501
Képek vagy egyébb infók alapján próbáljuk kitalálni melyik az a játék amit épp keresel.
-
ratgab #381 Elkezdtem böngészni a gamspot játék részlegét (értsd összes real time strategy game-t A betűtől kezdve) és megtaláltam a J betűnél... Joint Task Force a játék neve. -
ratgab #380 Én régebben játszottam egy játékkal, aminek most nem jut eszembe a neve, pedig újra elővenném.
Kb. 2002-2006 közötti stratégiai játék, vannak benne helikopterek, tankok fegyveres katonák (modern korban játszódik). Építkezni nem nagyon lehet. Utánpótlást helikopteren lehet kérni (embereket és felszerelést), járműveket csak akkor ha elfoglalunk egy repteret(ez nem minden pályán van).
Először lehet, hogy arab tájakon küzdünk, később máshol is.
-
ratgab #379
-
én tudom azthiszem :D
enclave ?
remélem ez az mivel én is nagyon szerettem, gonosz ill jo oldal :D
-
ratgab #377 Severance Blade of Darkness lesz szerintem! -
montressor #376 a panel alapjan az lesz.
koszi szepen -
ratgab #375 Lehet, hogy most mondok egy baromságot, de nem lehet, hogy Fallout? -
montressor #374 egy kicsit nagyobb kep... -
montressor #373 hali
meg tudna vk mondani mi ez a jatek? -
jó keresést:) több lista van, rendezd őket időrendbe vagy itt -
Nem tudom... hát ha nincs más ilyen akkor lehet ő lesz az.
Amibe börtönbe kellett tevékenykedni, prison break de hát abba nem mászkáltunk szabadon azért...
nem tudom. Köszi a segítséget! -
Bár ez pc-re is megjelent, de a Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay talán ??? -
Egy konzolos játék címét keresem. Nem láttam csak meséltek róla. Börtönben játszódik, feladatokat kapunk azokat kell megoldani, meg harcok vannak verekedni kell. Többet nem tudok róla sajnos. Nem lehet pár évnél régebbi xbox-on játszott vele a srác. -
Sziasztok!
Egy télapós játékot keresek, aminek az volt a lényege, hogy kacsák voltak a tetőn, és a miki csak akkor tudta az ajándékokat bedobni a kéménybe, ha előtte kiiktattuk a kacsákat. Valakinek rémlik ilyen játék? -
Jeeeeeej köszi:D -
MaRee #366 Megtaláltam! -
MaRee #365 De de!!!!! :D -
Lehet, hogy én is épp ezt keresem. Nincs benne olyan, sétálsz a karival megjelenik Diablo, leverik valami random kalandorok, kilootolják lelépnek, és amikor mész vissza akkor megint megjelenik összeverve és kéri, hogy ne bántsd odaadja a lootot és elmenekül. -
MaRee #363 Egy böngészőben játszható RPG-t keresek, az a lényeg hogy kb pálcika emberek vannak benne, és a poénra van az egész kihegyezve, úgymond parodizálja az összes szerepjátékos klisét.. Nem tudjátok mi lehet ez?
-
Vlala #362 Üdv!
Pár éve játszottam egy játékkal.
Madártávlati nézetes, középkort idéző hangulatú játék volt, az elején a szokásos "tanulj kardozni, íjjal lőni, lovagolni" részekkel, aztán ahogy egyre beljebb mentél a történetben, egyre több jel utalt arra, hogy valami nem stimmel: Szó volt egy emberről, valami professzorról, aki talán "nem innen jött", mintha másik dimenzió, vagy másik idősík is szerepet kapna a játékban, előjöttek a modernebb fegyverek, űrhajó-maradványok, stb.
Nem vittem végig, nem tudom, végül mi lett a magyarázat erre.
Egy küldetésre világosan emlékszem, vaddisznókat kellett vadászni a helyi gróffal, időre.
Ha valakinek dereng valami, ne tartsa magában. -
PC-n játszottam, és nem a prehistoric:P -
ez nagyon jó játék volt, komolyan megjött hozzá a kedvem -
Axl Rose #359 A'ed emléxem rá ? :) -
Viszont az Ecstatica-ban nem a börtönből törünk ki, hanem csak simán megérkezünk a faluba... -
Axl Rose #357 Arra biz', csak nem tudtam kisajtolni magamból a címét :-) -
Ecstatica-ra gondolsz? Azdejó volt :) -
Axl Rose #355 Grafikája milyen?
Nem ilyen "gömbökből" van összerakva az ember karja, lába ? -
butadien #354 hasonló, de nem
sokkal régebbi sztem, a grafika is gyengébb -
Oblivion IV? -
butadien #352 egy elég régi játékot keresek, annyi maradt meg belőle, hogy az elején egy börtönből szabadulunk ki, úgy hogy a falat betörjük hátul. elég sötét hangulata van, egy várban játszódik, lovagokat kell ölni meg zombi kutya szerű lényeket -
Prehistoricban kellett barlangokba menni, de gondolom említetted volna, hogy ősemberrel mászkálunk. -
Milyen platform? -
mikromanus #349 A leírásból csak a lufifújós módszeres megoldásra tudok egy ebben hasonló játékot, de az nem ez. Brave Piglet. Ott a hős kismalac védi a függőhidat és a magaslati védőállást a gaz farkasokkal szemben. A bűnöző hajlamú (és malachusira éhes) farkashordák színes lufikkal repülnének fel a függőhídra, hogy aztán határozott hadmozdulatokkal becserkésszék azt a pofátlan disznót odafönt :D
Kezded csúzlival a hősies védelmi műveletet, majd össze lehetett szedni hatásosabb fegyverzetet és némi extrát is (azt hiszem volt extraként egy-egy böszme nagy vas üllő is amit azok ellen a farkasok ellen lehetett bevetni akik már felkapaszkodtak a függőhídra. Hozzájuk vágod aztán elhullanak)
Gyanítom, hogy ez nem az... :) -
Eszembe jutott egy játék amivel cirka 15-16 éve játszottam, de a címére nem emlékszem, hátha tudtok segíteni:P
Annyira emlékszem belőle, hogy 2D-s ugrálós volt, barlangokban kellett menni egy kövér sráccal és pl denevéreket ölni (hogy hogyan arra nem emlékszem).
Egy olyan kép rémlik belőle, hogy leesel egy mély gödörbe, és egy lufifújógép felfúj hogy visszaröppenj. De az is lehet hogy rágóautomata volt és egy rágóval repült fel:D
Nem sokat tudok felidézni, de azért hátha ismeri valaki. -
MaRee #347 Age of Pirates első része volt, de a kettő akkor mégjobb :) Köszi! -
Although #346 Age of Pirates 2 Nagyon jó játék :) -
Sid Meier's Pirates! (2004)? -
MaRee #344 EGy régebbi hajós játékot keresek, 17-18. sz.-i hajókkal kellett nyomulni, de ki lehetett a kapitánnyal menni a partra, meg stb.. Valaki nem tudja melyik lehet ez? -
PC-re van olyan motoros játék(super bike, motogp) amiben van rendes szimuláció? Mert xbox-ra, meg ps3-ra tudom, hogy van. -
Entent? :)