Melyik ez a játék?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hi, keresek egy játékot, nem lehet olyan régi talán 2000-2002 körüli mert már elég szép 3D-s (emlékeim szerint) "karosszériás" motorokkal kellett versenyezni lehetett felvenni asszem rakétát is volt ami hátrafele lõtt (az asszem zöld színû volt) és talán ugratók meg hurkok is voltak. És nemtom lehetett e motort választani biztos lehetett de csak egy csajra emlékszek akinek meg rózsaszín motorja volt.

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

dronkZero
Oh, igazán nincs mit. 😊

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Szerintem ez az! Húú még havernál ezzel játszottunk 12-13 éve. Hiába Öregszem. De kösz a segítséget!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

dronkZero
Crusader: No Regret és No Remorse?

Ha már így benne vagyunk volt egy másik játék is, amit kerestem sokáig. Ebben egy piros páncélba öltözött embert kellett irányítani egy ûrbázison, futurisztikus fegyverekkel, azthiszem voltak benne harci robotok is. Szintén 1995-2000 közötti játék volt (inkább közelebb 95-höz, mint 2000-hez).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

dronkZero
Ez is volt PC-n, én is ott játszottam vele. Bázis meg a küldetések közt van csak. De ha nem, hát nem, csak tippeltem... 😊 Többféle gép van benne, de rotor tényleg nincs.

Pontosan! Szerintem ugyanarról beszélünk.

dronkZero: Ez egy Pc játék volt és nem volt benne bázis tudtommal és ebben egy egy fekete helikopter volt rotorral. Kb. úgy nézett ki, mint egy lopakodó repülõ helikopterbe.

dronkZero
G-Police? Város, erõtérrel lehatárolva a külvilágtól, helikopter jellegû arcade röpködõs... '97, Playstation 1 idõszak.

😄

Ha ez az, és találsz róla torrentet, szólj! 😄

Fresh Duke
Ismerõsen hangzik a játék. Lõszert és benzint is kellett a csörlõvel felszedni, igaz?
(A játék neve nekem se rémlik, annó én is kerestem egy darabig.)

A heavy cost. I pay it gladly.

Sziasztok! Én már nagyon régóta keresek egy 11-15 évvel ezelõtti játékot, olyan 1995-2000 közé tenném a kiadását. Ebben egy fekete helikoptert kellett irányítani már 3d-ben és fel lehetett venni különbözõ fejlesztéseket csörlõvel, miközben ki kellett lõni az ellenfeleket.

A pálya amit láttam belõle hegyes völgyes rész volt 1-2 épülettel ha jól emlékszem.

Terensz
Final Fantasy VII.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Csabesz6
Én tudom mit keresek de sehol sem találom.
<#confused>The 3rd millenium

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Ez mi? 😄
EZ volt a játékba a legnagyobb sikerem.

[/url][/img]

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Fresh Duke
Esetleg a Driver 3?

A heavy cost. I pay it gladly.

foxpal
Hali emberek
Amit én keresek azzal nem is olyan rég játszottam
Van egy játék az a neve hogy Powder itt lehet különbözõ kémiai anyagokat keverni és reakcióba lépni amit én keres egy hasonló ilyen játék csak abba nem egy megadott mennyiségig lehet berakni az anyagokat mert ebben meg van szabva esetleg valaki tudja?

ProGabe
igen, az!!!!!!!!!!!444444444444444

ezt el sem hiszem, több éven keresztül volt, hogy mindig eszembe jutott, hogy utána kéne nézni, mi a fene volt az a játék, mainek annyira tetszett a demója. mindig keresgéltem pár percet, aztán hagytam a fenébe

nagyon köszönöm!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Voltan
Ez a Sanity - Aikens Artifact lesz.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Hi!!

amit én keresek az egy motoros, gta-ás cucc (nem a lost and damned)
kb 2005-ös lehet.
Tud valaki segíteni?
Az meg van😄 nem nem az ez sokkal régebbi empire at war max 5-6éves amit én keresek az sokkal több

ProGabe
amit én keresek, az egy rpg-szerûség. alig emlékszem belõle valamire, réges-régen játszottam a demójával. korai 3D-s játékok egyike. a fõhõs talán napszemcsis, néger. a demó úgy kezdõdött, hogy megérkezünk egy elmegyógyintézetbe(?), ahol egy kislány szelleme fogad (??). a játék alapkoncepciója az volt, hogy a különleges képességeinket az orvostudomány fejlõdése miatt kapjuk meg, mert felfedezték az agy rejtett képességeit. valamiféle tûz-képességet lehetett választani, meg talán teleportációt, hm, vagy inkább telekinézist (tárgyak mozgatása)

amiben szinte biztos vagyok, az a játék mottója, ami egy régi pc guru(?) hátsó oldalán virított reklámként: "Az agy egy nap megfejti önmagát", vagy valami hasonló

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

DeerHunter01
valami M betûs azt tudom..

