Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Szia!

Használj más ip cserélõ programot,a banner alatt megtalálod.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Sziasztok. Easy-Hide IP 4.1.1.0-ra tud valaki cracket vagy valamit,hogy ne keljen 3 naponta reggelni? Elöre is köszi....
ok köszi
Maximus4
Majd kapsz levelet.Minden kérdésre kapsz egy automatikus választ,ezzel jelzi a rendszer,hogy megkapták az üzeneted.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

igen irtam de konkrét választ nem adott csak ilyen automatikus levelet én meg személyesen szeretnék kérdezni mindenre ugyanaz jön
Maximus4
A játékon belül alul a support gombot keresd.

ki az adminisztrátor a farmeraman???hol lehet vele beszélni???kérném a segitséget köszönöm
Ok. Köszönöm!
Maximus4
Szia!
Most sehogy,majd ha lesz event.

Sziasztok! Látom van ez a cserelista. Hogy tudok cserélni?
Maximus4
A játékon belül,alul van a support gomb.

ki az adminisztrátor a farmeraman???hol lehet vele beszélni???
Maximus4
Nem értem.Nálam az "ad" szóra bead egy linket,olyan mintha nem lennék bejelentkezve.
Asszem restart lesz😊

zmeor
milyen link

leszarom a konfigod...

Maximus4
Semmit,biztos volt rá okuk.

mit lehet tenni ha az eggyik ismerösömet kizárták és nem tud belépni???
Maximus4
Mi a túró ez a link?

zmeor
Én a mai napig nem tudom, hogy 1 föld hány termést ad, meg hogy a fa mennyit 😊)

leszarom a konfigod...

Maximus4
Nálam okosabbak kiszámolták,hogy igen😊

<#vigyor>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Maximus4
Vegyél a piacon és meg tudod enni.Potom 200 ezer darabja.

Csak töklekvárt tudok,mert a csatni még nem elérhetõ nálam

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

zmeor
az 1x1 es terület az jobb mint a 2x2?

leszarom a konfigod...

Maximus4
Ha eszel mellé csatnit és töklekvárt.

Akkor most rakjak le 1x1-es területeket? A lóhere miatt?

Maximus4
Nekem csak annyi bajom van ezzel,hogy valami nagy durranást vártam,már karácsony elõtt is,nemhogy most.
Tudom nevetségesen hangzik,de ez az event nem méltó az ünnepekhez,ahogy az elõzõ sem volt az.
Minden event ugyanaz,csak a körités más,nem hiszem,hogy nem lehet valami újat kitalálni.Ahogy a piacon is tudtak változtatni,úgy az eventek lebonyolításában is lehetne fejleszteni.

egy hét alatt simán meg lehet csinálni
ha jól számoltam, lóhere kell 4500, ólomvirág 6700 - a többi tényleg megvan - persze akinek már olyan szinten van a farmja meg a sziget is megvan
tenyészállat meg eddig még talán nem is volt nyereményként

grebber
Mivan veletek?Jó ez ha nem néztem el el semmit amik a termelésen kivül minden más beadandó dolog hurka és már most rendelkezésre áll!

Next PC upgrade: 2022

Te jó Isten! Ilyen eventet én még nem pipáltam! Ilyen hülyeségeket nem lehet kitalálni! Gratulálok BP!

We will never forget! WTC

szjuca
Így hátha jobb.

Maximus4
Megérkezett a szép jutalmat ígérõ event!Rohadjanak meg komolyan,hogy megint ilyen semmitmondó eventtel szúrják ki a szemünket!
Bravo BP! <#gun>

Maxi: LúdAnyó18 mától 79. szinten küzd - köszi!

amúgy a karácsonyfa "termése" minek?? vagy kellett valamibe csak lemaradtam?
Lehet már olvastátok, de azért berakom hátha érdekel valakit.
Ezt egy Facebook oldalon találtam :

" --------------
Szilveszteri event német fordítása !
1. Az állatok örömükben ugrálnak! Közeleg az újév, és vele együtt a legõröltebb ünnep az országban, és neked kell lenned a házigazdának!
2. A nyulak szorgosan gyûjtik a napraforgót, míg a birkák a tulipánt. Minden pulyka nagy lelkesedéssel keveri a szivárvány minden színében pompázó festéket. A dekoráció csodálatos lesz. Segíts összegyûjteni minden szükséges dolgot!
3. A lóherét a sertések jó hangulatban eszik meg. Mostmár csak a lóhere-dekoráció hiányzik.
4. A kecskék és a nyulak ismét zsákbanfutást rendeztek. Sajnos az útvonal átívelt az ólommal bevetett földeken. Zuzka Koza kijelentette, hogy érte õt néme veszteség, de végül a nyúl nyert a versenyben.
5. Nagy eseményre készül mindenki. Valami édes desszertet is kérnek. A legjobb ajánlatot a lápi pócok adták, kandírozott almát. Miért is ne?
6. Gosk, a legjobb énekes a kacsák közt és párja DJ P. a papagáj énekeseket keres a kísérõ kórusba. Keress néhány angyali hangú énekest!
7. József, a tüzes birka esküvõre készül Rezkaval. Az ünnepre tûzliliomot és rózsát kérnek.
8. Rezka õrülten rázza a tejkoktélokat. Több kupac alkatrészt kér, és szállíts neki kakaót és vaníliát is. Meg ne feledkezz arról, hogy mindenkirõl legyen egy szilveszteri kép!
9. Balra még mindig a szilveszteri elõadás mûsora készül - egyre jobban hasonlít egy ismert építészeti mûremekre. Ló, pulyka és disznó állítpiramist próbál létrehozni. Segíts további szereplõk felkutatásában!
A pletykák szerint 30 -án kezdõdik , és 01 .06 ig tart !

