51
  • isti84
    Érdekes cikk...a cikkíró miért húz le minden filmet, ami neki személy szerint nem tetszik? Ez nem túl objektív elemzés...
  • Kindred Blades
    Talán azért, mert a kritikusi munkának ez a lényege. Kritizálni kell. Kiemelni a legjobban és leggyérebbül sikerült megoldásokat. Rámutatni a film nagy-, vagy középszerűségére.
  • Pantus
    Hát ha lesz Warrior Within akkor jobb ha abba nem nyúl bele a disney.

A szinkron tényleg nem volt az igazi. Csajszi mikor kimondta, hogy "és akkor jön az Armageddon" nagyot kacagtunk :D. Nem hiszem hogy nem tudtak volna világvégét mondani... akkoriban az picit használatosabb kifejezés volt.
  • koschwarz
    én olyan szempontból egyetértek a cikkel, hogy egy teljesen átlag, "megnézed-elfelejted" film. játékadaptációk között egyértelműen az egyik legjobb, bár én az egyszerűen mocskosan szórakoztató resident evileket is jobban élveztem mint ezt.
    a látvány megfelelő, az akrobatikus részeket is nagyon jól megcsinálták, még falonfutás is van :)...
    csak számomra totál unalomba fulladt az egész. egyszerűen nem is érdekelt, mi történik. leginkább a karib tenger 2. részéhez hasonlítanám, amit szintén iszonyatosan untam.
    az meg hogy disney...nincs korhatár...elvágják valakinek a torkát egy csepp vér nélkül...lol.
  • curse
    az a gond, hogy ha a magyar 'ujsagiro' meghallja, hogy kritika, akkor ugy erzi, hogy neki most fikaznia kell. pedig ez egy szep, lenduletes, (nekem) nosztalgikus eye-candy volt, tokeletesen elszorakoztatta a hollywood-i amerikanizalodo zombi tucatagyamat, boven megerte a mozijegyet, ennel tobbet meg nem is vartam tole. biztos velem van a baj, de melyenszanto gondolatokat es fergeteges szineszi jatekot nem a multiplexben keresek.

a szinkronhang szerintem illett a szineszhez, a karakterhez viszont se a hang, se a szinesz. bar jobban belegondolva pont olyan bugyutan nez, mint a karakter a sands of time cutscene-ekben :)
  • racingp
    Tetszik, hogy itt is lehúzzák a jó filmeket. Szerintem jó film, szórakoztató. Ha valaki pedig mélyebb lélegzetvételű, elgondolkodtató, nem hollywoodi filmeket akar nézni, annak ajánlom a művészfilmeket.
  • dzsagon
    Az első jó játékadaptáció a Postal volt.
  • Magiszter
    A cikket végigolvasva, szerintem én nagyon élvezni fogom ezt a filmet. Amit itt az SG-n lehúznak az 80%-ban jó, élvezetes film, amit az átlag ember (nem az elit-szuper-kritikus-filmesztétika-hallgató-felsőtízezer) örömmel néz meg akár otthon, akár a moziban.
  • bcrics
    Semmi gond nem volt a hercegnő alakításával,tul sok metrosexuális lapokat forgatsz öcsém.
    Ha ez a film, a 3 ujkori Persia játék közül(Prodigy nem ide tartozik) a Sands of time-ra szeretett volna hasonlítani akkor sikerrel vette az akadályt.
    Várom a második részt ahol már a warrior Within és a two thrones elemek kerulnek terítékre.Sötétebb,metalosabb,tökösebb,
    Egyébként 1-2 beállítás a játékbol lett megcsinálva,pl amikor a hercegnek a karján fut fel a homok,az egybe ugyanaz amikor a lánc olvad akarjára a játékban,és a film vége fele látjuk is mien lesz majd a korbácsos téma,..a falakon futás meg ja,inkább assasin creed:)
  • Kindred Blades
    Móka lett egynek, szórakoztató, könnyed kis mozi.
    A játékokkal való kapcsolatot a legjobban az a kérdés jellemzi, mely először fogant meg fejemben, miközben a filmet néztük. ("Ki a f.sz ez a Dastan?")