The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lehet a babát valamelyik táskába rakták és irány a végállomás <#idiota>

szerintem csak megfeledkeztek arról hogy a záró képsorokba is belerakják, elõszoktak fordulni ilyen bakik.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Kaplan
Végem van, ez a rész olyan hangulatot, dramaturgiát hozott ami iszonyatosan megérintett. Borzasztó, hogy Mica aki a jóságot megtestesítette, azzal együtt, hogy reálisan látta a dolgokat a szociopata nõvérének az áldozatául esett. Ez tényleg sokkoló volt, kibaszott kegyetlenség. Viszont azért is lett ilyen jó ez a rész mert végre volt súlya a történéseknek és hiteles volt. Most minden jellemfejlõdésnek van jogalapja ezzel.

A végén sehol nem láttam Judithot, tud valaki valamit? Csak nem ölték meg, mi okuk lett volna rá... A kis idegbeteg lány meg végül még nem gyilkolta le õt mire visszaértek Carolék.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Egyet kell értenem az elõttem szólókkal. Szerintem is a sorozat egyik legjobb része lett a mostani.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem hittem volna, hogy egy amcsi dráma sorozatba ilyet bele írnak a rendezõk...<#nezze><#bdead>
Ez a rész kurva jó volt! <#eljen>

Elég sok a gyenge rész és szerintem is túlértékelt a sorozat, de aki még egy ilyen epizód után is fanyalog, az nem tudom, hogy egyáltalán miért nézi még mindig. Habár ismerek olyan embereket, akik élvezik, ha mindig panaszkodhatnak.
DasIsFuck
hát ezt mondom én is, de könyörgöm a sorozat eggyik legjobb része után azért legalább ne szidjuk már úgy mint eddig😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Narxis
😄DDDDDDD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Jim Morrison

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ForzaInter
Ez a rész nem csak az évad hanem a sorozat eddig talán legjobb epizódja volt. Nem gondoltam, hogy ilyet bemernek vállalni az írók..

Yo, Bitch!

Szerintem meg ez a sorozat k.-ra kezd kifulladni.
DasIsFuck
Na ez a rész eddig magasan az évad legjobb része volt.
Azt mondom így kell egy drámát/tragédiát elõadni egy ilyen sorozaton belül.

Talán annyi kritika érheti, hogy azt a bizonyos esetet ha eljátszák az elõzményét,a lefolyását sokkal nagyobbat üthetett volna.

A vége is nagyon jó volt, egyedül azt a jelenetet hiányoltam mikor Carol mondja, hogy tedd amit tenned kell arra Tyreese válaszolhatta volna, hogy ez az amit tennem kell és elengedi a fegyvert, bár ahogy megcsinálták is teljesen jó volt.

Egyébként ugyan azok írták emg ezt a részt is mint akik a többi részt is?
Mert ha így is elõ tudnak adni egy részt akkor nem értem az a sok kuka rész ami a WD névjegyévé kezdett az utóbbi évadokba vállni hogy születhet meg, a tengernyi logikai baromságaival együtt.

Mondjuk ezzel lezárták a legérdekesebb szálat is, tényleg a többi vonallal nehéz lesz mit kezdeni.

DasIsFuck
Az epizód bevezetõ jelenetét biztosan a fallout 3-ból meríttethették😄

Azta kurva!
Zenszkij
tán végre történt valami

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Jim Morrison
Az ilyen gyerekszereplõk teljesen felbasszák az agyam... elnézést, erre ez a megfelelõ kifejezés. Azt fogom utálni, hogy az utolsó rész vége olyan lesz, hogy nem lehet majd ott abbahagyni.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Narxis
Tyûû ez eléggé sokkoló rész volt!

stargatelost
A rész ütött, aztakurva<#wow2>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

stargatelost
<#wilting><#wilting><#wilting>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

blackfire001
Megható rész volt... Nem láttam jól, de a kisbabát azért remélem magukkal vitték!
böröczk
Mondd, hol kéne lenniük?
Én azért hálás vagyok, hogy nem te rendezed ezt a sorozatot.

