The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem csak megfeledkeztek arról hogy a záró képsorokba is belerakják, elõszoktak fordulni ilyen bakik.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
A végén sehol nem láttam Judithot, tud valaki valamit? Csak nem ölték meg, mi okuk lett volna rá... A kis idegbeteg lány meg végül még nem gyilkolta le õt mire visszaértek Carolék.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Yo, Bitch!
Azt mondom így kell egy drámát/tragédiát elõadni egy ilyen sorozaton belül.
Talán annyi kritika érheti, hogy azt a bizonyos esetet ha eljátszák az elõzményét,a lefolyását sokkal nagyobbat üthetett volna.
A vége is nagyon jó volt, egyedül azt a jelenetet hiányoltam mikor Carol mondja, hogy tedd amit tenned kell arra Tyreese válaszolhatta volna, hogy ez az amit tennem kell és elengedi a fegyvert, bár ahogy megcsinálták is teljesen jó volt.
Egyébként ugyan azok írták emg ezt a részt is mint akik a többi részt is?
Mert ha így is elõ tudnak adni egy részt akkor nem értem az a sok kuka rész ami a WD névjegyévé kezdett az utóbbi évadokba vállni hogy születhet meg, a tengernyi logikai baromságaival együtt.
Mondjuk ezzel lezárták a legérdekesebb szálat is, tényleg a többi vonallal nehéz lesz mit kezdeni.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Én azért hálás vagyok, hogy nem te rendezed ezt a sorozatot.
Azt meg meg se merem kérdezni, és õszintén szólva nem is érdekel, miért nézed.
Kumiho #2179
Még egy kis hent? Még több zombi-támadás?
Esetleg de jó lenne, ha találkoznának egy következõ fõ gonosszal, és mehetne azon a huza-vona ismét?
Szerintem pl ezek az unalmasak.
Az utóbbi részek zombis filmhez mérten realisztikusak voltak, és ember közeliek.
Ez a mostani rész is elment volna egy külön kis filmnek akár.
Kumiho #2179
Szerintem eddig ez volt a legsokkolóbb.
Kumiho #2179
De itt már semmit sem szabad írni, mert ahogy utóbbi kommentem felett olvastam, bármit képesek félreolvasni, félreérteni az emberek.
Elõször meg kéne tanulni olvasni, értelmezni egyeseknek, mielõtt a fórumot "használják".
Nos, lássuk az új részt. <#taps>#taps>
Kumiho #2179
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

http://gaborszantai.co.uk/
ráadásul igaz h a kutya nyüszítését hallhatta õ is, de ilyenkor kinézek az ajtón mielõtt kinyitom nem? <#ravasz1>#ravasz1><#csodalk>#csodalk>
Szerintem ez volt a legrosszabb epizód eddig...de ilyen is kell néha a többivel abszolút nem volt bajom kivéve mikor a tudóska kilõtte a járgány tankját...az is eléggé bullshit volt
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ugyanezt csinálják amikor lopakodva az áldozat mögé vonszolják magukat... nem akarják a szörnyû hangjukkal felzaklatni a célpontot, ezért ameddig lehet visszatartják a "hangjukat"
nagyon rendes tõlük...
Bazinga!
még a múltkori Daryl-Beth fél epizód is 100x jobb volr
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
igen a hétfõi epizódról beszélek, mert most sikerült meglesnem...
nem is elemzem...Maggiék tököltek, Bethet elvitte valami kocsi rejtélyes módon majd Darrylt beveszi egy bûnbanda hááát...na mind1
jövõheti Tyreese-Carol és a kislányok jönnek többet várok tõlük...
Megnéztem a 9-12. részeket. Szarabbnál szarabb, idegesít. DE! A 12. rész annyira kurva jó volt, mint amennyire az összes többi szar. Ez volt a 2. Daryl-Beth rész. Azt nem értem, hogy ha ilyen karakterépítést és ilyen jól megírt jeleneteket (az ivós játéktól kezdve a legvégéig) tudnak prezentálni, akkor a többi miért egy kalap FOS???
A Kórlos részt majdnem kinyomtam, mert egyszerûen az a gyerek kikészít idegileg. Annyira drukkoltam a zombiknak, hogy egyék meg, üvöltöttem itt a szobában. Tyreese a kölykökkel szintén megérne egy faszkorbácsot annak, aki kitalálta ezt a felállást. Na meg a retardkommandó, akik megmentik a világot Amerika Kapitánnyal, meg a félkegyelmû doktor úrral. Baszdmeg, szétlõtte a mezõt, a kocsit, az eget, csak a zombikat nem. A kitörés óta nem tanult meg fegyvert használni? És még azt mondja, titkosított!!! Kihalt mindenki, ki elõtt titkolózik??? Beszarás.
Az alapvetõ irracionális emberi viselkedést, következetlenségeket és a teleportáló zombikat már nem is mondom, mert felesleges...
A 13-at majd holnap, ma már nem akarom, mert sztem az is szar lesz, nem akarom, hogy elrontsa ezt a kellemes élményt, amit a 12. adott.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''