12301
banner

Fear the walking dead
- TWD testvérsorozata
  • Pares
    Az előzetes alapján barátságosnak tűntek... De könnyen lehet, hogy ők is csak a saját malmukra hajtják a vizet.
  • McCartman
    Persze, majd Carl, teljes részt szentelnek majd neki hogy közösen elvesztik a szüzességüket.
  • precision
    inkább privátban reagálok... nem offolok ide...
  • ForzaInter
    teljesen igazad van, de ez tényleg nem idevaló téma.
  • Susarc
    sry,de annyira feltudom baszni magam azokon a naív faxokon akik még egy vidéki házat is csak képeslapon láttak maximum és fogalmuk sincs,hogy mi is zajlik a világban a saját kis konfortzónájukon kívül! sory mégegyszer
  • szabii98
    ez még mindig a walking dead topik, hagyd már abba kérlek.
    nem mondom, hogy nincs igazad, de ennek most nem itt van a helye.
  • Susarc
    rasszizmus mi? majd amikor a családodat röhögve agyonverik akkor mondjad ,hogy ki a rasszista!!!
  • tigeroo
    ezen besírtam
  • precision
    huzzatok már innét a rasszizmussal és a politikával...
  • tigeroo
    lehet hogy igazad van, de ez itt nem a megfelelő hely hozzá
  • Panzeradler #6898
    Ehh?
  • Susarc
    dehogynem! a kék fényben látod őket......meg amikor összeverik és kifosztják a nagyszüleinket! aztán láthatod őket mikor a TASZ meg a "jogvédő" uszító szervezetek ezeket a mocskos bűnözőket védik! Akkor is láthatod őket amikor te befizetni mész a rezsidet ezek ott állnak és veszik épp fel a segélyt amit tőled vesznek el majd akkor is látod őket amikor te tejet meg kenyeret veszel a munkával megkeresett pénzedből ők meg piát meg cigit meg csipszet a segélyből amit a te adódból kaptak meg! És akkor is látod őket amikor 24 éve elmész és behúzod az X-et ugyanarra a két mocskos pártra akik ezeket támogatják veled szemben és te akkor is MSZP-re meg FIDESZ-re szavazol!!!

GONDOLKOZZ EL! EZT AKAROD-e a továbbiakban is vagy végre a JOBBIK-ra szavaztok!!

ÉBREDEJTEK!!!!!!!!!!!!!!

MAGYARORSZÁG A MAGYAROKÉ!!!
  • G_ArchAngel #6896
    Mondjuk latinok dolgoznak, lehet ezért is van lenyirva a fű és ápoltak a kertek, mert az összes mexikói túlélte :)
  • tigeroo
    a magyar lakosság egyharmada is roma, mégse látjuk őket a tv-ben:D
  • G_ArchAngel #6894
    Egy dolgot nem értek: az USA lakosságának közel harmada latin. A filmbe nem igazán jutott belőlük, emlékeim szerint csak a kormányzó egyik embere volt az.
  • tigeroo
    nem kell szítani a flémet, a rész végi előzetesben benne volt hogy valamilyen civilizációba kerülnek, én kíváncsian várom
  • jugen
    Nyugtassatok meg, hogy nem fog leülni a sorozat...
  • mijki
    Kit húznának meg? A kis csajt?
  • DasIsFuck
    mondjuk azért nem árt ha érdekesebb mint egy átlag psziszopata történet, mert abból is már kismillió sorozat van...degeneráltak ezek az amcsik, hogy ilyen sztorikért vannak úgy oda, ahol folyamatosan azt mutassák be h a kervárosi átlagos szomszédaid mekkora pszichopaták és milyen borzalmas dolgok zajlatnak le a közvetlen közeledbe...
    inkább a népirtásokról csinálnának sorozatokat amit ott az őseik leműveltek, persze ne pc propagandákat...

és még bizonyos japán cuccokra szokás azt mondani h milyen elborult,beteg..jah az, de az legalább kellően elvont és nem egy realisztikusan bemutatott "külömbem a szomszédod egy sorozatgyilkos pszcihopata csak te nem ismered eléggé" és ezért meg az ilyen twd trancsírért vannak oda...
    nonszensz...képmutató
  • DasIsFuck
    na pl mennyivel értelmesebb lenne ilyen történeteket kibontani a sorozaton belül mint idétlen zombi trancsírra pazarolni oly sok időt...
  • Neoncsoves
  • McCartman
    Belengették ezt a szálat már régen de aztán látványosan nem kezdtek vele semmit. Eddig vártak vele.
  • DasIsFuck
    bazz nekem fel sem tűnt ez az utalás

• DasIsFuck
    Akkor remélem lesz majd egy stílusos nekropedofil zombi szex jelenete is a kiscsajnak, amolyan twd-s gusztusos stílusba...hisz beteg állat a csaj akkor simán elférne nem?:)

vagy ez már túl durva lenne?...

képmutatók ezek az írók úgy ahogy vannak.

