12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
Mirk #6948 Inkább járnám a világot és walker-eket irtanék. -
Evoluti0N #6947 Úgy tűnik, hogy nem jó helyen járok. Azt hittem eddig, hogy ez a TWD-t szidó topic.
@#6939 Szerintem is. Nem tudom, hogy hívják a csávót, de a pofázmánya ismerős. Nem egy hú, de híres színész, de azért láttuk jópár B kategóriában. Biztos, hogy nem csak ennyi szerepe volt. -
haxoror #6946 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lehet hogy kamu az egész, a katona srácnak kellet egy "küldetés", Prof.Mullet meg adott neki egyet. Legalább megint van valami célja, egy ügy amiért küzdhet, vagy az is lehet hogy tényleg tud a prof valamit.
Vannak emberek akik nem fognak letelepedni és békésen kapálgatni egy farmon hanem inkább csinálnak "valamit", a menjünk Washingtonba és mentsük meg a világot legalább olyan jó időtöltés mint bármi más, én is inkább valami ilyesmit csinálnék, még ha értelmetlen is legalább nem az unalomba halnék bele. -
#6945 Én akkor kaptam agyfaszt, amikor előadták a sztorit a washingtoni küldetésről, meg a világmegmentésről, Glenn meg rákérdez, hogy mi ez az egész, erre a válasz: titkosított... na menjetek a... akkor vágtam bele a monitorba az egeret majdnem. Titkosított, mi? És megtudják az oroszok? Vagy biztos a gonosz tenoristák megtudják és majd bosszúból jól meggyógyítják a világot? Titkosított bazz... Uramisten. -
IXEMGabeo #6944 ez olyan igazi WD-es epizód volt nagyon odavágott:) Elemzés holnap -
#6943 Pedig elég jó indokuk volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A teherautó javíthatatlan volt és aztán már a tudós arc is arra akart menni.
Baromi jó rész volt, de remélem minél hamarabb összejön a csapat. Az őrmester arc hatalmas figura, a csaját meg blokkolnám erősen ebben a szerkóban. Carl Carlson is megfelelő mennyiségű jelenetet kapott. xd -
Pares #6942 Bár volt most is pár szemforgatós rész, de összességében tetszett. Kíváncsi leszek erre a Sanctuary-re. Woodbury 2? -
#6941 Rick szála volt a legjobb, mukkanni se mertem :D -
#6940 Na ez a rész tényleg nagyon fasza volt. -
haxoror #6939 Ez a rész nekem bejött
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van egy olyan érzésem hogy Jeff Kober meg a haverjai még lesznek később -
#6938 Angolul van nekem is, valami száz-akárhány. De ha megtaláltad akkor ok. -
Mirk #6937 Angolra gondoltam, mert, ahogy láttam, magyarul még nincs meg az összes, de közben már megtaláltam Scribden. -
Susarc #6936 jaja!
de már megint olyan szerencsétlenül oldották meg azt azSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!epikusnak szánt részt,hogy ott az a Dr. és ő mindent tud és el kell juttatni Washingtonba és ezt egy platósa teherautóval 1 db atlétás örmesterrel meg egy menő forró nadrágos cicamicávalé szándékozzák megcselekedni....,DE a kínai srác miatt aki keresi a csaját szarnak bele az emberiség megmentésébe és inkább neki segítenek....hát én azt hittem lerugom a TV-t.....:P
-
-
#6934 Hát ez is jó szar rész volt...(az eddigieknél picit jobb azért) -
#6933 Angolul vagy magyarul? Nekem elég sok megvan, elküldhetem. -
ede13 #6932 Gratulálok a Fox hazai facebook-kezelőjének. The WOLKING Dead... jövő héten pedig érkezik a Dö Vókin Ded új része :D
-
#6931 jóak :D -
Pares #6930 Daryl? Nem fiatalok még a szopókához? -
#6929 csak neked :D SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
kiss... :D
wat -
Pares #6928 Azt hiszem a tank pont azt az átjárót lőtte meg, de már nem emlékszem rá pontosan. -
Mirk #6927 Tud valaki egy webcímet ahol lehet olvasni a képregényt? -
#6926 mondjuk egy robbanástól... meg egyébként se volt toppon... -
IXEMGabeo #6925 nem volt rossz, az előző részben több tanulság és drámaiság volt, mint ebben...
itt azért volt akció és külön külön mutatták ki vagy kik, hogyan menekülnek, bujdosnak a zombicsekek elől...
buszos jeleneten kívül egy egészen elfogadható epizód volt...a sorozat elején pl. a 3. rész volt a leggyengébb meg amikor beütött ez a fertőzéses baromság azok se nagyon jöttek be...
most végre kint vannak a szabadban menekülnek mindenki erre vágyott nem?:) -
IXEMGabeo #6924 igen gondoltam...
időrendbe Glennék voltak talán a legkorábban...bár akkor sem értem Glenn mitől volt elájulva -
#6923 neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
-
#6922 Nem egymás után voltak a cselekmények hanem párhuzamosan. Pl amikro Darryl kiszúrja az összetaposott szőlőket(?) azt csak később mutatják, hogy ki és hogyan dobta el és taposta össze. Azok pl pont Tyreese-ék voltak akkor amikor Mica megijedt és utánamentek, hogy megkeressék. -
#6921 van olyan rész amivel neked nincs bajod?
ez egy tök jó rész volt, Glenn még a testpáncélt is ahsznáélta..kinéztél volna egy ilyet ettől a sorozattól?
Én nem és pozitívan csalódtam..már szó szerint azért drukkoltam h vegye fel a páncélt Glenn:D -
#6920 -
IXEMGabeo #6919 Igen rémlik valami
viszont most...1 napot ott töltött a börtönben és miért azon a betontömbön aludt? miért nem a börtöncellában? vagy most sokkot kapott és elájult volna Glenne?
rendőr kiscsaj is meredten nézett maga elé...meg se mozdult a kerítés mögül csak fogta a pisztolyt a kezében...ezekszerint akkor az ő jelenetüket rögtön az eset után mutatták és nem éjszakáztak, mint mondjuk Tyreese, Carl-Rick, Darryl és Bethék...
-
#6918 volt a részben egy egysoros utalás, azt hiszem , hogy leszállt Maggie-t megkeresni mielőtt elindult a busz -
IXEMGabeo #6917 ez jó kérdés...
sztem sosem tudjuk meg:s és Glenn hogy került onnan ki szted? -
kissssss #6916 -
#6915 -
#6914 Valakit biztos meglőttek és úgy szállt fel vagy pedig beteg volt, ne feledjük, hogy mennyire dögrováson voltak. -
kissssss #6913 nekem is + az előzetesben látott néhány jelenetben se tűntek túl ellenségesnek, majd kiderül. -
Austin Bailey #6912 Neked barátságosnak tűntek? -
Austin Bailey #6911 Én azt nem értettem a buszos jelenetben, hogy egyszercsak mindenki meghalt a buszon menet közben az út közepén? És azt hogy? -
Austin Bailey #6910 Nem fog. Már... -
Austin Bailey #6909 Nekem ezzel a résszel az volt a bajom, hogy már az előző végén is megígérték, hogy a következő nagyon pörgős lesz, aztán nem volt az, erre most bemutatják a következő előzetesét, ami ugyanezt ígéri. A másik, hogy ha valahol egy éve élnek, és abból következtetve, hogy gyalog menekültek el vagyis nem túl messzire, ilyen közel él hozzájuk egy másik csapat, akkor hogy a picsába nem találkozak eddig.