501
Képek vagy egyébb infók alapján próbáljuk kitalálni melyik az a játék amit épp keresel.
-
#341 Én nem egy konkrét játékot keresek hanem egy vagy több I. világháborús stratégiait, ha valaki tudna pár címet sorolni az említett kategóriára annak nagyon örülnék! -
WOLF3x6 #340 Én nagyon régről keresek egy játékot, valami kung-fu szerű mozdulatokkal kellett lerúgni kis gömböket, vagy pici keringő bolygókat. Ha valaki találkozott már vele, ennyiből biztosan rájön, viszont nekem nem ugrik be a neve. Előre is köszönöm a segítséget% -
Slayer256 #339 Megtaláltam, TerraFire a címe. Egy remake. Köszi :) -
Slayer256 #338 Ilyesmi, csak 256 színnel és 320x200-as felbontással kb :) -
#337 de profiii -
#336 Ez volt az?
-
#335 Az jó kis játék :-)
A zenéjét Rob Hubbard szerezte amúgy :-) -
Slayer256 #334 Sziasztok!
2D-s játék, egy kis űrhajóval kell minden pályán egy kis sárga kerek bombáért bemenni és magunk után kötve kihozni. A bombán radioaktív jel van. Ha a bombát magunk után kötöttük, azt hiszem időre kell kivinni. Minden pályán fentről indulunk és általában lefelé kell haladni az alagutakban(bázison?). Különféle falhoz/plafonhoz rögzített lövegek és mozgó "présgépek" stb. akadályoznak. Van gravitáció, tehát ha nem nyomjuk a naftát, sodródunk lefelé. Lőni tudunk, fegyverünket lehet fejleszteni, de már nem tudom mi módon.
Köszönöm. -
#333 Boccs, nem retribution hanem Reunion volt! De nagy gamma volt az is! :D -
#332 Sziasztok emberek!
Keresek egy jó játékot. :)
Nem játszottam még vele, lehet nincs is ilyen.
Egy hódítós játék érdekelne!
2 fajta kellene, egy űrben és egy hajós.
Legyen a játék érthető, összetett, aprólékos.
Jó a körökre osztott teljesen!
Űr féle:
kolonizálni, felfedezni új dolgokat, ne legyen túl bonyolult azt nem szeretem. Legyen története. Ne kelljen nekem irányítani űrhajót (mármint vezetni, csak klikk klikk és megy is :) )
Jó lenne, ha egységeket én tenném össze, de nem fontos ez. De legyen benne diplomácia és kereskedelem. Régi kedvenc Retribution vagy mi volt a neve. Asszem azt is magyarok csinálták, Imperium G. elődje volt.
Földi játék:
Régen nagyon szerettem a Colonization-t. Egy hasonlóra vágynák. A hajók itt is klikk klikk és mennyenek. Lehessen Indiánokkal üzletelni, esetleg bekebelezni, hogy nekem dolgozzanak. Legyen Diplomácia és fejlesztések.
Amik nem jöttek be, vagy végig toltam, szóval ezeken kívül ha tudnátok mádz ajánlani, annak örülnék:
Imperium Galactica 1,2, Civilization 1-5, új Colonization, Master of Orion. Volt még egy pár, de azoknak már a nevükre sem emlékszem! :D
Lehet régi játék is, 1995 től bármi.
Amilyen játékokkal még nagyon el vagyok, voltam! Settelers 2,4,7
TTycoon, Roma Total War, Dio2 :D
Szóval jó története legyen és érthetően logikusan felépített játék menet!
Segítségeteket előre is köszönöm.
