23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Why
    SZiasztok Farmerek!

Maximus a mili27-en bahamakon 20 lettem
  • Why
    Tetszik az új kinézet!
  • Gólya #17930
    a csatnit akkor is tudod használni, ha nincs lekvárfőződ
  • gettobuxa
    esetleg van még vmi kaja, ami a lekvárosoknak brutál előnyt ad?
    töröljék a fszomba a csatnit a játékból, vagy adjanak a pékeknek is valami hasonlót!
  • Alien69
    THX, csatni kilőve, de mivel ez az event nem megy (pl hétvégén itthin se leszek, asszony nem viszi rendesen), ergo majd a köv résznél TALÁN lesz értelme, de infónak remek!
  • Maximus4
    Örülök,hogy ez nem csak nekem új:)
    Töklekvár,csatni,szupertrágya,kacsakata és ananászos süti.

ananászos süti: +25% termény betakarításkor a szigeten 12 órán keresztül.
  • Alien69
    De mé ott?
  • SHADOWEYES7
    én így csinálom igaz 2-3 event óta :)
  • Maximus4
    Mind a kettőre igen:)
  • SHADOWEYES7
    2x2 kockával a szigeten gondoltad ugye?
  • SHADOWEYES7
    Srácok, akkor a csatnit még töklekivel tudom hosszabbítani ugye?
  • Maximus4
    Na,ma is tanultam valamit a játékról.Az eventet a szigeten kell kezdeni.Hogy ez nekem miért nem jutott eddig eszembe?Pedig mindent eszek amit ilyenkor lehet,kivéve csatnit.
  • Maximus4
    Ne is mond.Én is kifogytam az állatokból teljesen,de nem tudom pótolni,mert nincs rá idő:(
    Ha még ezt a csatnis dolgot is elveszik,akkor még később lesz kész egy event.
  • Alien69
    Ráadásul a vega kosarat nem tudom megvenni. Ejnye.
  • Alien69
    Jelenleg épp pl a napra forgó 22-23-24-rt van kint. Azé az nem rossz ár, szerintem. De, majd át nézem, illetve, az se baj, ha nem piacra termelek. Már alig van nyuszim, tehenem, röfim, meg ilyenek. Ha jön babyboom, nincs mit bummolnom.
  • BestCompany67
  • Maximus4
    Menj már,csak vicceltem!Nehogy megsértődj nekem!Gyere játsz te is a farm mellett a fantasyramaval:)
  • BestCompany67
    szia
    nem játszok
    ezt szeretem ,és már másfél éve küzdök legalább
    a sok haszontalan miatt nem adom fel
    csak leírtam mit gondolok erről az eventről,de többet nem teszem
    csak olvasni fogok
    bocs
  • Maximus4
    Akkor játssz mással,mert itt nem lesz semmi hasznos:P
  • BestCompany67
    szép napot mindenkinek

semmi nem indul simán, mint mindig ,
    de most ez szerencsés volt 2x10 db-o t kaptam kezdésnek

szerintem az eventben lévő ajándékok már megint kacatok,tele a kertem ki tehetős ajikkal
    valami hasznosat szeretnék

• Maximus4
    Én csak azt kérdeztem,hogy mire érted a szana-széjjel keresést?Pont ezt akartam írni,hogy napraforgóval nem fogsz millákat kaszálni.
  • Alien69
    Még a kérdést sem értem, sorry. Mit termelek? Tök mindegy. De nézd. Első event rész, 950 napraforgó. Na, kell ehhez "fantázia"? Akko?
  • Maximus4
    És mit termelsz amit event alatt el is tudsz adni?
  • Alien69
    Asszem lehet, ennek neki se állok. A beváltás nem változott, ergo semmi jót nem lehet beszerezni a zűd pontokért, és annyi beadni való van, hogy inkább termelek a piacra, és szana-széjjjel keresem magamat.
  • Maximus4
    Most már nekem is megvan.
  • grebber
    Nekem van 10 el is ültettem 1 óra 26 múlva szedem is!
    Elvileg ez is nagyon laza event lesz. Előzőbe sokkal több kellett és az is meglett 2 nappal hamarabb itt azért lesz hosszabb csak mert 4,5 órás de szerintem simán meglesz!

Szerk: Mire leírtam volna kaptam még 10-et ! :D
  • Maximus4
    Elindult,de vetőmag most sincs:D
    Múltkor mindenkit leugattak,hogy az első körben nem lesz felröppenő csak a másodikban.Most sincs.Komolyan mondom,röhögőgörcsöt kapok ezektől :ASD?:S_D:A?
  • zmeor
    nah ez amit nem fogok megcsinálni :)

nincs mit megnyerni.. amit meg akartam a zöld pontokkal már megvan
  • Maximus4
    Ez sem lesz egy egyszerű menet.

A bannerba kicseréltem már az eventes linket a 2. körre!
  • Jozi1974
    Event 2. rész :
    http://hu.board.bigpoint.com/farmerama/showthread.php?t=53323

A növény érési ideje 4,5 óra . Lehet locsolni ha egy töklekvárt, kettő aratáshoz akarunk felhasználni. :(
  • Maximus4
    Fogalmam sincs mikor lettem 3-as,de most van 14 ezer pontom és kell még 25 ezer,az rohadt sok:(
  • Jozi1974
    Én úgy szoktam csinálni , hogy csak töklekvárt termelek. Viszont a piacon mindig keresem a legolcsóbb lekváros cuccot ami jó ár/pont értéke van. Nálam ez az almalekvár. 8-900 -ért szokott lenni és 20 pontot ad. Megveszem és ezeket felhasználom a fejlesztésére. Így egy nap 100 pontot ad + a lekvárgyártásért is vagy 20-30 pontot.
    Február végén lettem 3-as szintű , most 8960 pontom van.
    Sok pénzel (ami nekem nincs) lehet nagyobb pontot adó terméket is venni , azzal lehet gyorsabban haladni.
  • Maximus4
    Arra is ki kellene találni valamit.Vagy kibővíteni vagy + terület a szigetes cuccoknak.
  • zmeor
    én amugy nem csinálok meg minden eventet.

ha meg belekezdek valamelyikbe, akkor lekvárok nélkül és általában locsolás nélkül hacsak nincs éppen vetőgépem. Sokat lehet vele spórolni és nagyjából egál, a mostani eventet is így csinálom és 5/6 feladat megvan a 6. szintre nem maradt időm.. annyit mondjuk nem is ért..

bahama meg... mire végre lesz licsim, addigra megőrülök.. most 22 vagyok ott és még kell 1,1M TP mire jön a 23..

• Gólya #17898
    :)

"kár, hogy azokból a régi jó dolgokból...":DDD
  • Maximus4
    Nem sírdogálok,csak visszaemlékszem arra az időre,amikor még gond nélkül tudtam pénzt csinálni a hódtáppal,de most már.......
  • Gólya #17896
    hmmm..akkor ne sírdogálj:)
    mit szóljak én a párszázezreimmel?:D
  • Maximus4
    Én minden alkalommal trágyázok az eventek alatt,de pont tegnap gondoltam,hogy nem fogok többet.11 millám van.
  • Gólya #17894
    trágyázol is? én csak locsolok, elég az
    olyan drága a trágya eventekkor, hogy az megfizethetetlen

egyébként hány millád is van?:D
  • Maximus4
    Én csak azért akarnám mielőbb elérni,hogy tudjak vele piacozni,mert eventek alatt egy csomót költök trágyára és nem tudom kompenzálni semmivel.