501
Képek vagy egyébb infók alapján próbáljuk kitalálni melyik az a játék amit épp keresel.
-
#421 Az a baj, hogy pont a coop lenne a lényeg, mert lakótársakkal akarjuk tolni :D -
Fox44 #420 Helló!
Nem tudom, hogy már megtaláltad amit kerestél, de a The Walking Dead szerintem olyan.
Megoldj dolgokat és életben maradj. Igaz, úgy tudom, hogy nincs kooperatív mód benne, de vannak társaid.:) -
Eftörsokk #419 ez az! köszi! -
#418 Archon, annó még C64-re volt meg -
Eftörsokk #417 Üdv!
Egy régi, sakk szerű játékot keresek, ahol a figurák közti összecsapást le kellett játszani real time, fantasy stílusú volt, és lehetett hot seat-ben játszani. Próbáltam keresgélni, találtam is egy nagyon hasonló játékot, de ez androidos, talán ez alapján valakinek beugrik :)
http://www.indiegamereviewer.com/review-sumerian-blood-a-strategyaction-hybrid-for-android/ -
#416 hát a dead space se épp az a stílus, de lehet egy próbát megér majd -
mester1987 #415 Sajnos nem nagyon fogsz találni PC-n ezeken kívül... -
#414 nem annyira ismerem, nézd meg a dead space 3 nem e olyan amit keresel, de biztos van még pár ilyen gém -
#413 Nem konkrét játékot keresek, hanem ötleteket várnék ilyen stílusban.
Túlélő horror coop. De nem left4dead meg resident és társaira gondolok ahol zombikat kell hentelni. Hanem valami olyasmi mint az Amnesia the dark descent és társai, tehát ahol nem a harc a lényeg, hanem hogy megoldj dolgokat és életben maradj. Remélem tud valaki ilyesmit ajánlani. -
#412 KLOTSKI! Mai napig minden alkalommal mikor bútorokat rendezgetünk a lakásban, valaki felkiált, hogy "K*CS*G KLOTSKI!" -
#411 Sziasztok!
Olyan játékot keresek, ami benn szobában játszódik, kis játék vonatok vannak, a demóban pl egy gőzös amerikai gyártmányú gőzmozdony.. elég régi, pályát kell építeni meg hasonlók .. -
#410 Nem tudja valaki mi annak a játéknak a neve, ami hasonlít picit a sim cityhez abban a tekintetben, hogy építkezni kell benne, csak éppen egy szigeten, és el kell érni h. minél több turista érkezzen. Kicsit hasonlít a Tropicora, de modernebb környezetben játszódik. -
#409 sokoban?:) -
Vincentcloud #408 Sziasztok, keresnék egy játékot, elég régi, a lényege az volt hogy különböző alakzatokat kellett mozgatni a játéktéren és volt egy olyan alakzat amit ki kellett juttatni, és értelemszerűen az volt a lényege hogy minél kevesebb mozgatással. Ha valaki ebben tudna segíteni nagyon megköszönném.
-
Belkar #407 Igen szerintem a Virtua Cop 2 lesz az köszi szépen :) -
nxs #406 Olyasmire gondolsz mint a Virtua Cop? -
Belkar #405 Én egy olyan játékot keresnék amiben egy rendőrt irányítottunk FPS nézetben de mozogni nem lehetett csak ha megöltél minden bűnözőt. Asszem 2D-ben zajlottak az események de ebben nem vagyok teljesen biztos. PC-n játszottam a 2000-res évek elején valamikor... -
#404 hasonló játék volt a bumpy, de az ősrégi, tán még dos-os volt, és nem 3d.. esetleg annak valami remake verziója? -
#403 Nem tudom megtalálni azt a 3d platformer játékot amiben egy labdát kell irányítani, ugrálni kellett, de nem a spectraball vagy ballance, csak hasonló. Ahogy emlékszem nem üvegszerű, hanem "meleg" színe volt a labdának, talán lila, vagy változó, és a labda még kicsit lapított ovális is volt, nem teljesen kerek, szedegetni kellett dolgokat és persze ügyességi elemek is voltak pl. gyorsítva kellett átugrani akadályokat. Kerestem de google, youtube nem volt túl sikeres :D -
gotchaaa #402 Hello!
