The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem az NCIS a kedvencem <#gonosz1>

REAL MADRID

A Dexter a kedvenc sorozatom volt, de az utobbi 2 evad csak onmaga ismetlese, klisekkel agyontomve.

http://gaborszantai.co.uk/

jazzy
Engem nem zavar, hogy neked nem tetszik, de mi lenne ha nem ""szemét" meg nyomozós szarság"-oznád le? Lehet ésszel is kritizálni, illetve kritizálni úgy kell, hogy több infod van, mint 1 fél rész.

De a te dolgod. A Walking Dead jó sorozat, én is szeretem, de a közelébe se ér pár ""szemét" meg nyomozós szarság"-nak.
Dehogynem a fõszereplõ faszi hol dolgozik benne? hol máshol, mint a rendõrségnél és valami sorozatgyilkos.

Legalább is amikor elõször láttam belõle valamit akkor így volt azóta nem tudom mi van😊

Kár is ezen vitázni nem tetszett és kész hiába 9-es osztályzatú az imdb-n marhára nem érdekel

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

jazzy
Dexter mint populista amerikai átlagsorozat? Még jobban megmagyaráztad, ha az elõzõ után nem most már biztosra veszem, hogy életedben nem láttál belõle részt.
általánosítottam...

nem oda szándékoztam sorolni, csak sok a populista amerikai átlagsorozat amik a vízcsapból is folynak...

Breaking Badre pedig egy szót sem szóltam. Aki szereti nézze, de én a Dr Csont, Dexter és House féle sorozatokat 5 perc után otthagytam, mert más az ízlésem...

Lost, Hõsök, Supernatural és az ilyesmi túlélésre menõ szériák, történetek jönnek be.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

jazzy
Dexter meg Breaking Bad van lehúzva 1 Walking Dead topicban, wow, ez már szint.
Dexter nyomozós szarság?

sok amerikai "szemét" meg nyomozós szarság mellett, ami lerágott csont bõven felüdülés egy ilyen jellegû sorozat...

CSI, NCIS, Dexter meg Dr. House herótom van ezektõl😄

Ideznelek: "de számomra"

Szamomra meg BB unalmas, Dexter onmaga parodiaja lett az evek soran, TK-tol meg megorultem, hogy allandoan esett az eso es nyomozo csajt is fel birtam volna rugni, legalabb akkora idiota, mint Homeland-es szoke. Azt is kaszaltam.

MerlinW
Ez tényleg ízlés kérdése, de számomra a Walking Dead az általad felsorolt címekhez képest egy cartoon networks-ös matiné. Egy elhanyagolt Wartburg-ot hasonlítottál 3 luxusverdához😊

[merlinw.org]

Fenrir
Hehe, Dexter-nek és a Breaking Bad-nek is utolsó évada megy, ezt már igazán kibírhatnád 😊

A halál csupán a kezdet...

nekem a második évad viszonylag bejött. Szerintem egynek elment volna az, hogy az üldözés közben megpróbálnak letelepedni, de rájönnek, hogy ez lehetetlen és a Sophiás rész is ütõs, ráadásul bejött egy csomó szereplõ, illetve fõleg az elején nem volt belátható, hogy végülis mik leszenk a fõ cselekményalakító irányok, vagyis viszonylag kiszámíthatatlan volt egy ideig. Nekem a harmadik nem tetszett, mert tele volt ostobasággal, észszerûtlenséggel meg az egész kormányzó-dolog sem jött be, mert nem volt hiteles. Szerintem egy olyan személy mint õ egy csomó helyen nem azt csinálta volna, amit csinált.

nekem nincs csak bajom ezzel a sorozattal?

az egyetlen negativumot, Prison Break Saraht kiirtak, meg Carl is elviselheto😊

ami nem tetszik azt kaszalom, pl en mar regota nem nezem Dextert es Breaking Bad-et vagy Killing-et sem, nekem nincs ennyiszer felesleges 45-60 percem

a kettõ borzalmas volt....a 3 már jó lett volna ,de a "statikus" dolog szerintem egyetlen Z apokalipszis fannak sem jön be.....
az "iagzi" zombias apokalipszis,hogy folyamatosan menekülni kell szerintem erre a feelingre buknak a legtöbben.....

igen, de legalább a színvonal maradhatott volna. Nekem ez az elsematizálódás nem tetszik

Zenszkij
Az elsõ volt az az évad, amit nem lehet felülmúlni.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

nekem az elsõ tetszett a legjobban

kirol
Végignéztem a 3. évadot. Hát számomra közel sem volt olyan jó, mint a korábbiak. Az egész évad elsõ 10-13 része szenvedés volt, nyújtották a semmit, már hihetetlenül untam a szenvedésüket, de kitartottam. 😄
Még a vége se ütött, meg semmi. 😞

Remélem a következõ évad nem ilyen lesz.

MerlinW
2013-Oct-13 The Walking Dead 04x01 30 Days Without an Accident

[merlinw.org]

REAL MADRID

Steve Downie

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

dragon11
akk a szokásos vasárnap😄 köszöntem <#worship><#worship>

csokalaci
13.-án.

http://facebook.com/musicleander

dragon11
akk októberben jön ? de kb hányadikán ?

Kongy
Ez a Wake Me Up klippjébõl van?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

böröczk

Kumiho #2179

N o N a m e
hû, ez erõsnek ígérkezik

rooney8
ez mutatja, hogy jó színész 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

cylonflatus
Hershel tök laza civilben 😊

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Systore
látom már linkelték, bocsi
Systore
hihi

jazzy
Igen, hiába mondják, így dráma, úgy dráma, ez már túl sok.. remélem tényleg ilyen lesz, mint a trailer..
ForzaInter
kormányzó tuti odafog majd baszni, mikor már teljesen megnyugodnak, hogy eltûnt😄

Yo, Bitch!

Zenszkij
jah, engem inkább az aggaszt, hogy drámának reklámozzák, félek, hogy az összes akciós jelenetet láttuk

egy zombis filmben ne drámázzanak, elegem van, hogy mindent ezzel a xar drámázással akarnak eladni

a kormányzót akarom, azt akarom, hogy pattogjon 😊

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Narxis
tyûûûû ez brutális lesz gyerekek, durvább mint az eddigi évadok szvsz.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Szerintem ez most semmit extrát nem mutatott, viszont eleg sok a spoiler, csak az nezze meg akit az nem zavar.

REAL MADRID

desigo

cylonflatus
Vao, nagyon ígéretes!
4. évad elõzetes

Pénteken (július 19-én) érkezik az elsõ elõzetes a 4. évadból!!!
Aki nem akar lemaradni róla, az mindenképp kövesse a legnagyobb magyar rajongói oldalt: The Walking Dead - Magyar Rajongói Oldal
Tudtam én hogy a Walking Dead a WWZ Sequelje. 😊
cylonflatus
Rick a WWZ-ben
Kacsintás

Jim Morrison
képek
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

t-dog
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ja tudom csak jó pár hónapja benézte egy srác azt megtaláltam a képet, amit beszúrt másik helyre😊

jazzy
a jobb oldali tükörkép, tükörben nézi a szemét

baki a javából😄DDDDDDD