" --------------

Nagyjából benne van mi kell majd . HA IGAZ !!
zmeor
így igaz...

engem is csak bosszant.

leszarom a konfigod...

Köszönöm a választ megpróbálom, a piacról meg ink. nem is beszélek azt már megszoktam<#nevetes1> a sok farmaranyas eventek helyett megcsinálhatnák normálisra az egészet<#banplz>
Maximus4
Frissítsd a flashplayer-t,talán az megoldja.
Amúgy meg tele van hibával a játék,ami régen nem volt ennyire szembetûnõ.
Például ajándék küldésénél rendszerint elõjön a hírek ablak,sokszor föld trágyázásánál felugrik az ablak ahol ültetni lehet,de sorolhatnám.

Most a piac borít ki de rettenetesen.
Tegnap el akartam adni tehenet,megnéztem mennyiért megy,felraktam 5x 15-öt,aztán köszönhetõen a "gyorsaságnak" és a körülményes kezelhetõségnek,már rég nem annyiért árulták,hanem jóval drágábban.
Ráadásul ma vettem azt észre,ha valamit törölni akarsz amibõl több van,egyszerre csak egyet enged,mert törlés után visszaugrik a kínálatra.
Maradjon ez a dinamikus,nem érdekel,de a piac kinézete és kezelhetõsége,baromira zavaró.Már szinte nem is járok piacra,mert csak felidegel!

Am nálatok se mûködik normálisan a játék vagy csak nálam? Már újraraktam a gépet is(am is ráfért) de így is ha átakarok menni másik területre lefagy a játék meg szaggat mi lehet az oka?
Ezt nem értem! Vége az eventnek és adja még nekem a hópelyheket!

Maximus4
áááááá,megint valami kirakhatós marhaság lesz.

JA!

Újévi képeslap😊)

Ja! Kapják a JURÓT ezerrel!😄

Maximus4
"mert szép jutalmat ígér"
Erre befizetek.

Bigpoint is remekül fog mulatni.DDD

2011. Szilveszter
Üdv Gazdák!

A 2011-es esztendõ lassan a végét járja… de 2012. már frissen és fürgén kopogtat a tanyaház ajtaján! Az óévet természetesen illik becsülettel elbúcsúztatni, az újévet pedig nagy csinnadrattával köszönteni! Nálunk sem lesz ez másképp: a gazdák együtt ünneplik meg ezt a jeles napot.

2011. december 30-tól 2012. január 6-ig teljes hét napon keresztül tart a mulatság, amikor a barátaitokkal együtt alaposan megünnepelhetitek a szilvesztert.

Ezúttal Miss Mú, a belevaló (és hát valljuk be, egy kissé sznob) tehénhölgy tartja a legnagyobb bulit, ahova természetesen minden állatod nagyon szeretne elmenni. Segíts a derék Miss Múnak a parti elõkészítésében, ne habozz minden bolondos kívánságát teljesíteni, mert szép jutalmat ígér érte! A pajtát ki kell festeni, az asztalok díszítéséhez rengeteg ólomvirágra és lóherére lesz szükség (a vendégek némelyike ugyanis elõszeretettel fogyasztja el az asztaldíszt is), és természetesen gondoskodni kell ételrõl-italról is bõven.

Mindannyian remekül fogunk szórakozni a szilveszteri partin, ez már most biztos. De azért így elõre is kívánunk Nektek az egész csapat nevében boldog új esztendõt, és köszönjük a hûségeteket és az aktív részvételeteket a játékban! Nélkületek a Farmerama nem is létezhetne. A segítségeteknek, ötleteiteknek és támogatásotoknak köszönhetõen viszont egyre tovább tudjuk fejleszteni a játékot, hogy még jobban megfeleljen az igényeiteknek és kívánságaitoknak. Köszönjük!

Az újév napja a nagy fogadalmak és ígéretek ideje is. Természetesen nekünk is vannak ígéreteink, amelyeket mind be is fogunk tartani! 2012-ben is lesznek izgalmas és mulatságos rendezvények, ahol különleges jutalmakat nyerhettek. Elõször is azonban a Farmerama születésnapját fogjuk nagy dáridóval megünnepelni! Ezen kívül rendezünk egy igazi elegáns Oscar-gálát, és persze Renzo Valdemár vándor vidámparkja is fel-felbukkan nálunk, mindig új, izgalmas játékokat és nyereményeket hozva.

Most pedig nincs más hátra, mint jó szórakozást kívánni! Bulizzatok nagyot szilveszterkor, de azért ne túl vadul, mert nagy szükség van a tiszta fejre és a szorgos kezekre a farmon!

Jó szórakozást kíván a Farmerama csapata

érdekes, engem se érintett meg, egyet se tenyésztettem ,de nem is fogok

pénz pénz pénz az egész, hiszen most volt nem rég
Szerintem most túl kevés idõ telt el az elõzõ óta, alig van szupertápom 😊
A Tölgyfára feltehetnék a tápkeverés további fejlesztését. 9 óra szerintem túl sok.
zmeor
Én imádom a Baby boomot de ezt a mait valahogy nem érzem...

még1-et sem tenyésztettem ki

leszarom a konfigod...

Én sem láttam kiírva sehol, csak az órán (vagy min) , ott a zászló, gondoltam fut valami akció megint. A játékon belül a hírekben írják.