12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
#8115 Amikor Carol odafeküdt Deryl mellé azt hittem ráfordul a pajti és percenként 96 egyenletes nyelvcsapással kinyalja, de sajnos nem ez történt -
#8114 megnéznék erről a részről egy jó pár perces Behind the scenes videót -
#8113 Mennyire hangulatos volt ez a rész, így hogy a kihalt városban játszódott. -
bbdc77 #8112 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Te soha nem találkoztál még ezzel a képpel, ugye? Google. -
G_ArchAngel #8111 Uristen! Mi tortent!?
Vagy nem esett le, hogy finoman lebuziztam? Akkor lehet kellene valamit kenni magadra, nem? -
Dobronski #8110 Hisz én is az vagyok. -
#8109 Nem, és nem is fogom többet nézni. Amúgy jól indult az évad azért kezdtem nézni újra. -
bbdc77 #8108 -
#8107 valaki fegyvert tart a fejedhez hogy nézd? -
Pares #8106 Én se értem hogy miért nézed és veszed a fáradságot, hogy ezt még le is írd... -
#8105 Ezen a részen is majd' bealszok, nem is értem miért nézem még mindig ezt a sorozatot..... -
#8104 na mennyi időt adunk az új néger gyereknek, vajon a évadot még túléli?
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2014.11.17. 13:05:37 -
Isti005 #8103 5x06 - Nagyon tetszett. Habár elismerem kicsit vonatottnak éreztem közben, de ez a zenei téma, ami végig ment isteni volt, na meg végre kaptam egy városban/utcán játszódó részt. Bírom ezt az évadot!! Végre!
Egyébként, ha valaki tud linket adni, ahhoz a zenei motívumhoz, ami végig ment a rész alatt, azt szívesen fogadnám! :) -
G_ArchAngel #8102 így kevesebb konkurenciával kell megküzdened, mikor össze akarsz szedni egy kisfiút -
Dobronski #8101 Arkangyal mindig is a kislányokra bukott. -
#8100 én se értem mi husi rajta, de ha már csak ezt a vigyorgó fejét nézem, az "szerelembe" ejtő -
Evoluti0N #8099 Husi. lol -
#8098 Pffff.... Maggie MINDEN csak nem husi. Azért minimális husi kell, hogy ne úgy nézzen ki mint Angelina Jolie. -
#8097 off: ti nem vagytok normálisak. Ha az a husi felkar, akkor ez a normális:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.freakingnews.com/pictures/40500/Skinny-Scarlett-Johanson-40617.jpg -
sata75 #8096 sohase nem bírtam az ilyen nyomi celeb fruskákat akiknek még egy zombi apok idején is csak a leopárdmintás ronydarabban való, kamera előtti pozoláson jár az eszük...
és még a karja is vastag...
eh... -
G_ArchAngel #8095 kicsit husi a felkarja, de osszehuznam magam, hogy bebujjon mellem a takaro ala.... -
#8094 nekem nem kéne -
#8093 zombikkal lehet jobban jarna :D -
#8092 Igen, értjük. Megmentenéd a zombiktól, ha életveszélyben lenne, érthetőbben nem mondhattad volna... :) -
Prof William #8091 Megmenteném a zombiktól, már ha értitek mire gondolok... -
#8090 spoiler? -
#8089 -
G_ArchAngel #8088 "Megint sikerült megoldani, hogy véletlenül se mozogjanak"
Megkerdezhetem, hogy te melyik sorozatot nezed? Mert az 101%, hogy nem a Walking Dead-et... -
SzinesGeza #8087 washingtoni eseménysor?
Minek mennének Washingtonba? -
Austin Bailey #8086 baromi kiábrándító volt ez a rész. Megint sikerült megoldani, hogy véletlenül se mozogjanak, hanem továbbra is ott szórakozzanak az erdőben. Most már nagyon unalmas, hogy ez az egész nem tart sehova. Reméltem, hogy a végén lesz egy jó kis washingtoni eseménysor, mint amilyen atlantában volt az elején.
Utoljára szerkesztette: Austin Bailey, 2014.11.13. 03:34:41 -
#8085 autista, nem geek :) -
#8084 "na végre kiderült, bár én arra tippeltem hogy a srác autista a katona meg a bátyja :DD" -xDDDDDD
Amúgy a srác olyan, h. a geekek leköpdösve dobnák ki maguk közül... -
#8083 Úgy emlékszem az első évadban volt olyan, aki simán csak vérrel érintkezett... -
Pares #8082 A kezén a sérülés azóta van, amióta szarrá verte azokat az embereket. És tisztázzuk még egyszer: csak akkor alakul át zombivá, ha meghal és az agya sértetlen. Mindegy, miben hal meg, szóval egy harapás esetén nem a zombi vírus nyírja ki az embert (ami mindenkiben benne van), hanem a fertőzés. -
#8081 szétszakadnak, egyesülnek, jön pár zombi, vagy pszichopata, meghalnak páran. aztán kezdődik elölről a a korforgás:D -
#8080 Az a vizsugaras locsolas vicces volt, hogy szettrancsirozodtak a zombik a viztol :D
Ok-ok, nagy sugaru volt, meg a zombik is rohadnak meg mallanak szet, de azert erdekes volt :D
Az a kis buz! kamus luzer meg jol megerdemelte, amit kapott...
Jo resz volt ez is, pedig nem is lattuk se Rickeket, se a korhazat, csak ezt a kis csapatot.
Akkor most gondolom tolatnak vissza, hogy ujra egyesuljenek a csoporttal. -
#8079 Nem csak te :D -
Dobronski #8078 Rositát csak én? :)) -
SzinesGeza #8077 "ahhoz képest még hamar kiheverte a dolgot"
Milyen hamar? Mennyi idő telt el? -
Ariakus #8076 Az öklén lévő sérülésre gondolsz? Egyébként ha meg is megharapták volna akkor már át kellett volna neki is alakulnia, nem?