23542
-
Ironman2 #17689 Már mindent felvásároltam szinte ami a fán van,így is most 78 csillagnál tartok.Tenyészettel se nagyon foglalkozom,meg szántóföldem sincs lerakva,az összes ólam,és fejlesztésem van kirakva,meg a fáim.2 nap múlva lépek szintet,ha minden igaz -
Why #17688 Igen azt is ad:) -
benoken93 #17687 Köszi! De még 3 db csillagot is adott! -
Why #17686 NaH köszi.Én ezt még nem tudtam :) -
#17685 Gondolom már mindenki tudja ,de aki nem akkor annak szól :
bónuszkód ---> newfanbonus 6 órás arató/vetőgép/állatgondozó -
gettobuxa #17684 sziasztok!
nekem töklekvárt küldjön ajiba, aki tud! köszi (a hosszú 7vége alatt jöhet folyamatosan:) )
Vasember: akkor honnan lesznek csillagaid? vagy a csillagok sem érdekelnek? vagy pl.
a feladatsor 1. részében 7db, a 3. részében már 11db szalontai sertést lehet nyerni, vagy a szaporítás sem érdekel? :D
az mondjuk igaz, hogy event event hátán van, és ha folyton az aktuálist ültetem, folyamatosan vásárolnom kell az összes több növényt és állatot is.. de szerintem megéri, -
Ironman2 #17683 Nekem ne is küldjetek ilyen narancssárga festékeket.Nem érdekelnek az eventek! -
Gólya #17682 az akciós ablak persze gond nélkül megjelenik, bezzeg a tulipán helyett csak napraforgózás van -
#17681 Nálam minden jól működik:) -
#17680 nálam se jó -
Altair5 #17679 Aha, tehát akkor nem egyedi esetről van szó..
Sajnos elindítottam a töklekvárt is a +1 termésért, de nem aratom le addig a málnát amíg nem javul a hiba, pont a vödrök miatt..:s -
Gólya #17678 nyakig szósz van...
ha meg valaki szóvá teszi, rendre utasítják, kitiltják -
#17677 Nálam más van nem tudom leszedni a kész tulipánokat mert a napraforgó jel köröz állandóan!
Gratula BP sok év alatt nemsikerült stabiláá tenni ezt a szarkupacot.
Nem ferrarikat kéne venni a népektől lehúzott euromilliokból és akkor talán jó is lenne ez a szar! -
Altair5 #17676 Sziasztok!
Elültettem a kezdő narancssárga tulipánokat és ami után elültettem "megbolondult" a rendszer..
Nem jelzi már ki az ültethetők között a tulipánt és az aratás után még a narancssárga vödör sem jelenik meg..
(Pedig direkt málnát ültettem, hogy több vödör jöjjön fel..)
Nálatok is van ilyen hiba?
Üdv.: Altair5 -
BestCompany67 #17675 szép napot
megkezdődött az event és vele a karbantartás is -
Ironman2 #17674 szerintem később is megszerezhetők lesznek azok a tartalmak amik a paszulyon vannak,mert így marhára nem sok értelme van az egésznek,hogy 3-ból 2-t megszereztem az utóbbi eventnél,és nem lehet aktiválni emiatt őket -
Jozi1974 #17673 http://hu.board.bigpoint.com/farmerama/showpost.php?p=3767954&postcount=2 -
BestCompany67 #17672 szép napot
ezt most találtam
-
BestCompany67 #17671 Nagy ünnep van készülőben: az összes gazda az utcára tódul az állataikkal együtt, hiszen egy királyi fenség látogat a Farmerama városába!
Ki gondolta volna, hogy a holland királynő pont nálunk ünnepli meg a születésnapját? Micsoda megtiszteltetés! Díszítsük fel a várost és a környező farmokat Hollandia nemzeti színével és virágával: ültessünk rengeteg narancssárga tulipánt, hiszen csak nem fogadhatjuk kopár utcákkal a Királynőt!
A narancssárga tulipánok érési idejét narancssárga festékkel gyorsíthatjátok, amelyeket betakarításkor szedhettek össze. Adjátok le a virágokat végül a városban, a Gazdakör megbízásait teljesítve!
A királynő természetesen nagyvonalúan meghálálja a fáradozásaitokat.
Az event a holnapi napon indul, annak pontos kezdési idejéről itt tájékoztatunk Benneteket.
