Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Addig már csak valamennyi FA-t kéne vadászni hogy ne kerüljek a sok kattintgatástól diliházba!
Next PC upgrade: 2022
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
De nincs sok kedvem hozzá,mert annyit kattingatni 😞
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
ááá értem, jobban belegondolva nem is lesz talán akkora hülyeség 😊
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
milyen uj kézi vetés ? gondolom egy ujabb nagy hülyeség lesz 😊
Jó pofa lesz ez az új kézi vetés ha bevezetik😊Tetszik ez a kedvenc növény sor is😊
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
egy kicsit konkrétabban?
vagy irjam össze mitõl válnék meg?
szép napot
Best
2012.02.07. (kedd) 15:00 -tól egészen 2012.02.08. (szerda) 15:00-ig. "
http://hu.board.bigpoint.com/farmerama/showthread.php?t=36180
Hánykor kezdõdik a halloween?
Ezt a szaros répás csatnit nem olcsó fenntartani😞
Muterom farmján ugyanannyi szintû mint én már lement a töklekvár 11 k körülire nekem meg mindig 15-15 k körül van 😞
Így a megtermelt guanót nem tudom küldibe beadni,mert muszáj eladnom hogy legyen pénz lekvárra.
Mert elég sok olyan ajánlat van ahol csak regelni kell és visszaigazolni de ezek 98%-a nem fogadja el a fakenamgenerator által kiadott telefonszámot 😞
maxi szintem 77 <#nezze>#nezze><#hehe>#hehe>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
We will never forget! WTC
2 citromfa érdekelne a cserénél
mit szeretnél érte?
üdv
Best
Én is arra gyûjtök, de elég sok anyag kell hozzá, 1x1-es földön töklekvárral a fele se lett meg 1 alkalommal.
olyat is olvastam, hogy ugyan maga a fa 2. szinttõl elérhetõ, de a termés csak 80. szinttõl...de ezt hivatalosan leírva nem láttam sehol
(bár most nézem, nyolcvanas vagy, akkor csak annyi, hogy még nincs a piaci listán)
a citromot nem lehet eladni?
Ezek lettek:
4 x Aranylevelû Fa
1 x Bájitalfa
2 x Ringlófa
1 x Almafa XL
1 x Szilvafa XL
1 x Körtefa XXL
Hát ez elég szar kör volt. 😞
Ma vettem még 4db -ot, hátha, ma szerencsém lesz.
Ezek lettek:
2 x Citromfa
1 x Tehéntej Fa
1 x Gesztenyefa
Na, ez már jó kör volt!!! 😊))
a tehéntejfa ugyan a 2. szinttõl elérhetõ, de a tehéntej maga csak a 39. szinttõl - amíg el nem éri a gazda ezt a szintet, addig a megtermett, leszüretelt tehéntejjel gyakorlatilag nem tud mit kezdeni (mondjuk nem is látható számára)
azért vannak anomáliák...tényleg - nem kellene abból a teméntelen FA-ból végre normális fejlesztõket alkalmazni? (oké, a kérdés költõi...)
1 x Ringlófa
1 x Aranylevelû fa
6 x Citromfa
2 x Ginkofa
1 x Õszibarackfa
1 x Szivárványfa
2 x Datolyapálma XL
1 x Gesztenyefa
2 x Almafa XL
1 x Diófa XL
1 x Szilvafa XL
1 x Tojásfa
1 x Narancsfa XL
1 x Cseresznyefa XL
1 x Körtefa XXL
hát nem estem hátast tõle...tejfa sehol 😞
FCBniki a felhasználó.
kacsakata trágyát hogyan tudok szerezni?
most érhetõ el elõször.