Melyik ez a játék?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Prehistoricban kellett barlangokba menni, de gondolom említetted volna, hogy õsemberrel mászkálunk.
Terensz
Milyen platform?

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

A leírásból csak a lufifújós módszeres megoldásra tudok egy ebben hasonló játékot, de az nem ez. Brave Piglet. Ott a hõs kismalac védi a függõhidat és a magaslati védõállást a gaz farkasokkal szemben. A bûnözõ hajlamú (és malachusira éhes) farkashordák színes lufikkal repülnének fel a függõhídra, hogy aztán határozott hadmozdulatokkal becserkésszék azt a pofátlan disznót odafönt :D
Kezded csúzlival a hõsies védelmi mûveletet, majd össze lehetett szedni hatásosabb fegyverzetet és némi extrát is (azt hiszem volt extraként egy-egy böszme nagy vas üllõ is amit azok ellen a farkasok ellen lehetett bevetni akik már felkapaszkodtak a függõhídra. Hozzájuk vágod aztán elhullanak)

Gyanítom, hogy ez nem az... :)
balvin
Eszembe jutott egy játék amivel cirka 15-16 éve játszottam, de a címére nem emlékszem, hátha tudtok segíteni:P

Annyira emlékszem belõle, hogy 2D-s ugrálós volt, barlangokban kellett menni egy kövér sráccal és pl denevéreket ölni (hogy hogyan arra nem emlékszem).
Egy olyan kép rémlik belõle, hogy leesel egy mély gödörbe, és egy lufifújógép felfúj hogy visszaröppenj. De az is lehet hogy rágóautomata volt és egy rágóval repült fel:D

Nem sokat tudok felidézni, de azért hátha ismeri valaki.

Age of Pirates elsõ része volt, de a kettõ akkor mégjobb :) Köszi!

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Age of Pirates 2 Nagyon jó játék :)

Fresh Duke
Sid Meier's Pirates! (2004)?

A heavy cost. I pay it gladly.

EGy régebbi hajós játékot keresek, 17-18. sz.-i hajókkal kellett nyomulni, de ki lehetett a kapitánnyal menni a partra, meg stb.. Valaki nem tudja melyik lehet ez?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

bardocz
PC-re van olyan motoros játék(super bike, motogp) amiben van rendes szimuláció? Mert xbox-ra, meg ps3-ra tudom, hogy van.
V43 1105
Entent? :)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

ZTM
Én nem egy konkrét játékot keresek hanem egy vagy több I. világháborús stratégiait, ha valaki tudna pár címet sorolni az említett kategóriára annak nagyon örülnék!

Én nagyon régrõl keresek egy játékot, valami kung-fu szerû mozdulatokkal kellett lerúgni kis gömböket, vagy pici keringõ bolygókat. Ha valaki találkozott már vele, ennyibõl biztosan rájön, viszont nekem nem ugrik be a neve. Elõre is köszönöm a segítséget%

hoy ehh

Megtaláltam, TerraFire a címe. Egy remake. Köszi :)

Ilyesmi, csak 256 színnel és 320x200-as felbontással kb :)

Aquir
de profiii

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Terensz
Ez volt az?

http://www.youtube.com/v/HOl2swTtheM&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Terensz
Az jó kis játék :-)

A zenéjét Rob Hubbard szerezte amúgy :-)

Sziasztok!

2D-s játék, egy kis ûrhajóval kell minden pályán egy kis sárga kerek bombáért bemenni és magunk után kötve kihozni. A bombán radioaktív jel van. Ha a bombát magunk után kötöttük, azt hiszem idõre kell kivinni. Minden pályán fentrõl indulunk és általában lefelé kell haladni az alagutakban(bázison?). Különféle falhoz/plafonhoz rögzített lövegek és mozgó "présgépek" stb. akadályoznak. Van gravitáció, tehát ha nem nyomjuk a naftát, sodródunk lefelé. Lõni tudunk, fegyverünket lehet fejleszteni, de már nem tudom mi módon.

Köszönöm.

GyaxyBoy
Boccs, nem retribution hanem Reunion volt! De nagy gamma volt az is! :D
GyaxyBoy
Sziasztok emberek!

Keresek egy jó játékot. :)
Nem játszottam még vele, lehet nincs is ilyen.
Egy hódítós játék érdekelne!
2 fajta kellene, egy ûrben és egy hajós.
Legyen a játék érthetõ, összetett, aprólékos.
Jó a körökre osztott teljesen!

Ûr féle:
kolonizálni, felfedezni új dolgokat, ne legyen túl bonyolult azt nem szeretem. Legyen története. Ne kelljen nekem irányítani ûrhajót (mármint vezetni, csak klikk klikk és megy is :) )
Jó lenne, ha egységeket én tenném össze, de nem fontos ez. De legyen benne diplomácia és kereskedelem. Régi kedvenc Retribution vagy mi volt a neve. Asszem azt is magyarok csinálták, Imperium G. elõdje volt.

