The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ezért nézem a TWD-t és kaszáltam a Breaking Bad-et. Miért szánják idõt valamire, ami nem jelent kikapcsolódást?
Ha valaki sír, hogy így rossz, úgy rossz, akkor valami változni fog? Nem hiszem. Nem kell nézni, van másik sorozat helyette.
http://gaborszantai.co.uk/
ha arra vágyom meglesek egy poresz filmet
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Carl pedig véres-brutális módon meghalna.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A valóságban ezek egész nap csak dugnának amúgy. Meg mindenki más is.
Végefele kijöttek az érzelmeik Beth nem hiába kereste az alkoholt...eleinte értelmetlennek tartottam, de aztán rá kellett jönni az embernek még ilyen helyzetben is, hogy a múlttal nem érdemes foglalkozni. Talán ennek az epizódnak ez volt a tanulsága...
más: Rich bitch jelenet ütött😄 nem vágtam, hogy most az a zombi csaj a próbababára lett ráillesztve vagy nem is tudom olyan furán nézett ki
Azon csodálkoztam, hogy mindig kérdezték tõle mit dolgozott, még volt olyan fórum is ahol ezt találgatták.😄 Hát mit csinált volna? Semmit. Egy redneck suttyó volt mint a bátyja és lopták a napot, ittak, drogoztak stb.😄 Ezt most el is mondta, nem mintha nem lett volna egyértelmû.
Yo, Bitch!
kb nem volt pillanata amit ne untam volna, egész rész alatt azt vártam mikor lesz már vége.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Elõzõ részben kiderült, ki volt a két walker-csicska, mikor még éltek persze.
Szerintem jó volt az is, pont eleget mutattak Michonne életébõl, épp annyit, amennyi szükséges volt.
Kumiho #2179
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak elájult a tag,nem halt meg.
De én amúgy akkor sem értem a dolgot mert pl játékokban a humánis nem meghalós "ölés" a folytás,splinet cell,dishonored stb.....akkor hogy is van ez?
Ha valakit folytogatnak az elájul vagy meghal?Józan ésszel arra gondolok,hogy idõben kell abbahagyni a dolgot mikor az agy oxigénhiány miatt kiüti magát és ájulás lép fel.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?