Azt meg meg se merem kérdezni, és õszintén szólva nem is érdekel, miért nézed.

Kumiho #2179

Fehercsoki
Nem jelentõs mert ugyanott vannak ahol eddig, nem történik semmi...

böröczk
Mi az ami jelentõs egy poszt-apokaliptikus zombi drámában?
Még egy kis hent? Még több zombi-támadás?
Esetleg de jó lenne, ha találkoznának egy következõ fõ gonosszal, és mehetne azon a huza-vona ismét?
Szerintem pl ezek az unalmasak.

Az utóbbi részek zombis filmhez mérten realisztikusak voltak, és ember közeliek.
Ez a mostani rész is elment volna egy külön kis filmnek akár.

Kumiho #2179

Fehercsoki
Szerintem meg ugyanolyan unalmas volt, valójában ami történt az teljes mértékben jelentéktelen még ha egyébként váratlan is volt...

böröczk
Kíváncsi vagyok, ezután a rész után milyen hozzászólások jönnek.
Szerintem eddig ez volt a legsokkolóbb.

Kumiho #2179

böröczk

Kumiho #2179

böröczk
Persze, ízlések és ..., egyetlen színész teljesítménye viszi a hátán a filmet. ^^
De itt már semmit sem szabad írni, mert ahogy utóbbi kommentem felett olvastam, bármit képesek félreolvasni, félreérteni az emberek.
Elõször meg kéne tanulni olvasni, értelmezni egyeseknek, mielõtt a fórumot "használják".

Nos, lássuk az új részt. <#taps>

Kumiho #2179

grebber
Tetszetõs ,nem hiába rabolták el!

Next PC upgrade: 2022

tigeroo
de a combjával lehet halálra snus-snuzna <#idiota>
Attól még lehet jó nõ. Ha kicsi a melle az a baj, ha mûmelle van az a baj. Ha jó nõ akarsz lenni, akkor legyen nagy melled, de természetes. Ha nem így van, akkor sajnáljuk. Így jártál.
Zenszkij
semmi melle

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Narxis
<#szeret><#szeret>

Ja. Daryl ilyen "jajj ki kopogtat már biztosan valami porszívóügynök" stílusban nyitott ajtót egy zombiapokalipszis kellõs közepén. Ráadásul õ elméletileg valami tökös zombivadász nem pedig pl egy veszélyérzet nélküli átlagos civil.

http://gaborszantai.co.uk/

+1 poén volt mikor Darryl ajtót nyitott...

ráadásul igaz h a kutya nyüszítését hallhatta õ is, de ilyenkor kinézek az ajtón mielõtt kinyitom nem? <#ravasz1><#csodalk>

Szerintem ez volt a legrosszabb epizód eddig...de ilyen is kell néha a többivel abszolút nem volt bajom kivéve mikor a tudóska kilõtte a járgány tankját...az is eléggé bullshit volt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

precision
nem értitek ti a lényeget 😊 ezek illedelmes és figyelmes zombik 😄 csak azután kezdtek hörögni miután Daryl ajtót nyitott 😄
ugyanezt csinálják amikor lopakodva az áldozat mögé vonszolják magukat... nem akarják a szörnyû hangjukkal felzaklatni a célpontot, ezért ameddig lehet visszatartják a "hangjukat"

nagyon rendes tõlük...

Bazinga!

rlszben igen, részben meg egy vasúti sínen

+1 ez a rész tényleg gáz volt több szempontból is...

még a múltkori Daryl-Beth fél epizód is 100x jobb volr

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

én nem szoktam szidni szinte egyetlen epizódot sem, de ez sajnálatos módon gyengüsre sikerült...

igen a hétfõi epizódról beszélek, mert most sikerült meglesnem...

nem is elemzem...Maggiék tököltek, Bethet elvitte valami kocsi rejtélyes módon majd Darrylt beveszi egy bûnbanda hááát...na mind1

jövõheti Tyreese-Carol és a kislányok jönnek többet várok tõlük...

