The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A gyerekek meg ha tényleg tanultak lõni miért ne adhattak volna le olyan távolságból két fejlövést?!
a Governor egyáltalán nem tárgyalni ment oda, egyáltalán nem volt célja elengedni õket, csupán az embereket manipulálta így, hogy látjátok, én békés úton akarom lerendezni a dolgot... de pontosan tudta, hogy Rick nem adja fel a börtönt és számított rá hogy harc lesz... a legjobban az baszta fel az agyát amikor Rick felajánlotta az együttélés lehetõségét... az kb. olyan volt számára az emberei elõtt, hogy Rick jobb ember mint én, oda a tervem, hogy erõszakosan lépnek fel és én mint hõs csak leaprítom az ellent
pont ezért mosolygott Hershel, pont ezért borult el az agya a Governornak... és leszarta, hogy mit fognak gondolni az emberei, a tervnek annyi, fogta is a kardot és megölte Hershelt
szóval ne dõljetek be neki... egy diktátor típusú manipulatív pszichopata volt
Bazinga!
legnagyobb hülyeség, hogy a zombik helyett ilyenkor inkább egymást irtják.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Szerintem az pont marha jó jelent volt, amikor
spoiler
Tyreese felé nyomult az enemy ringyó, egyszerûen még pár méteres távolság is kevés volt, hogy eltalálja.
Csak akkor persze minek tesznek bele olyat, hogy a gyerek 10 méterrõl fejlövést oszt elsõre.
Kumiho #2179
sztem is kvajo rész vt, de harcolni nemigazán tudnak még mindig.:S erõltetik az 1 frontos közelharcot holott távolsági fegyverekkel vannak, gránátokkal, ráadásul tank ellen.. kicsit idegesítõ hogy ott a gránát a kezükbe és semmi.
aztán ami rég idegesítõ, hogy oké h kilõtték az õrtornyot, de valakinek azonnal fel kellett volna céloznia a governert, amikor a kezébe vette a kardot. ricket ismerjük, lereagálta volna, hershel még sérült állapotban is tudott reagálnia, michone dettó. nem értem a logikát továbbra sem a harcban, dehát nem is ezért szeretjük a sorozatot. 😄 de azt hittem azért ennyi idõ után menni fog a harc, reménykedtem bennük pedig.
fölényben voltak és mondhatni hogy vereséget szenvedtek..
Kumiho #2179
Bár az a jelenet mikor a 2 kiscsaj akcioba lépett kurva gagyi volt, igazán kihagyhatták volba.
Yo, Bitch!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
Ez kicsit spoiler, amúgy tényleg röhej.
Az rendben van, hogy Carol megtanította õket lõni, de éles helyzetben biztosan nem így viselkednének, inkább valami sarokba kuporodnának fülüket, szemüket befogva.
De ahol a halottak járkálnak, ott minden megtörténhet..
Szóval tényleg, lehet bármennyi bakit, hibát összeszedni, de pont nem egy ilyen sorozatban kéne kaparni utánuk. 😊
Szerintem baromi jó rész volt, ahogy az egész évad az.
Kumiho #2179
Kumiho #2179
Az meg érdekes hogy Rick és Carl miért egyedül hagyták el a börtönt. Hova lett Michone és hova lett a "fekete" brigád.
De istenem, megint miken sírtok, a tank begránátozásán? <#wilting>#wilting> Ki a faszt érdekel, nem igaz nem tudjátok csak simán nézni és élvezni a sorozatot.
Viszont egy valami...
Kibebaszott kurva jó volt!!!<#eljen>#eljen>
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
de ez kééééééééééssz😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
de már megint ilyeneken vagytok kiakadva 😊 mint ha nem így mûködne már a filmipar ezer éve 😊 aki reális fegyver ábrázolást vár az nézzen dokumentum filmet
Bazinga!
Nem ertek hozza, de a (kezi)granat szorodasa mas, mint a (lovedek)granat indito robbanasae, ami kontrolaltan egyiranyu.
http://gaborszantai.co.uk/
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Bazinga!