12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
#8155 és hogy?:D -
Pares #8154 Az "Élet az emberek után" c. dokumentumfilm sorozatban jól megmutatják, hogy hogyan nézni ki a világ jó pár év zombiapokalipszis után. -
#8153 Szerintem meg az is fura, hogy vannak meg mukodo elemek, kocsikban akksik, stb. Igazabol kb mindenbe bele lehetne kotni, de ez scifi szoval nem erdemes :D -
#8152 Szerintem marha jó rész volt. Már nagyon hiányoltam egy ilyen lopakodós, elgondolkodtató részt.
Nekem inkább az a fura, hogy több éves zombik és még mindig több liter vér van bennük... :D Bár úgy nem lenne menő ha nem véres minden... -
#8151 elvileg már az üzemanyagok is tönkrementek bennük ennyi idő után, de én örülök, hogy nem biciklivel mennek -
#8150 jó most itt sokmindenbe bele lehetne kötni. ennyi idő után kb. a gumiabroncs is leengedne minden járművön már. -
IXEMGabeo #8149 rendor kapasbol az 1. evad 1. epizodjaban volt...
katonai zombik is a 3. evadban... -
#8148 Az amúgy normális, hogy a furgonnak nem nyíltak ki a légzsákjai, amikor átszakította a korlátot? -
#8147 hat igen, az egy kicsit kamu volt... :D -
#8146 én is azt hittem hogy a tetejére fog érkezni... nagyon úgy nézett ki az elején :)
vagy max az orrára... ott van a motor ugye
de ilyeneken ne akadjunk fenn szerintem :)
Utoljára szerkesztette: precision, 2014.11.20. 14:15:31 -
#8145 nekem csak az autó nem tetszett, orral esett lefele erre mint a macska a "talpára" esett -
#8144 Ebbe a mostani reszbe alig volt tortenes, megis nagyon tetszett, meg ez a nyomaszto depis "zene" is marha jo volt alatta vegig... :)
Promo alapjan a kovetkezo epizod porgos lesz, mar varom. Meg 2 resz lesz iden, aztan ket honap pihi... Lehet, hogy jobb eza megoldas, mert akkor a kovetkezo evadra 2 honappal kevesebbet kell varni xD -
#8143 A mostani részben is volt, Daryl kinyírta őt is, meg a másikat is (valszeg az anyja lehetett) Carol "kedvéért". -
Prof William #8142 Szóval Carlt ezért nem tudták soha kinyírni. :)
Ha jól rémlik egyszer egy könyvben megmagyarázzák a gyerek problémát azzal, hogy a zombivírus csak bizonyos idegrendszeri fejeltség felett fejti ki a hatását. Ezért nincs gyerekzombi.
A Walking Deadban viszont volt. Elsőnek a legelején, aztán meg Carol elveszett gyereke is kóricáló lett. -
#8141 jó rész volt, 2x néztük meg. az előző rész jobban felkúrt. -
bcrics #8140 Azért carl majdnem megkapta a magáét. -
#8139 Kis érdekesség, gyerekek is említve
Utoljára szerkesztette: acsati, 2014.11.18. 19:30:11 -
#8138 Tényleg a gyerek ölés mekkora tabu már, most esik le... -
Dobronski #8137 Gyerekeknek oka van. Skyrimben sem lehetett gyereket ölni, viszont az első mod az volt hozzá hogy ezt feloldja. Ezért nincs GTA-ban sem gyerek. -
Madi92 #8136 Én a különböző zombicsekeket hiányolom nagyon. Pl gyerek nem nagyon van, pedig volt már benne, ha nem is sok. Szerintem "feldobná" kicsit a zombihentet, mivel azért hulla vagy nem hulla, gyerekeket csak nem szúrkodnának le ennyire érzéketlenül.