\"Erről van szó!\"

Slayerboy
Sziasztok, keresek azt a játékot, amiben az egyszínû golyókat kellett egybe gyûjteni..ilyen csatornákon gurultak és úgy kellett a hidakat meg ilyen billenõ szarokat állítani, hogy az egyszínûek egy helyre menjenek.. valakinek rémlik vmi ilyesmi?

Voltam zárás előtt. _______________

ZTM
Ez az köszi😊

_Atti_
Star Wars: Shadows of the Empire

Link
szerintem erre gondolsz😊

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

ZTM
Én is keresek egy játékot, kb 5-6 éve játszottam vele.
Valami Star Wars-os volt.Volt benne jeges pálya meg olyan sivatagos kanyonos, asszem egyszer versenyezni is kellett, az utsó pálya meg talán az ûrben játszódott, voltak benne fura macik amiknek mintha csak a nagyujjuk lett volna meg és azzal kaparásztak.Valakinek rémlik?

dronkZero
Battletoads
Itt játszható is rögtön, hogy hamar beazonosíthasd... 😛

dronkZero
Battletoads?
A "sárga kazis tv fos" az a NES egyébként.

pxxl
Earthworm Jim <#hehe><#eljen>

All hail the double x!

nekem õ volt a nagy kedvencem
meg a Pandemonium 😄

am nem tudjátok segán v is ilyen sárga kazis tv foson meik votl az a játék amibe 2 lábon járó békákkal kellett menni és lövöldözni ? two playerbe is lehetett nyomni hatalmas játék volt
Shiwo
köszi neked is, lentebb is írták már.. kár, hogy ha csak demo jött ki belõle 😞

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
igen <#worship><#worship><#worship>

akkor mégis csak jól rémlett a neve

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

kalaposkan
van egy ilyen settlers-es beütése.. xD

Zenszkij
Gender Wars, az volt az, köszi 😄.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Matthew Baker
talán II. világháborús volt de ez nagyon nem biztos

Új logó by: berczely (Y)

Matthew Baker
emlékszem egy játékra a menüje egy dokumentum volt és rajta volt hogy "TOP SECRET" és lövöldözõs volt és lehetett benne menni traktorral valaki nem tudja?

Új logó by: berczely (Y)

dartonita
Vagy a laser squad.Vagy az ufo elso resze.Mind ilyesmi volt.

Gender Wars

fotográfik kolomp edisön :D

Zenszkij
Én emlékszek egy olyan játékra, hogy egy csoporttal kellett lenni, jó fegyvereik voltak, kissé futurisztikus és lövöldözni kellett ilyen döntött képrenyõs grafikán. Lehetett nõket választani vagy férfiakat. Valakinek rémlik mi lehetett ez?

Metalmilitiakid
bakker ez nem találd ki melyik játékból raktam be képet topik 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Roger6
És milyen sok idõt hagytál a megfejtésre.<#idiota>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

dartonita
Umekkora gem volt ez 😊

Zenszkij
Master of Magic 😊.

triplet
Ez mi? Nem vagyok egy régi gyerek,ezér erre nem emlékszem pontosan, de mint ha már játszottam volna vele. King's bounty? Might and magic?

Zenszkij
Erre emlékeztek? Rogyásig játszottam vele magamat 😄.

ShadowRises
hát azért az empire at war-nak kell néhány helyen kakaó<#idiota>
az én tippem ez.. ha tényleg nem volt nagy gépigénye, de ez is csak tipp galacticbattleground<#idiota>

Mindenre tudok magyarázatot találni, legfeljebb nem stimmel...

triplet
empire at war?bár csak tipp!

körülbelül 5-6éve játszottam egy olyan star wars játékkal ami stratégiai volt és akárhol kerestem boltba,neten nem találtam meg droidok ellen kellett menni naboosokkal meg fordítva nagyon tetszett ellenben a hasonló témájú star warsoknak mind tök más a kinézete,grafikája
Valaki nem ismeri?(ja egy svéd srác laptopján játszottam vele vagyis nem túl nagy akkori gépigényû lehet és lehet itt meg se jelent,de hátha valaki tudja)

Hali! Robosaurs vs Space Bastards a teljes címe amire gondolsz, és soha nem adták ki/gondolom a fejlesztõ tönkremehetett/ Jó sokat kellett keresnem de végül megtaláltam egy kis segítséggel.Ha gondolod küldöm priviben a linket

Hejj!
Na amit én keresek kb 15 évvel ezelötti lehet.
Az Abuse-hoz totál hasonló /sõt, lehet hogy anak valamilyen átirata/, annyi a külnbség, hogy a Quake1 akkoriban ellopott engine-jét használta. Valami régesrégi pcgurun fent volt egyszer valami demója is.

fotográfik kolomp edisön :D

Bruk
Ja tényleg az. Köszi.😄