Melyik ez a játék?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem valaki tud segíteni.
A szóban forgó játék, amit keresek, még nem biztos, hogy megjelent, néhány hónapja láttam róla egy ingame bemutatót (akkor még nem jelent meg). Egy RPG-ről van szó, ami emlékeim szerint egy olyan fantázia világban játszódik, ami a ruhák és néhány eszköz alapján, valószínűleg az iparosodás idejédben járhat (legalábbis az egyenruhák leginkább a 19. századot idézték).
A játék különlegessége, hogy a párbeszéd panelben, ha rámegyünk az egyik válaszlehetőségre, a főszereplő belső monológját hallgathatjuk, amiben elmondja mi a véleménye a dolgoról.
A videóban egyébként a játék elejét mutatták be, ahol a főhős egy börtönben raboskodott, valamilyen felségárulás/hazaárulás miatt.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Turning Point: Fall of Liberty ?
Red Orchestra 1-2
ITT egy lista, ha tényleg Groza fegyverrel lehet lövöldözni a játékban...
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
"Kreml" mellé és ott volt az igazi nagy harc, MI-24, T-72 stb..szóval egy olyan játék ez amiben az oroszokat szállják meg (gondolom hogy amcsik...vagy mit tudom én...)az a baj hogy nagyon régen láttam, a címére azóta sem emlékszem és nagyon sokat keresetem kutattam de senki nem tudta akik jártasak voltak a dologban...azért írtam ide csak így "ukmukfuk" hogy hátha valaki megtudja mondani nekem hogy melyik játék is volt ez...
Esetleg
Parasite Eve 2, best game EVER!
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
A segítségeteket szeretném kérni. Van egy katonás játék, aminek nem tudom a nevét. Vannak különbözõ színû várak, lehet õket fejleszteni, vannak gyalogosok, páncélosok, lovasok. Adott, hogy a játékos vára milyen színû, a többit kell elfoglalni. Rá kell kattintani az elfoglalni kívánt várra, a játékoséból kirohannak a katonák, a várnál harcolnak (kardcsattogás, por meg minden...) Jópofa, ahogy a katonák rohangálnak a játékban.. :-)
Köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Én egy elég régi játékot keresek. Annyit tudok róla, hogy 2D-s platformer volt, és egy sráccal kellett benne mászkálni. Egy jelenetre tisztán emlékszem. Menekülni kellett idegenek? elõl és egy dinó csontvázának a fejébe ugrottunk és ha nem voltunk elég gyorsak az állkapcsa lecsukódott és meghaltunk. Abe's korszakból származik a játék.
2 játékot is keresek, amiket még 5-6 éves koromban játszottam.
Az 1. játékban asszem egy labdát vagy egy helikopter szerû cuccot vagy mit irányítottam egy négyzet alakú pályán, ahol több labda is pattogott össze-vissza. Ezeket a labdákat kellett nekünk elválasztani fallal. Sajnos csak ennyire emlékszem, még annyi hogy én mindig "labdabezárós" játéknak hívtam.
A 2. játékban asszem egy piros színû autóval vagy mivel voltam, és menni kellett össze-vissza a városban. Emlékszem volt egy olyan hely, ahol át kellett menni a tavon, ezért egy hidat kellett összerakni az ottani tuskókból. Ezzel a játékkal kapcsolatban kevesebbre emlékszem, de tudom hogy ezzel is nagyon sokat toltam.
Mind a 2 játék PC-s.
Elõre is köszönöm a segítséget.
Maga a játék nem hiszem, hogy nagy fejlesztés lenne, amire emlékszek egy kör alakú pálya volt középen romokkal körülötte zöld mezõvel, a lényeg az volt, hogy lõfegyverrel kellett lõni ilyen zombicsotvázakra amik páncélba voltak öltözve tehát olyan középkori páncélokra és katonákra kell gondolni, kardal és pajzzsal szaladtak feléd elég komoly mennyiségben, különféle szintek voltak.
A grafikát akkoriban elég szépnek találtam szóval 3D-s játék, szerintem 2004 fölötti a játék.
keresek pár 80-90 év beli játékot amivel kis gyerek koromban játszottam,de nem emlékszem rá.:|
elsõ : vonatos,2D-s grafika és az adott pályán kell garázsba irányitani a vonatot,még annyira emlékszem hogy ilyen zöld és piros karikák is voltak benne,mikor rá nyomtam a vonatra.
második : 3D-s repülös ki játék,szobában kell lövöldözni,illetve konyhában is lehet az adott pályán.
harmadik : nagyon régen játszottam a Demojával,és az emlékeim szerint üggyeségi játék,és golyót vagy labdát kell irányitani,és azzal kell pontokat szerezni,illetve a pálya vége fele,bronz arany csillagot is ki kellet lönnöm.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
ötlet?
Sega Mega Drive még messzirõl sem ismertem :S
Ajánlom ilyen régi játékpakkokat megcsekkolni hátha a címe alapján beugrik, ha nem segítenek 😉
A 90-es évek elején játszottam vele, csak nagyon halvány emlékképeim vannak mert kb 4 éves lehettem😄 Golfos játék volt (valszeg minigolfos, de akkor még nem tudtam a különbséget), és az elsõ pályán egy hamburger alá kellett belõni a labdát. Ha ennyibõl valaki kitalálja azt nagyon megköszönöm, eltöltene nosztalgiával😄
Nem tudom, hogy már megtaláltad amit kerestél, de a The Walking Dead szerintem olyan.
Megoldj dolgokat és életben maradj. Igaz, úgy tudom, hogy nincs kooperatív mód benne, de vannak társaid.😊
Egy régi, sakk szerû játékot keresek, ahol a figurák közti összecsapást le kellett játszani real time, fantasy stílusú volt, és lehetett hot seat-ben játszani. Próbáltam keresgélni, találtam is egy nagyon hasonló játékot, de ez androidos, talán ez alapján valakinek beugrik 😊
http://www.indiegamereviewer.com/review-sumerian-blood-a-strategyaction-hybrid-for-android/
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Túlélõ horror coop. De nem left4dead meg resident és társaira gondolok ahol zombikat kell hentelni. Hanem valami olyasmi mint az Amnesia the dark descent és társai, tehát ahol nem a harc a lényeg, hanem hogy megoldj dolgokat és életben maradj. Remélem tud valaki ilyesmit ajánlani.
Olyan játékot keresek, ami benn szobában játszódik, kis játék vonatok vannak, a demóban pl egy gõzös amerikai gyártmányú gõzmozdony.. elég régi, pályát kell építeni meg hasonlók ..
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Az alábbi játékot keresem: felülnézetes volt, kis fegyveres embereket kellett irányítani egy laboratóriumszerû helyen, és amire a játékmenetbõl emlékszem az annyi, hogy amikor meghalt az egyik emberünk, akkor egy másikkal a földön el kellett vonszolni egy gépbe, ami ilyen sárga páncélos robotot csinált belõle 😄 1998 körüli játék lehet. <#nemtudom>#nemtudom>
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.