12301
banner

Fear the walking dead
- TWD testvérsorozata
  • Tikal #8290
    alaszkában... mert ott egyébként is könnyű az élet, pláne egy zombi apokalipszis után :)
  • IXEMGabeo
    :DDD

no szoval...en csak most tudtam meglesni az epizodot annyit dolgozom:) halistennek nem kell spoilert hasznalnom:P:DDD

Az irok huztak egyet...valakit ki kellett a sorozatbol irni, de nem szamitottam ra, hogy pont Beth lesz az...igy mar aa Hershel csalad egyetlen tuleloje Maggie:(( remelem ot nem veszik ki... Dawn egy szemetlada volt, de 1 lepessel mindig mindenki elott ott jart...elmehaborodott volt a csaj....ha megfigyelitek mindig a vezetokon van a legnagyobb teher, csak valaki le tudja kuzdeni mig mas megkattan. Ricknek is voltak nehez pillanatai, ot ugy latom jelen pillanatban semmi nem erdekli csak megy elore, mint egy meszaros...azt hiszem ebben az evadban hozza a legjobbjat, ahogy Abraham (na nem ebben az epizodban) is bontakozik ki szepen...

Gabriel atyat en se tudtam megkedvelni pedig a nevunk megegyezik. Eddig csupa ostobasagot csinalt...semmi ertelme nem volt a templomhoz odacsoditeni a hordat, na meg kimenni, de ahhh...ahelyett, hogy inkabb csak gyakorolt volna kicsit...

Piszkos Fred leirta Beth gondolkodasat...teljesen emberi reakcio volt, egyszeruen nem birta elfogadni, hogy vesztett es mivel fiatal es erzekeny volt ez lett vegul a veszte...nem volt bolcs, de ez sok fiatalnal normalis...

Ami erdekes az az, hogy baromi gyorsan lerendeztek a Terminus es a korhazas szalat is...viszonylag hamar meghalt 2 vezeto is fel szezon alatt:DDD tehat hatra van meg 2 rosszfiu szamitasok szerint:DDD legalabb a kormanyzo kihuzta masfel evadig...de ejj se Gareth, se Dawn nem birt Rickekkel...en azert a csapat helyeben a dokit mindenkeppen magammal vitetnem:) az amugy is el akart menni a korhazbol...
  • Count Adyn
    viszont a séró mindenkinek tökéletes, csak a borotván kell spórolni:D
  • Prof William
    Max Brooks Zombi túlélőkézikönyvéből kiindulva a kezdeti izgalmas után a Zobmiapokaliszis túlélése dögunalom lenne.

Ott a recept az hogy már jó előre keressünk valami a világtól nagyon NAGYON! elzárt helyet és kezdjünk ott építkezni és csináljunk egy kis csapat élén egy önfenntartó gazdaságot.

Halgassuk a híreket és várjunk... Brooks szerint az első felderítőket olyan 20 év elteltével küldjük ki, hogy mi a helyzet a kinti világban.

Rickék ahelyett hogy tulajdonképpen jó 2-3 éve ott keringenek Atlanta körül, már rég el kellett volna indulniuk Kanada felé.

Aztán mondjuk Alaszkában elkezdhetnének gazdálkodni. Ricknek is jól jönne pár év pihenés. Meg egy borotva.
  • Narxis
    Más sorozatokban is mindig így van, gondolom jogi aggályok miatt mert ha elesik mielőtt átadnák a rokonainak, barátainak akkor beperelheti a kórházat, hogy ez miért fontos a zombiapokalipszis idején az jó kérdés. :D
  • akyyy
    az mirét van hogy carol a folyosoi jelenet elején toloszékba van de már ott is úgy megy oda derilhez hogy sétálva, meg a kórházból kijöve is sétál.?
  • precision
    nem is tudtam, hogy lesz spinoff :)
  • Jim Morrison
    last of us dlc megfilmesítve? :C
  • G_ArchAngel #8282
    oh - vki tud errol tobbet?
  • precision
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a cigány szóval semmi baj, a magyar nyelv része, a pejoratív mögöttes tartalommal már annál inkább vannak gondok, és az elé biggyesztett mindenféle jelzővel is
    a nigger nem része az angol nyelvnek (mint pl. a cigó sem a magyarnak) direkt sértő kifejezésként lett megalkotva...
    az meg hogy egymás között ki minek nevezi magát nem a te dolgod
    ez nem PC bullshit, hanem alapvető emberség és intelligencia
    pl. jó magam is cigány vagyok és egyáltalán nem bánt ha azt a szót használják rám, hogy cigány :) persze amikor büdös cigányoznak az már más kérdés... vagy amikor azt mondják, hogy "ez is csak egy cigány"... remélem érzed a különbséget

