Melyik ez a játék?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

triplet
prey

Bruk
Hali
Én is keresek egy játékot.
Úgy kezdõdik hogy egy kocsmában vagyok és ha jól emlékszem belémköt pár fazon akit leverek és ekkor elszáll a kocsma teteje és felszippant egy ûrhajó (UFO). 😄
Ha jól tudom fps... Ennél többre nem emlékszem mert valami hiba miatt letöröltem.

snowkid16
Mmmm, lehet az, de szerintem nem 100% 😞 Azért köszi a válaszokat.

Hegi90
commandos vagy rebels

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

pxxl
óóóó mennyit játszottam azokkal <#nyes><#whatever>

All hail the double x!

Metalmilitiakid
Commandos vagy annak valamilyen része?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

snowkid16
Hali! 😊
Régen (sajnos nem tudom az idõszakot) játszottam egy felülnézetes játékkal. Négy karakterrel lehetsz (mindegyiknek más a képessége és úgymond egyszerre irányítod õket) és velük kell Hitlert szabotálni (vagy valamilyen náci bázist). Egyik pályán egy karakterrel a kerti vécében rejtõztem, és az õrök figyelmét egy rádióval vontam el 😄. Sajnos nem sokra emlékszem.

pxxl
jó kis játék <#eljen>

All hail the double x!

DeerHunter01
lehet hogy ez lesz az képek alapján 😄
már szedem is.
majd megírom .

\"Erről van szó!\"

pxxl
dungeon keeper? 😊

All hail the double x!

Zomil
ez az? ha ez akkor igy már a nevére rá tudsz keresni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Shiwo
hát ez nem az..ez valami space invaders szerû lövöldözõs játéknak tûnik..pont ezt mondtam, hogy ez a cím rémlik, de ilyen néven tök más dolgokat találtam...amit én keresek, az egy platform játék logiaki feladványokkal megfûszerezve

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

ShadowRises
Konkrétumot nem nagyon találtam hogy melyik újsághoz lett adva.. remélem a linkel segítettem <#idiota>

Mindenre tudok magyarázatot találni, legfeljebb nem stimmel...

ShadowRises
innen letölthetõ: http://www.acid-play.com/download/space-bastards <#idiota>

Mindenre tudok magyarázatot találni, legfeljebb nem stimmel...

Shiwo
vagy ha a játék nem is rémlik, tán közelebb lennék a dologhoz, ha tudnám, hogy egyáltalán mely újságokhoz adtak ki ilyen megapakk-demotömeget mellékelt optikai lemezen

Shiwo
egyszer valamikor réges régen valamely számítógépes újsághoz (pcguru és társai) adtak ki egy cd-t (vagy tán már dvd volt), amire istentelenül sok demo játékot összeszedtek...azon volt egy logikai platform játék...tök úgy rémlik, hogy space bastars volt a címe, de úgy semmit nem találtam róla vagy ha találtam is valamit, az nem az a játék volt, ami nekem rémlik...szóval ilyen oldalnézetis játék volt, 2 fickó között lehetett váltogatni...az egyik valami ûrcovboy jellegû egyén volt, a másik nem rémlik.. az ellenfelek valami robotok voltak...az rémlik, ha lelõttünk egy robotot, és gyorsan odarohantunk a hullájához, mielõtt eltûnt volna, akkor a kari felé fordult (a képernyõnek háttal), majd olyan hang volt, mint amikor valaki bádogra hugyozik... meg hasonló elmebeteg kis poénok rémlenek...persze szexi csajokat kellett kiszabadítani... meg idegen lényeket is meglehetett szabadítani.. ki asszem nem, de a szenvedésüktõl meglehetett egy jól irányzott lövéssel...a kiszabadítás a csajoknak járt 😊
ennyi rémlik belõle..esetleg valaki tud róla valamit ?

Metalmilitiakid
én is erre gondoltam esetleg a 2 ami jobb grafika

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

ScarY MAN
Nekem a Dungeon siege jutott eszembe 😊 hátha 😊

...

Get Medieval?

DeerHunter01
a Diablo az biztos hogy nem.
egymás után jöttek a pályák de asszem azért lehetett 1-2 kerõlõutat menni. 😄
meg nem ilyen kattintgatós volt hanem mentem szépen nyilakkal és asszem space-el ütöttem õket 😄

\"Erről van szó!\"

Fresh Duke
Egymás után jöttek a pályák, vagy ez amolyan szabadon mászkálós játék volt?
Leírás alapján esetleg a Diablo-t tudnám elképzelni. 😄

A heavy cost. I pay it gladly.

DeerHunter01
sajnos nem emlékszek sokra a játékból annyira.
az lehet hogy nem 100x volt szebb de akkor is ég és föld volt a grafika szerintem a Nox meg eközött.
és lehet hogy csak 5-6 éve játszottam ,pontosan nem emlékszem 😄

\"Erről van szó!\"

Terensz
A "kalapácsos"-on kívül mivel lehetett tolni?

