The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
úgylátom másokat sem gyõzött meg a stáb, ez bizony csacskaság volt
A halál csupán a kezdet...
http://gaborszantai.co.uk/
Nem értem, hogy miért lenne gond, hogy legalább a nézõ megtudja, hogy miért alakult ki ha már nem tudja minden random karakter a világban. Fõleg ha már elhintették azt, hogy ez a valami mindenkiben benne van.
http://gaborszantai.co.uk/
Lehet hogy az utolsó napokra a járvány eredetére rájött pár tudós, de hõseink ezt biztos nem fogják megtudni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
viszont a "vaddisznós" csavar tetszett, jó rész volt all in all.
akkor mostmár valami új vírus is szedni fogja áldozatait?? már csak az a kérdés hogy testnedven, seben, vagy micsodán keresztül... wtf túl sok még a kérdés, de kurvajó évadnyitó volt
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"Abba halt bele, hogy Daryl nem mosott kezet, mikor kezet fogtak. Szóval gyerekek, wc után mindíg mossatok kezet,mert különben valaki belehalhat "
Sõt nekem van egy tippem, hogy az egész zombi apokalipszis is így kezdõdött. 😊
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
PSN ID.: Beegabor
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Next PC upgrade: 2022
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Ez egy zombis hentelde, némi drámai vonallal megspékelve. Nem értem az indokolatlan elvárásokat.
Ez egy zombis hentelde, némi drámai vonallal megspékelve. Nem értem az indokolatlan elvárásokat.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
REAL MADRID
de ha már itt tartunk, ki építi egy szupermarket tetejét kartonpapírból?
A boros polcos rész az mi volt? Ugyan mitõl dõlt rá?