12301
banner

Fear the walking dead
- TWD testvérsorozata
  • cassoneitaly

The Walking Dead 9x06 ~ Magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

HDTV-SVA, HDTV-AFG, HDTV-IFT, HDTV-RMX, 720p-AVS, 720p-PSA, 720p-RMTeam

Időzítések J1GG4 jóvoltából:

WEB-DL --- [ HAMAROSAN ]

Jó szórakozást mindenkinek! ;)

Cassone
  • IXEMGabeo
    Carol ezzel a hajjal ugy nez ki, mint Gandalf noi verzioja:D

Eugene nagyon badass lett mar nem fel a zombiktol:D
  • molnibalage83
    Ez az, ami nem igaz. A hangosabb katonai helikoptereket sem hallod már szinte 1 km-ről, nemhogy többről főleg, ha erdő mellett száll és közted van növényzet. Brutális zajcsillapítása van a növényzetnek.

Hidd el, hallottam én már elég helikoptert életemben mindenféle helyeken.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.11.10. 10:52:52
  • Prof William
    Igen. Elég hangos egy helikopter. Főleg meg amikor alacsonyan repül vagy éppen leszáll. Leszállás közben túlzás nélkül kilométerekről hallható.
  • subotal
    Ez a helikopteres dolog valóban gáz!
    Egy helikoptert elég messziről meg lehet hallani, és nem most repült arra először!
  • Zozo0122 #11896
    Elvileg akik most jönnek (már a következő részben) ellenfélnek, azok

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    beteg állatok egytől egyig :D Negan pont azért kell, hogy segítsen ellenük. A képregényben legalábbis Rick erre kéri.

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2018.11.09. 21:09:43
  • Tikal #11895
    Arra, hogy miért nem hallották még soha a helikoptert, hogy miért nem kerestek még soha "civilizációt", hogy .. sorolhatnám. Ugyanazokat a köröket futják. De legalább most jön egy még gonoszabb gonosz és lecserélték Carl-t egy kislányra.
  • Quantumleap
    Mire? Hogy hol voltak a szereplők, akik csak most kerülnek be a sorozatba?
  • Tikal #11893
    Ja, megmagyarázni mindent meg lehet... nem mintha nem lett volna már rá 9 évad.
  • botyika
    azért jobban szenvedne ha kapna rendesen fizikait is.
  • Quantumleap
    Nyilván adnak majd magyarázatot. Az is lehet, hogy el lettek űzve valahonnét. De ha te már látatlanban is a hibákat keresed, szerintem nézned is fölösleges.
  • Tikal #11890
    Nevetséges, hogy eltelik 6 év és azok még mindig az erdőben nyomják, ennyi idő alatt se találtak magukon kivűl másik kolóniát.. pff
  • molnibalage83
    Nem csak fizikai fájdalom létezik. Negan - ha nem kamuzik - szenved. És M-nek ehhez semmit sem kel csinálnia.

Kicsit olyan, mint a vicc a szadista és mazochista esetén.

M: Üss!
    Sz: Nem, nem...
  • Kaplan
    Bizonyos dolgokban egyetértek, de Negan szerintem továbbra is csak pusztán manipulál mindenkit. Ettől még az sem lehetetlen, hogy szépen lassan valóban meg fog törni, ő is csak egy ember. VIszonylag fiatalon meghalt rákban a felesége, aztán elszabadult a pokol a Földön és gondolom a kettő együtt már egy kicsit megpiszkálta az elméjét. Aztán az sem eredendően normális, amit ő tett (mindenféle szent ideológiától mentesen), egy idő után biztosan elkezd felemészteni.

Amikor először láttam Rick utolsó epizódját, akkor alapvetően én is elégedetlen voltam. Az volt a végén az első kérdésem magamhoz, hogy ennyi az elmúlt 9 év? De az utána napvilágot látott információkkal azért már kerekebb a sztori. Engem érdekel, hogy mit fognak kihozni a 3 filmből (bár első hallásra picit soknak tűnik). Valószínűleg megismerjük Commonwealthet, elvileg ők valami hatalmas, 50.000 főt számláló kolónia, gazdag felsőréteggel.

