Melyik ez a játék?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
dronkZero: Ez egy Pc játék volt és nem volt benne bázis tudtommal és ebben egy egy fekete helikopter volt rotorral. Kb. úgy nézett ki, mint egy lopakodó repülõ helikopterbe.
😄
Ha ez az, és találsz róla torrentet, szólj! 😄
(A játék neve nekem se rémlik, annó én is kerestem egy darabig.)
A heavy cost. I pay it gladly.
A pálya amit láttam belõle hegyes völgyes rész volt 1-2 épülettel ha jól emlékszem.
<#confused>#confused>The 3rd millenium
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
EZ volt a játékba a legnagyobb sikerem.
[/url][/img]
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Amit én keresek azzal nem is olyan rég játszottam
Van egy játék az a neve hogy Powder itt lehet különbözõ kémiai anyagokat keverni és reakcióba lépni amit én keres egy hasonló ilyen játék csak abba nem egy megadott mennyiségig lehet berakni az anyagokat mert ebben meg van szabva esetleg valaki tudja?
ezt el sem hiszem, több éven keresztül volt, hogy mindig eszembe jutott, hogy utána kéne nézni, mi a fene volt az a játék, mainek annyira tetszett a demója. mindig keresgéltem pár percet, aztán hagytam a fenébe
nagyon köszönöm!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
amit én keresek az egy motoros, gta-ás cucc (nem a lost and damned)
kb 2005-ös lehet.
Tud valaki segíteni?
amiben szinte biztos vagyok, az a játék mottója, ami egy régi pc guru(?) hátsó oldalán virított reklámként: "Az agy egy nap megfejti önmagát", vagy valami hasonló
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Voltam zárás előtt. _______________
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Valami Star Wars-os volt.Volt benne jeges pálya meg olyan sivatagos kanyonos, asszem egyszer versenyezni is kellett, az utsó pálya meg talán az ûrben játszódott, voltak benne fura macik amiknek mintha csak a nagyujjuk lett volna meg és azzal kaparásztak.Valakinek rémlik?
Itt játszható is rögtön, hogy hamar beazonosíthasd... 😛
nekem õ volt a nagy kedvencem
meg a Pandemonium 😄
am nem tudjátok segán v is ilyen sárga kazis tv foson meik votl az a játék amibe 2 lábon járó békákkal kellett menni és lövöldözni ? two playerbe is lehetett nyomni hatalmas játék volt
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
akkor mégis csak jól rémlett a neve
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Új logó by: berczely (Y)
fotográfik kolomp edisön :D
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
az én tippem ez.. ha tényleg nem volt nagy gépigénye, de ez is csak tipp galacticbattleground<#idiota>#idiota>
Mindenre tudok magyarázatot találni, legfeljebb nem stimmel...
Valaki nem ismeri?(ja egy svéd srác laptopján játszottam vele vagyis nem túl nagy akkori gépigényû lehet és lehet itt meg se jelent,de hátha valaki tudja)
Na amit én keresek kb 15 évvel ezelötti lehet.
Az Abuse-hoz totál hasonló /sõt, lehet hogy anak valamilyen átirata/, annyi a külnbség, hogy a Quake1 akkoriban ellopott engine-jét használta. Valami régesrégi pcgurun fent volt egyszer valami demója is.
fotográfik kolomp edisön :D