501
Képek vagy egyébb infók alapján próbáljuk kitalálni melyik az a játék amit épp keresel.
-
#461 Én az RC szériából tippelném valamelyiket. Abból voltak autóversenyesek is az utcán, meg szennyvízcsövekben. A házban meg udvarban történet teljesen beleillene. -
matecsavo #460 Melyik ez a játék? Régi PC-s játékrepülővel kellett menni pl házba és az ellenséges játék tankokat stb-t kilőni küldetést teljesíteni. Ha jól emlékszem még, akkor kicsi piros repülővel mentünk és küldetések alatt az egész házat bejártuk és még az udvaron is volt küldetés. Nem jut eszembe a címe remélem valaki segít. -
naburus #459 Ez az kösz. -
#458 Osmos? -
naburus #457 Hello
Olyan, 4-8 éve játszottam egy játékkal az volt a lényege egy gömbbel voltál ha nagyobb volt a gömb mint te és nekimentél meghaltál ha kisebb magadba olvasztottad, talán gravitáció is volt benne de nem biztos pc én jelent meg indi játékként 2dés. Mi lehet a neve? -
#456 ajánlom hogy pörgesd akkor végig a gamekapocs archívumát márciustól, mert én addig visszanéztem, de semmi hasonlót nem leltem, egyedül az Order 1886 játszódik kb akkor, meg egy hack&slash mutánsvadászos -
Banderas1990 #455 Gamekapocson láttam róla ezt az ingame videót, néhány hónapja és ott a főbb híreknél is fel volt tüntetve. Sajnos mindössze annyira emlékszem, hogy valamelyik konferencián mutatták be, de az biztos, hogy nem a legutóbbi E3-on.
Az biztos, hogy játék egyik legnagyobb extrájaként emelték ki a párbeszéd-rendszert (meghallgathatod, hogy a főhős mit gondol az adott válaszról, mit érez).
Még annyi, jut eszembe, hogy az egyik válaszlehetőségnél, volt olyan opció, hogy nem mondunk semmit. Ennél a főhős belső hangja elmondja, hogy úgysem értenék meg, hogy miért tette azt, amit tett.
Azért, köszi, hogy megpróbáltad! -
#454 darabig keresgéltem, de nem nagyon jutottam semmire, nem tudsz valami +infot, hogy hol láttad a gameplayt, pl E3 vagy vmi ilyesmi, esetleg gyártó cég vagy ilyesmi, mert így elég nehéz. -
Banderas1990 #453 Nem. Ebben a játékban a börtön, inkább alaksori tömélöcnek tűnik, mint a Dishonored-ban látott modern börtönépületnek.
A videóban lévő jelenet úgy kezdődik, hogy a főhős ül az ágyon a tömlöcben (ennél a jelenetnél kívülről látható, szóval olyasmi, mint az ME-ben), majd egy katonatiszt megy be hozzá és kérdezgeti a hazaárulás körülményeiről. Időnként feljön a válaszadás lehetősége és itt ha rámegyünk az egyik válaszlehetőségre, hallhatjuk a főhős belső monológját, melyben elmondja mi a véleménye az adott válaszról, ezután kiválaszthatjuk a nekünk tetszőt.
Ezután ha jól emlékszem börtönlázadás tör ki és itt már FPS nézetben írányíthatjuk. -
Vincentcloud #452 Nem a Dishonoredre gondolsz? -
Banderas1990 #451 Üdv!
Remélem valaki tud segíteni.
A szóban forgó játék, amit keresek, még nem biztos, hogy megjelent, néhány hónapja láttam róla egy ingame bemutatót (akkor még nem jelent meg). Egy RPG-ről van szó, ami emlékeim szerint egy olyan fantázia világban játszódik, ami a ruhák és néhány eszköz alapján, valószínűleg az iparosodás idejédben járhat (legalábbis az egyenruhák leginkább a 19. századot idézték).
A játék különlegessége, hogy a párbeszéd panelben, ha rámegyünk az egyik válaszlehetőségre, a főszereplő belső monológját hallgathatjuk, amiben elmondja mi a véleménye a dolgoról.
