23542
-
Gólya #17892 hát nekem fogalmam nincs, mikorra érek el odáig
annyi cukrom van, amivel a töklekit fenn tudom tartani - azzal meg nem igazán haladok
tölgyön is kiváltottam, amit lehetett, egyszerűen nem megy gyorsabban
de most egyébként is úgy vagyok vele, hogy nem érdekel túlzottan
tényleg csak nyomatják az egyhangú termeljkétnapalattszázezerújnövényt - eventeket
nagyon unalmas és elkedvetlenítő
dettó, mint a valóság...adjáladjáladjál, de kevesebbet kapsz vagy legalábbis nem többet - na de előbb-utóbb elfogy...akkor miből fogunk adni? és ők miből fognak kapni?
idáig nehéz végiggondolni? -
#17891 Komolyan érdekelne milyen megoldással lehetne gyorsabban elérni a 4. szintet a mesterségekbe.Ahogy számolgattam a jelenlegi haladásommal kb. decemberre érem el,talán. -
Gólya #17890 na vazze...akkor a következő tízéves tervből nyugodtan kifelejthetem
meg ez a sziget is már...
tényleg végrendelkezni kell...de a köbükinek, mert max. ő tudja majd csak megcsinálni ezeket a dolgokat -
#17889 Én azt olvastam,de lehet,hogy félreértelmeztem,hogy ha bevezetik a változást,akkor a csatnit eltolják az 5. szintre a lekvárfőzőben -
Gólya #17888 hát tudod, kb. letojom az alacsonyabb szintűeket
mi is ott kezdtük, sőt amikor mi kezdtük, hol volt tényleg ennyi könnyítés a "kicsiknek"?
aki úgymond magas szinten van, az keményen megdolgozott érte, nem lopta, hát dolgozzon meg más is
miért is járna több annak, aki most regisztrált, mint egy már több, mint két éve játszónak?
lehet hülye ötlet, de hagyják meg a bónuszokat úgy, hogy azok használhassák korlátozás nélkül, akik elérték a hozzá szükséges szintet (mondjuk ehhez a lekvárfőzőben meg a pékségben sem ártana könnyíteni kicsit, mert a századik karácsony is eljön, mire egy-egy szintet tud lépni az ember), vagyis használhasson pl. csatnit az, aki már elő is tudja állítani - bár ezzel magam ellen beszélek, de most jobb nem jut eszembe:)
a mostani eventhez, ill. a jutalmakhoz meg annyit: én úgy emlékszem, a pontokért azok a dolgok vehetők meg, amik most fent vannak, ezeken már nem változtatnak
esetleg pár kitehető még jön majd -
#17887 Persze,hogy nem kötelező részt venni minden eventben,de az ad valami pluszt a játékhoz,még akkor is ha a nyeremények enyhén szólva is nevetségesek. -
#17886 nem kötelező minden eventben részt venni, én sem tudom 100%ra megcsinálni de le se sz*rom, 10k mindenből? :D az kemény nekem 1500sincs meg..
aműgy az meg igaz hogy fossák az eventet de minek? régen alig volt havi 1-2 most meg fossák, jah hogy jah rájöttek hogy ebből van pénzük. OKAY -
Ironman2 #17885 Rákényszerítik az embereket a fizetésre.hmmm -
#17884 Én már vagy egy órája olvasgatom a hivatalost erről a csatni eltörlésről és egyre jobban felidegelem magam.Iszonyat jó dolgokat írnak és persze mindenki ellenzi,de ahogy olvasom,már el van döntve,hogy így lesz,szóval kuss nekünk:(
Iszonyatosan idegesít ez az event dömping.Ráadásul most egyszerre kettő is lesz!Mindenhol azt írják az okosok,hogy termelj meg mindent magad,ne piacozz!De kérdem én,hogy a francba,amikor esélyem sincs feltölteni a készleteimet.Örülök ha a 2,3,4 órás növényeket 10 ezer körül tudom tartani,nemhogy a 14,16 stb. növényeket.Tényleg valami olyasmi kellene,hogy havi 1,max. 2 event legyen.Ráadásul a gazdakörik is egyre nehezebbek.Pl. a gazda sorsa 5. szint,málna,árpa,rozs,tönkölybúza amik ugye nem rövid érésűek:(
És ha még ezt a csatnis dolgot is elveszik,rengetegen fogják abbahagyni a játékot,pedig a túlnyomó részük csak ezzel tudja teljesíteni időbe az eventet.Nagyon sok jó ötlet van a hivatalosban,de magasról tojnak rá.