Az alábbi játékot keresem: felülnézetes volt, kis fegyveres embereket kellett irányítani egy laboratóriumszerű helyen, és amire a játékmenetből emlékszem az annyi, hogy amikor meghalt az egyik emberünk, akkor egy másikkal a földön el kellett vonszolni egy gépbe, ami ilyen sárga páncélos robotot csinált belőle :D 1998 körüli játék lehet. -
#401 Ez az a Fighting Force 2!
Kösz! -
nxs #400 Elsőre nekem a Fighting Force széria ugrik be. -
#399 Üdv!
Keresek egy játékot.
Anno PS1-en játszottam vele, szóval lehet csak ott elérhető, nem sok mindenre emlékszek belőle.
Egy csávóval kellett menni, elsősorban verekedni kellett, az alap ellenség kék ruhás ninjaszerűség volt, full kék ruhába voltak, aztán voltak ilyen puhosabb barna színű ellenségek is azoknak talán valami kampós bot is volt a kezükben, az első pálya rész vagy pálya szakaszok sokasága, valami földalatti fémüzem szerűségben játszódott, volt láva is, ennek a résznek a végét egy lifttel lehetett elhagyni és ott lehetett menteni is.Aztán asszem már a külvilágban játszódott.
Ennyire emlékszek belőle sajnos, remélem valaki tudja mi ez a játék. -
#398 Alien Nations megvan eredetiben a 2001. júliusi GameStar mellé járt :) -
#397 Hali!
Keresek egy RTS játékot, amiben 3 fajjal lehetett játszani. Voltak az amazonok, valamilyen bogarak és kék orc-ok vagy ogrék. Gyűjtögetni, fejleszteni, építeni kellett benne.
-
llillasd #396 sziasztok,én 3 játékot keresek már nagyon régóta
1. - egy embert irányítunnk,van benne több pálya mindegyik másféle, egyik római stílusú, másik egyiptomi, meg még van kétféle
- a római pályán pókok jönnek le a plafonról,azokhoz nem szabad hozzáérni, az egyiptomiban kígyók vannak
- az embernek van egy hátizsákja is amivel mi vagyunk
- van védőpajzs is, tud jó nagyot is ugrani
2. - ennek valami space volt a neve vagy valami ilyesmi,én csak űrhajósnak hívtam
- egy űrhajófélével voltunk, eggérrel és billentyűzettel is lehetett irányítani és ki kellett lőni különféle lényeket,akik közbe mozogtak, mindegyik pályánál más lények voltak és máshogy mozogtak, közbe estek ki belőle színes golyók azokból ha összegyűjtöttünk mindegyikből egyet akkor a végén volt bónuszpálya, és mindegyik kis golyónak más tulajdonsága volt ( gyorsító,lassító, jobb lövő) és érmet is lehetett szerezni a játékban, és oldalt mutatta egy zöld csík hogy a pályákból mennyit teljesítettünk
3. erre már nem igazán emlékszem, kalózok voltak benne,és egy négyzet alakú pályán ugrálni kellett velük mindig máshová, ló is volt benne, és mindig ahová ugrottunk valamit rejtett a talaj
előre is köszönöm ha valaki tud segíteni,nagyon boldog lennék :) -
Robi546 #395 Nem,sajnos nem az. :( Olyan rendes Fekete-fehér pingvinnel kellet benne menni és Dinamittal ki lehetett robbantani a téglákat vagy blokkokat, részletesebben nem tudom megmondani én se. :S -
#394 toki tori? -
Robi546 #393 én is keresek egy játékot,öreg de jól el lehet vele lenni. :D
Kezdem is...
Egy Pingvinnel kellet benne menni ha jól tudom olyan nézetben volt mint a Super Mario tehát 2D,Oldalnézet és olyan "téglák" vagy mik voltak és mindig el kellet jutni egy helyhez vagy fel kellet robbantani a TNT -t majd úgy el menni oda ahova kell,pályát is lehetett benne építeni,ennek nem tudom a nevét talán de nem biztos T betűvel kezdődött a neve, mi lehet ennek a játéknak a neve ? Előre is köszi. -
Robi546 #392 Viszont abban csak Quaddal lehet menni,Buggyval nem. :D -
#391 Én a Pure-t tippeltem volna az is hasonló. -
#390 FUEL a neve :D megvan :P -
#389 pc-n biztos volt, mert játszottam. :) -
#388 Pcre volt? Vagy konzolra? Mert konzolon a motorstorm jut eszembe. -
#387 motor, quad, buggy, autók...
