The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én most tartok a 4x09-nél és mivel ez a rész Carlról szólt elgondolkoztam azon, hogy honnan van neki ruhája és cipõje? Mert ugye azokat a ruhák amik az apokalipszis elõtt voltak neki azokat már mind kinõtte, szintúgy a cipõjét. Nem szõrszálhasogatás csak kíváncsiság 😄 Esetleg ti tudjátok? Képregényben van errõl szó?
Én csak most néztem meg a 13. és 14. részt, nekem nagyon tetszettek, fõleg az utóbbi.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

ForzaInter
én úgy emlékszek hogy ott is csak 1 van neki.

Yo, Bitch!

Lehet hogy kettõ van és minden nap másikat visel az oldalán csak ez nekünk nem tûnik fel. 😊
Nem túl lényeges kérdés, csak kíváncsiság: a képregényben tényleg 2 katanája van? Mert többször is említi ezt a cikk írója, holott a sorozatban csak 1 van neki.
veled az a baj, hogy a szellemi színvonalad addig tejed, hogy döntést hozol róla, hogy szerinted valami jó vagy rossz, és azt képzeled, hogy más is ezen a színvonalon van. Ebbõl kifolyólag szemmel láthatóan úgy tekintesz arra, amikor valaki valamit elemez, hogy ellenáll a te félhülye kétpólusú világszabályodnak. Képzled el, valaminek az elemzése nem azért van, hogy a végén rájöjjünk, hogy jó-e vagy rossz, hanem differenciáltabb dolgokat akarunk ezáltal megtudni, illetve meg akarjuk beszélni az észrevételeinket. Ha ez téged zavar, akkor nem tudom hogy tudsz emberi társadalomban élni.

Jó arc 😊

http://gaborszantai.co.uk/

RatBaG
Azér' ez nagy hiba, vannak ennél jobb sorozatok! 😊
De összességében nekem is bejön továbbra is, szóval kitartóan nézem én is.
Kaplan
Jajj Istenem... <#szeret>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Minden nap lehetne

Aki olvassa a képregényt az mondja el, hogy lesz-e olyan helyszín amikor valami föld alatti kutatóállomáson/alagutakba fognak majd mászkálni?
Lehetne bele tenni valami Kaptár, Doom feelinget akkor senkinek nem lenne egy rossz szava sem a sorozattal kapcsolatban.<#vigyor>
vótmáá

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

<#love11><#worship>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

+1 ennyi jól megmondtátok a tutit😊

Logikátlanságok ellenére rendben van az évad és a sorozat is😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

cylonflatus
Vagy olvassa el a képregényt...

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Devv
<#eljen>
<#nezze>
Count Adyn
Próbáld ki a játékot és megtudod miért sírnak itt sokan az írás színvonala miatt😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Én most párhuzamosan nézem.
Megnéztem feliratosan a sorozatot végig és most a Foxon szinkronnal újra ahol éppen járnak 😄
böröczk
Ha jobban megnézed a hozzászólásokat, 1 vagy 2 emberrõl van szó maximum, akik nem érzik elegendõnek csupán egyszer kifejteni nem tetszésüket.

Egyet értek amúgy veled, nekem is változatlanul tetszik, és jelenleg az egyetlen sorozat, amit nézek, és amiért hétfõnként korábban felkelek.

Kumiho #2179

Én a hozzászólásokat olvasva megint azt érzem mint egy csomó sport és pc/konzol játék fórumon.

Itt panaszkodtok a semmire. Ez így szar ez úgy lapos ez nem elég szép ez nem elég jó hát hagy mondjam el rohadtul el vagytok kényeztetve.
20-30 éve tizede annyi se volt a választék semmibõl.

Ha ilyen nagyon profik vagytok írjatok faszább forgatókönyveket és forgassátok is le a filmet.
Nyilván nem lehet az összes rész végig tökig kihegyezni de még így is az egyik legjobb sorozat az elmúlt évekbõl.
Ha ennyire nem tetszik sokatoknak akkor mért nem nézitek a Tv2 meg az RTL szennyeit azok még tizedannyira se szórakoztatóak és nézhetõek.

Nekem személy szerint nagyon tetszik a sorozat a laposabb részeit is belevéve. Egy teljesen más világba kalauzol minket ahol szerintem a 99%unk 1 hónapig se húzná ki élve. Muszáj bele drámai fordulatokat is belevinni még ha néha erõs is. Gondolom még sok sok szereplõ fog elhullani a közeljövõben és biztos lesznek olyanok akiket sajnálni fogunk. Aki ennél jobban meg tudná írni az jelentkezzen és besegíthet az egyik vadnyugati regényembe ötletekkel 😄
DasIsFuck
Van abban valami amit mondasz, de én nem éreztem ugyan azt mint itt, talán azért sem mert nem is szofiról szólt már a dolog.

Az utolsó mondatoddal maximálisan eggyetértek, egyedül Carol története volt olyan az elõzõ fél évadban megoldva, hogy mintha kiirták volna, de azon kívül remekül összeállt az egész tyrese,carol,2 testvér pár+baba szála.

Viszont ez egyben egy olyan kritika is az egész évadra, hogy lényegébe csak ez a szál volt az amibõl egy ilyet ki lehetett hozni.

