The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen csak spoilerbe tették...nem kellett volna kiírnod...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ha jól emlékszem õ maga jelentette be, hogy kiszáll a sorozatból.

már nem emlékszem. De nyár óta lehet tudni.

ForzaInter
Honnan? Én errõl semmit nem olvastam, ilyet nem is szoktak elõre bejelenteni. Max, hogy egy színész távozik de a nevet mindig titokban tartják.

Yo, Bitch!

Mér legalább nyár óta tudjuk, hogy meg fog halni.

Ú magasságos zombiisten add hogy Carl legyen az. 😊

Fejezd be munkát amit Lorival elkezdtél. 😊
pfff...kár volt mondanod:S de várható volt ebben az évadban elég latymatag volt a srác...beteg is volt épphogy felépült

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ForzaInter
Ha a képregényt követik akkor nem mostanában fog meghalni, de annyira nem lenne kár érte..

Yo, Bitch!

En nem akartam mondani, de a trailerben sem vigyorogva setalgat...

http://gaborszantai.co.uk/

Glenn. Már mondtuk.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ugy tudom, hogy az egyik kezdetektol jelenlevo karatkter bucsuzni fog...<#rinya>

<#eljen><#taps>

Jim Morrison

megölnek pár zombit

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Ebben mi a spoiler?

every damn day

Meg kell hagyni, a latex cuccban feszítõ picsa sem semmi, azt megZombulnám😊

ForzaInter

így jobb. remélem nem találnak most már semmilyen helyet ahol letáborozhatnak😄

Yo, Bitch!

NAGYON spoiler veszély! Kijött a folytatás elõzetese. Idõgépet akarok!
The Walking Dead feb. 9. elõzetes
😉 Ha találok még valami menõ cuccot, kidobom 😊
cylonflatus
Ez de jó volt, kösz!

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

precision
<#eljen><#eplus2>

Bazinga!

Arra viszont kíváncsi lennék, hogy ha mondjuk holnap megjelenne ez a két szereplõ Budapesten, akkor hány rajongó tódulna oda. Úgy, hogy ugyebár itthon csak február elején kezdik adni 😊 A maszkmesternek meg rescpect!
BoneDragon
Fasza! 😊 Ilyet azért nem mernék eljátszani budapesten, azonnal fejbeszúrnának. 😄

Daryl (Norman) rajongóknak kötelezõ! Hatalmas arcok a srácok 😊
Daryl megtréfálása
csak bosszant, hogy a kedvencemet ölte meg a kormányzó pont helyette...pedig a bosszúja neki szólt volna a kislánya megölése miatt erre meg levágja pont azt az embert, akit még õ is jónak tartott😄

Szerintem jo arc es kezd osszemelegedni Daryllel is.
Alapvetoen o tudja tolni a kozelharcot, mig a tobbiek tavolsagi fegyverekkel olnek. Daryl egyfajta allrounder, o mindkettoben jo. Eleg jo kis four-men-squad lehet beloluk, de hosszutavon a sok ember jobb, mert 4 emberbol 2-nek allandoan 'orsegben' kell lennie, ami faraszto.

engem Michonne nagyon idegesít már el kéne húznia...

cylonflatus
A Mob Cityben õ a fõszereplõ.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

WOW! Képzelj el egy ilyen felállást: Daryl, Michonne, Carl, Rick egyik csapat, többiek másik csapat. Vajon melyik húzná tovább? 😄 Bár mondjuk azért Glenn tartaná a frontot egy darabig...
Carol meg átveszi a kormányzó helyét 😄
Daryl, Michonne, Carl, Rick egyuttmarad, a tobbieket leszarom 😊

Én tartok tõle, hogy elõveszik az "új helyen újra egymásra találunk" sablont. Sokkal erõsebb lenne, ha jó idõre külön utakon járnának 2-3 csoportra osztva, aztán mindegyik bandából maradna pár ember vagy kerülnének be újak és maaaajd egyszer újra összeállnak. Mekkora feszkók lehetnének abból is! A kicsi csoportok "vezetõi" akár egymás ellen is feszülhetnének, hogy az új összetételû nagy csapatnak ki legyen a fõnöke. Hú, de elkalandoztam. De már csak pár nap 😊
Gondolom késõbb tönkrement és fel kellett csapnia rendõrnek. A zombiapokalipszis meg azután jött.
Kongy
A Shane-t játszó színész szerepel a Wall Street farkasában 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

+1

Én remélem, hogy nagyon rossz idõk jönnek rájuk, és többé nem találnak biztonságos menedéket. Érdekesebb lenne a sorozat.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

hogy a fene essen belé:S a videót nem néztem meg, de nekem is egykori kedvenc...majd meglátjuk mi lesz

szerintem nagyon elfelszínesedett. Az elsõ évadban még én is szerettem. Egyébként azt hiszem be is mutatták a zombikinézetét

Ah, remélem marad a végéig, egyik kedvenc karakterem.

én úgy tudom, hogy az évad végén kiszáll. Hogy melyik részben azt nem tudom.

Tényleg? Melyik részben?

ez már elég régóta tudott dolog. Már az évad elején bejelentették.

Mivel láttam a sorozat összes részét ezért rákattintottam, köszi <#eljen>

Az õ kedvéért direkt jön egy.

Az anyja is képes volt egy több kilométeres jól belátható TISZTA autópályán balesetet szenvedni. 😊
Akkor egy kis Spoiler

A Fal Király Halott. Fõszerepben Mocsok Ricsi (Rick Grimes) és Mocsok Karcsi (Carl Grimes).

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

ezt a bajuszt nem lehet megunni.<#taps>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

atyaúristen <#hehe>

arra leszek kíváncsi, hogymegmarad-e a szinkronba az a rész, hogy a különbözõ csoportok más neveken nevezik a zomnikat, úgy mint járkáló, harapdáló stb, vagy szó nem lesz benne járkálókról, hanem végig élõhalottazni fognak.

tigeroo
böröczk
Nekem tetszik ez a plakát.
Egyébként én már leszálltam a Carl témáról, szerintem egyre kevésbé irritáló.
Február de messze van...

Kumiho #2179

BoneDragon
Fõleg, hogy nem jár vonat...