De az is feltűnt, hogy nő zombik is csak 1 fajta ruhában mászkálnak, magassarkús, miniszoknyás csinibaba zombi még nem nagyon volt, ahogy katonai vagy rendőr sem gyakori, pedig sokaknak kéne mászkálni szerintem, mivel az első napokban mentek a harcok azért rendesen. -
SzinesGeza #8135 Amerikai hozzáállás:
"A gyilkosság bűn. A gyilkosságot ábrázolni nem az. A szex nem bűn. A szexet ábrázolni az." -
bbdc77 #8134 Teljesen jó ez így. Mellbimbókra nem lenne kedvem kiverni. -
Prof William #8133 Igen mindig is érdekesnek találtam ezt a cenzúrarendszert...
Tehát amikor koponyák robbannak szét, gyerekeket lőnek le, torkokat harapnak ki az oké, de egy kivillanó mellbimbó máris súlyos torzulást okozna a szegény nézők lelki világában. :) -
G_ArchAngel #8132 Amerika:
Apuka feltoltheti, amikor 12 eves lanyaval celbalonek a mezon, de van allam/varos, ahol a tul rovid szoknyaert elzarast kapnak a lanyok. -
#8131 fura dolog ez a cenzúra :) totálba mehet ahogy belek és agyvelők folynak ki vagy ahogy szép lassan szétroppan a zombik koponyája és kiömlik a málnaszörp... de egy női mell, fenék? álszentség a köbön :) -
Dobronski #8130 Csak szerintem vannak szarul animálva a zombihentelés? Ebben a részben is, amikor fejbe lövi Daryl a hálózsákban fekvő walkert, UNDORÍTÓ. 2 hét after effects után jobbat lehet kreálni. Na mindegy, legalább ne mutatnák full screen. -
Prof William #8129 Lehet hogy a off -screen orrba-szájba folyamatosan megy a kefélés és komplett orgiák voltak esténként a börtönben, is csak azt nem mutatták a cenzúra miatt.
Mi meg csak azt látjuk, amikor éppen nem dugnak. :) -
#8128 ajjj bakker... akkor fogamzásgátló tabletta vagy esemény utáni :D láttunk már utóbbira is példát... amikor Lori majdnem bevette -
#8127 Vagy a kannibálok mellett feltűnt volna pár nekrofil emberke is:D -
G_ArchAngel #8126 vagy Starz -
bbdc77 #8125 Kár, hogy az AMC helyett nem HBO sorozat. Már rég láttunk volna egy 'Daryl fisting Carol' jelenetet. -
#8124 Ez az évad szerintem messze a legjobb a 2-3-4 évadokat nézve. -
Quantumleap #8123 Az óvszer nem nyújt 100%-os garanciát. Na meg egy idő után lehet nem bír magával az ember, és anélkül csinálná. -
#8122 mert aztán rohadt nehéz óvszert szerezni :D terhességi tesztet bezzeg milyen hamar találtak :)
nekem sem hiányzik a szex a sorozatból (bár azért Rositát mutathatták volna jobban múltkor :P illetve vannak azért még jó csajok, néha-néha dobhatnának egy-két morzsát a férfiszemnek is)
de Darylt és Carolt én sem értem... látszólag szeretik egymást... én elhiszem hogy rohadtul szét van csesződve minden és nem az a prioritás hogy dugjanak, hanem hogy túléljenek... néha azért ki kéne ereszteni a fáradt gőzt :)
később pedig igenis gyereket kell nemzeni, mert szép lassan el fog fogyni az emberiség, de ez már egy másik kérdés -
Quantumleap #8121 Mert talán nem akarnak orba-szájba teherbe eséseket, mert egy ilyen világba gyereket szülni finoman szólva extra gond, mint azt láthattuk is? -
#8120 honnan tudod hogy nem ez történik máshol? ... -
#8119 én se.. -
bbdc77 #8118 Szívemből szóltál. Az egész sorozat legirreálisabb tényezője, hogy egy ilyen világban nem kefélik orrba-szájba egymást az emberek. A nemi erőszak is ritka mint a fehér holló, hiteltelen és röhejes. -
#8117 Őőőőő... ha nem te írtad volna, most néznék egy nagyot. -