501
Képek vagy egyébb infók alapján próbáljuk kitalálni melyik az a játék amit épp keresel.
  • LordLoss
    Egy régebbi stratégia játék. a Középkorban játszódik és ilyen misztikus, Tehát ahol építettél egy épületet ott a fák kiszáradtak a föld elsötétült. Vámpírok, vérfarkasok meg zombik vannak benne. Előre is kösz
  • syberia2
    Csak belső nézetes, régi típusú, és Indiában játszódik:)))
    Road to India- neten megtaláltam
  • syberia2
    sajna nem ennél valamivel komolyabb, leginkább erre a sinking islandra hasonlít...
  • giorgio81
    Broken Sword 3?
  • syberia2
    Hát nem tudom, ez sose volt meg nekem
    Már évekkel ezelőtt volt de ár dologra emlékszem. Egy őkerítés körül mászkáltunk és valahogy átjutottunk. Aztán egy fészerbe bementünk valamiért és lekapcsoltuk a ház riasztóját, talán? Fent az emeleten egy kis gyufásdoboz szerű titkos dobozkát kell kiraknunk...
  • Tatyla
    ???
  • pxxl
    Alone in the Dark?
  • Aquir
    akkor nemtom :)
  • syberia2
    nem, Syberia stílusú volt kidolgozott graffal- 2003-2007 körüli...
  • Aquir
    maniac mansion?
  • syberia2
    Melyik point&click kalandjátékban volt az amikor valamilyen villában voltunk, be kellett jutnunk(először a fészerbe utána a villába), aztán fent az emeleten volt egy titkos mozaikos doboz amiből kikerült valami értékes...:D
  • koryne
    Ez hihetetlen... Évek óta kerestem, most, amíg begépeltem, még 1x rákerestem... Hát nem megtaláltam?! EcoQuest 2 volt egyébként.
  • koryne
    Hali!
    Nekem is eszembe jutott egy játék, amit gyerekkoromban játszottam unokatesóméknál. Szívesen végigtolnám végre, de nem emlékszem a címére :C

Régi, (asszem DOS-os) point & click kaland, környezetvédelem témában.
    Úgy kezdődik, hogy egy kis srác és az apukája elmennek valami kikötőbe, ahol elég nagy a kosz (a föld szemetes, a víz olajszennyezett), ott első körben össze kell szedni a szemetet. Aztán történik pár dolog (ezekre pontosan nem emlékszem), a lényeg az, hogy apának el kell mennie, srác meg várja, amíg be nem esteledik.
    Akkor aztán elalszik egy csónakban, 2 beszélő vidra (név szerint Orpheus és Morpheus) elvontatja.
    Arra emlékszem még, hogy később egy indián faluban kötünk ki.

Valaki tudja, mi lehet a címe?
  • Jano
    Basszus, a harmadik dereng, de nem akar eszembe jutni a címe. :-|
  • Fresh Duke
    Az 1. megvan, csak picit rosszul emlékeztem a dolgokra. Nem mikró alakú bomba volt, hanem különböző konyhai "gépek"-et lehetett felrobbantani benne. :D A neve Bombs and Bugs volt...
  • Fresh Duke
    3 nagyon régi játékot keresek.
    Mindhármat lehetett ketten játszani egy gépen, és nagyon jók voltak. :D

1. Bomberban stílusú játék. Sokra nem emlékszem, de az egyik "karakter" mikró alakú bombát rakott le, és az azon lévő visszaszámláló mutatta, hogy mikor robban. :D (Talán valami "bugs" volt a címe, nem biztos.)

2. Bomberman stílusú játék. Úgyszint nem emlékszem sokra. A grafikája nem volt túl jó (persze, melyik játéknak volt az?) Azt hiszem lehetett fegyvert felvenni (tűzgolyó, villám), és mintha csontvázak lettek volna.
    (Nem a Fracasra gondolok.) Plusz, ha jól rémlik elég kicsik voltak a karakterek, meg maguk a falak a játékban, és jó nagy pályák voltak.