-
Ironman2 #17670 Nem nagyon akarok eventet! -
topi007 #17669 lesz ma valami event ki tudja?? -
Jozi1974 #17668 Munkások féláron
Az akció 2012.04.26. (csütörtök) 10:00 órától, 2012.04.27. (péntek) 11:00 óráig tart. -
Gólya #17667 újabb hír: jön a farmarany-utalvány, valamint visszakerült a gyapot a játékba -
#17666 Pénzt hogyan lehet átrakni másik farmra? Mert én nemtudok ilyen lehetőségről! -
Gólya #17665 talán karbantartás van, csak nem egyszerre, hanem szerverenként
-
Jozi1974 #17664 Nálam megy, de egy aratást nem tudok megcsinálni, mert állandóan kilép.
Azt hittem az én gépemben van a hiba, de itt van nálam egy másik gép is, friss windows-al is kilépeget.
Van amikor belépek, megnézek pár dolgot lejárt e már, azután felkelek géptől. 10 perc múlva visszamegyek és ki van lépve a játékból. :(
-
benoken93 #17663 Most már nálam sincs! -
Gólya #17662 nálam semmi gond
-
benoken93 #17661 Nálatok is karbantartást ír ki vagy csak az én netem vacak? -
benoken93 #17660 Sziasztok! Ma főnyereményt pörgettem! Kemény 1x csillagot! -
Ironman2 #17659 Nekem addig el se indult a játék,amíg el nem fogadtam a szerződést -
Gólya #17658 ezt eddig is tiltották:) -
Gólya #17657 "Adjisten Farmlakók!
Ha már hétfő, akkor egy jó hírrel szolgálnánk Nektek.
A mai naptól kisebb változás lépett életbe a Szédült szántó és a szomszédok tekintetében.
Hogy mi változott?
Eddig, ha elvesztetted a szomszédaidat (vagy 12 alá csökkent a szomszédait száma), a Szántó visszagazosodott. Most már nem lesz ilyen, ha egyszer már megnyílt előttetek a Szédült szántó teljes területe, akkor a szomszédok elvesztése esetén is megmaradnak a kigazolt területek.
Sikeres gazdálkodást kíván
a FARMERAMA csapat"
"Üdv Gazdák! Tisztelt Játékosok!
Megváltozott az Általános Üzleti Szabályzat és az Adatvédelmi Nyilatkozat.
Kérjük olvassátok el figyelmesen a dokumentumokat, amennyiben elfogadjátok azokat a bal oldali kis négyzetbe helyezett pipa után a "a tovább a játékhoz" gombra kattintva tudtok a felhasználói fiókotokba belépni. Több regisztrált farm esetén ezt a lépéssorozatot egyenként kell megtennetek."
innen
-
Ironman2 #17656 LOL:
"Amennyiben egy játéknál megengedett, hogy egy Felhasználó több felhasználói fiókkal rendelkezzen, akkor ott nem lehet a két felhasználói fiók között semmilyen kapcsolat vagy interakció (szándékos segítségnyújtás, azaz „pushing” tilalom). Különösen tilos az egyik felhasználói fiókot előnyszerzés céljára használni ugyanazon Felhasználó egy másik felhasználói fiókja számára, például azáltal, hogy a rendelkezésre álló tárgyakat vagy játékpénzösszeget áthelyezi a Felhasználó egyik fiókjából egy másik fiókjába egy játékon belül, vagy a Felhasználó egyik fiókján keresztül egy másik saját felhasználói fiókja ellen küzd.
" -
csabika1982 #17655 A boldog ól nap kezdetét vette.
Az esemény időtartama:
2012.04.23-án, hétfőn 11:00 órától 2012.04.24, kedd 11:00 óráig.
-
#17654 Én is, ha egy kezemen lenne mondjuk 30-40 új. -
Janoooo #17653 kb. 2 éve játszok, de egy kezemen meg tudnám számolni hányszor lett főnyereményem. :( -
Jozi1974 #17652 Nekem szinte mindig ilyeneket ad, múltkor sikerült a főnyereményt pörgetni ami egy XL-es körte lett.
Olyan boldog voltam :) -
Janoooo #17651 Ma 10et pörgettem a keréken és mind valami gagyi cucc lett (víz, tyúk, zselécukor, szar,stb). :( -
Janoooo #17650 Kész az event. :D