12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
#11780 " már nem emlékszem, hogy a zombik támadják e őket is... "
Pedig a legelső rész elég emlékezetes volt, amikor Rick belovagolt Atlantába ;) -
#11779 Ha tigrist is támadnak a zombik, akkor lovakat is.
A stratégiai készletcsere itthon 5 évente történik, de ennél sokkal tovább is bírná, de ez a meghúzott limit. A MOL asszem egyszer igen kis mintával, de 20 éves hajtóanyagot is tesztelt és használható volt.
A régebbi autók sokkal kevésbé érzékenyek az üzemanyag minőségre. Nekem a szakik azt mesélték, hogy 30 éves kocsiba lazán bele lehetett önteni elég komoly arányban a használt étolajat is, csak le kellett szűrni. Egy mai sokkal kisebb tűrési motor igen rövid úton hanyattvágná magát ettől a húzástól. -
#11778 Tudtommal az a fajta üzemanyag amit ma használunk nem áll el olyan sokáig. Szóval, ahogy mondod, minél régebbi vasak jobbak ebből a szempontból, nem olyan érzékenyek az üzemanyagra, pláne ha diesel...
A lovak szerintem jól el vannak a mezőkön :) A gond inkább az lehet, hogy nehéz lenne őket megvédeni, már nem emlékszem, hogy a zombik támadják e őket is... -
#11777 Valójában ha lenne ilyen zombi izé, akkor soha nem fogyna el szinte a benzin / go. Az ipar leáll, közlekedés és logisztika megszűnik. Több millió tonna motor hajtóanyagot egy maroknyi túlélő mikorra használna el? Kb. az üzemanyag minőségromlása lenne a valódi gát.
A mai érzékenyebb autók előbb mennének tönkre motorikusan, mint ahogy elfogyna a nafta. A régi szar "mindennel" elmegy kocsik hirtelen értékesek lennének.
Magyarországon benzin / gázolajból több százezer tonna van készletezve több helyen is. Persze kiszedni őket kicsit körülményes lenne emberi erővel, de nem mission impossible. Szinte minden országban van stratégiai készletezés. Kőolajból i van tartalék, de azzal járművek nem mennek, de egyéb célra azok is égethetőek.
Ehhez képest a lovaknak elég sok kaját kell adni és, ha nincs mezőgazdaság... -
#11776 Csak kilenc évad kellett hogy lovakat használjanak autók helyet :D -
#11775 Nem értem mire számítottál. Negan megjelenítése az "új helyzetben", elég hangsúlyos dramaturgiai elem. Majd hülyék lesznek egyből a bevezetőben elsütni, amikor amúgy is sok új dolgot be kell mutatni, ami az elmúlt kb. 1 évben történt. Sokkal hatásosabb ha kivárásra mennek. Én legalábbis nagy összegben mertem volna rá fogadni, hogy az első részben nem fog szerepelni. -
IXEMGabeo #11774 azrt Gregory jot szolt, de majd meglatjatok mi lett vele:D nekem wtf volt a vege -
IXEMGabeo #11773 fog is szerepelni, mert a forgatasok idejen meg elt...fog szerepelni
amugy RIP Scott Wilson:( -
Zozo0122 #11772 Hát nem tudom, én nem vagyok annyira elégedett, pontosabban látszik előre, hogy ugyanazok a dolgok fognak fájni, mint eddig: a mocskos, minden más sorozatnál undorítóbb időhúzások :D
Miért kellett azonnal 4 új dögunalom karakterrel kezdeni? Negant akartam látni, legalább 1 jelenetben ahogy kaját visznek neki vagy ilyesmi...persze a 2. részben már lesz, de akkor is.
Az új főcím tetszett, az ötletes, végre új. Carol románca hidegen hagy, már rég nem érdekes a karakter. Így egyelőre ennyi :D -
The Walking Dead 9x01 ~ Magyar felirat beküldve...
