Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, meg egy Karácsonyfa, ami gömböket ad.
We will never forget! WTC
The requested URL /Sas/Authentication/Bigpoint was not found on this server.
<#szomoru2>#szomoru2>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Valaki tudna nekem érvényes kódokat???
Elõre is köszi😄 Amiket a google-ban<#email>#email> találtam mind lejárt lemez volt már... szóval nem voltak érvényesek.😞<#falbav>#falbav>
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

3xp 3csp a sima lap
Next PC upgrade: 2022
Amit ad: 250 gerbera és 10 forgatókönyv.
Érvényes: 2012. március 4-én 15:10-ig.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
USA IP-vel, Radiumon van két 1 FA-s videó. Az egyik a Call of Duty-s a másikra már nem emlékszem.
Ma egyiket, holnap másikat megnézve adja a 100% TP-t, sõt egy ideig 200% lesz amig tart az átfedés.
Akinek nincs kedve kínlódni a regisztrációkkal, ezeket meg lehet próbálni.
Ez a 300 csillagos kupás marhaság is kiverte nálam a biztosítékot.Nem hiszem el,hogy valakinek még szüksége lenne barkácscuccokra,amit amúgyis megkap naponta ajándékokból és aratásokkor.Ettõl a rengeteg kitehetõ ajándéktól is már frászt kapok,de a kergét persze nem bõvítik!És minden event után újabb növényekrõl már nem is beszélve,ami soha a büdös életbe többet nem kell majd sehova,legalábbis nagy részük.
Ha nem öltem volna bele ennyi idõt akkor lehet az egész játékot abbahagynám😞
Inkább kiraktam az állatokat.
Én is már nagyon unom az eventeket. 😞
Amúgy erõsen gondolkozom,hogy abbahagyom ezt az eventet a fenébe,már lassan töklekvárt sem tudok gyártani.
Kezdik totál kiölni belõlem a játékkedvet ezekkel az eventdömpigekkel és a sok értelmetlen újítással😞 De amivel tényleg kellene foglalkozni arra meg tojnak rá.
goldoxcar- 250 gerbera és 10 forgatókönyv
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER

Mert ami olyan szokott lenni hogy a növények hurkák és megvannak az event vége elõtt 2 nappal ugy is hogy nem kell mindenhova 1x1-es fos akkor ott a felröppenõ szarokkal szokott necces lenni.
Most meg a felröppesnõ szarokat olyan szinten adja hogy elképesztõ de most meg növényem nem lesz meg max 2 feladathoz.
Csatnit hagytam lejárni ,mert mint mondtam a pénzt keresem most már.