-
#386 Szabadon bejárható terület? És mivel lehetett menni? -
#385 csa! nem jut eszembe napok òta egy játék neve. pár éves játék lehetett motorral quadal, asszem ebben volt a.legnagyobb szabadon bejárható terület. amikor kijött mindenki meg volt őrülve a grafika miatt. ha jòl emlékszem 1 szavas neve volt. elég hamar unalmas lett a játék. kölyöknek jó lenne... :D -
Slayer256 #384 Az első telitalálat, tényleg a Blast Chamber, köszi :)
A másodiknál egyik sem az, amire én gondoltam. Abban amiben beözönlenek a szobába, nem mozog a kamera és teljes mértékben felülnézetes. Azthiszem még csak nem is 3D-s.
A harmadik sem az. Ismerem én is a Realms of Chaos-t :) De ebben kifejezetten csak nővel lehettél. Akkor ez is megfejtetlen egyenlőre.
Még1x köszi az elsőt :) -
crosscut #383 1. Egész biztosan: Blast Chamber...csak PS1re jelent meg. PC-re csak demo volt. 96os a játék amúgy :)
2. Take No Prisoners? Vagy Expendables? (Expendablesben volt 2 játékos mód)
3.Realms of chaos? erősen kétlem mert abban csávóval is lehettél.
-
Slayer256 #382 Hmm.. és melyik lehet az a játék...
Amiben egy kockában vagy, mindenféle csapda van ha jól emlékszem, és a kocka olykor fordul és így változik a gravitáció is. A kamera a kockán kívül van és statikus, a kocka egyik oldala nincs, így belátunk a kameraállásból. Akár egyszerre ketten is játszhattuk. Embereket irányítottunk ha jól emlékszem.. beöltözve vmilyen ruhába. Talán egy piros meg egy kék ember.. de nem biztos. Azthiszem a játékhoz 16 bit szín kellett legalább :) Arra viszont nem emlékszem h a lényege az volt-e, hogy egymást öljük. Talán fegyverek is voltak benne, de erre nem esküdnék meg.
A játék kb 97-es lehet.
-----------------------------------------------------------
Egy másik...
Ezt is játszhattuk akár ketten is.. egy szobában voltunk ahova hullámokban özönlöttek be az ellenségek az ajtókon keresztül. Sokféle fegyver volt(lángszóró, lézer, rakéta stb), talán lövegtoronyba is beülhettünk. Felülnézetes a játék ha jól emlékszem. Ez is úgy 97 és környéke talán. Azthiszem ehhez is 16 bites színmélység kellett, de nem emlékszem pontosan.. lehet h csak 256 szín :)
--------------------------------------------------------------
Egy újabb...
2D-s játék volt (jobbra-balra lehetett mozogni a képernyőn) és egy nővel voltunk lengébb ruhában, aki át tudott alakulni farkassá (arra nem emlékszem h mássá is át tudtunk-e alakulni, de a kutyaforma az biztos). Ilyen formában harapni tudta az ellenségeket. A helyszínek között talán erdős rész is szerepelt, fa tákolmányokon is kellett ugrálni. Ehhez viszont szinte biztos h csak 256 szín kellett, mert ha jól emlékszem régebbi mint az előbbiek.
---------------------------------------------------------------
Legyen még egy utolsó...
3D-s helikopteres játék magyar szinkronnal. Ha jól emlékszem a kamera a helikopter háta mögött van, tehát harmadik személyű. Csak a demójával játszottam. A története kb annyi h egy prototípus helikopterben ülünk és meg kell tudnunk honnan jönnek az idegen ellenségek(űrlény technológiával). Vannak ellenséges bossok, lövegtornyok, stb. A demóban erdős füves zöld területen kezdtünk és egy bázisnál voltak az ellenségek. Aztán tovább kell haladni a barlangokba, ahonnan jönnek az idegenek (itt véget is ért a demó, a barlangokba már nem mehettünk be).
Ha felvettünk egy fegyverhez töltényt, akkor mondta egy hang pl. h "muníció a lézerágyúhoz".
Na feladtam a leckét! :) Köszönöm előre is.