Perzsia hercege - Az idő homokja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
What would Jesus do?
Szar magyarhangok, szar fordítások, szar poénok, szar idióta szövegek, jelenetek, bociszemû mókus... Nem igaz nem volt egy jellemesebb színész?
A történet hiányosnak jött le. (A játékkal sosem játszottam elõtte)
Pár jó effekt volt, pl a homokos részek, de a többi elég gagyi, tipikusan olyan film amit 2 év múlva nézek meg max tvben.
kölcsönkért időből élek....
Egy jelentre se mondtam azt, hogy ez megütött...
Lehetett volna nagyobb látványosabb, vagy drámaibb dolgokat kihozni, de sajnos nem jött össze...
Nekem a Karib-Tenger Kalózaitól is picit messze van...
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Ráadásul pont ez a csávó... egyáltalán nem illik a karakterhez...
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
http://gaborszantai.co.uk/
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Egyedül azzal nem értek egyet, hogy Gemma ennyire rosszul játszott volna, ilyen volt a karakter, sztem korrekt volt, és bájos, a kreolbõr amúgy jól áll neki.
A folytatásban, ha lesz, azért tényleg egy erõsebb rendezés kellene, ami úgy többé-kevésbé a helyére teszi a filmet.
Ha a játék által kitaposott úton haladnak, talán a sötétebb hangulat ezúttal még jót is tesz majd a sztorinak 😊
Amúgy meg Kingsley alakítás ezerszer rosszabb volt mint Artertoné, már ha az övé egyáltalán rossznak mondható.
Idióta magyar kritikusok. Bezzeg ha Gyllenhaal megint seggberakott volna egy tehénpásztort, akkor megint mondanánk, hogy milyen mûvészi...
<#idiota>#idiota>
anti hero
eszembe jutott, hogy külön bosszantott, hogy az elõzetesekben, meg cikkekben mindenhol azt láttam/olvastam: az alkotók a film egyik erõsségének (!) emelték ki a herceg humorát, hogy minden helyzetben van egy fasza beszólása (ez tényleg feldobta volna a filmet)...ehhez képest gyakorlatilag EGY ILYEN SEM VOLT (lehet hogy a szinkron hibája), sõt, az egyetlen igazán vicces jelenet amire képes vagyok visszaemlékezni így pár nappal a megtekintése után az az, amikor mutatják szembõl a vágtázó struccversenyzõket (a struccok mozgása tényleg vicces)...szóval ez az egy...gáááz!
"Családi, meg kaland... jó elõzetes. megnézzük." Nem vár mást mint szórakoztatást és kellemes 116 percet, egy zacskó kukorica meg egy pohár üdítõ és a kiscsaldá/barátnó/barátok/hitközség társoságában. Ha a szorakoztatásnak megfelel, és még raknak bele mélyenszántó gondolatokat, csavaros sztorit, meg miegymást akkor az plusz. Azt akarom ezzel mondani hogy ne ezek legyenek az elvárások, ne képzeld azt hogy a film "büntetni fog", pár pószter és 1-2 bemutató alapján. Ha olyan elvárásokkal nézel valamit, ami a bemutató alapján érdekel, hogy szórakozásra vágysz akkor azt minden bizonnyal meg is fogod kapni.
Példa: Mercédeszre számítasz, de Suzukit kapsz, persze hogy csalódsz és leszólod. De ha csak egy autóra számítasz, és kapsz egy Suzukit, meg vagy elégedve vele, mert nem vártál se többet se kevesebbet.
Bah, kicsit hosszúra sikerült ez is de remélem a lényeket lehet érteni: Magasak az elvárások, minden filmet "Büntetõnek", "Világmegváltónak" hisznek egyesek, aztán persze hogy jön a kemény beton.
Pusztán arra próbáltam rámutatni, hogy a kritikusi meló lényege, hogy kritizáljunk. Például: Az Avatar tele volt klisékkel, mégis rendkívül sikeres volt, ettõl függetlenül a klisék klisék maradnak. Attól nem feltétlenül lesz rossz a film.
Attól,h goy egy film szórakoztató már nem is lehet csavaros törtéente? Ez egy, kettõ, pedig azért lehet mondjuk 300 módjára szórakoztatni (ott sem volt nagy csavar), meg lehet ilyen bóvli módon.
Azért érzékeled a különbséget, igaz?
És nem ilyen sápadtarcú bájgúnárral, ahnemv alami jobb kötésû mocskos szenessel😊
Arra is ugrottak volna annyian, ha nem jóval többen, mint a Disney féle 12-es karikás kategóriára😊
Ez a kulcs mondat. Ha a legtöbb nézõt kielégíti a megézése, akkor hol a probléma? Nem vár senki oszkárdíjas alakításokat, mélyenszántó gondolatokat, meg csavaros történetet. Legyen látványos, szórakoztató, izgalmas. Más nem kell a "legtöbb nézõnek". Aki másra vágyik az nézzen mûvészfilmeket, thrillert, meg ami éppen a szája íze.
A szinkron tényleg nem volt az igazi. Csajszi mikor kimondta, hogy "és akkor jön az Armageddon" nagyot kacagtunk 😄. Nem hiszem hogy nem tudtak volna világvégét mondani... akkoriban az picit használatosabb kifejezés volt.
a látvány megfelelõ, az akrobatikus részeket is nagyon jól megcsinálták, még falonfutás is van 😊...
csak számomra totál unalomba fulladt az egész. egyszerûen nem is érdekelt, mi történik. leginkább a karib tenger 2. részéhez hasonlítanám, amit szintén iszonyatosan untam.
az meg hogy disney...nincs korhatár...elvágják valakinek a torkát egy csepp vér nélkül...lol.
a szinkronhang szerintem illett a szineszhez, a karakterhez viszont se a hang, se a szinesz. bar jobban belegondolva pont olyan bugyutan nez, mint a karakter a sands of time cutscene-ekben 😊
http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture
Ha ez a film, a 3 ujkori Persia játék közül(Prodigy nem ide tartozik) a Sands of time-ra szeretett volna hasonlítani akkor sikerrel vette az akadályt.
Várom a második részt ahol már a warrior Within és a two thrones elemek kerulnek terítékre.Sötétebb,metalosabb,tökösebb,
Egyébként 1-2 beállítás a játékbol lett megcsinálva,pl amikor a hercegnek a karján fut fel a homok,az egybe ugyanaz amikor a lánc olvad akarjára a játékban,és a film vége fele látjuk is mien lesz majd a korbácsos téma,..a falakon futás meg ja,inkább assasin creed😊
A játékokkal való kapcsolatot a legjobban az a kérdés jellemzi, mely elõször fogant meg fejemben, miközben a filmet néztük. ("Ki a f.sz ez a Dastan?")