Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
We will never forget! WTC
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
mivel lehetne vajon rávenni õket?<#fejvakaras>#fejvakaras>
pedig arról volt szó, hogy visszatérõ lesz - már azt se bánnám, ha tényleg FA-ért lehetne venni opciót a kereskedéshez meg az ajándékozáshoz
itt min. két állat lesz a tenyésztésbõl, ebbõl egy a norma szerinti - tehát eggyel magasabb szintû, mint a tenyésztésbe rakott állatok, a másik viszont bármilyen lehet - akár két-három szinttel magasabb is, ha bejön
ha pedig a tölgyön kiváltottad a plusz tenyészállat-bébik lehetõségét, akkor egy tenyésztésbõl akár hét állatod is lehet
Next PC upgrade: 2022
Újabb akciók érkeznek:
Szupertáp akció
2011. december 28-án, szerdán 10:00-órától 2011. december 29-én, csütörtökön 11:00-óráig.
Baby Boom
A tenyészetekben ikrek születnek 24 órán át.
Ezek kétpetéjû ikrek, tehát nem feltétlenül hasonlítanak majd egymásra.
Az egyik újszülött a normál öröklõdési szabályok szerint fejlõdik, azonban a másik meglepetés, bármilyen lehet.
Ne feledjétek: az akció napján 10 óra elõtt elindított tenyésztések, amiket már az akció keretén belül arattok le, ikreket adnak, azok viszont amiket az akción belül indítotok el, de utána arattok, nem adnak ikreket.
még annyi az egészhez, hogy a szán ad a legtöbbet - 11 óránként 280 tp-t - és ahhoz hópehely + barkácscucc kellett (a hópehelyhez viszont a hóvirág volt a legjobb, szóval....😄)
de hogy õ mit akart, azt úgyis õ tudja😊
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
karácsonyi nyúl - 12 óránként 235 csp
hóangyal - 13 óránként 230 tp
turbópocok - 12 óránként 275 tp
jégszobor - 13.30 óránként 265 tp
száguldó szán - 11 óránként 280 tp
Hapci a hóember - 12 óránként 222 tp
akárhogy nézem, a tp-t adók vannak többségben...5/1 az arány...
én a jégvirággal kezdtem, mert a többi ültetõs ajándék az csak CSP-t ad, ami még gázabb, mint a TP-s ajándék
leszarom a konfigod...
leszarom a konfigod...
Our system has detected unusual activity from your computer or IP. We encourage you to review the list of your transactions for unauthorized use. If you are still unable to access RadiumOne Social offers after a 24-hour period, please request Customer Care assistance.
We apologize for the inconvenience
Ja,és azonnal törlõdik a regisztráció,nem úgy mint a többinél,hogy órák,vagy napok mulva törlõdik (még a google is lefordítja!)
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
" A proxyszerverhez való kapcsolódás sikertelen"
És lehet elölrõl kezdeni vagy bukta az egész. Ráadásul néha olyan sebességgel megy mint anno az 56kilos betárcsázós modemmel 😊
De van egy másik is,virtuális oprendszer.
Vagy hülyeség ?
Semmit nem változtattam azóta, csak az IP-ket próbálgattam , ezért nem értem hogy most mi lehet.
középen van az üzenet, ahol a free-t kell kiválasztani, az alatt.