The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

tigeroo
amikor belülrõl mutatták hogy lefog esni akkor mintha valami acélgerendán pihent volna, így már talán érthetõ lenne a dolog, de akkor sem magyarázza hogy emellett miért úgy mutatják be a járkálók potyogását mintha valami álmennyezetrõl lenne szó...

úgylátom másokat sem gyõzött meg a stáb, ez bizony csacskaság volt
Fenrir
Ráadásul a roncs helyzetébõl és kinézetébõl tisztán látszik, hogy az a gép nem leszállt hanem lezuhant oda.

A halál csupán a kezdet...

Helikopter azt hiszem a szelen fekudt a kulso fofal feletti parapeten. Az sem birhatna el szerintem azt a tobbtonnas roncsot, mert az ilyen tetoket max 2m-es hoteherre meretezik, de hat ez nem a Discovery vagy NatGeo 😊

http://gaborszantai.co.uk/

BoneDragon
Szerintem meg elég gyenge volt évadnyitónak. Na majd kiderül mi lesz ebbõl...

Fenrir
Azért van pár hasonló film amiben elmagyarázzák: I am legend, World War Z, 28 days later.

Nem értem, hogy miért lenne gond, hogy legalább a nézõ megtudja, hogy miért alakult ki ha már nem tudja minden random karakter a világban. Fõleg ha már elhintették azt, hogy ez a valami mindenkiben benne van.

tigeroo
azt vágom, de hogyvan hogy a helikopter becsapódást (mert gondolom a rotor csapta le az egyik walker alsó részét amit végigvizslatott a néger mielõtt bement) kibírta az a tetõ de az embersúlytól már beszakad? vagy a helikopterzuhanás után valahol beázott a tetõ és az OSB lap elrohadt vagy mi?😄
Seth
Szerintem a jó öreg ebola lesz, annál van ,hogy minden nyílásból jön a vér

PSN ID.: Beegabor

Random helyeken szakadtak be, szoval a polcnak semmi koze nem volt hozza. Olyan, mint a Telapo shotgunnal jelenet...

http://gaborszantai.co.uk/

A zombis filmekbõl nem igazán szokott kiderülni hogyakkor mi is történt. Valószínûleg a vírus emberi figyelmetlenség, vagy a helyzet elbagatellizálása miatt tudott olyan mértékben elterjedni, hogy már megállíthatatlan volt.

Lehet hogy az utolsó napokra a járvány eredetére rájött pár tudós, de hõseink ezt biztos nem fogják megtudni.
tigeroo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a wallmartos rész mi a faszom volt? de ezt hogy magyarázható ki mondjuk statikailag?

viszont a "vaddisznós" csavar tetszett, jó rész volt all in all.

akkor mostmár valami új vírus is szedni fogja áldozatait?? már csak az a kérdés hogy testnedven, seben, vagy micsodán keresztül... wtf túl sok még a kérdés, de kurvajó évadnyitó volt
Fenrir
Az évad trailer-ében említették, hogy sok embert vesztettek amikor a börtönbe jutottak a walkerek. Gondolom a kissrác volt az elsõ.

gondolom a következõ részben megeszi a fél lakosságot

Fenrir
Szerintem valami fertõzéstõl láza volt, azért is állt a zuhany alá.

Szolnokboy1
az izzadtság volt.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Kongy
Amúgy sztem az a csávó valamivel megvághatta magát v megharapták, mert ha jól megfigyelitek ahogy meg a tusoló felé hagy egy véres lábnyomot az egyik lábával.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Fenrir
Amúgy a képregénybõl kiderült, hogy mi ez és honnan jött? Már mint a zombivá válás.

A zombiknál a gennyes folyás szinte már alapkövetelmény. Be se vesznek, ha nem vagy olyan.

"Abba halt bele, hogy Daryl nem mosott kezet, mikor kezet fogtak. Szóval gyerekek, wc után mindíg mossatok kezet,mert különben valaki belehalhat "

Sõt nekem van egy tippem, hogy az egész zombi apokalipszis is így kezdõdött. 😊

<#nevetes1>

Zenszkij
Tök egyértelmû. Volt egy zombi a kerítésnél, akit Rick kifigyelt. Gennyes vér folyt a szemébõl. Plusz elpusztult egy disznó is. Valami komoly vírus fogja szedni áldozatait, mely mutálódik a zombivírussal.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Seth
Abba halt bele, hogy Daryl nem mosott kezet, mikor kezet fogtak. Szóval gyerekek, wc után mindíg mossatok kezet,mert különben valaki belehalhat <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

Zenszkij
Fú ne is mondd! Elkapnám pár körre 😄.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

R4ng3r
Hershel lánya nekem is bejön, ezután az epizód után elgondolkodva "nem is olyan õszintén sikít" kategória XD