A videóban egyébként a játék elejét mutatták be, ahol a főhős egy börtönben raboskodott, valamilyen felségárulás/hazaárulás miatt. -
#450 Ahogy kinéz, és amilyen a játék mechanika, valahol az EztVeddMeg szériában keresgélnék a helyedben, olyan 1-3 ezer forint között. Ennél többet jelenleg nem tudok segíteni. -
#449 -
#448 na megtaláltam régi dokumentumok között a gameplayt :D, 5 részben van...fel teszem youtube-ra és kilinkelem ide :D -
#447 orchestra nem mivel az ww2, Turning Point: Fall of Liberty nem mivel ott meg amcsival vagy..... ja és még annyit elfelejtettem hogy a gameplayben, moszkvában esett a hó... amúgy az is lehet hogy egy olyan játékra emlékszem amit soha ki se adtak :O -
#446 bocsi ha rossz amit írok, ezek csak tippek:
Turning Point: Fall of Liberty ?
Red Orchestra 1-2
ITT egy lista, ha tényleg Groza fegyverrel lehet lövöldözni a játékban... -
#445 Mennyire volt taktikai nem emlékszel rá ? Mert én inkább valamelyik Ghost Recon ra gondolnék, de az meg ugye ilyen 1 lövés 1 halál stílus inkább. -
#444 Viccelsz? -
Anonymusx #443 Call of Duty 2? -
#442 Bocsi hogy megszegem a szabályt, de eddig senki nem tudta hogy ez mi ez a játék, még én sem. Na szóval annyira emlékszem hogy olyan 2006-2007 tájékán láttam a YouTube-on egy gameplayt, ami egy FPS-játékból volt. Helyszín Moszkva, és úgy kezdődött a gameplay hogy páncélosokon(pontosabban BMP-2-esek) haladnak a "ruszkik" (akikkel vagyunk) és a egy kis társalgás után bajtársunk kopogtat a BMP-2 vezetőjének hogy lépjen oda mert akció van, aztán jön az utcai harc ahol Groza-14 típusú karabélyunkkal írtjuk az ellent...a gameplay végén az volt hogy az utcai harcok után kikerültünk a
"Kreml" mellé és ott volt az igazi nagy harc, MI-24, T-72 stb..szóval egy olyan játék ez amiben az oroszokat szállják meg (gondolom hogy amcsik...vagy mit tudom én...)az a baj hogy nagyon régen láttam, a címére azóta sem emlékszem és nagyon sokat keresetem kutattam de senki nem tudta akik jártasak voltak a dologban...azért írtam ide csak így "ukmukfuk" hogy hátha valaki megtudja mondani nekem hogy melyik játék is volt ez... -
Vincentcloud #441 http://www.youtube.com/watch?v=RF1v6PtC35c
Esetleg -
#440 Bazz... mi a neve annak a játéknak, ami PS1en volt és állatokkal kellett futni? Futóverseny volt. Nem tudom, hogy jutott eszembe, de most zavar, hogy nem tudom a címét. -
#439 tényleg! :) -
nnemes #438 Köszönöm a segitséget,megtaláltam.LandGrabbers a játék neve. Mégegyszer köszönöm! -
#437 nem törpékkel vagy ? bigfish games -es lesz ha jól emlékszem, játszottam ezzel, keresem közben.. -
nnemes #436 Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Van egy katonás játék, aminek nem tudom a nevét. Vannak különböző színű várak, lehet őket fejleszteni, vannak gyalogosok, páncélosok, lovasok. Adott, hogy a játékos vára milyen színű, a többit kell elfoglalni. Rá kell kattintani az elfoglalni kívánt várra, a játékoséból kirohannak a katonák, a várnál harcolnak (kardcsattogás, por meg minden...) Jópofa, ahogy a katonák rohangálnak a játékban.. :-)
Köszönöm a segítséget!
Sziasztok! -
kutyafulu #435 Igen ez az köszönöm szépen! :) -
#434 heart of darkness -
nxs #433 A "labdabezárós" játék szerintem a Volfied lesz. -
kutyafulu #432 Sziasztok!