Anno-t azt most fogom kipróbálni, videó alapján nem jött be, de hátha... :) -
#331 Deeeeeeeeee vááááááá köszi, mióta keresem :))) thx -
mukievil #330 De arra gondol sztem :) -
#329 Nem a Netstorm véletlenül?
képek -
#328 vmi kis lebegő unittal lehetett épiteni, és az egyik faj (ha egyáltalán voltak benne fajok) ien medúzához hasonló volt :P
A színvilága elég világos volt. És mintha nem lettek volna benne önálló katonák, csak towerek -
#327 Nem nem sajna nem ez az :(
-
#326 Bár most hogy átolvastam a hsz-ed még egyszer azt nem írtad hogy repülnek is a szigetek, szóval lehet nem ez lesz az ami neked kell... -
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1274618440&no=275 -
#324 Kerestem már mindenhol de nem találom:
Kiskoromban játszottam vele, kb 97-99-es játék lehet. Pc formathoz vagy vmeik iesmi újsághoz adták a demoját asszem. Stratégiai játék volt, a levegőben ien kis szigeteken lehetett épitkezni, lövötornyokat stb. Az a baj nem jut eszembe a neve, az által meg tudnám találni. :(
Ha vkinek van ötlet irja le pls, thx. -
mukievil #323 Dungeon lords -fps
neverwinter 1-2
dungeon siege 1-2
az újabbak közül meg majd még mond valaki -
Scharnhorst #322 Üdv!
Remélem nem gond ha ide írom de hirtelen nem találtam jobb helyet a kérdésemnek. Kérlek mondjatok olyan RPG játékot melyet multiban lehet játszani legalább 3-4 fő számára és lehetőleg 2005 vagy utáni játék legyen. Az persze plusz jó volna ha olyan FPS nézetű lenne mint az Oblivion de ha nem olyan az sem baj. Előre is köszi a segítséget. -
Rundstedt17 #321 egyik sem :SSS -
#320 Mintha vmi Monkey Island lenne -
Rundstedt17 #319 elsőt próbáljátok még meg találni:) -
Rundstedt17 #318 gratulálok,köszönöm szépen a segítséget:)
Már csak az első rejtély :P -
Axl Rose #317 Ott a pont! Benéztem :-) -
#316 A második Quake III Arena.
Elsőről meg valamiért a Discworld ugrik be de fix hogy nem az. :D -
Axl Rose #315 A 2.-ra szvsz 99% hogy valameylik C&C játék.
Hogy melyik azt meg nem mondom.
De ez szvsz nem az eredeti, hanem valamilyen "tuningolt" verzió. -
Rundstedt17 #314 egyik sem talált :SSSS -
#313 hát az elsőről semmi, a 2. ra vmelyik devil may cry vagy vmi hasonló hack and slash játék ugrana be -
Rundstedt17 #312 tippeket még :D -
mukievil #311 Hát ez igy elég nehéz :D! Nekem az elsőre a majesty ugrott be, hangulat alapján, vagy esetleg az overlord, ilyen vicces mokás :D , de ezekben sztem nem volt!
A másik meg ha tippelnem kell resident evil :D!
De egyiket sem tudom! -
Rundstedt17 #310 A 2 soundtrack
Valaki feltudná ismerni hogy ez a két soundtrack,melyik-melyik játékból van? -
#309 Felülnézetes igen, de a karakter inkább oldalról látszódott azt hiszem. -
#308 Platform-játék volt és akár le is lehetett esni benne? (tehát jobbra-balra lehet csak mozogni, valamint ugrani)
Vagy felülnézetes(felüloldalt/kicsavart), amiket lentebb tippeltek? (úgy értem: fel-le-jobbra-balra lehetett mozogni) -
#307 Még annyit, hogy a Grafika elég régies volt, és a pályák színe mindig változott, pl az első kék volt a második meg zöld stb.. :D -
#306 Nem, egyik sem sajnos. -
#305 Rick Dangerous? -
V Carter #304 Sziasztok!
Keresek egy játékot. Annyira emlékszem belőle, hogy egy kórház "szimulátor", de egy kicsit olyan mint a Lula Sexy Empire. Tehát kicsit erotikus kicsit jópofa. Pontos évszámot nem tudok róla, de kb. '94 és '98 közötti. Tudom nem sok, de hátha. Előre is köszi. -
#303 Tudtommal ott nincs dinamit. -
#302 Boulder Dash