501
Képek vagy egyébb infók alapján próbáljuk kitalálni melyik az a játék amit épp keresel.
  • Fresh Duke
    Kösz a tippeket, majd megnézem őket. :)
  • Aquir

Return Fire - egy gépen ketten játszható, nagyon fun tud lenni! Most google-en néztem, lehet hogy csak torrenten van fenn
    Járműveid száma véges, és egyszerre csak eggyel tudsz menni - helikopter - tank - nehéztüzérség vagy zászlóvivő dzsip - a zászlóig kell elmenni a szinte fegyvertelen dzsippel, (aminek utat kell törni a lövegeket, falakat lerombolva) és a bázisodra vinni, útközben a másik támadásaival is törődni :) Rfire

Screamer Rally is osztott képernyős tud lenni!

Wacky Wheels is, osztott képernyővel!

One Must Fall 2097 nagyon jó, speciális mozgásokkal, kivégzések, stb!

• Fresh Duke
    Remek játék, én is ajánlom mindenkinek. :D

Btw, lenne nekem is egy nem teljesen témához kapcsoló kérdésem:
    Tudtok mondani olyan (akár régi,) hangulatos játékokat, melyeket egy gépen lehet többen játszani?
    (Pár példa: Liero, Worms, Lurid Land, Fracas, Little Fighter, Heroes of Might and Magic, Serious Sam)

A mai világban nagyon az internetes multit favorizálják, de szerintem annál hangulatosabb nincs, amikor egy gépen játszik több ember. :D (Illetve, olcsóbb is, mivel csak egy gép kell hozzá. XD)
  • Aquir
    Liero Xtreme :)
    régen jó volt ezzel játszani, van videó is róla az oldalon, egy kis lövöldözés 100-nál több fegyverrel! :)
  • bardocz
    Csak van benne multi is:)
    De elkezdtem a singleplayert, banditák hullanak mint a legyek:D
  • dartonita
    Ezt a kerdest nemigazan ertem,single playerrol tudok csak,en ugy jatszom :)
    Ostromolni meg igazabol majd akkor erdemes ha lesz 80-100fos csapatod.
  • totahun
    Liero az a játék amit keresel!
  • totahun
    Road Rush a neve te punciszőrzet
  • snowkid16
    Hali!
    Megint zaklatlak titeket ;). Maga a teljes játékkal nem játszottam, csak a demóval. Motoros játék, városban lehetett menni, és az ellenfeleket lehetett lökdösni,rúgni sőt lánccal ütni, meg elvenni tőle a láncot :D Nagyon tetszett, esetleg meg tudnátok mondani a nevét?:D Köszi
  • SaphireDraco
    Sziasztok!
    Azért írom ide mert nem nagyon találtam erre forumot ugy hogy csak a jóindulatotokra számíthatok. Nem tudnátok ajánlani olyan játékot amit többen is lehet játszani és nagy fun? :) 1 gép lenne a legjobb de 2 is megoldahtó, az a lényeg hogy a gyengébbik gépen is elfusson ( 9400 as vidikari)

Előre is köszi:)
  • bardocz
    A multi az úgy megy, hogy mondjuk ostrom, és lehet nyomni a szinglüpléjer nélkül is?
  • dartonita
    Pedig erdemes belemerulni,van a jateknak sajat topikja:
    mNb
    Csatak is jok,de az igazi amikor Te fejleszted az emberedet az elejetol,meg jarod a varosokat,kuldizel es szereled fel a katonakat :D
  • bardocz
    Nagyon nagy móka, csak csatákat játszok benne, mert a sima módja az nekem fura, a lóról leszállni nem tudok, meg nem történik semmi.
  • dartonita
    Az egy kurvajo jatek,es a meretehez kepest nagyon jol is nez ki sztem!
  • bardocz
    Elkezdtem, valóban nem egyszerű :D Lehet érettségi után kéne majd nekiállni.
  • Terensz
    Kell bizony :-) Egy kollégával megvettük, kb 1 órát játszottunk, úgy ölt meg az ellen, ahogy nem akart :-) De ez nem vette el a kedvem, csak most épp a Titan Quest-et tolom, már egy ideje. Szóval: Warband-re gyúrni kell egy pár hónapot, állítólag :-)
  • pxxl
    kell egy "kis" gyakorlás
  • bardocz
    Ennyire nemjó?:D
  • pxxl
    sok sikert hozzá :D
  • bardocz
    De, szerintem ez az, köszi!
  • Scharnhorst
    Nem a Mount&Blade Warband -re gondolsz? Ott egy lovagot irányítasz de mellé plusz embereket felfogadni, hogy ne egyedül harcolj.
  • bardocz
    Nem az volt, meg abban túl sok a varázslat, meg a szörny:-D
    Abban ha jól emlékszem semmi ilyesmi nem volt, csak nagy csaták. De nem emlékszek a nevére, és a legutóbbi 100 topik között sem találom :\
  • FSpofon
    lotr conquest? :)
  • bardocz
    Kéne nekem egy olyan játék, ami középkori korban játszódik, és egy emberrel kell a csatákban harcolni, nem egységeket irányítani, mint medieval total warban. Nyitottak is valami hasonlónak topikot itt nemrég, de csak a multi részének, aztán be lett zárva. Valaki tud ilyesmit?
  • Muttley
    köcce :)
  • DeerHunter01
    CrossFire