"azt kell hogy mondjam még ettõl is fejletteb 100x a grafika 😄" Ha 8 éve játszottál vele, akkor szerintem csak az emlékek szépítik meg :-)

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

DeerHunter01
azt kell hogy mondjam még ettõl is fejletteb 100x a grafika 😄

\"Erről van szó!\"

Terensz
Nox esetleg?

DeerHunter01
PC-n játszottam.
ettõl amit mondtál 100x jobb volt a grafikája.
arra emlékszem hogy amelyik pályát játszottam(gondolom az 1.t nyomtam mindig) az ilyen könyvtár szerûség volt.
elég sok helyre lehetett menni.

\"Erről van szó!\"

Terensz
Mondj több infót. Milyen platform? Még mire emlékszel belõle? Eddigiek alapján akár Times of Lore is lehet...

#53-as hozzászólásomat kiegészíteném még annyival, hogy, ha jól emlékszem, akkor a dinót a négyzetekkel kellett szállítani. Segítsetek pls!:-) Örülnék, ha újra tudnék vele játszani.😊

Csirke4
Az RTS az tökjó. 😄
DeerHunter01
am már vagy 3-4 éve keresem ezt a játékot 😄

\"Erről van szó!\"

Hegi90
gyáááá ezaz 😄DDDDDDD
Nem gondoltam volna, hogy még annyi idõsen is ekkora blizzard fan voltam 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Dzsini
Blackthorne? Blizzardék egyik korai sikere.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Rockynhooo
Az Army Man is egy elég oldszkul játék... melyik részét érdemes leszedni ?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

passatgt
és a táv fix, ha jól emlékszem egy valós orosz "dakar" útvonala, tehát a valóságban is létezik ez a verseny

passatgt
nem ez, nem uaz4x4, ha jól emlékszem a fejlesztõ is más
ja és még beugrott annyi, hogy legalább 2 dvd volt

passatgt
mondom orosz

Ic3 m4n
Igen az, már mondta más is, köszi.

Waczkor
Road Rash?

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Hegi90
Ha nem Screamer 4x4, akkor sztem 4x4 Evolution.

Hegi90
Na akkor már én is mondok egyet:
platform - oldalról nézõs - játékról van szó, amiben egy katonával vagyunk, és valamilyen idegenek ellen kell harcolni. Kb csak az elsõ pályáig jutottunk el úgyhogy részletekre nem nagyon emlékszek, de védekezni pl úgy lehetett benne, hogy megnyomtuk a felfele nyilat, és elbujt a fal árnyékába <#idiota>. Ha meghaltam, akkor bejött egy (akkoriban) jól kidolgozott kép arról, hogy meghalt. Sajnos már nem emlékszek pontosan, hogy mi volt a képen. Vagy ki volt láncolva egy falhoz, vagy feküdt és bele volt szúrva egy kard <#confused>

Bogdogege
Van UAZ os része is.

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

kastil
Nekem ez villant be, de egykutya.

DeerHunter01
Screamer 4x4 ?

\"Erről van szó!\"

passatgt
Amit én keresek, és ennyit tudok róla:
-Orosz
-Terepjárós
-Baromi hosszú útvonalat kell benne teljesíteni, fõleg ilyen havas területeken, kb mintha a dakar oroszországban lenne
-Minimum 2 éves, de akár 5 is lehet😊
-Szerintem angol nyelven nem is jelent meg, de tuti hogy valami magyar oldalon olvastam róla

Ötlet?

DeerHunter01
nem, ettõl fejletebb volt azért a grafika meg az full felülnézetes volt.

\"Erről van szó!\"

golden axe?
DeerHunter01
Én is keresek egy játékot már régóta.
Elég régen játszottam (vagy 8 éve), és az elején úgy emlékszem lehetett választani a karakterek közül.
én mindig egy kalapácsossal voltam és azzal ütöttem a szörnyeket.
felülnézetes a játék és nagyon sok szörny jön rád egyszerre asszem. 😄

\"Erről van szó!\"

Ic3 m4n
És igen! Ez az!

Köszi szépen, már szedem is 😊

Én azt a játékot keresem, ahol, ha jól emlékszem, akkor dínóval kellett menni és ilyen téglalapokat tologatni, de csak abba az irányba bírtad eltolni, amerre a rajta lévõ nyíl mutatott, majd egy "kapuhoz" eljutni. Sajna csak ennyi ugrik be róla, remélem, tudtok segíteni. Köszi!😊

Nohab
És arra valaki emlékszik mikor egereket kellett irtani egy labirintusban? Felülnézetes volt, és a demo 8 pályás. Lehetett bombával füsttel, méreggel irtani az egereket. Az egerek nemét meg lehetett változtatni, akadályokat lerakni. Jobb oldalt megy egy oszloppal mérte a szaporulatot. Ha két ellentétes felnõtt egér találkozott, akkor azt jó hangosan a tudtunkra adták, majd megellett a nõstény.

Kb. ennyire emlékszem. (Bocs az ömlesztett stílusért.)