The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bazinga!
alapjaiban nem vagy tisztában a Governor jellemével... Woodburyben is két énje volt... a köztiszteletben álló vezetõ és a pszichopata állat... az utóbbit nem tudták az emberek (max az agyatlan katonák)
itt is titokban akarta tartani, szüksége volt rá hogy tiszteljék... a katonák (az az egy szem ember akinek a testvérét megölte) ugyanaz a típus volt mint Merle... agyatlan katona akit nem érdekli hogy milyen ember a Governor
de akkor írd már le légyszíves hogy te mire gondolsz mert frankón nem értem mi jár a fejedben 😊
Bazinga!
Am. én mindig tartanék egy pengét a bõröm alatt mondjuk a kézfejemben arra az esetre ha úgy meglepnek mint a Kormányzó Michonnét, fullosra edzeném a szabadulótechnikám.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Karacsonykor kimesz temetobe sirt asni es gyerekdalokat enekelni?
http://gaborszantai.co.uk/
Bazinga!
ezzel is provokálta Rickéket... hogy támadjanak... ha simán megmondja nekik hogy megöltem Michonnet és Hershelt akkor az emberei elõtt leleplezõdött volna
mindent alaposan kigondolt
Bazinga!
ha leöli egybõl a túszokat az emberei elõtt felfedi igazi énjét...
egyszerûen megfogalmazva hõst akart magából csinálni az emberei elõtt aki megvédi õket a bûnözõktõl akik az életükre támadtak, holott õ aztán tényleg nem akart ám ölni csak békésen elzavarni õket onnan mert hát õ mekkora jólelkû vezetõ és véletlenül sem pszichopata
de ha neked kétségeid vannak a governor agybetegségét illetõen azután hogy az elõzõ részben két embert ölt meg hidegvérrel önérdekbõl akkor nincs több kérdésem 😊
Bazinga!
azé amelett tényleg nem lehet elmenni, h mi a fasznak van nekik tank, ha csak lerombolni akarják a jövendõ othonukat?
mert ennek nem sok értelme volt, ellenbe annak h aszétlõjjék a fedezékek már döntõ tényezõ lett volna.
meg különben is nagyon borszazsztó volt nézni h lényegéve nehezebb volt esetekben mellé lõni mint eltaláni a babát...
mind1 legalább most szétszóródtak és újra úton,nincs idióta bosszú hadjáratos govenor szál.😊
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Szerintem is visszamentek érte a gyerekek.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Hershellel kapcsolatban tévedtem...mégiscsak megölették és elég rondán azok után mit tett az emberekért...Valakit ki kellett írni a régi szereplõgárdából.
Darryl nagyon atom volt a zombipajzzsal és a gránátokkal😄 Tyreeses jelenet nagy volt szintén.
Michonne is szépen otthagyta Briant majd ironikus volt, hogy pont az a csaj lõtte le végül, akivel összejött és meg akarta õt védeni.
Szerintem Beth és a lányok elvitték Rick kislányát tuti nem halt meg a lurkó csak külön váltak ahogy Maggiék is. Februárban mindenre fény derül mindenesetre hatalmas epizód volt.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Vajon lesz governor 2.0? 😊
1. Ezek nem fegyelmezett ketonák, Daryl vagy bárki aki tud célozni (akár Carl!) kilövi a Governort egy vadászpuskával, az emberei a vezér nélkül lõnek párat és lekopnak, senki sem akar meghalni, sztori vége
2. Rick BELEEGYEZIK hogy elmennek, szépen látványosan hogy mindenki lássa a gyerekeket, a Governor soha nem lett volna képes rávenni a többieket hogy a gyerekekre lõjenek, legjobb esetben az emberei a Governor ellen fordulnak, legrosszabb esetben meg Rickék megpakolva kajával meg lõszerrel szépen lelépnek, nem pedig így hogy a fele meghal a maradék meg húsz felé rohan minden cucc nélkül...
Erre Rick mit csinál? Lemegy beszélgetni... MIRÕL?!
Nyomatja a teljesen irreális éljünk együtt hülyeséget amivel csak még gyengébbnek tûnik, meg se próbálja összezavarni a Governor embereit csak a hippi éljünk együtt marhaságot hajtogatja annak a tömegnek akiket NYILVÁN megvezetett a Governor AKÁR CSAK A MÚLTKOR!
Azt akarja hogy harcoljanak... EGY TANK ELLEN, kint a szabadban, ahelyett hogy mindenki visszavonulni a böribe amit jól ismernek, ahova a tank nem tud utánuk menni, ahol végig elõnyben lennének, neeem, mindenki kint balfaszkodik a drótkerítésnél.
Az egyetlen pozitív ebben a részben az volt hogy végre megint útra keltek <#vigyor2>#vigyor2>
Egyébként a nõzombi, aki a végén sétált, az ki volt?
egyébként az, hogy 3.x eljátszák ezt a történetet h valaki elesik(és egyre több ember..), már kezd unalmas lenni. hiába most nem a season finale, hanem a mid-finalebe történt..
rick "its over" miközben a zombik esznek- ember embernek farkasa, még a világvégén is.
a kormányzó és hershel párbeszéde, hogy nem az õ lánya megöli simán. a kiscsajjal is gond nélkül fejbelõtte, bezzeg a saját lányát akkor nemtudta elengedni - jellemfejlõdött.
hershell mosolya, a governor álcájának bukása. nem jött be a manipulatív terve, de képes volt és mindenkit feláldozott a bosszújáért. a csapat szétzilálva, szétkergetve, megcsappanva a létszám, végre valami 😄