Inkább az anyasorozat hogyan továbbja foglalkoztat, ki lesz (egyáltalán lesz-e) olyan erős karakter, aki Rick helyébe tud lépni. Szerintem Negan most légüres térben mozog, a szenvedéseiből sokat nem ismertünk meg, elmanipulálgat, de nincs túl sok jövőképe ott, valamit kezdeni kell vele. Szerintem 'meg fog javulni' és elképzelhetőnek tartom, hogy viszonylag erős pozícióban lesz a karaktere, de még gőzöm sincs, hogy ezt hogyan tudják majd átvinni, szép feladat, az biztos.
  • botyika
    szerintem is carl halálával ment vakvágányra az egész. ami addig történt, bár már sokan akkor se szerették, szerintem még tűrhető volt. aztán carl halálától átment brazil szappanoperába a dolog. a legutóbbi évad végénél mikor életben hagyták negan-t (akit szépen teljesen hiteltelenné tettek, akárcsak a többi karakter hozzáállását neganhez) volt az utolsó előtti csepp nálam a pohárban. az idei évad meg gyakorlatilag egy teljes katasztrófa, negan méginkább hiteltelenné vált, az összes szereplő a liberális bullshitet nyomja, tele vannak a részek csöpögős romantikus semmiértelme jelenetekkel, stbstb. ez a sorozat pont attól tetszett, mert megmutatta mekkora nem létező kamu a liberális-demokratikus világrend, ahol a jók agyonverték, kibelezték a rosszakat, hogy nincs olyan hogy emberi jogok, csak olyan hogy az erősebb marad életben. most pedig ezzel az időugrással és rick szánalmas távozásával számomra a sorozat nézése is végetért. arról már nem is beszélve, hogy jadis karakterét is teljesen tönkretették. jesus pedig már az elejétől fogva irritáló. maggie is lemegy neganhez aztán megsajnálja. normális ember legalább kezét lábát eltöri, megkínozza, stb. gondolj bele ha neked a pasid, csajod, családtagod valaki szétveri bézbólütővel és utána lenne lehetőséged megölni, megkínozni, csak azért nem tennéd mert az ott pityereg neked? lol. minimum a végtagjait le kellett volna vágni meg pár kínzást elvégezni rajta, stb. egyszóval ez az amerikai álom szirup mindenki szeret mindenkit totál szembemegy az egész walking dead szellemiségével. szerintem a nézettség is be fog zuhanni most rendesen.
  • sertrex
    Azzal, hogy Rick kiszáll már foglalkozhattak egy ideje. Ott van a jelenet Hershellel, szegény nem láthatta már ezt a jelenetet a TV-ben. Szerintem csak a bejelentést késleltették. Ebből is látszik, hogy jóval előre el volt tervezve már egy csomó dolog. Ha Rick visszatér majd a sorozatba, az már most meg van tervezve, de majd csak akkor kezdik el reklámozni, mikor eljön az aktualitása.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.11.09. 08:17:53
  • stargatelost
    Ugyan már, miért lennének benne? :D Végül is közük nincsen Rickhez, nem? :D A tengeralattjárósok lesznek benne meg a raszta Heath ;)
  • IXEMGabeo
    filmbe vajon Jadis es a helikopteresek lesznek benne szinten?
  • Quantumleap
    De az még akkor minimum 7 év.
  • Zozo0122 #11882
    Úgyis visszatér amúgy :D Majd a 3 filmje után, ha lesz még a sorozat, tuti meghúzzák ezt a lépést :D Van az a pénz...

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2018.11.08. 18:17:01
  • Tikal #11881
    Arról volt szó hogy már nem tér vissza a sorozatba. Ha leforgatták, ha nem. Most aki nem bújja bulvárt, az abban a hitben marad, hogy még visszatér.
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2018.11.08. 17:17:21
  • Quantumleap
    Félreértetted. Azt kérdi, hogy miért hagyták életben, ha nem tér vissza a sorozatba.
  • Quantumleap
    Mert filmek készülnek vele. Lásd 11854-es hsz.-em!
  • SzinesGeza
    Mert amikor visszatér, azokat a jeleneteket már leforgatták. ;)
  • Tikal #11877
    miért mutatták, hogy Rick még él, ha már nem fog visszatérni a sorozatba?
  • IXEMGabeo
    akkor hallucinalt olymind1:) reggel volt meg
  • IXEMGabeo
    minden sorozatot tonkretesznek az idougrasok en alapjaraton utalom...
  • Mastudio
    Első évad első részében volt az a zene, szerintem semmi baj nem volt vele.
    A halluk is teljesen rendben voltak, Shane és a jó öreg Scott Wilson(Nyugodjon békében!), ami engem zavart az Sasha....
    Semmi keresnivalója nem volt szerintem ebben a részben, tekintve hogy Rickkel kb semmilyen kapcsolatuk nem volt, akkor már egy Loris "visszatérés" helyén valóbb lett volna, ha már a család keresés volt a "téma".
    A sorozat sajnos félre siklott Carl halálánál, ezért tart ott a sorozat, ahol.
    Anélkül, most nem kellene ugrálni eszement módon az időben, majd egy évtizedet, hogy a kis Judithot fel lehessen használni valamiféle szerepre, ez a szerep amit befog tölteni ez Carlt illette volna szerintem és akkor azt mondja az ember, oké engedjük el Ricket, haljon meg nyugodtan, itt van az a karakter akit az Apokalipszis nevelt fel és már korban is érett a feladathoz.
    Ezzel nagyon megkavarták a sztorit, mi lesz Morgannal és az FTWD-s casttal, mert tuti az volt a terv hogy idővel egybe olvasztják a brigádot, de így ez elég bizarr lenne ha 7-8 év távollét után beállítana Morgan.
    Szerintetek?
  • RatBaG #11873