Szolnokboy1
A szünet óta nem néztem, de ma annyira unatkoztam, hogy fezárkóztam vele nagyjából.

Megnéztem a 9-12. részeket. Szarabbnál szarabb, idegesít. DE! A 12. rész annyira kurva jó volt, mint amennyire az összes többi szar. Ez volt a 2. Daryl-Beth rész. Azt nem értem, hogy ha ilyen karakterépítést és ilyen jól megírt jeleneteket (az ivós játéktól kezdve a legvégéig) tudnak prezentálni, akkor a többi miért egy kalap FOS???

A Kórlos részt majdnem kinyomtam, mert egyszerûen az a gyerek kikészít idegileg. Annyira drukkoltam a zombiknak, hogy egyék meg, üvöltöttem itt a szobában. Tyreese a kölykökkel szintén megérne egy faszkorbácsot annak, aki kitalálta ezt a felállást. Na meg a retardkommandó, akik megmentik a világot Amerika Kapitánnyal, meg a félkegyelmû doktor úrral. Baszdmeg, szétlõtte a mezõt, a kocsit, az eget, csak a zombikat nem. A kitörés óta nem tanult meg fegyvert használni? És még azt mondja, titkosított!!! Kihalt mindenki, ki elõtt titkolózik??? Beszarás.

Az alapvetõ irracionális emberi viselkedést, következetlenségeket és a teleportáló zombikat már nem is mondom, mert felesleges...

A 13-at majd holnap, ma már nem akarom, mert sztem az is szar lesz, nem akarom, hogy elrontsa ezt a kellemes élményt, amit a 12. adott.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Fehercsoki
Részben.

A negyedik évad is ebben a gagyi börtönben játszódik aminek drótkerítése van?
Tikal
ááááááááá 😄D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

nem teljesen mindegy, mert most érdekes módon nem hal meg senki

Tikal
teljesen mindegy, fingjuk nem volt mi történik, persze hogy féltek a vértõl is, meg mikor életedben elõször fröccsen rád valakinek az agyveleje akkor talán érthetõ hogy kivoltak 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

nem az elsõ évadban az volt, hogy ha valaki érintkezett a zombi vérével, akkor elkapott valami lázas betegséget, smiben meghalt, és zombivá változott.

Tikal
lehet azt hitték hogy vérrel terjed?? .....

BoneDragon
Én azt bírom, hogy az elsõ évadba az is baj volt, hogy ha rájuk csöppen belõlük egy kis vér. Most meg már ott tartunk hogy az egész pofájuk véres. Következõ évadba abból fognak inni.

Stephen King Végítélet c. posztapokaliptikus regényében az emberiség nagy része kihal egy vírus miatt. Nem lesznek zombik. Csak meghalnak. Szóval a könyvben sokszor panaszkodnak az emberek, hogy milyen büdös rothadásszag van a városokban. Itt is érezniük kellene fõleg a már több éves zombik szagát. Különösen, amikor tömegesen vannak.
én meg azt nem értem, hog mi van a szaggal. Orbitális bûznek kéne lennie, és legyeknek röpködni mindenhol.

igen, de azért felhozható a mentségére, hogy lehet hogy pszichikailag stimulálta az, hogy egy házban van, ágyban aludhat (vagy legalábbis kipárbázott helyen), tisztaság van, kaja van stb, és elõjöttek azok a reflexek, amik még az apokalipszis elõtt mûködtek. Persze nem hiszem, hogy ennyire okosak a készítõk, inkább azt gondolom, hogy az ajtójelenet valami sitcom-okból átvett hülye gag akart lenni, csak ha esetleg valaki mentegetni akarná a jelenetet, akkor ez egy jó magyarázat lehetne.