• DasIsFuck
    erőltetett,retardált,idióta mém...

• McCartman
    link :D
  • McCartman
    Elárulom neked:D, ezek egybeestek az apja halálával. :D
    Akkor sem érdekelte más, csak kereste a kedvenc zombiját akit etetett a kerítésnél.
  • stargatelost
    Golyóval a fejében? Felejtsük már el a K.-t, nem lesz többé.
  • IXEMGabeo
    Mibe, hogy a kormányzó zombiként tér vissza:) méghozzá tuti úgy, hogy a zombihorda sétálása közben ő lesz legelől így úgy fog tűnni, mintha ő lenne ott is a vezér:DDD ezt tuti eljátsszák márcsak poénból is a sorozat készítői

valaki említette itt, szerintem igaza lesz az illetőnek:)
  • IXEMGabeo
    :DDD úgyis a kislányok a gyengéi, há mér ne jelölne meg egy utódot, aki lecsap majdan xDD
  • Pares
    A végén még az is kiderül, hogy a Kormányzó titkos beépített embere volt.
  • IXEMGabeo
    nem a nevét hirtelen nem tudtam:)

már akkor látszott elárulom neked amikor a zombikat áhítattal leste a kerítésen belülről és el is nevezte őket...
  • McCartman
    'az egyik kiscsajban benne van az elemi ösztön a gyilkolásra. Ez tisztán látszódott amikor Judith száját befogta és áhítattal leste.'

Azért ezen remélem nem lepődtél meg :D, ezt sulykolták már mióta, hogy pszichopata a kiscsaj, leszarta az apja halálát, patkányokat belez ki, hidegvérrel öl, ő nyírta ki a feka nőjét is Carol miatta vállalta magára, igaz ez még nem derült ki de nagyon nem lennék meglepve ha meghúznák.
  • szabii98
    belenéztem a szinkronos 1. részbe...
    WTF?!
  • Susarc
  • Susarc
    Lizzie az új Carl:D

• Susarc
  • Susarc
  • Susarc
    behaltoooook:D

• IXEMGabeo
    hmm...

ez a rész feleannyira tűnt drámainak, mint a múltkori...Nagyon szétszóródtak és azon csodálkozom, hogy kettesével, hármasával, de ez még nem is akkora probléma ám legyen.

Tyreest nem irigyeltem a 2 csajszival plusz a csöpséggel...szerencsétlen megtudta milyen az "apaság":D megkaptuk a választ, ami egyértelmű volt Judith él!:) Elég gagyi volt az erdős jelenet mondjuk ahogy otthagyta őket egyedül:S
    Carol pfff...hogy honnan termett oda, hát az sokkal hitelesebb lett volna, ha az epizód végén a Sarge egyik embereként bukkant volna fel...de csak így a semmiből kurvára nem volt hiteles:)
    az egyik kiscsajban benne van az elemi ösztön a gyilkolásra. Ez tisztán látszódott amikor Judith száját befogta és áhítattal leste.

Glenn most pazarul játszott ő mentette meg ezt az epizódot. Aggodalmai majd ahogyan Hershel szavaiból erőt merítve elment Maggiet keresni tetszett bár nagyon furcsálltam, hogy a börtönben ragadt hisz úgy rémlett ő is a buszon volt:OOOO nem is értem ezekszerint kiszállt? a kis rendőr csaj is maga előtt bámult némán és ott maradt a húsdarálóban...nővére tudtommal életben maradt...végre felvette a védőruházatot majd kivágott okosan egy molotovot...

buszon lévők vajon mitől fertőzödtek meg? nyitva sem volt a busz ajtaja...netán egyikük megbetegedett a buszon és meghalt volna majd járkálóként beleharapott valakibe és így tovább? sosem tudjuk meg mindenesetre Maggie önzése miatt Bobék is megjárhatták volna...bár érthető én is kíváncsi lettem volna, hogy a csajom odabent lett volna-e. Pláne, hogy a testvérétől elszakadt és az apját a szeme láttára kaszabolták le. Ilyen helyzetben még beszélni se tudnék úgyhogy Maggie is hiteles volt és nem kell rajta csodálkozni, ha totálisan logikátlan dolgokat cselekszik és lelkileg összeomlik.

Mindent összevetve nem volt rossz rész, de a múltkoriban sokkal több drámai hatás volt...

És, hogy vajon ki lesz ez hadnagy féle alak, aki a végén megjelent majd meglássuk...