na, off off! sry! :)
  • G_ArchAngel #8280
    whites
  • Pares
    Óh jaj, bocsánatért esedezem. Azért vicces, hogy egymást probléma nélkül leniggerezhetik. Igaz, már a cigányokat is romának kell hívni, mert abból is baj lesz. PC bullshit
  • Quantumleap
    Egyáltalán nem úgy tapasztalom. Sose volt belőle gondom.
    Azt persze én se értem, hogy ha egy afrikait vagy afroamerikait lehet feketének hívni, akkor egy kelet-ázsiait miért nem lehet sárgának, de a világ tele van ilyen fura ellentmondásokkal.
    Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2014.12.03. 16:00:02
  • G_ArchAngel #8277
    Menj el Kelet-Londonba es probald ki egy csoportra mutatva: Black people. Utana egy masikra: Niggers.

Milyen viragot vigyek a sirodra?
  • ForzaInter
    nem mindegy, ugyanazt jelenti
  • PiszkosFred
    "hát nem igazán látszott rajta semmi..."

A fene tudja, itt lehetett latni rajta szerintem, hogy elgurult az a bizonyos gyogyszer... :)
  • SzinesGeza
    Az sem pc.
  • j0nNyKa
    megfogalmazásra figyelj oda légyszives, köszönöm
  • Quantumleap
    Talán inkább "fekete"!
  • sz4bolcs
    Látom, elharapodzott a topicban a "mindent szabad a parasztnak" felfogás..
  • Pares
    Nagyon jó rész volt... a végén már azt hittem happy end lesz, aztán... sajnálom a kis szöszit, nem is számítottam rá, hogy így és most végzi, én inkább a nigger fekete bőrű csuhás szenvedésének végetvetésében reménykedtem, de így sokkal drámaibb lett, azt meg kell hagyni...
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.12.03. 10:39:47
  • Tikal #8269
    Az igeeen...jobban felkeszulsz egy epizódra mint más a matek érettségire..

Ezentúl mindig azt fogom írni hogy unalmas volt, így téged sose ér csalódás ...

LOL
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2014.12.02. 18:22:51
  • haxoror
    Most volt csak időm megnézni, elég depis lett a vége :(
  • Quantumleap
    Én például azért nézek be az adott rész megtekintése előtt, hogy esetleges alapvéleményeket olvassak az epizódról. Pörgős volt-e, vagy csak unalmas töltelék, várható-e valami nagy WTF a végén, ésatöbbi. Az ilyeneket azért szeretem előre tudni, mert negatív esetben így nem ér akkora csalódás. Szerintem az 1-2 napozás helyett meg kellene szabni egy konkrét idővallumot, hogy meddig kell kitenni a spoiler tagot (pl. a felirat kikerülését követő 24 óra).
  • Count Adyn
    :D
  • Dobronski
    Ah nem voltam pontos, a CGI-re értettem.
  • Narxis
    Le kell őket fejezni. :D
  • precision
    mesélj, hogyan kéne őket kivégezni? :P
  • Dobronski
    Csak szerintem nagyon gagyik a zombi kivégzések? Ebben a részben is, amikor elfut Rick a zombi mellett, és kivágja a hasát, förtelmes.
  • precision
    ha nem spoilerbe rakom vagy legalább nem írom ki hogy spoiler akkor biztos hogy 1-2 nap eltelt már... pláne hogy nem mindig nézem meg azonnal az új részeket mert nem mindig van rá időm
  • Dobronski
    istenem az a fogsor annyira megfog :)
  • RatBaG #8259
    http://index.hu/kultur/media/2014/12/01/daryl_nem_egy_tipikus_deli_suttyo/
  • Tikal #8258
    100%ig biztos vagyok benne hogy tőled is találnánk olyan hozzászólást amikor spoiler tag nélkül írtál valamit az aktuális epizodrol, akár itt, akár máshol... ha csak egy kicsit visszapörgetsz itt is, látni fogod hogy szinte senki nem használja, talán egy oldalon egyet találsz, akkor is valami kép van mögötte :))