R4ng3r
Valószínûleg a vírus mutálódásával lesz a gond,egyesek szerint valamiféle agyhártyagyulladás... sok feltevés van de biztos hogy a vízhez lesz köze,meg azért az a börtön nem egy Hilton...

ja ezt nem feltéltenül neked válaszoltam

azért szakadt le, mert el volt korhadva. Azért volt elkorhadva, mert csöpögött rá a víz kb egy évig, és mivel árnyékban volt nem tudott kiszáradni. A tetõ meg nemcsak a helikoptertõl szakat le, hanem mert lapostetõ, amin csak gyûlt a törmelék az évek alatt, és felszívta a csapadékvizet, amitõl megnõtt a súlya, ezek után pedig rátrappoltak a 20-30 kilós jártkálók. Mondjuk elég béna volt a jelenet, mert egy tetõ nem így szakad be. Kicsit olyan volt, mint egy számítógépes játék x-edik pályája, ahol má nem tudtak milyen nehezítést kitalálni a járkálóknak. Összességében amúgy azt gondolom, hogy ez az évad valószínûleg kellõen idegborzoló lesz, és talán jobb, mint az elõzõ kettõ.

mondta, hogy rosszul van. Biztos vakbélgyulladásban vagy ilyesmi.

Darthmushroom
csak simán természetes halálba, valami hülye betegségbe.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

grebber
Nem volt az a atomjó rész, node a 2. már ütõsebbnek ígérkezik a kis bejátszás alapján!

Next PC upgrade: 2022

Kaplan
A börtönlakó fiatal srác miben halt meg? Csak nekem nem esett le? Kapott egy pánikrohamot, elájult és beverte a fejét? Vagy mi volt? Lehet, hogy nem figyeltem eléggé de nem emlékszem, hogy valaki bántotta volna.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
A börtönlakó fiatal srác miben halt meg? Csak nekem nem esett le? Kapott egy pánikrohamot, elájult és beverte a fejét? Vagy mi volt? Lehet, hogy nem figyeltem eléggé de nem emlékszem, hogy valaki bántotta volna.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan

Kaplan

Micsoda kis piszlicsáré dolgokon akadtok fent! Mitõl szakadt le a polc? Nem rohadt mindegy?! Egy zombi-apokalipszis közepén nem teljesen mindegy, hogy mitõl szakad le a polc?!

Ez egy zombis hentelde, némi drámai vonallal megspékelve. Nem értem az indokolatlan elvárásokat.
Micsoda kis piszlicsáré dolgokon akadtok fent! Mitõl szakadt le a polc? Nem rohadt mindegy?! Egy zombi-apokalipszis közepén nem teljesen mindegy, hogy mitõl szakad le a polc?!

Ez egy zombis hentelde, némi drámai vonallal megspékelve. Nem értem az indokolatlan elvárásokat.

Emellett valószínûleg egy rázuhant helikopter se tesz jót egy ilyen tetõnek.
Emellett valószínûleg egy rázuhant helikopter se tesz jót egy ilyen tetõnek.
Narxis
Át is volt ázva, a tûzoltócsõ csöpögött, pont a polcra, fel is nézett a csávó mielõtt odanyúlt, hogy mi a szar csöpög.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Kongy
😄DD nem az, hanem nyilván attól meggyengült vagy nemtom na 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

dragon11
boccs srácok de csak sztem vt semmitmondó ?

mijki
Hershel kisebb lánya még mindig jól néz ki, és ha jól vettem ki az epizódból újra szingli.<#puszis><#idiota><#eplus2>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

desigo
Hangosan felnevettem most <#nyes>
Szolnokboy1
ez azt jelenti, hogy akkor még kevésbé értem, hogy pontosan mitõl szakad be és mitõl nem a tetõ. 😄 úgy néz ki ezt a részt is Carl és a meseszakkör dobta össze.

A polc tartotta meg az egész tetõt <#idiota>

REAL MADRID

Kongy
Lehet csak a walkerek voltak ólomból😄 Amúgy rá volt zuhanva a tetõre egy helikopter, ha az jelent valamit 😄

Szolnokboy1
nem tudom, de én nem is keresek egy taliga pénzt havonta, mint a kedves író urak.

de ha már itt tartunk, ki építi egy szupermarket tetejét kartonpapírból?

Kongy
Másképp hogyan adtak volna indokot a tetõn lévõ két tucat walker kiirtására? 😄

Szolnokboy1
csak megnéztem, pedig nem akartam. hozta a kötelezõ középszart a rész, voltak jó és elképesztõen debil pillanatai.

A boros polcos rész az mi volt? Ugyan mitõl dõlt rá?

Narxis
Sose fogod igazán megunni. 😉

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.