Földi játék:
Régen nagyon szerettem a Colonization-t. Egy hasonlóra vágynák. A hajók itt is klikk klikk és mennyenek. Lehessen Indiánokkal üzletelni, esetleg bekebelezni, hogy nekem dolgozzanak. Legyen Diplomácia és fejlesztések.

Amik nem jöttek be, vagy végig toltam, szóval ezeken kívül ha tudnátok mádz ajánlani, annak örülnék:
Imperium Galactica 1,2, Civilization 1-5, új Colonization, Master of Orion. Volt még egy pár, de azoknak már a nevükre sem emlékszem! :D

Lehet régi játék is, 1995 tõl bármi.

Amilyen játékokkal még nagyon el vagyok, voltam! Settelers 2,4,7
TTycoon, Roma Total War, Dio2 :D
Szóval jó története legyen és érthetõen logikusan felépített játék menet!

Segítségeteket elõre is köszönöm.

Anno-t azt most fogom kipróbálni, videó alapján nem jött be, de hátha... :)
Kry
Deeeeeeeeee vááááááá köszi, mióta keresem :))) thx

Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF

De arra gondol sztem :)

Harbonah
Nem a Netstorm véletlenül?

képek

Kry
vmi kis lebegõ unittal lehetett épiteni, és az egyik faj (ha egyáltalán voltak benne fajok) ien medúzához hasonló volt :P

A színvilága elég világos volt. És mintha nem lettek volna benne önálló katonák, csak towerek

Kry
Nem nem sajna nem ez az :(

zorrobomber
Bár most hogy átolvastam a hsz-ed még egyszer azt nem írtad hogy repülnek is a szigetek, szóval lehet nem ez lesz az ami neked kell...

Kry
Kerestem már mindenhol de nem találom:
Kiskoromban játszottam vele, kb 97-99-es játék lehet. Pc formathoz vagy vmeik iesmi újsághoz adták a demoját asszem. Stratégiai játék volt, a levegõben ien kis szigeteken lehetett épitkezni, lövötornyokat stb. Az a baj nem jut eszembe a neve, az által meg tudnám találni. :(

Ha vkinek van ötlet irja le pls, thx.

Dungeon lords -fps
neverwinter 1-2
dungeon siege 1-2

az újabbak közül meg majd még mond valaki

Üdv!

Remélem nem gond ha ide írom de hirtelen nem találtam jobb helyet a kérdésemnek. Kérlek mondjatok olyan RPG játékot melyet multiban lehet játszani legalább 3-4 fõ számára és lehetõleg 2005 vagy utáni játék legyen. Az persze plusz jó volna ha olyan FPS nézetû lenne mint az Oblivion de ha nem olyan az sem baj. Elõre is köszi a segítséget.

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

egyik sem :SSS

Seth
Mintha vmi Monkey Island lenne

PSN ID.: Beegabor

elsõt próbáljátok még meg találni:)

gratulálok,köszönöm szépen a segítséget:)

Már csak az elsõ rejtély :P

Ott a pont! Benéztem :-)

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Világpolgár
A második Quake III Arena.
Elsõrõl meg valamiért a Discworld ugrik be de fix hogy nem az. :D

A 2.-ra szvsz 99% hogy valameylik C&C játék.
Hogy melyik azt meg nem mondom.

De ez szvsz nem az eredeti, hanem valamilyen "tuningolt" verzió.

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

egyik sem talált :SSSS

Metalmilitiakid
hát az elsõrõl semmi, a 2. ra vmelyik devil may cry vagy vmi hasonló hack and slash játék ugrana be

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

tippeket még :D

Hát ez igy elég nehéz :D! Nekem az elsõre a majesty ugrott be, hangulat alapján, vagy esetleg az overlord, ilyen vicces mokás :D , de ezekben sztem nem volt!

A másik meg ha tippelnem kell resident evil :D!

De egyiket sem tudom!

A 2 soundtrack

Valaki feltudná ismerni hogy ez a két soundtrack,melyik-melyik játékból van?

Rowlend
Felülnézetes igen, de a karakter inkább oldalról látszódott azt hiszem.

GET OVER HERE!

Terensz
Platform-játék volt és akár le is lehetett esni benne? (tehát jobbra-balra lehet csak mozogni, valamint ugrani)

Vagy felülnézetes(felüloldalt/kicsavart), amiket lentebb tippeltek? (úgy értem: fel-le-jobbra-balra lehetett mozogni)

Rowlend
Még annyit, hogy a Grafika elég régies volt, és a pályák színe mindig változott, pl az elsõ kék volt a második meg zöld stb.. :D

GET OVER HERE!

Rowlend
Nem, egyik sem sajnos.

GET OVER HERE!

Wanted
Rick Dangerous?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Sziasztok!

Keresek egy játékot. Annyira emlékszem belõle, hogy egy kórház "szimulátor", de egy kicsit olyan mint a Lula Sexy Empire. Tehát kicsit erotikus kicsit jópofa. Pontos évszámot nem tudok róla, de kb. '94 és '98 közötti. Tudom nem sok, de hátha. Elõre is köszi.
Fpocok
Tudtommal ott nincs dinamit.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Jano
Boulder Dash

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?