1634
Fable III
  • Ironman2
    Akkor ez program hiba.Majd gondolom jön a peccsel a javitás
  • wesker24
    Nálam csak a saját házamnál van durván textura hiba ! Szó szerint nincs textura csak a ház !

Amugy nálam is elszokott tünni a csik és én is csak össze vissza bolyongok !
  • Prince23
    Graf hiba még nem volt, de az útjelző nálam is hibás :S
  • Ironman2
    tököm kivan már.Van amikor eltünik a haladásjelző csik,hiába jelölöm ki a térképen a küldetés helyét,a csillogó csik nem jelenik meg,igy csak bolyongok céltalanul.A másik meg az hogy este a csillogo vizen zöld csikok szoktak megjelenni texturahibá ez.Volt már nálatok ilyen?
  • Prince23
    De csak coopban lehet kinyítni. Most egy kardot kaptam, az egyik démonkaputól.
  • balee4
    Demon, nem daemon, az egyikért megéri, 1 milla aranyat kapsz.
  • Dark Messiah
    nyitott már ki valaki daemon gate-et? és megéri szenvedni érte?
  • Prince23
    Ja
  • ratgab
    Oké! Értem már! És az első feleségedtől lévő gyerek lett árva, aki árvaházba került???
  • Prince23
    Ja coopos haverom megölte az első feleségemet.

Ő (a gyilkos) a második asszony a Fable 3 történetében :D
  • kill3r21
    én boxon toltam pár hónapja....pcn tolom gonoszba....a láda a kincstárba van fent meg a kulcs, az arany kupacra felmenve lehet elérni...asszem 5000000 arany kell hozzá
  • ratgab
    De az elején például igencsak jó lenne! Meg plusz egy lehetőség, szabadság faktor! Én imádok virtuálisan pénzt csinálni, szóval nekem ezek a dolgok maguk a megtestesült gyönyörűség!

Egyébként nem kötelező ingatlanmogulkodni, ha szerepjátszani akarok lehet, hogy következő végigjátszáskor nem is teszem majd meg! Majd csak kereskedek, csirkefutamokra fogadok és jól lerészegedek, ha elvesztem a házam havi rezsijének árát... az asszony meg jól elválik...

Imádom ezt a játékot!
  • Tatyla
    mikortól nincs már visszaút a mellékküldetésekhez?
  • ratgab
    Írd már le nekem is légyszives! Spoiler makróba, ha nagyon spoiler gyanús!
  • balee4
    Milyen láda?
  • kill3r21
    ez jó dolog csak az a baj hogy a pénz nem nagyon jó semmire...ugyanis ha sok házad lesz, akkor nem lesz mire költeni
  • ratgab
    Most a coopos emberi társad megölte az NPC feleséged? Nem igazán értem...

Egyik feleséged ölte meg, vagy micsoda?
  • ratgab
    Utána buktam rögtön ahogy visszaléptem még 10000-et (hülye bosszúálló... ő a favorit, de amikor igazán kellett volna mindig bebukta a kört)... majd 5-ös szintű pitesütéssel összepitéztam 19000-et...Talán 13 kört csináltam végig összesen... azért ahhoz képest az nem kicsit jó fizetés!

Egyébként a kereskedést próbáltátok már? Lehet venni útszéli boltosoknál olyan tárgyakat, melyekre írja a játék, hogy kereskedésre jó (zsák krumpli, gabona, gyöngyök)! Ha ezeket megveszitek, majd bowerstone piacán a zálogosnak eladjátok igen jól lehet keresni! Úgy érdemes, hogy ahonnan meg akarod venni ott vagy megveszed az üzletet (25%-os árengedmény rögtön) vagy alkudozol (ezzel is ugyanennyit lehet elérni gyakorlatilag 5 környi interakcióval a botlossal)!

Ezután irány a bowerstone-i piac és a zálogos, ahol általában felárral el lehet ezeket adni (ha megveszed a zálogházat még nagyobb összeget kapsz értük, de lehet a zálogossal is alkudozni+ ha összebarátkozol vele még nagyobb összeget kapsz a cuccokért)! Például 1 db drága gyöngyön, melynek 6800-ra le lehet alkudni az árát egyik helyen 3000 aranyat (9000-ért vették tőlem alkudozás nélkül... most összehaverkodom a zálogossal és kiderül mennyit lehet még tőle plusszban kisajtolni) lehet keresni!
  • kill3r21
    a magán kincstáratokba kinyitottátok már a ládát? én boxon megcsináltam, nem érdemes vele szenvedni :D
  • JethroHUN
    Valaki leírná az gombokat? beállításokban csak az xbox joy funkciói vannak.
  • balee4
    Ok megtaláltam.
  • Prince23
    Remek! Coopban a társam / 2. feleségem (:D) megölte a feleségemet. A gyerek így az árvaházba került. Újabb küldetés. hozzam ki az árvaházból és szerezzek dadust neki :D

nem semmi.
  • kill3r21
    ha jól emléxem egy dlc-vel :) de nem biztos
  • balee4
    Ide hogy lehet eljutni?

• balee4
    Na végigvittem, megmentettem az összes embert. Kicsit nevetséges a vége, sőt nem is kicsit, keményen 5 perc az a híresen nagy invázió, a főellen meg egy vicc. Most adott még egy csomó mellékküldit, illetve van ugye még egy helyszín, ahol nem voltam. Meg pár gnóm és ezüstkulcs még hiányzik.
  • Ironman2
    Megvan
  • Ironman2
    Hova menti az állásokat a játék?
  • Solid Snake
    "bosszúálló"
  • balee4
    Talán, amelyikhez legendary fegyver kell.
  • ratgab
    Az előbb buktam 10000 aranyat a csirkefutamon...

A tanulság: Ne mindig csak a favoritra tegyél(bosszúállón buktam... csak második lett!)
  • sotto
    Sziasztok!Gondom van a Fable 3-al.Játék közben a játék egy idő után teljesen lefagy.Így muszály kilépnek,de amikor újra indítom a játékot a mentésekre azt írja ki a játék h hibásak és nem tölthetők be.Ezért mindig újra kell kezdenem a játékot és nagyon idegesítő.Valaki tudna erre megoldást?Nagyon nagyon megköszönném:)
  • wesker24
    Melyik démonkapunál ?

Mert én 3-at találtam de 2-höz egy másik Online partner kell !
  • balee4
    Egyik démonkpau mögött van, nem DLC.
  • wesker24
    Az még jobb ! XD
  • Prince23
    Ha lehet inkább videóba öntöm a jelenetet :D
  • wesker24
    És hancur már volt ??? XDD Majd képet kérünk kérünk az első Online Baby-ről !
  • Prince23
    Ez egy jó játék, a Witcherrel egyetemben.

Online: annyit elértem, hogy valakivel összeházasodtam. A karaktere nagyon egyéni volt. Én még ott nem tartok, hogy tudjam színezni magam, stb. Meg a jó benne, hogy osztozunk a bevételben is:D Máris 35.000 aranyom lett, kezdetleges 2000-el szemben :D:D:D

szal egy elég vagyonos nőhöz házasodtam be :P

Imádom a game-t :D vicces, humoros, de tud komoly is lenni meg életszerű is
  • wesker24
    Online ?? Talán megvetted a játékot ??? Nem semmi grat !
  • wesker24
    Bazze ez megint valami easter egg vagy mi ? Csak nem a holdon vagy ? XD
  • Prince23
    Amúgy online rám hogy tudnak csatlakozni emberek? Mert mi az hogy csak én tudok rájuk?