Ricknek meg kellett volna halnia. Nincs az az ember, aki egy ekkora betonvasról le tudja húzni magát. Ok, vagy utána a vérveszteség. Vagy eleve az a kurva nagy lyuk a hasán, egy olyan világban, ahol nincs műtő. Fertőzés meg nem létezik, azt már tudjuk.
    Persze muszáj volt beleesnie a folyóba, bár a robbanás tök másik irányba repítette volna.

És mi a lófasz volt az a zene a helikopterezős jelenet alatt? Dzsízösz...
  • SzinesGeza
    Flashback ez?
    A FTWD 4. évad első fele, na az flashback volt! :)
  • Zozo0122 #11871
    Ki fog majd derülni, de mondom: vannak olyan területek, ahol 50000+ túlélő él :D
  • molnibalage83
    Az egész sorozat hihetetlen. A korlátlan fegyverviselés hazájában 100 millió nagyságrendű civil kézben levő fegyvernél egy zombi invázió nem tartana 5 percig sem...

Azon résznél, amikor kukásoknak fegyvereket hajtottak fel röhögtem, hogy nevetséges az egész. Az USA A való életben egy kurvanagy fegyverraktár.

Ez egy alternatív pacifista nem fegyvertartó USA. :)
  • Prof William
    Ennyi idő után már tényleg ráférne, hogy kiderüljön hogy akkor mi lehet a világ többi részével? Vagy legalább amerikában.

Teljességgel hihetetlen ,hogy semmilyen kormány vagy katonai szervezet nem élte túl a dolgot, de bezzeg a átlag civilek igen. Sőt csakis ők.
  • molnibalage83
    Aminek a nagy része már régen halott a sorozat szerint...
    Az egész időugrás már felveti annak kérdését - soha nem foglalkoztak vele eddig és nem is fognak az tuti - hogy akkor a nagyvilággal mi van?
  • Zozo0122 #11867
    Megpróbálok egy nagyon gyenge és támadható magyarázatot előadni :D

Hogy lehetnek még zombik? 1. A legrégebbiek akár hosszú évek óta félig a padlóba/másba rohadva várják, hogy arra járjon valaki, ezekből sok van, legalábbis részben tartósítva. 2. A legjobb állapotban lévő zombákok mostanra óriási hordákba tömörültek, ezeket inkább kerülik mint irtják. 3. Amíg van ember és bármilyen okból meghal, lesznek új zombik is. És az USA-ban több, mint 300.000.000 ember él :D

Az, hogy bárkit még megszívatnak zombik - vannak a gyengék/gyávák, meg azok akik gyerekek voltak amikor az egész kitört és ritkán harcoltak. Gondoljatok bele aki mostanra él az közösségben teszi, és ha az jól működik akkor az ott élőkből csak azoknak kell harcolni akik portyáznak. Aztán vannak azok, akik szerencséjükre egyáltalán nem találkoztak vagy alig találkoztak zombikkal. Van pl. egy Commonwealth nevezetű közösség, ahol több, mint 50.000 túlélő él együtt :D Nyilván lehet több ilyen szétszórva a világban.

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2018.11.06. 16:43:39
  • Tikal #11866
    nem tesz jót a sorozatnak ez a sok ugrálás időben. erre például most mi szükség volt konkrétan?
  • Devv
    Minden hídépítéshez kell feltétlenül egy láda dinamit? :D
  • molnibalage83
    Ilyeneken kár filózni...
    Az meg megalol, hogy az esemény után akkor kb. 10 évvel vannak olyan noobok, akiket pár zombi megszivat...
  • Prof William
    Szegény zombik hogy nem rohadtak szét még mindig?
  • Zozo0122 #11862