1634
Fable III
-
Ironman2 #634 Akkor ez program hiba.Majd gondolom jön a peccsel a javitás -
#633 Nálam csak a saját házamnál van durván textura hiba ! Szó szerint nincs textura csak a ház !
Amugy nálam is elszokott tünni a csik és én is csak össze vissza bolyongok ! -
#632 Graf hiba még nem volt, de az útjelző nálam is hibás :S -
Ironman2 #631 tököm kivan már.Van amikor eltünik a haladásjelző csik,hiába jelölöm ki a térképen a küldetés helyét,a csillogó csik nem jelenik meg,igy csak bolyongok céltalanul.A másik meg az hogy este a csillogo vizen zöld csikok szoktak megjelenni texturahibá ez.Volt már nálatok ilyen? -
#630 De csak coopban lehet kinyítni. Most egy kardot kaptam, az egyik démonkaputól. -
#629 Demon, nem daemon, az egyikért megéri, 1 milla aranyat kapsz. -
#628 nyitott már ki valaki daemon gate-et? és megéri szenvedni érte? -
#627 Ja -
ratgab #626 Oké! Értem már! És az első feleségedtől lévő gyerek lett árva, aki árvaházba került??? -
#625 Ja coopos haverom megölte az első feleségemet.
Ő (a gyilkos) a második asszony a Fable 3 történetében :D -
#624 én boxon toltam pár hónapja....pcn tolom gonoszba....a láda a kincstárba van fent meg a kulcs, az arany kupacra felmenve lehet elérni...asszem 5000000 arany kell hozzá -
ratgab #623 De az elején például igencsak jó lenne! Meg plusz egy lehetőség, szabadság faktor! Én imádok virtuálisan pénzt csinálni, szóval nekem ezek a dolgok maguk a megtestesült gyönyörűség!
Egyébként nem kötelező ingatlanmogulkodni, ha szerepjátszani akarok lehet, hogy következő végigjátszáskor nem is teszem majd meg! Majd csak kereskedek, csirkefutamokra fogadok és jól lerészegedek, ha elvesztem a házam havi rezsijének árát... az asszony meg jól elválik...
Imádom ezt a játékot! -
#622 mikortól nincs már visszaút a mellékküldetésekhez? -
ratgab #621 Írd már le nekem is légyszives! Spoiler makróba, ha nagyon spoiler gyanús! -
#620 Milyen láda? -
#619 ez jó dolog csak az a baj hogy a pénz nem nagyon jó semmire...ugyanis ha sok házad lesz, akkor nem lesz mire költeni -
ratgab #618 Most a coopos emberi társad megölte az NPC feleséged? Nem igazán értem...
Egyik feleséged ölte meg, vagy micsoda? -
ratgab #617 Utána buktam rögtön ahogy visszaléptem még 10000-et (hülye bosszúálló... ő a favorit, de amikor igazán kellett volna mindig bebukta a kört)... majd 5-ös szintű pitesütéssel összepitéztam 19000-et...Talán 13 kört csináltam végig összesen... azért ahhoz képest az nem kicsit jó fizetés!
Egyébként a kereskedést próbáltátok már? Lehet venni útszéli boltosoknál olyan tárgyakat, melyekre írja a játék, hogy kereskedésre jó (zsák krumpli, gabona, gyöngyök)! Ha ezeket megveszitek, majd bowerstone piacán a zálogosnak eladjátok igen jól lehet keresni! Úgy érdemes, hogy ahonnan meg akarod venni ott vagy megveszed az üzletet (25%-os árengedmény rögtön) vagy alkudozol (ezzel is ugyanennyit lehet elérni gyakorlatilag 5 környi interakcióval a botlossal)!
Ezután irány a bowerstone-i piac és a zálogos, ahol általában felárral el lehet ezeket adni (ha megveszed a zálogházat még nagyobb összeget kapsz értük, de lehet a zálogossal is alkudozni+ ha összebarátkozol vele még nagyobb összeget kapsz a cuccokért)! Például 1 db drága gyöngyön, melynek 6800-ra le lehet alkudni az árát egyik helyen 3000 aranyat (9000-ért vették tőlem alkudozás nélkül... most összehaverkodom a zálogossal és kiderül mennyit lehet még tőle plusszban kisajtolni) lehet keresni! -
#616 a magán kincstáratokba kinyitottátok már a ládát? én boxon megcsináltam, nem érdemes vele szenvedni :D -
#615 Valaki leírná az gombokat? beállításokban csak az xbox joy funkciói vannak. -
#614 Ok megtaláltam. -
#613 Remek! Coopban a társam / 2. feleségem (:D) megölte a feleségemet. A gyerek így az árvaházba került. Újabb küldetés. hozzam ki az árvaházból és szerezzek dadust neki :D
nem semmi. -
#612 ha jól emléxem egy dlc-vel :) de nem biztos -
#611 Ide hogy lehet eljutni?
-
#610 Na végigvittem, megmentettem az összes embert. Kicsit nevetséges a vége, sőt nem is kicsit, keményen 5 perc az a híresen nagy invázió, a főellen meg egy vicc. Most adott még egy csomó mellékküldit, illetve van ugye még egy helyszín, ahol nem voltam. Meg pár gnóm és ezüstkulcs még hiányzik. -
Ironman2 #609 Megvan -
Ironman2 #608 Hova menti az állásokat a játék? -
#607 "bosszúálló" -
#606 Talán, amelyikhez legendary fegyver kell. -
ratgab #605 Az előbb buktam 10000 aranyat a csirkefutamon...
A tanulság: Ne mindig csak a favoritra tegyél(bosszúállón buktam... csak második lett!) -
sotto #604 Sziasztok!Gondom van a Fable 3-al.Játék közben a játék egy idő után teljesen lefagy.Így muszály kilépnek,de amikor újra indítom a játékot a mentésekre azt írja ki a játék h hibásak és nem tölthetők be.Ezért mindig újra kell kezdenem a játékot és nagyon idegesítő.Valaki tudna erre megoldást?Nagyon nagyon megköszönném:) -
#603 Melyik démonkapunál ?
Mert én 3-at találtam de 2-höz egy másik Online partner kell ! -
#602 Egyik démonkpau mögött van, nem DLC. -
#601 Az még jobb ! XD -
#600 Ha lehet inkább videóba öntöm a jelenetet :D -
#599 És hancur már volt ??? XDD Majd képet kérünk kérünk az első Online Baby-ről ! -
#598 Ez egy jó játék, a Witcherrel egyetemben.
Online: annyit elértem, hogy valakivel összeházasodtam. A karaktere nagyon egyéni volt. Én még ott nem tartok, hogy tudjam színezni magam, stb. Meg a jó benne, hogy osztozunk a bevételben is:D Máris 35.000 aranyom lett, kezdetleges 2000-el szemben :D:D:D
szal egy elég vagyonos nőhöz házasodtam be :P
Imádom a game-t :D vicces, humoros, de tud komoly is lenni meg életszerű is -
#597 Online ?? Talán megvetted a játékot ??? Nem semmi grat ! -
#596 Bazze ez megint valami easter egg vagy mi ? Csak nem a holdon vagy ? XD -
#595 Amúgy online rám hogy tudnak csatlakozni emberek? Mert mi az hogy csak én tudok rájuk?