LETÖLTÉS:
(INTERNAL.WEB-AFG, INTERNAL.WEB.720p-NOIVTC, INTERNAL.WEB.720p-RMTeam, INTERNAL.WEB.1080p-NOIVTC, INTERNAL.WEB.1080p-RMTeam)
Időzítések J1GG4 jóvoltából:
HDTV-SVA, HDTV-AFG, HDTV-RMX, 720p-AVS, 720p-PSA, 720p-RMTeam | WEBRIP | WEB-DL --- HAMAROSAN
Jó szórakozást mindenkinek! ;)
Cassone -
#11770 Flashback formájában. -
#11769 Meghalt a Herselt játszó színész... A hírnél olvastam vissza akarták hozni a sorozatba... Levágott fejjel ,hogyan? Nem is értem.. No mindegy sajnos már nem tudjuk meg. -
IXEMGabeo #11768 na az elso resz szerintem teljesen jo volt, vegre voltak ujdonsagok es a vege nagyot utott:)
lesznek benne halalozasok is...egyikuknek szerintem mindenki orulni fog -
#11767 -
Quantumleap #11766 Nem tudni, honnan jött a vírus. Lehet, hogy a Földön kívülről. -
kiscsákó #11765 Az első évad elég régen volt. Ki emlékszik arra már? :)
Egyébként is ba...ság ez a katonaság által kifejlesztett vírus, ami a világon megfertőzött mindenkit,,,,
Ilyenkor mindig Észak-Korea jut eszembe. -
kiscsákó #11764 Én filmet, sorozatot nézni szoktam, nem figyelni. Figyelni egy tárgyat, személyt, állatot, stb... szoktam. -
Prof William #11763 De még ha multivitamint nyomnának minden na, akkor is már rég be kellet volna ütnie valami komolyabb betegségnek.
Legalább egy részt szentelhetek volna neki. -
Quantumleap #11762 Gabriel? De amúgy szerintem nem egészen így működik ez.
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2018.08.02. 11:15:35 -
Quantumleap #11761 Jenner mondta az első évad végén, hogy a franciákkal szakadt meg utoljára a kapcsolat. Csak nézed a sorozatot, vagy figyeled is? -
Prof William #11760 Az meg szintén érdekes, hogy a mindenkiben benne lévő zombikór elméletileg legyengíti az immunrendszert. -ahogy azt párszor nagy drámaian el is mondták- Ehhez képest hőseink már 9 évad óta nyakig tapicskolnak a vérben, bélben és agyvelőben, valamint még csak hírből sem ismerik a mosdást, miközben folyamatosan komoly testi és lelki megterhelésnek vannak kitéve.... de mindenki makkegészséges még csak egy tüsszentés se volt. :)
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2018.08.02. 10:21:35 -
kiscsákó #11759 Ez a 7. évad rendesen "oda tesz" a kedves néző lelkivilágának, és egyúttal a legszürreálisabb évad is. Sok mindent nem értek: hősködő töketlen vezetők, milliónyi esély az ellenség elpusztítására, szenvedés-szenvedés-szenvedés.
Az egész sorozattal kapcsolatban pedig:
Amerika melyik részét özönlötték el a zombik? Azon kívül más államok, más országok?
Benne fetrengenek a genyóba (zombi vér és belsősőgek).... Attól nem kapják el a kórt, ami zombivá teszi őket?
Érdekes dolgok ezek kérem. Csak azért érdemes nézni, hogy megtudd mi lesz a vége... ha egyáltalán vége lesz egyszer,,,,
-
IXEMGabeo #11758 normal esetben eltelik par honap es teljesen rendben van, ha Lori tovabblep, mert halottnak hiszi ferjet...
viszont Rick 2-3 hetig fekudt komaban igy eleg gyorsan tulleptek rajta -
Prof William #11757 Annyi évad után azért egy pillanatra áljunk meg és emlékezzünk meg és emlékezzünk meg Rick szerető feleségéről Loriról. :)
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2018.07.28. 23:42:43 -
#11756 Reméljük többet is megtudunk majd a helikopterről meg a kukás csajról... az a vonal jobban érdekelne, mint Rick meg a többiek, azt már kimaxolták.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2018.07.27. 12:18:04 -
#11755 Egyetértek. -
Prof William #11754 A menetrendszerűen felbukkanó ellenséges csoportok helyett elkezdhetnék kissé kitágítani a világot. Elmehetnének egy felfedezőútra, ahelyett hogy már 7 éve ugyanabban az erdőben rohadnak. Kiderülhetne 1-2 dolog ha világról nem is de az országról leglaább...