Ha a házigazda nem vette a fáradtságot, hogy kiírja fejlécbe ezt a szabályt, akkor miért várjuk el az idelátogatóktól, hogy kitalálják mi a ki nem mondott szabály itt vagy máshol....

Szóval én inkább maradok a saját szabályomnál, mert az csak rajtam múlik és nem másokon: amíg nem láttam az aktuális részt addig nem megyek a sorozat topikjába, ennyi, és akkor még az se történhet meg hogy maga az AMC baszik ki velem, mert kirakja facebookra a történet végét :DD
  • Tikal #8257
    "akár benézhet az illető a rész megjelenésének napján felirat témában, vagy release kérdésben, miért van több release, miért van két rész...stb.stb."

még senkit nem láttam itt ezek után érdeklődni, de biztos előfordul egy évben egyszer :)
  • precision
    és itt jön a 40 milliós kérdés: mi a lótúróért rakták be a spoiler makrót a fórum motorba? később még gyorsgombot is pakoltak neki ide a textarea alá :) nyilván azért mert senki sem használja illetve nem is kell használni mert pár emberen kívül a nagy többség "retardált"

• tigeroo
    arra van a spoiler tag hogy használjunk, nem kell retardozni.

énis szeretek bejönni a topikba ha még nemis láttam, csak a spoilermentes véleményekért, valamilyen szinten igazad is van. de ha spoileres akkor nem nagy dolog berakni spoilerbe
  • RatBaG #8254
    ezerszer lefutott téma, "az aktuális részt követő pár órán belül" mit keresel a topicban, ha még nem is láttad?
    ja, inkább szopassuk a többséget, mert te olyan retardált vagy, hogy nem bírod megállni, hogy rákattints.
    egy tucat sorozatot nézek, érdekes módon ki tudtam várni mindig, hogy felzárkózzak.
    öcsi...
  • Shiwo
    most komolyan elvárnátok, hogy egyesek vegyék a fáradtságot és rákattintsanak a szövegmező alatti spoiler gombra ?
    ilyen bonyolult és nehézkes műveletre ne számítsatok, az emberiség nagy része erre még nincs felkészülve

amúgy én vagyok itt az egyedüli olyan őrült, aki az előző évad felénél jár és lesz@rja a spoilereket ? (:

és itt még nem is olyan bonyolult a spoiler-kérdés, mint a GoT topikban
    Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2014.12.02. 10:33:35
  • PiszkosFred
    Teljesen felesleges folytatni, mert ha eddig nem ertette meg, akkor ezutan sem fogja, sot, mostantol dacbol, "csakazertsem" fogja spoilerbe rakni az illeto a mondandojat. Es nem tehetsz ellene semmit sem, szive joga igy tenni, kvazi kibaszni massal. Megteheti? Meg. Van 10 ujja, van nete, tud irni? Igen. Rosszindulatu? Igen. Ennyi eleg. Neked marad a remeny, hogy - a legmagyarabb kozmondassal, a "dogoljon meg a szomszed tehene is"-sel elve -, idovel o is belefut majd valami spoilerbe, es akkor talan megvilagosodik. (megjegyem, sosem fog)

Egyetlen megoldas, ami mar itt is elhangzott: Addig ne gyere a topikba, amig nem vagy naprakesz. Ennyi. Nincs itt akkora elet, vagy porges, hogy ne bird ki 1-2 napig, amig meg nem nezed. O szpemelheti a spoilert, te elkerulod a nem vart tartalmat, win-win.
  • G_ArchAngel #8251
    A hazigazda siman be tud irni egy sort, amivel elrejti az adott felhasznalo hozzaszolasait, mert kitiltani sajnos nem lehet, igy akarmit is ir, nem latnank tobbet.