3. Ez annyira talán nem régi, mint a többi, de azért nem mai. Egy (vagy ha többen játszottunk, akkor kettő) varázslóval kellett menni. 3D-s volt, ilyen oldalfelül nézetes. Az irányítás olyan volt, hogy ha a felfele nyilat nyomtad, akkor előre ment az ember, de a kamera nem mozgott. :D A varázspálcánkkal lehetett lőni, és ilyen nyálkák voltak az ellenségek. (Volt köztük kisebb, nagyobb...) Volt bolt a játékban, ahol lehetett erősíteni a fegyvert. (Azt hiszem a sebességét lehetett növelni.)

Ha eszembe jut még valami, akkor írok.
  • Kokler69
    isten vagy
  • ProGabe #204
    micro machines és társai
  • Kokler69
    Régi játék, ilyen kis autókkal kell menni, gófrin meg wc-csészén, meg nemtom... kockás lepedőn stb, annyira emlékszem még hogy Macromedia csinálta, segítsetek kérlek:(

Előre is köszi:D
  • Ic3 m4n
  • mustang08
    Én arra a játékra gondoltam, amelyik hasonlított a cs-re, de csak 8 megás.
    Japán fejlesztésű
  • rumkola
  • Aquir
    lufifújó gép??
  • pxxl
    Luigi a zöldsapkás
  • rumkola
    LOL tényleg!!!
    am Luigi volt a zöld sapkás...
  • Zenszkij
    Super Mario :)
  • rumkola
    Blake Stone szerintem az fps amit keresel. 2 része is volt.
  • balvin
    Ezek közül egyik sem, és a másik sem a prehistorik, nem ősemberes asszem zöld sapka és piros póló volt ilyen kis pocakos figurán... de ezek csak halvány emlékfoszlányok 3-4 éves koromból :)
  • Fresh Duke
    Az elsőre van 1-2 tippem:
    Doom 1-2, Duke Nukem 3D, Heretic 1-2, Hexen 1-2, Rise of Triad, Shadow Warrior, Strife.
  • Zenszkij
    Prehistorik 1, 2 ??
  • Zenszkij
    Vagy a Heretic...
  • pxxl
    első az lehet a Doom. (vagy a kismillió doom klón egyike)
  • balvin
    hello, két játékot keresek, mindkettő régi PC-s játék, és még kisgyermekkoromban láttam őket tehát nem sok infóra emlékszem...

-az egyik ilyen wolfenstein 3d-szerű játék, de csak valami szines falakra emlékszem amik eltűntek v kinyíltak ha felvetted a kellő színű kulcsot (tudom hogy ez nem sok de ha felsoroltok ilyen típusú játékokat akkor hátha meglesz)

-a másik pedig platformer, az volt a neve hogy Pocak, de szerintem ezt a nevet csak faterom adta a mappának amiben volt. Arra emlékszem hogy menni kellett barlangokban, voltak denevérek, meg volt egy hosszú zuhanós rész ahol bónuszok voltak és egy lufifújó gép ami felfújt és akkor tudtál visszarepülni oda ahonnan leestél (szerintem innen jött a pocak)

vidám nosztalgikus perceket okozna ha újra látnám ezt a 2 játékot :)
  • palinho96
    A kedvenceim!:)
  • mukievil
    Jah, igen, ha meg autos akkor needforspeed 3 haverokkal mennyit játszottunk, rendörök ellen menekülés :D abban volt splitscreen, de sztem az 1 és 2be is , a többiben nemtudom :)
  • Fresh Duke
    Kösz, Mortal Kombat nem tudom, hogy hogy maradhatott le a listámról. :D

Autós játékot csak azért nem írtam, mert hírtelen egynek se jutott eszembe a neve. :D
  • mukievil
    Hát ezek nekem is megvoltak naggyábol:)

Amit még hozzátennék, az a mortal kombat :D, a billentyüzetet megöli :D
    Akkor ha már vb van, akkor fifa akármeik része

ha körökre osztott, akkor civilization akármeik része, lords of magic mekkora volt anno :)

Most hirtelen ez jutott eszembe :D
  • Aquir
    Return Fire bazz csak az Rfire névre emlékeztem (javítva), az az ablak és az .exe neve volt akkor :)
  • Metalmilitiakid
    Colin 2 osztott képernyő :D na az is vicces volt :D
  • mukievil
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Lurid land :D:D évek óta ezt a játékot keresem, :D istenkirály vagy :D

Return fire istenkirály játék, a zenéje vmi isteni :D