Melyik ez a játék?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is keresek egy játékot.
Úgy kezdõdik hogy egy kocsmában vagyok és ha jól emlékszem belémköt pár fazon akit leverek és ekkor elszáll a kocsma teteje és felszippant egy ûrhajó (UFO). 😄
Ha jól tudom fps... Ennél többre nem emlékszem mert valami hiba miatt letöröltem.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Régen (sajnos nem tudom az idõszakot) játszottam egy felülnézetes játékkal. Négy karakterrel lehetsz (mindegyiknek más a képessége és úgymond egyszerre irányítod õket) és velük kell Hitlert szabotálni (vagy valamilyen náci bázist). Egyik pályán egy karakterrel a kerti vécében rejtõztem, és az õrök figyelmét egy rádióval vontam el 😄. Sajnos nem sokra emlékszem.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Mindenre tudok magyarázatot találni, legfeljebb nem stimmel...
Mindenre tudok magyarázatot találni, legfeljebb nem stimmel...
ennyi rémlik belõle..esetleg valaki tud róla valamit ?
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
egymás után jöttek a pályák de asszem azért lehetett 1-2 kerõlõutat menni. 😄
meg nem ilyen kattintgatós volt hanem mentem szépen nyilakkal és asszem space-el ütöttem õket 😄
\"Erről van szó!\"
Leírás alapján esetleg a Diablo-t tudnám elképzelni. 😄
A heavy cost. I pay it gladly.
az lehet hogy nem 100x volt szebb de akkor is ég és föld volt a grafika szerintem a Nox meg eközött.
és lehet hogy csak 5-6 éve játszottam ,pontosan nem emlékszem 😄
\"Erről van szó!\"
"azt kell hogy mondjam még ettõl is fejletteb 100x a grafika 😄" Ha 8 éve játszottál vele, akkor szerintem csak az emlékek szépítik meg :-)
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
ettõl amit mondtál 100x jobb volt a grafikája.
arra emlékszem hogy amelyik pályát játszottam(gondolom az 1.t nyomtam mindig) az ilyen könyvtár szerûség volt.
elég sok helyre lehetett menni.
\"Erről van szó!\"
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Nem gondoltam volna, hogy még annyi idõsen is ekkora blizzard fan voltam 😄
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
ja és még beugrott annyi, hogy legalább 2 dvd volt
platform - oldalról nézõs - játékról van szó, amiben egy katonával vagyunk, és valamilyen idegenek ellen kell harcolni. Kb csak az elsõ pályáig jutottunk el úgyhogy részletekre nem nagyon emlékszek, de védekezni pl úgy lehetett benne, hogy megnyomtuk a felfele nyilat, és elbujt a fal árnyékába <#idiota>#idiota>. Ha meghaltam, akkor bejött egy (akkoriban) jól kidolgozott kép arról, hogy meghalt. Sajnos már nem emlékszek pontosan, hogy mi volt a képen. Vagy ki volt láncolva egy falhoz, vagy feküdt és bele volt szúrva egy kard <#confused>#confused>
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
-Orosz
-Terepjárós
-Baromi hosszú útvonalat kell benne teljesíteni, fõleg ilyen havas területeken, kb mintha a dakar oroszországban lenne
-Minimum 2 éves, de akár 5 is lehet😊
-Szerintem angol nyelven nem is jelent meg, de tuti hogy valami magyar oldalon olvastam róla
Ötlet?
Elég régen játszottam (vagy 8 éve), és az elején úgy emlékszem lehetett választani a karakterek közül.
én mindig egy kalapácsossal voltam és azzal ütöttem a szörnyeket.
felülnézetes a játék és nagyon sok szörny jön rád egyszerre asszem. 😄
\"Erről van szó!\"
Kb. ennyire emlékszem. (Bocs az ömlesztett stílusért.)