játszottam vele vagy 10 percet régebben, de full gagyi.
  • Muttley
    Melyik EZ a játék?
  • Bius1990
    Sziasztok!
    Nem emlékszem a játék nevére. Autós játék volt és ilyen drágább sportkocsikkal lehetett menni (Corvette, Pontiac). Ki lehetett azt is választani, hogy kemény tetős vagy cabrio legyen. Sima utcákon kellett versenyezni, vagy csak vezethettél is. Olyan pályára emlékszem, ahol volt valami iskola, meg volt olyan ahol benzinkutak is voltak.
    Előre is köszi!
  • pxxl
    ahm :D 2000ben mi? :D
  • Zenszkij
    Stunts ASDASDDDS :)
  • Beni521
    hi, keresek egy játékot, nem lehet olyan régi talán 2000-2002 körüli mert már elég szép 3D-s (emlékeim szerint) "karosszériás" motorokkal kellett versenyezni lehetett felvenni asszem rakétát is volt ami hátrafele lőtt (az asszem zöld színű volt) és talán ugratók meg hurkok is voltak. És nemtom lehetett e motort választani biztos lehetett de csak egy csajra emlékszek akinek meg rózsaszín motorja volt.
  • dronkZero
    Oh, igazán nincs mit. :)
  • ratgab
    Szerintem ez az! Húú még havernál ezzel játszottunk 12-13 éve. Hiába Öregszem. De kösz a segítséget!
  • dronkZero
    Crusader: No Regret és No Remorse?

• ratgab
    Ha már így benne vagyunk volt egy másik játék is, amit kerestem sokáig. Ebben egy piros páncélba öltözött embert kellett irányítani egy űrbázison, futurisztikus fegyverekkel, azthiszem voltak benne harci robotok is. Szintén 1995-2000 közötti játék volt (inkább közelebb 95-höz, mint 2000-hez).
  • dronkZero
    Ez is volt PC-n, én is ott játszottam vele. Bázis meg a küldetések közt van csak. De ha nem, hát nem, csak tippeltem... :) Többféle gép van benne, de rotor tényleg nincs.
  • ratgab
    Pontosan! Szerintem ugyanarról beszélünk.

dronkZero: Ez egy Pc játék volt és nem volt benne bázis tudtommal és ebben egy egy fekete helikopter volt rotorral. Kb. úgy nézett ki, mint egy lopakodó repülő helikopterbe.
  • dronkZero
    G-Police? Város, erőtérrel lehatárolva a külvilágtól, helikopter jellegű arcade röpködős... '97, Playstation 1 időszak.

:D

Ha ez az, és találsz róla torrentet, szólj! :D
  • Fresh Duke
    Ismerősen hangzik a játék. Lőszert és benzint is kellett a csörlővel felszedni, igaz?
    (A játék neve nekem se rémlik, annó én is kerestem egy darabig.)
  • ratgab
    Sziasztok! Én már nagyon régóta keresek egy 11-15 évvel ezelőtti játékot, olyan 1995-2000 közé tenném a kiadását. Ebben egy fekete helikoptert kellett irányítani már 3d-ben és fel lehetett venni különböző fejlesztéseket csörlővel, miközben ki kellett lőni az ellenfeleket.

A pálya amit láttam belőle hegyes völgyes rész volt 1-2 épülettel ha jól emlékszem.