Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
gazdaneved?
We will never forget! WTC
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Bájitalfa az jöhet majd mert az nincsen! (Feltéve ha neked abszolúte nem kell)
Next PC upgrade: 2022
- 1 Citromfa
- 2 Tojásfa (így összesen már 6 db tojásfám van )
jött még bájitalfa, tojásfa és aranylevelû is, meg xl-esek
még 8 vár érésre (elfelejtettem kitenni õket😄)
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
mikor bejött elõször a tojásfa vettem 60at de csak szívta mert 0tojásfa lett 😄 most pazaroljak?
De akkor is megkapod ha próbálsz szerezni ingyen, ma egy 12FA-s ajánlatot sikerült megcsinálni és adta hozzá a 100%-ot.
We will never forget! WTC
Állítólag bõvítve lesz a kerge kert?!
leszarom a konfigod...
Titokzatos cserje kell hozzá amit meg FA-ért lehet szerezni amit ha nem görcsölsz csomot ingyen meg kell venned.Megint csak a lehuzás semmi több.
most jó lenne eldönteni, hogy a realitás vagy irrealitás felé megy a játék. Tojásfa, Tehéntejfa....
Lesz majd, Birkagyapjúfa meg Angóra fa? ezt komolyan nem értem...
leszarom a konfigod...
hamarosan VALNETIN Napi következik
többet nem tudok
Valakinek van hasonló gondja?
Nekem 39 kell még.
Elõzõ rózsa aratásnál 38-at adott. Szorgosan nyomom a miatyánkot. hogy meglegyen <#nevetes1>#nevetes1> .
jaaa...az eventre gondoltál? az már tegnap kész volt...
ezt a hsz-t Janoooonak szántam, csak elfelejtettem a hivatkozást...
De most mennem kell dolgozni, szóval ez nem jött össze. 😞
Ilyen se volt még, hogy ilyen kicsin múljon egy event. 😞
Köszönöm mindenkinek akik küldözte az üdvözlõlapokat. 😊
pedig állandóan ültettem
Még fél óra múlva aratok egyet, remélem meglesz....
Gazdanevem: Ékszerteknõs