501
Képek vagy egyébb infók alapján próbáljuk kitalálni melyik az a játék amit épp keresel.
  • Terensz
    Final Fantasy VII.
  • Csabesz6
    Én tudom mit keresek de sehol sem találom.
    The 3rd millenium
  • EnxTheOne
    Ez mi? :D
    EZ volt a játékba a legnagyobb sikerem.

[IMG][/IMG]
  • Fresh Duke
    Esetleg a Driver 3?
  • foxpal
    Hali emberek
    Amit én keresek azzal nem is olyan rég játszottam
    Van egy játék az a neve hogy Powder itt lehet különböző kémiai anyagokat keverni és reakcióba lépni amit én keres egy hasonló ilyen játék csak abba nem egy megadott mennyiségig lehet berakni az anyagokat mert ebben meg van szabva esetleg valaki tudja?
  • ProGabe #136
    igen, az!!!!!!!!!!!444444444444444

ezt el sem hiszem, több éven keresztül volt, hogy mindig eszembe jutott, hogy utána kéne nézni, mi a fene volt az a játék, mainek annyira tetszett a demója. mindig keresgéltem pár percet, aztán hagytam a fenébe

nagyon köszönöm!
  • Voltan
    Ez a Sanity - Aikens Artifact lesz.
  • SAFIII
    Hi!!

amit én keresek az egy motoros, gta-ás cucc (nem a lost and damned)
    kb 2005-ös lehet.
    Tud valaki segíteni?
  • Hurkans
    Az meg van:D nem nem az ez sokkal régebbi empire at war max 5-6éves amit én keresek az sokkal több
  • ProGabe #132
    amit én keresek, az egy rpg-szerűség. alig emlékszem belőle valamire, réges-régen játszottam a demójával. korai 3D-s játékok egyike. a főhős talán napszemcsis, néger. a demó úgy kezdődött, hogy megérkezünk egy elmegyógyintézetbe(?), ahol egy kislány szelleme fogad (??). a játék alapkoncepciója az volt, hogy a különleges képességeinket az orvostudomány fejlődése miatt kapjuk meg, mert felfedezték az agy rejtett képességeit. valamiféle tűz-képességet lehetett választani, meg talán teleportációt, hm, vagy inkább telekinézist (tárgyak mozgatása)

amiben szinte biztos vagyok, az a játék mottója, ami egy régi pc guru(?) hátsó oldalán virított reklámként: "Az agy egy nap megfejti önmagát", vagy valami hasonló
  • DeerHunter01
    valami M betűs azt tudom..
  • Slayerboy
    Sziasztok, keresek azt a játékot, amiben az egyszínű golyókat kellett egybe gyűjteni..ilyen csatornákon gurultak és úgy kellett a hidakat meg ilyen billenő szarokat állítani, hogy az egyszínűek egy helyre menjenek.. valakinek rémlik vmi ilyesmi?
  • ZTM
    Ez az köszi:)
  • _Atti_
    Star Wars: Shadows of the Empire

Link
    szerintem erre gondolsz:)
  • ZTM
    Én is keresek egy játékot, kb 5-6 éve játszottam vele.
    Valami Star Wars-os volt.Volt benne jeges pálya meg olyan sivatagos kanyonos, asszem egyszer versenyezni is kellett, az utsó pálya meg talán az űrben játszódott, voltak benne fura macik amiknek mintha csak a nagyujjuk lett volna meg és azzal kaparásztak.Valakinek rémlik?
  • dronkZero
    Battletoads
    Itt játszható is rögtön, hogy hamar beazonosíthasd... :P
  • dronkZero
    Battletoads?
    A "sárga kazis tv fos" az a NES egyébként.
  • pxxl
    Earthworm Jim
  • F1re

nekem ő volt a nagy kedvencem
    meg a Pandemonium :D

am nem tudjátok segán v is ilyen sárga kazis tv foson meik votl az a játék amibe 2 lábon járó békákkal kellett menni és lövöldözni ? two playerbe is lehetett nyomni hatalmas játék volt
  • Shiwo
    köszi neked is, lentebb is írták már.. kár, hogy ha csak demo jött ki belőle :(
  • Shiwo
    igen

akkor mégis csak jól rémlett a neve
  • kalaposkan
    van egy ilyen settlers-es beütése.. xD
  • Zenszkij
    Gender Wars, az volt az, köszi :D.
  • Matthew Baker
    talán II. világháborús volt de ez nagyon nem biztos
  • Matthew Baker
    emlékszem egy játékra a menüje egy dokumentum volt és rajta volt hogy "TOP SECRET" és lövöldözős volt és lehetett benne menni traktorral valaki nem tudja?
  • dartonita
    Vagy a laser squad.Vagy az ufo elso resze.Mind ilyesmi volt.
  • rumkola
    Gender Wars
  • Zenszkij
    Én emlékszek egy olyan játékra, hogy egy csoporttal kellett lenni, jó fegyvereik voltak, kissé futurisztikus és lövöldözni kellett ilyen döntött képrenyős grafikán. Lehetett nőket választani vagy férfiakat. Valakinek rémlik mi lehetett ez?
  • Metalmilitiakid
    bakker ez nem találd ki melyik játékból raktam be képet topik :D
  • Roger6
    És milyen sok időt hagytál a megfejtésre.
  • dartonita
    Umekkora gem volt ez :)
  • Zenszkij
    Master of Magic :).
  • triplet
    Ez mi? Nem vagyok egy régi gyerek,ezér erre nem emlékszem pontosan, de mint ha már játszottam volna vele. King's bounty? Might and magic?
  • Zenszkij
    Erre emlékeztek? Rogyásig játszottam vele magamat :D.

• ShadowRises
    hát azért az empire at war-nak kell néhány helyen kakaó
    az én tippem ez.. ha tényleg nem volt nagy gépigénye, de ez is csak tipp galacticbattleground
  • triplet
    empire at war?bár csak tipp!
  • Hurkans
    körülbelül 5-6éve játszottam egy olyan star wars játékkal ami stratégiai volt és akárhol kerestem boltba,neten nem találtam meg droidok ellen kellett menni naboosokkal meg fordítva nagyon tetszett ellenben a hasonló témájú star warsoknak mind tök más a kinézete,grafikája
    Valaki nem ismeri?(ja egy svéd srác laptopján játszottam vele vagyis nem túl nagy akkori gépigényű lehet és lehet itt meg se jelent,de hátha valaki tudja)
  • MitsuMishi
    Hali! Robosaurs vs Space Bastards a teljes címe amire gondolsz, és soha nem adták ki/gondolom a fejlesztő tönkremehetett/ Jó sokat kellett keresnem de végül megtaláltam egy kis segítséggel.Ha gondolod küldöm priviben a linket
  • rumkola
    Hejj!
    Na amit én keresek kb 15 évvel ezelötti lehet.
    Az Abuse-hoz totál hasonló /sőt, lehet hogy anak valamilyen átirata/, annyi a külnbség, hogy a Quake1 akkoriban ellopott engine-jét használta. Valami régesrégi pcgurun fent volt egyszer valami demója is.

• Bruk
    Ja tényleg az. Köszi.:D