találtam erről:D -
Pares #6687 Remélem azért jól belaknak belőle. -
Austin Bailey #6686 na ezzel megmentettél, köszi. Már teljesen leharapta a fejemet emiatt. -
#6685 hát ez nagyon jó.. nem tudom mi a faszért kell ezt előre közölni? más sorozatoknál ezt titokban tartják, max annyit írnak, hogy 1 fontos karakter megfog halni, de nem közlik kicsoda.. vicc. bár nem kár érte, de így ez elég nagy fail -
G_ArchAngel #6684 [URL=http://www.starmedia.us/entertainment/robert-kirkman-talks-about-the-death-of-glenn-at-the-walking-dead-season-4.html]Robert Kirkman talks about the death of Glenn at "The Walking Dead" season 4[/URL] -
#6683 De hol?:D Mert magyar sorozatos oldalakon erről nem írták, külföldit se találok.. Meg ahogy írtam az ilyet soha nem szokták előre bejelenteni az amcsiknál. Ez nem mo ahol már előtte hónapokkal tudod, hogy az egyik szereplő távozik a barátok köztből vagy a jóban rosszbanból.:D
Rick amúgy a sorozat végéig élni fog, ebben biztos lehetsz.:) -
Austin Bailey #6682 például mert egy ponton már nagyon idegesítő -
#6681 Rickről szól az egész sorozat lényegébe, őt minek ölnék meg?
Egyébként olyan sok kuka karakter jött be azóta, hogy az első évados szereplőkért már ezért is kár. -
Austin Bailey #6680 pedig nyár óta ez a téma. Olyan nagyon sok első évados szereplő már nincs, szóval vagy Rick, vagy Carl, vagy Daryl, vagy Glenn megy a levesbe. -
#6679 Sehol nincs erről semmi hír, sztem kamu. Ilyet se egy színész se senki nem jelentene be előre amerikában. -
IXEMGabeo #6678 igen csak spoilerbe tették...nem kellett volna kiírnod... -
Austin Bailey #6677 ha jól emlékszem ő maga jelentette be, hogy kiszáll a sorozatból. -
Austin Bailey #6676 már nem emlékszem. De nyár óta lehet tudni. -
#6675 Honnan? Én erről semmit nem olvastam, ilyet nem is szoktak előre bejelenteni. Max, hogy egy színész távozik de a nevet mindig titokban tartják. -
Austin Bailey #6674 Mér legalább nyár óta tudjuk, hogy meg fog halni. -
Prof William #6673 Ú magasságos zombiisten add hogy Carl legyen az. :)
Fejezd be munkát amit Lorival elkezdtél. :) -
IXEMGabeo #6672 pfff...kár volt mondanod:S de várható volt ebben az évadban elég latymatag volt a srác...beteg is volt épphogy felépült -
#6671 Ha a képregényt követik akkor nem mostanában fog meghalni, de annyira nem lenne kár érte.. -
G_ArchAngel #6670 En nem akartam mondani, de a trailerben sem vigyorogva setalgat... -
Austin Bailey #6669 Glenn. Már mondtuk.