The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem volt jó rész. Baromi gyenge dialógusok két igen gyengusz színésszel. Daryll hangja mikor ideges volt - a macsó dörmögés hirtelen orrhangú vinnyogássá változott. Nevetséges volt. A sztorizgatás helyett lehetett volna vmi flashback - le lehetett volna forgatni a Merle-Daryll-dealer sztorit, ennyit talán elbírt volna az egyik legnézettebb sorozat költségvetése. Spórolás-szag, unalom, gyenge színészek: pozitívumok nem nagyon voltak most.

Tikal
Túlzás. De nem is értem, hogy jött ide a Rome, teljesen más osztály a kettõ... igen, a Rome magasabb osztályban játszik 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ez a rész nagyon unalmas volt :S Szerinetm az évad hátralévõ részében egymást fogják keseni, és nem indl el senki Washingot felé. Pedig én már azt várom.

Jó rész volt, fõleg mert a csajszit jó sokáig mutogatták benne. <#szeret> Gondoltam azért a végére Daryl ráveti magát, de hát... <#hehe>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Szerintem ez most kifejezetten jópofa rész volt.😊 Már alig várom a WHERES MY FOKIN ALCOHOL meméket a csajjal 😄
Count Adyn
Ne csak beleless, nagyon jó sorozat és nem öncélú csöcsmutogatás van benne mint sok helyen😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Én azért nézek egy sorozatot, mert tetszik.
Ezért nézem a TWD-t és kaszáltam a Breaking Bad-et. Miért szánják idõt valamire, ami nem jelent kikapcsolódást?
Ha valaki sír, hogy így rossz, úgy rossz, akkor valami változni fog? Nem hiszem. Nem kell nézni, van másik sorozat helyette.

http://gaborszantai.co.uk/

akármikor belelestem a Rómába állandóan dugtak...

ha arra vágyom meglesek egy poresz filmet

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

tigeroo
dafuq did i just watch
cylonflatus
Színvonalasabb mint a Róma? Ez? Csak szeretne az lenni... fele annyira.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Ebben az esetben a játékidõ 1/3-ban nõket, 1/3-ban pasikat dugnának a maradék 1/3-ban pedig véres lassított jelenetekben irtanák a zombikat. 😊

Carl pedig véres-brutális módon meghalna.
Megdöbbentõen szar rész volt. Még az elsõ tíz perc hagyján, de utána...

BoneDragon
Na jó ez a rész tényleg gyenge volt. 😄

Narxis
Hogy szarozni tudják. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

desigo
Akik itt szarozzák folyamatosan a részeket azok minek is nézik hétrõl hétre?
Nem mondtam, hogy legyen belõle Spartacus, csak dobna rajta egy kicsit.
Count Adyn
Miután beittak kb az lenne, ha nem amcsiknak készülne ahol a agykiloccsantás nagytotálba mehet de egy sunaszõrtõl kitör a forradalom😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

inkább örülni kéne neki, hogy végre ez a sorozat nem a Ments meg és a Róma féle sorozatok színvonalát üti meg...azok is csak a szexrõl szólnak

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Én is.
A valóságban ezek egész nap csak dugnának amúgy. Meg mindenki más is.
Vártam a pillanatot amikor Daryl végre elõkapja a több hónapja mosatlan faszát és megdugja a szutykos szõke puncit, de megint hiába... szar rész volt ez is.

ForzaInter
Ja rárakták a próbababára😄

Yo, Bitch!

ejjjgen...de a végén mikor Beth-el felgyújtották a házat, ami Darryl úgymond egykori otthonának képmása volt akkor ott abban a pillanatban hagyták maguk mögött saját "múltjukat"...Ez az epizód egy az egyben ugyanolyan volt, mint, amit Rickék éltek át...legalább is hasonló tragikumok és érzések keringtek és saját múltjuk árnyéka vetõdött fel...