Nagyon kezd velük elszaladni a ló rossz irányba.Most hirtelen elkezdtek foglalkozni a kis szintűekkel?Tök mindegy mekkora szintű az ember,75,80,85,azért mindenki megdolgozott.Ki így,ki úgy.Régen nem volt tisztás,volt árvíz,eső,gaztámadás hamarabb,és egy terület eltüntetéséért is fizetni kellett.Noé bárkája feladat?Az egy komoly vagyonba került,hogy teljesíteni lehessen.Régen nem volt kis szinten olyan,hogy naponta 1-2 szintet is lépjünk.
Ehhh...na mindegy,nem idegesítem magam tovább,abbahagynám a játékot,ha nem sajnálnám azt a rengeteg időt amit eddig beleöltem:( -
#17883 Úgy néz ki lassan fel kell adnom hogy minden eventet 100%-ra megcsináljak mert lassan a 0-val lesz egyenlő a pénzem a töklekvárok miatt. -
#17882 Üdvözlet Gazdatársak!
A Zöld Hetek rendezvénysorozat első része holnap, azaz május 10-én, délután 15 óra 30 perckor véget ér!
A lótuszok termesztésre figyeljetek oda, ne hagyjátok az utolsó pillanatra a befejezést.
Valamint itt jelentjük be, hogy a Zöld Hetek második része szintén holnap kezdődik, vagyis május 10-én, várhatóan 15:30 és 16:00 óra közt valamikor. -
Jozi1974 #17881 Az elmaradt Anyák Napi event kompenzálása :
http://hu.board.bigpoint.com/farmerama/showpost.php?p=3813052&postcount=5 -
#17880 Eskü nem tudom.. csak csinálom amit mindenki...
Ültetek...csinálom a gazdaköri feladatokat..meg eventeket néha, amit megéri
xxl fák vannak kint meg 1-2 ól ami épp kell az adott feladathoz.. többi szántóföld.
inkább azt áruld el, hogy te miért lépsz ilyen lassan? :D -
#17879 Lassan elárulhatnád,hogy a térdembe lépsz ilyen gyorsan szinteket:) -
#17878 sztetek a Bölcs tölgy fog valamikor fejlődni? Mert van 1042 csillagom... és nem tudom, hogy beváltsam-e egy két dologra.. -
#17877 nem akarlak elkeseríteni titeket, de sztem ugyanezek a nyeremények lesznek... hiszen már most ott vannak a feladatok helyei az eventben, + a nyeremények is.. olyan mint a vidámparknál -
#17876 Az az 5 csillag vonz, bár annyit nem ér. Ja, és tévedtem, már MOST kész vagyok az eventel. -
#17875 Semmit.Hagyd meg későbbre a többi fordulóba hátha jobb nyeremények lesznek. -
Ironman2 #17874 Maxi! Bahamán elértem a 20-as szintet.köszi -
#17873 Én holnap kész leszek az eventel. Már csak aztatat nem tom, mit váltsak ki az 500 zöld pontból. -
#17872 Persze,mert most mindenki becsokizott és ész nélkül vásárolják és eszik meg:D -
Jozi1974 #17871 Nem tudom néztétek e már a piacotokon, de nálam a csatni ára 10 perc alatt 120ezerről 200ezerre nőtt :) , és már csak 6 db van eladó.
-
Jozi1974 #17870 Meg is kaptam a választ az utolsó hozzászólásomra :) :
"
Update:
A tervezett változtatás várhatóan 2012 június elején lép majd érvénybe.
Jelenleg nem minden felmerülő kérdésetekre tudunk majd kielégítő válaszokat adni ebben a témában. Azokat összegyűjtjük, és a lehető leghamarabb közzé tesszük.
"
Ez még érdekes:
"Jelenleg nem minden felmerülő kérdésetekre tudunk majd kielégítő válaszokat adni ebben a témában."
