Melyik ez a játék?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezded csúzlival a hõsies védelmi mûveletet, majd össze lehetett szedni hatásosabb fegyverzetet és némi extrát is (azt hiszem volt extraként egy-egy böszme nagy vas üllõ is amit azok ellen a farkasok ellen lehetett bevetni akik már felkapaszkodtak a függõhídra. Hozzájuk vágod aztán elhullanak)
Gyanítom, hogy ez nem az... :)
Annyira emlékszem belõle, hogy 2D-s ugrálós volt, barlangokban kellett menni egy kövér sráccal és pl denevéreket ölni (hogy hogyan arra nem emlékszem).
Egy olyan kép rémlik belõle, hogy leesel egy mély gödörbe, és egy lufifújógép felfúj hogy visszaröppenj. De az is lehet hogy rágóautomata volt és egy rágóval repült fel:D
Nem sokat tudok felidézni, de azért hátha ismeri valaki.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
hoy ehh
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
A zenéjét Rob Hubbard szerezte amúgy :-)
2D-s játék, egy kis ûrhajóval kell minden pályán egy kis sárga kerek bombáért bemenni és magunk után kötve kihozni. A bombán radioaktív jel van. Ha a bombát magunk után kötöttük, azt hiszem idõre kell kivinni. Minden pályán fentrõl indulunk és általában lefelé kell haladni az alagutakban(bázison?). Különféle falhoz/plafonhoz rögzített lövegek és mozgó "présgépek" stb. akadályoznak. Van gravitáció, tehát ha nem nyomjuk a naftát, sodródunk lefelé. Lõni tudunk, fegyverünket lehet fejleszteni, de már nem tudom mi módon.
Köszönöm.
Keresek egy jó játékot. :)
Nem játszottam még vele, lehet nincs is ilyen.
Egy hódítós játék érdekelne!
2 fajta kellene, egy ûrben és egy hajós.
Legyen a játék érthetõ, összetett, aprólékos.
Jó a körökre osztott teljesen!
Ûr féle:
kolonizálni, felfedezni új dolgokat, ne legyen túl bonyolult azt nem szeretem. Legyen története. Ne kelljen nekem irányítani ûrhajót (mármint vezetni, csak klikk klikk és megy is :) )
Jó lenne, ha egységeket én tenném össze, de nem fontos ez. De legyen benne diplomácia és kereskedelem. Régi kedvenc Retribution vagy mi volt a neve. Asszem azt is magyarok csinálták, Imperium G. elõdje volt.
Földi játék:
Régen nagyon szerettem a Colonization-t. Egy hasonlóra vágynák. A hajók itt is klikk klikk és mennyenek. Lehessen Indiánokkal üzletelni, esetleg bekebelezni, hogy nekem dolgozzanak. Legyen Diplomácia és fejlesztések.
Amik nem jöttek be, vagy végig toltam, szóval ezeken kívül ha tudnátok mádz ajánlani, annak örülnék:
Imperium Galactica 1,2, Civilization 1-5, új Colonization, Master of Orion. Volt még egy pár, de azoknak már a nevükre sem emlékszem! :D
Lehet régi játék is, 1995 tõl bármi.
Amilyen játékokkal még nagyon el vagyok, voltam! Settelers 2,4,7
TTycoon, Roma Total War, Dio2 :D
Szóval jó története legyen és érthetõen logikusan felépített játék menet!
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Anno-t azt most fogom kipróbálni, videó alapján nem jött be, de hátha... :)
Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF
A színvilága elég világos volt. És mintha nem lettek volna benne önálló katonák, csak towerek
Kiskoromban játszottam vele, kb 97-99-es játék lehet. Pc formathoz vagy vmeik iesmi újsághoz adták a demoját asszem. Stratégiai játék volt, a levegõben ien kis szigeteken lehetett épitkezni, lövötornyokat stb. Az a baj nem jut eszembe a neve, az által meg tudnám találni. :(
Ha vkinek van ötlet irja le pls, thx.
neverwinter 1-2
dungeon siege 1-2
az újabbak közül meg majd még mond valaki
Remélem nem gond ha ide írom de hirtelen nem találtam jobb helyet a kérdésemnek. Kérlek mondjatok olyan RPG játékot melyet multiban lehet játszani legalább 3-4 fõ számára és lehetõleg 2005 vagy utáni játék legyen. Az persze plusz jó volna ha olyan FPS nézetû lenne mint az Oblivion de ha nem olyan az sem baj. Elõre is köszi a segítséget.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Már csak az elsõ rejtély :P
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Elsõrõl meg valamiért a Discworld ugrik be de fix hogy nem az. :D
Hogy melyik azt meg nem mondom.
De ez szvsz nem az eredeti, hanem valamilyen "tuningolt" verzió.
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
A másik meg ha tippelnem kell resident evil :D!
De egyiket sem tudom!
Vagy felülnézetes(felüloldalt/kicsavart), amiket lentebb tippeltek? (úgy értem: fel-le-jobbra-balra lehetett mozogni)
GET OVER HERE!
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Keresek egy játékot. Annyira emlékszem belõle, hogy egy kórház "szimulátor", de egy kicsit olyan mint a Lula Sexy Empire. Tehát kicsit erotikus kicsit jópofa. Pontos évszámot nem tudok róla, de kb. '94 és '98 közötti. Tudom nem sok, de hátha. Elõre is köszi.