Én egy elég régi játékot keresek. Annyit tudok róla, hogy 2D-s platformer volt, és egy sráccal kellett benne mászkálni. Egy jelenetre tisztán emlékszem. Menekülni kellett idegenek? elől és egy dinó csontvázának a fejébe ugrottunk és ha nem voltunk elég gyorsak az állkapcsa lecsukódott és meghaltunk. Abe's korszakból származik a játék. -
Telyna #431 Sziasztok!
2 játékot is keresek, amiket még 5-6 éves koromban játszottam.
Az 1. játékban asszem egy labdát vagy egy helikopter szerű cuccot vagy mit irányítottam egy négyzet alakú pályán, ahol több labda is pattogott össze-vissza. Ezeket a labdákat kellett nekünk elválasztani fallal. Sajnos csak ennyire emlékszem, még annyi hogy én mindig "labdabezárós" játéknak hívtam.
A 2. játékban asszem egy piros színű autóval vagy mivel voltam, és menni kellett össze-vissza a városban. Emlékszem volt egy olyan hely, ahol át kellett menni a tavon, ezért egy hidat kellett összerakni az ottani tuskókból. Ezzel a játékkal kapcsolatban kevesebbre emlékszem, de tudom hogy ezzel is nagyon sokat toltam.
Mind a 2 játék PC-s.
Előre is köszönöm a segítséget. -
#430 Én is keresek valamit:
Maga a játék nem hiszem, hogy nagy fejlesztés lenne, amire emlékszek egy kör alakú pálya volt középen romokkal körülötte zöld mezővel, a lényeg az volt, hogy lőfegyverrel kellett lőni ilyen zombicsotvázakra amik páncélba voltak öltözve tehát olyan középkori páncélokra és katonákra kell gondolni, kardal és pajzzsal szaladtak feléd elég komoly mennyiségben, különféle szintek voltak.
A grafikát akkoriban elég szépnek találtam szóval 3D-s játék, szerintem 2004 fölötti a játék. -
Dobronski #429 Igen. Háát jobbra emlékeztem... Köszi srácok! -
Vincentcloud #428 A második szerintem az Airfix Dogfighter, anno suliba mennyit toltuk lanba :D -
Krusade #427 Jóreggelt.
keresek pár 80-90 év beli játékot amivel kis gyerek koromban játszottam,de nem emlékszem rá.:|
első : vonatos,2D-s grafika és az adott pályán kell garázsba irányitani a vonatot,még annyira emlékszem hogy ilyen zöld és piros karikák is voltak benne,mikor rá nyomtam a vonatra.
második : 3D-s repülös ki játék,szobában kell lövöldözni,illetve konyhában is lehet az adott pályán.
harmadik : nagyon régen játszottam a Demojával,és az emlékeim szerint üggyeségi játék,és golyót vagy labdát kell irányitani,és azzal kell pontokat szerezni,illetve a pálya vége fele,bronz arany csillagot is ki kellet lönnöm. -
ratgab #426 Empire Earth -
#425 Civilization ? -
Dobronski #424 keresek egy játékot. RTS, age of empires féle kor lépegetős játék volt. azt hittem h az age of empires az, de most feltelepítettem és kiderült jóval primitívebb. abban egészen az őskortól a modern, atomkorig lehetett fejlődni.
ötlet? -
mester1987 #423 Tyű akkor még szutyok sárgakazettással nyomultam :D
Sega Mega Drive még messziről sem ismertem :S
Ajánlom ilyen régi játékpakkokat megcsekkolni hátha a címe alapján beugrik, ha nem segítenek ;) -
#422 Hello, keresek egy játékot!
A 90-es évek elején játszottam vele, csak nagyon halvány emlékképeim vannak mert kb 4 éves lehettem:D Golfos játék volt (valszeg minigolfos, de akkor még nem tudtam a különbséget), és az első pályán egy hamburger alá kellett belőni a labdát. Ha ennyiből valaki kitalálja azt nagyon megköszönöm, eltöltene nosztalgiával:D