Ez kb azt jelenti , hogy fogalmunk sincs mit csinálunk, majd meglátjuk mi lesz :)
-
#17869 Szerintem meg arra gondolnak,hogy fizessen egy rakat pénzt az új játékos zselécukorra és baromi 'gyorsan' érje el a 4. szintet a lekvárfőzőbe.Aztán persze küldjön egy sms-t is a pékség miatt,mert majd oda is bevezetnek csatnihoz hasonló dolgot,amihez szintén kell több 10 000 forint,hogy ott is elérje a kívánt szintet.Kivan ez találva.Ha üzleti szemszögből nézzük,ez a bahamás titokfa is akkor fogás volt,hogy az hihetetlen.Dől a lé:) -
Jozi1974 #17868 Lehet szavazni erről, egyelőre a "maradjon minden a régiben" vezet.
Kíváncsi leszek ha ez fog nyerni, mire hivatkoznak majd, mert szerintem úgyis bevezetik ezt.
" Célunk az, hogy egy esemény minden gazda számára – az 1. szinttől a 99. szintig – izgalmas legyen és kihívást jelentsen."
Na persze, jön egy új játékos és egyből dobálja majd a 100 ezreket csatnikra :)
Gondolkoznak ezek ? -
#17867 Ez várható volt,de azért menjenek a francba:D
Én ezt emelném ki a közleményből:
"nyilvánvalóvá vált, hogy ez a rendszer nem igazságos mindenki számára."
Mintha eddig bármikor is foglalkoztak volna mi igazságos és mi nem.Most jutott el a tudatukig,hogy ez egy legális bug és megpróbálják valahogy elsimítani.Inkább azzal kellene valamit kezdeniük például,hogy megpróbálják egy szintre hozni a pékséget a lekvárossal,mert aki anno pék lett,nem kicsit hátrányba van.Hol is az igazságosság? -
#17866 Kamu! Mégtöbb almár répás szart kell venni elfogy a pénzed fizessél be sok sok eorót hogy legyen újra csp-d.
Szánalmas lehúzás.
Rájöttek hogy van aki 0 befizetett pénzzel is tud eventet teljesiteni így gyorsan vegyük ezt el! -
#17865 idézet a fórumból :D
""Az ötlet tökéletes, de esetleg lehetne olyat csinálni, hogy 500 vagy nem is, legyen inkább 1000 farmaranyért lehet kiváltani a lekvárok együttállását és ezzel még több pénz tudna beáramolni a bigpointhoz. Szerintem ez egy jó ötlet. Khm...
Komolyra fordítva, szinte egyáltalán nem érint, hogy mi áll együtt mivel. Veszek tök lekit és kész. Nem vagyok hajlandó több, mint 100k-t kidobni az ablakon a csatnira... szóval tőlem akár meg is változtathatjátok, hogy mi van."" -
Jozi1974 #17864 http://hu.board.bigpoint.com/farmerama/showpost.php?p=3807694&postcount=77
Ezt olvassátok el , igencsak érdekes.
Kiemelnék egy részt :
" Ez az oka annak, hogy a gyorsítások rendszerét egy kicsit meg kell változtatnunk. Természetesen a legerősebben ezt majd a répás-almás csatni esetében lehet érezni, mivel a csatni hatását ezután nem lehet majd töklekvárral meghosszabbítani. "
-
Ironman2 #17863 Na végre valami könnyebb feladat. -
Ironman2 #17862 Anyák napi feladatsor:
A feladatok 2012. május 13. 14:00-kor jönnek. Íme a feladatsor, hogy tudjatok rá készülni!
