23542
-
Janoooo #16968 Ha tudnál nekem küldeni málnaszörpöt, nagyon megköszönném.
Ékszerteknős a farmnevem.
Másoktól is kapok, de a maxot nem szoktam elérni naponta.
226db kell még, lehet meglesz, de nem szeretném a véletlenre bízni, ezért kérném a segítségedet.
Köszönöm -
#16967 Kösz nem.Talán meg lesz így is. -
Gólya #16966 esetleg a kérdés második része?
persze nem erőszak a disznótor - ha nem kell, nem kell:) -
#16965 De leírtam,még 250 kell:) -
#16964 ~ 280 kell még! De mivel a növények megvannak már így tudok éjjelre póréhagymát és árpát ültetni meg napközben is rózsát hátha úgy meglesz! -
Gólya #16963 kérdés ugyanaz, mint grebbernek... -
Gólya #16962 mennyi hiányzik?
ha mondjuk még kapnál a hátralevő időben napi tizenegyet, elég lenne? vagy sokkal több kellene? -
#16961 Nekem is kellene még 250 darab:( -
#16960 Na már csak 2 utolsó cucc kéne,de mivel nincs annyi szörpim így azok nem lesznek meg!
-
Ironman2 #16959 Az tényleg hülyeség.D -
#16958 Arra hát. -
Ironman2 #16957 Arra az üzenetekre gondolsz ami alul van? -
#16956 Ez a gazdanapló fejlesztés is rettenetesen fontos és életbevágó volt.E nélkül el sem tudnám képzelni a játékot:(
Szeniliseknek kiváló:D -
Ironman2 #16955 Én meg a Bahamán lettem 19-es.köszi -
benoken93 #16954 Ok majd , ha nem megy majd később is külddheted! Na jó pihenést neked és mindenkinek is!:) -
gettobuxa #16953 sziasztok!
maxi, szintet léptem, 80-as vagyok! köszi
a 4 nap alatt sztem nem sokat leszek itt, ez főleg benokennek szól, lehet csúszik majd a töklekvár küldés, de majd bepótolom!
jó pihizést/bulizást/kirándulást/vetés-aratást mindenkinek!
vivá lá revolúción -
Ironman2 #16952 Most mondod? -
Wootan #16951 Ezt nem jól tudod. Event növényre nekem átlag 25-öt adott egy teljes vetés. Rózsára meg 90-100-at.
A mostani felreppenőből is van már 106 db-om, a tegnap vetett növény aratásából. -
BestCompany67 #16950 szia:))
Nekem kb.7
küldtem a többiről ,persze nem érkezett meg időben
de majd az elkövetkező napokban- hetekben bizti meglepnek a paprikák:))
-
Ironman2 #16949 Viszont a csokiöntet megmaradt még! Azt most is lehet használni -
Ironman2 #16948 A paprika legjobban az orgonánál,és a gyöngyvirágnál jött fel! Úgyhogy mindenképpen azt kellett ültetned,ha sok paprikát akartál szerezni -
#16947 Nem tudom ti hogy ültettetek én a jobb bal oldali részeket leszartam csak paprika füzérre mentem annak volt némi értelme és vagy 200db +-ba lettem!
Remélem a 2. kör is ilyen csira lesz! -
Ironman2 #16946 Most teljesen le vagyok törve. -
Ironman2 #16945
3 paprika hiányzot,erre vége -
Ironman2 #16944 Na már csak 7 paprika hiányzik a 0-k órában.D -
Gólya #16943 már egy sem:) -
Gólya #16942 nekem egy:D -
#16941 Még 33 paprikafüzér kell a végéig:( -
Ironman2 #16940 Na ott nem jártam -
Gólya #16939 kivételesen a magyar hivataloson is fent van az infó -
Ironman2 #16938 birka magyar zászló??? na adok én nektek asszem!! -
Ironman2 #16937 Köszönjük Gólya néni! Az én fordításom az csípősebb volt.hehe -
Gólya #16936 "A magyar hetek második részének időpontjai:
Kezdés: 2012. március 14. - várhatóan 14:15 perc körül
Befejezés: 2012. március 19. - várhatóan 14:15 perc körül
A nagy nap alkalmából új virágot is kapunk, bazsarózsát, a felröppenő tárgy pedig édes és nagyon finom málnaszörp lesz.
Gyűjtsétek össze és menjetek gyorsan a város főterére, ahol rengeteg árut várnak, cserébe pedig csodás jutalmakhoz juthatsz, amelyeket az ünnepi léggömbökben rejtettünk el. Tíz feladatot kell teljesítenetek és tízszer lőhettek a léggömbökre.
A megszerezhető ajándékok között van például tejfa és bagolyvár, és számtalan más értékes meglepetés is!"
ez lemaradt - bocs
-
Ironman2 #16935 Nálam magyar az info
Magyarország - Esemény 2. rész! Egy kis betekintést
1. rész A magyar események fog futni 47 óra.
Azt szeretnénk, ha igazán szeret, de most egy kis képet geben.Beim 2. rész 2. Az esemény része lesz egy másik esemény növény. Ezúttal ez a bazsarózsa.
Ugyancsak csökken valamit a területeken, amelyeket ez idő málna szörp sein.Was kapsz ettől esemény lehet bármi, ami itt látható ezen a képen előtt.
Magyarországon Esemény tárgyak:
Horgász kívánó jól
birka magyar zászlót
tanya Magyarországon
Magyarország díszített parasztház (upgrade)
Ünnepi Magyarország parasztház (upgrade)
citrom?
Ott is nyerni még két receptek. málna-Langosch és palacsinta csokoládé öntettel . És persze ismét egy matricát az albumot.
A baba az állatokat, azok slingshots lőni lufi. Ez valószínűleg futni körülbelül ugyanannyi, mint volt Shaun esemény a katapult. Tudtam képzelni.
Mivel most már csak egyszer sok sikert az első részben. És aki már végig tudja most már másodszor Rész előre.
Itt vannak az új receptek:
Csokoládé palacsinta
Himbeerlangosch
-
#16934 magyar leírás még nincs, van pár kép itt és itt -
Ironman2 #16933 Azt nem tudtam -
#16932 mi a gond? ez még inkább a nőnapi event volt egy kis magyar cuccal megspékelve, tényleges magyar event (az event második fele) eztán jön -
Ironman2 #16931 Ünnep elött 1 nappal lejár a magyar event.Köszönjük Bigpoint! -
#16930 nem olyan rossz az :D én szigeten most lettem 17 megkaptam paprikát :D jó lesz az rá (vagy nem) -
benoken93 #16929 Nemjó mert a végén még egy szelektív eventet is kitalálnak!!!!