Pl még a 2-ik évadban egy teljes rész elejéig belengették a vonatokat, amik mind Nebraska felé tartottak. Utána nézhetnének annak is.Ha Morgan is képes volt elgyalogolni a Nyugati Part - tól a Keletiig ez nem lehet túl nehéz. :)
Vagy valami hasonló. Most már bármi jobb lenne, mint az hogy már megint jön egy ellenséges banda, akiket le kell nyomni.
Még egy olyan vonalat is el tudnék képzelni, hogy végre elérnének egy a hadsereg által kontrollált biztonságos zónához, ahol az élet majdnem olyan mint régen, de annyi faxxságon estek már át Rickék, hogy egyszerűen nem tudnának beilleszkedni és itt most ők lennének a deviáns elemek... Érdekesen meg lehetne valósítani.
Kreatívabb konfliktusok kellenének nem pedig a régi sorozatokat idéző A hét/évad rosszfiúja felállás. -
#11753 nem hiszem, hogy javult a 10 évvel ezelőtti színvonalhoz képest... de azt tudom, hogy ez romlott le...
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2018.07.26. 23:36:04 -
IXEMGabeo #11752 legjobb epizod szerintem a Gabriel-Negan jelenetek egyike mikor be voltak zarva a zombik elol... -
SzinesGeza #11751 Már nagyon barátok közt hangulata van?!
Na, ennyire feljavult a barátok közt? Kb 10 éve nem nézem. -
#11750 Kb. Az egész évad kb. 4, de max. 5 résszel lerendezhető lett volna. Ha megkérdenéd miről szólt a 8. évad, akkor bajban lennék... Az első részre, és kb. utolsóra emlékszem. -
Quantumleap #11749 Most úgy fejezték be, hogy, aki akar, kiszállhat. De gondolom, még Rick távozása után is maradnak fröcsögő haterek. -
#11748 Mondjuk elkezdhetnék lezárni a történetet, mert már nagyon barátok közt hangulata van, az elmúlt évad pl rohadtul nem szólt semmiről, mert olyan szinten elhuzták azokat a harcokat hogy már untam a sok bénázást, a semmiből fa mögül előugro zombikat, Morgan nyűglődését, a kliséket sorolhatnám reggelig. Egy tökös húzásra nem emlékszem az egészből, csak az utolsó Rick Negan jelentre mikor pisztoly nélkül a mezőn álló egy száll fához rohant és nem számitott rá hogy a Negan odabújt aki jól hasba is tudta ütni :D
-
Quantumleap #11747 Mert szerinted minek kellene jönnie? Innentől csak azt néznénk, ahogy éldegélnek, kertészkednek, trécselgetnek? Ez már tényleg a "Van sapka, az a baj, nincs sapka, az az a baj. "-szindróma. -
#11746 jaj de jó, egy újabb banda akik félelmetesebbek mint az előző... de meglepetés: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!majd őket is lenyomják... -
#11745 -
#11744 Reméljük, hogy akinek nem tetszik, befejezi a sorozatot, és nem sír itt, majd a 3. rész után, hogy már megint mi ez a gagyi!
Nincs annál rosszabb, mint hogy megy a picsogás, ha egy sorozat minden része nem ugyanolyan izgalmas, élménydús, magával ragadó, és jön a sok okos, hogy "ez már megint mi volt"?! -
IXEMGabeo #11743 remeljuk a trailer alapjan egy remek evadnak igerkezik -
#11742 látom logot is fabol ujraepitettek :c -