Mint ahogy eddig is, a feladatokért most is járnak a csillagok az alábbiak szerint:
Minden ezüst feladat: 1 csillag
Minden arany feladat: 2 csillag
Minden gyémánt feladat: 3 csillag
1. feladat
Ezüst cél:
beadandó: 15.000 pajta értékben növények vagy állatok vagy fák termése
Jutalom: 2200 Tp 1100 Csp 3 bájital 1 szalontai sertés
Arany cél:
beadandó: 40.000 pajta értékben növények vagy állatok vagy fák termése
Jutalom: 3700 Tp 1800 Csp 6 bájital 2 szalontai sertés
Gyémánt cél:
beadandó: 100.000 pajta értékben növények vagy állatok vagy fák termése
Jutalom: 9000 Tp 4500 Csp 9 bájital 4 szalontai sertés
2. feladat
Ezüst cél:
beadandó: 40.000 pajta értékben állatok ( trópusi is lehet)
Jutalom: 6000 Tp 3000 Csp 5 szupertrágya
Arany cél:
beadandó: 110.000 pajta értékben állatok ( trópusi is lehet)
Jutalom: 10.000 Tp 5200 Csp 10 szupertrágya
Gyémánt cél:
beadandó: 185.000 pajta értékben állatok ( trópusi is lehet)
Jutalom: 11.000 Tp 5600 Csp 15 szupertrágya Anyáknapi matrica
3.feladat
Ezüst cél:
beadandó: 80.000 pajta értékben növények vagy fák termése (trópusi is lehet)
Jutalom: 12.000 Tp 6000 Csp 6 szupertáp
Arany cél:
beadandó: 175.000 pajta értékben növények vagy fák termése (trópusi is lehet)
Jutalom: 14.000 Tp 7100 Csp 12 szupertáp
Gyémánt cél:
beadandó: 275.000 pajta értékben növények vagy fák termése (trópusi is lehet)
Jutalom: 15.000 Tp 7500 Csp 18 szupertáp szív anyunak
4.feladat
Ezüst cél:
beadandó: 150.000 pajta értékben növények vagy állatok vagy fák termése (trópusi is lehet)
Jutalom: 22.000 Tp 9000 Csp 8 szupertáp 11.000 Bahamarama Tp
Arany cél:
beadandó: 325.000 pajta értékben növények vagy állatok vagy fák termése (trópusi is lehet)
Jutalom: 26.000 Tp 10.000 Csp 16 szupertáp 15.600 Bahamarama Tp
Gyémánt cél:
beadandó: 525.000 pajta értékben növények vagy állatok vagy fák termése (trópusi is lehet)
Jutalom: 30.000 Tp 12.000 Csp 24 szupertáp 18.000 Bahamarama Tp 5 csillag
Ha úgy döntötök, hogy további jutalmakat is szeretnétek, lehetőségetek van a korábban elvégzett gazdaköri feladatokat törölni.
A reset gomb segítségével 50 farmaranyért tehetitek ezt meg.
A nyeremények és tulajdonságai:
Az Anyák napi matrica csak dísz, megnyerése után a gyűjtőalbumban lesz megtalálható.
A szív anyunak kitehető ajándék.:
1x1 területet igényel.
10 óránként 232 Tp- vel gazdagítja a farmot.
Az esemény ideje alatt vásárolható lesz egy ajándékkosár, ami egy kódot tartalmaz. Amit felhasználhatunk a saját farmunkon, illetve ajándékozhatjuk a barátainknak is.
Ára: 10 Euró (több alkalommal is megvásárolható)
Tartalma:
- 200 órára a három segítő munkás (arató, vető, állatgondozó)
- 100 szupertáp
- 200 szupertrágya
- 3 répás-almás csatni
http://farmerama.flexsnake.info/kukuriqcikkek/1006/Anyak_napi_feladatsor_/
-
#17861 A pofám leszakad:D -
#17860 Jah és Maxi 84-es lettem! :D
Kérlek írd át, thx -
#17859 mind1 :D lényeg hogy jobb mint volt :)
-
#17858 Akár milyen brigád is a BP.,azért le a kalappal előttük.Nézegetem az oldalukat és eszméletlen mennyi játékuk van már.Van focis játékuk,ez is gyönyörű,érdemes megnézni a videót róla.Hamarosan indul a jégkorszak online.Itt vannak kaland játékok,szóval nem pihennek ezek.Azon filózok,valamelyiket ki kellene próbálni:) -
#17857 Ha tudsz rakjál be képet,mert nem értem:D -
#17856 ez: cserelista igénylése, ingyen farmarany stb..
most amugy jó mert nincs körben fehér.
viszont az van, hogyha lejjebb görgetek, akkor ami barna fa háttér előtt van szöveg az sötétbarba, ami meg a zöldön az sötétzöld -
Altair5 #17855 Én ugyan még nem váltottam ba a Bölcs Tölgynél ezt a rúnát, viszont én is azt tapasztalom, hogy ahová kitettem a két szobrot, ott kevesebb felröppenő tárgy jelenik meg.. (ugyanazon növény aratása esetén)
- Ezt a jelenséget akkor még nem tapasztaltam, amikor a kerge kertnél volt kinn, csak amikor szántóföldes területre tettem ki a szobrokat..- -
#17854 Nekem special tetszik!!!! -
gettobuxa #17853 zsíírfeka lett! :)