Ami a legszomorúbb, hogy Rick karaktereét teljesen kiherélték, pedig messze õ az a karakter aki a legérdekesebb lehetne.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

stargatelost
Csak fél évad ment el rá, azzal a Sophiás fejbelövõs résszel mentek el téli szünetre.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

szerintem ez nem ennyir egyszerrû. A Sophia történet arra volt jó, hogy letérjenek az útról, és valamilyen ürüggyel kikössenek a farmon, ami által pedig új fõszereplõket kaptunk. Ez volt az egyetlen olyan szituáció a sorozatban, ahol az új szereplõk behozatala mi volt találva, és nem úgy volt megoldva, hogy besétáltak a épernyõre, és bemutatkoztak. Szerintem a Sophiás rész azárt volt ütõs, mert addigra a történet már igazibl nem sophiáról szólt, hanem Rick és Shane viszonyáról, meg a farmról stb. én õszintén szólva nem vártam, hogy valaha elõkerül. Nekem az volt a legütõsebb rész. A legkitaláltabb meg az elsõ évad volt. Visszatérve erre a részre szerintem kb ez volt az évad egyetlen olyan része, amit kitaláltak, és az évad elejétõl fel volt építve.

DasIsFuck
Ez sok esetben más mint a szófiás eset.
Az egész tálalása és körítése nem csak hogy jobb, de jóval megérintõbb is, Szófiaról lényegébe már az eltünését követõ pár rész alatt mindenki elvágta hogy úgyis halott és elég béna lépés volt, hogy egy évadot szentelnek rá.

Ez a rész felért némely Breaking Bad epizódhoz, csak az a sorozat részrõl részre elõadott egy ilyen minõségû epizódot, míg a twd réészrõl-részre múlja alul saját magát.

DasIsFuck
szerintem az azért nem volt az, mert addigra már mindenki biztosra vehette, hogy halott.
Csak az volt a kérdés vajon a fináléig elfogják-e húzni a sorozatot hogy keresgélik a 90%ig biztosra vehetõ halott kislányt..végül erre ment el az egész 2.évad.

DasIsFuck
ha csak nem egy nagy pofára esés lesz a terminus, az lenne a legjobb és akkor nem menne át megint szappanoperába

DasIsFuck
<#mf2>

precision
ok

Bazinga!

Zenszkij
Véletlenül elhullot pár szereplõ...tragédia, ettõl még 3 résznyi ótvar okádékot toltak a képünkbe, ami elõtte volt se tehették ki a kirakatba (mellesleg mióta folytatódott a szezon bele se néztem, csak a hozzászólásokból szûrtem le). Számomra van az elsõ évad meg az összes többi. Egyszerûen képtelen vagyok rávenni magam, h folytassam a sorozatot, hétvégén lehet erõt veszek rá a Tescoban. <#vigyor5> Ettõl persze még sokmindenkinek nagyon is bejöhet, hiszen nem csak hentelésrõl szól a film, de nekem túl sok a dráma benne, kell dráma, de nem ennyi. Egyik karakterhez se kötõdök, max Darylhez, a többi mehet a bánatos francba. Ha kinyírnák Ricket, nah akkor azt mondanám, h hú bazdmeg.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

szeritem a legerõsebb rész az volt drámai szempontból, amikor Sophia kisétált a pajtából, de azért ez is jó volt. Legalábbis a vége.Én az elején minden eddiginél jobban unatkoztam.

Tikal
a hátán volt a fekának!!!

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

tigeroo
szerintem troll vagy

kifejtheted 2000 karakterben ha szerinted nincs igazam
Én is hosszú percekig csak néztem ki a fejembõl, holnap újranézem ezt a részt.
Egy etalon lehet drámai témakörben az biztos.
precision
na végre... igazi AMC színvonal...
azt a rohadt életbe, most fejeztem be a részt és 3 percig néztem bele a semmibe... kegyetlen <#wow2>

tényleg ez volt a sorozat eddigi legerõsebb része lélektanilag, csillagos ötös ami a drámát illeti

nagyon jót tett a sorozatnak, hogy szétszéledt a banda és az egy rész egy csapat formátum... egy ideig még maradhatna így a dolog 😊 majd összejönnek Terminus -ban aztán megint mehet a ki mosogasson ma szappanopera 😊

Bazinga!

DasIsFuck
csak a karaktereket abszolút kiherélte, az az igazság, Glenn egy kifejezetten érdekes karakter volt a maggies románcig.
Amit a 4.évadba lemûveltek a karakterrel nagyon nem érdekel ha meghal.

DasIsFuck
troll a te jó édes tudod mid...

Egyébként én sem értek itt sok embert...Ez az évad sokkal jobb, mint pl. a 2., amikor szintén toporogtak...Ott, ha nincs Shane akkor kalapszart nem ért volna az az évad...Befejezés mentette meg mikor lerohanták a zombik Hershel farmját...

Jelenlegi szériában talán 2-3 epizód volt, ami nem tetszett úgy igazán a múltkori katasztrófa volt, de összességében egy tûrhetõ és nézhetõ sorozatot kaptunk. Vannak persze bakik, logikátlanságok, de összességében még mindig kellõen drámai, olykor alkalomadtán erõszakos...

Szerintem Sophie fele ennyire se volt aranyos karakter, mint Mica.
Jó Lizzienél sokkal szimpatikusabb volt...
Mica ugyanolyan volt, mint Carol lánya az 1-2. évadban...2. évad konkrétan arról szólt h õt keresték...ennek ellenére jó kis epizódok voltak ott...

És errõl a képregényrõl lehet valamit tudni?
Letölthetõ stb?
De ott van az. #7186 Amúgy le van takarva a feje is, amit nem értek miért. De látszik, hogy az egy baba, mert "bólogat".

Akkor még pár évad várható ezek szerint.
De jó lenne ha 22 részesre vennék a figurát nem ilyen kevés 16 részesekre.
ForzaInter
azért a fõszálakat követik nagyjából, bár tényleg sok az eltérés. negan viszont tuti benne lesz a sorozatban, de majd késõbb. a sorozat még valahol a 40-50 szám közt tart, õ meg a 100 számban szerepel elõször..

Yo, Bitch!

ááááá az nem létezik...sztem szimplán csak kifelejtették mikor felvették a jelenetet.....