Végefele kijöttek az érzelmeik Beth nem hiába kereste az alkoholt...eleinte értelmetlennek tartottam, de aztán rá kellett jönni az embernek még ilyen helyzetben is, hogy a múlttal nem érdemes foglalkozni. Talán ennek az epizódnak ez volt a tanulsága...

más: Rich bitch jelenet ütött😄 nem vágtam, hogy most az a zombi csaj a próbababára lett ráillesztve vagy nem is tudom olyan furán nézett ki

ForzaInter
Végre egy Darryl központú rész, nekem tetszett.

Azon csodálkoztam, hogy mindig kérdezték tõle mit dolgozott, még volt olyan fórum is ahol ezt találgatták.😄 Hát mit csinált volna? Semmit. Egy redneck suttyó volt mint a bátyja és lopták a napot, ittak, drogoztak stb.😄 Ezt most el is mondta, nem mintha nem lett volna egyértelmû.

Yo, Bitch!

DasIsFuck
ez egy durván szar rész volt!
kb nem volt pillanata amit ne untam volna, egész rész alatt azt vártam mikor lesz már vége.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Narxis
Daryl végre szembenézett az érzelmeivel. xD

Jim Morrison
mi lesz ez game of thrones? <#idiota>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

cylonflatus
Szerintem ezek már nem fognak egymásra találni meg letáborozni az évad végéig.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Narxis
Durva egy rész volt. Gondolom most már mindenki eleget látta õket mászkálni, újra letáborozhatnak. 😄

Fehercsoki
Nyilván van akinek tetszik, van akinek nem, ez mindig így van.

BoneDragon
Szerintem semmi baj nem volt az eddigi részekkel.

Fehercsoki
Ez a rész legalább olyan szar volt mint az eddigiek... Remélem hamarosan beindul, mert így nem sok értelme van nézni=/

Az is lehet, hogy borász családból származik, és a kövidinkára gondolt... az biztos nem okoz csalódást! <#vigyor>
precision
?

Bazinga!

Zenszkij
<#szomoru1>

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

dragon11
<#mf1>

DasIsFuck
ha te tudnád mennyire...<#whatever><#nyes>

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

precision
olyan nehéz leírni hogy következõ?

Bazinga!

dragon11
már kezdünk a normális részek felé visszatérni, remélem a kövi sem okoz majd csalódást..

Jó kis képek. Nagyon szép ez a nõ! <#szeret> <#eljen>
Jim Morrison
Azt hittem a feelkiáltó jelek utáni négyesek valamit majd mondanak... Ezek szerint nem ^^ link

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

stargatelost
Ez egy sima photoshoot gondolom valami magazinnak <#wilting>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

tigeroo
tuti csak vmi "alternatív" emlékezés vagy valami, HA nem promoképek
dafaq

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

böröczk
Michonne-hoz csak annyit, hogy szerintem nem viszik át érzelgõsbe, csupán megmutatták, hogy õ is ember. És végre többféle kifejezést is képes felvenni az arca. 😄 Nekem tetszik.
Elõzõ részben kiderült, ki volt a két walker-csicska, mikor még éltek persze.
Szerintem jó volt az is, pont eleget mutattak Michonne életébõl, épp annyit, amennyi szükséges volt.

Kumiho #2179

Jim Morrison
Kikerült egy kép az évadzáróból!!!44
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

tigeroo
meglehet úgyis fojtani hogy a gigáját összeroppantod, abba már valszeg belehalna
fojtani pontos J😄 bocs nem bírom az ilyen hagyomány elve szerinti helyesírási hibákat😄

Ja igen, de nekem úgy tûnt, hogy kajak megölte bár, ha most, hogy mondod a szája meg a szemhéja megmozdult utána...úgyhogy bocs tévedtem

ForzaInter
Sztem az meghalt, túl sokáig aludt.😄

Yo, Bitch!

The Protector
A folytogatós dolog.

Csak elájult a tag,nem halt meg.
De én amúgy akkor sem értem a dolgot mert pl játékokban a humánis nem meghalós "ölés" a folytás,splinet cell,dishonored stb.....akkor hogy is van ez?
Ha valakit folytogatnak az elájul vagy meghal?Józan ésszel arra gondolok,hogy idõben kell abbahagyni a dolgot mikor az agy oxigénhiány miatt kiüti magát és ájulás lép fel.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?