1634
Fable III
-
#674 lehet az egyik láda adja be ezt a tulajdonságot az ösvénynél :d de csak tipp. -
hentesferi #673 Kk köszi :) -
#672 nah ezaz amit sosem tudtam megcsinálni boxon....lövésem sincs hogy lehet véghezvinni....:D -
#671 -
#670 általában ugyanabban az ödőben kell visszamenni....mondjuk ha egy boltosnak kll vmit vinni egyértelmü hogy éjjel pl nem lesz ott :) -
Ironman2 #669 "legnagyobb létszámu csoportszex"
Töltőképernyőnél kiirja -
#668 asszem x összeget kell nyerni ahhoz hogy ne jelezze küldinek....nem kell vele foglalkozni.... -
hentesferi #667 basszus :D azt már eljátszottam vagy 600 aranyat :D
Köszi akkor , nézek más kis küldit :))
meg miért van sokszor az , hogy elvállalok egy mellékküldit , pl ássak ki valami rejtett tárgyat , majd vigyem vissza , de mikor visszaviszem az adott helyen nem találom az embert , ( gondolom mászkálnak , nem fix helyük van ) , de már körbe jártam az egész várost , hogy le adhassam , de nem találtam az illetőt :D -
#666 Sztem az egy minijáték, a felkiáltó jel mindig ott lesz. hogy legközelebb is találj oda... vannak akik csak GPS-el tudnak játszani. Biztos nekik hagyták ott a felkiáltójelet :) -
hentesferi #665 Sziasztok ! :)
még az elején vagyok , amikor Sabine-nak bizonyítani kell , a 3. fázisnál vagyok , mikor a városban embereknek kell segíteni , hogy a követőim legyenek , van egy csirke futamos küldetés , ott hányszor kell fogadjak ? lassan elfogy a pénzem annyiszor fogadtam , és még mindig nincs kész a küldetés :D
Előre is köszi a helpet ! :) -
#664 majd a szellemes küldi lesz jó, amikor a szellem tesóknak kell okoskodni, nah azon beröhögtem párszor :D -
#663 Hogyan tudom a családomat átköltöztetni másik házba? -
#662 Nálatok is iszonyatosan pörgeti a játék a videó kártyát? Néha úgy érzem, hogy elfog füstölni... -
Ironman2 #661 Gondolom majd hamarosan ezt is megoldják.Amugy most csináltam meg a 3 varázslo küldetését a lugaskői piacon,és eszméletlen jó duma volt benne.Hihetetlen hogy mit összehoztak a készítők.Nekem az Oblivion jutott eszembe a küldetéseknél.Ott voltak ilyen jópofa változatos questek -
Ironman2 #660 DDD -
#659 Na erre nem is gondoltam megnézem mi lesz ha odaviszem a kis gyerköcöt ! xD -
ratgab #658 Akkor az a hely, ahol a környezetvédők vannak vagy a hippik vagy mifenék
-
#657 Ki az ártatlan? hát a gye...k. -
#656 nem, ez vmi mocsárba van...nincsenek épületek csak kunyhók -
#655 Az nekem se tiszta ! 2-öt eleve nem lehet megcsinálni mert warezban nincs multi ! Amásik 2-önél én se tudommit kell csinálni !
Csak nem egy ártatlan szüzet kell feláldozni ? XD -
#654 ez világos volt de hogyan kell a dolgokat előtte csinálni ez nem tiszta -
#653 Hát a démon kapuk nekem se világosak !
2 démon kapuhoz Online Co-OP társ kell az egyiket jobb kedvre kell viditani a másik meg valami ártatlan áldozatról beszélt ! -
#652 az hol van és mit kell tenni hozzá,mert ezek a démon kapuk nem világosak nekem? -
ratgab #651 Lugaskő? Tán szegénynegyed? -
ratgab #650 És olyankor kiírja a gém, hogy beteg lettél? VAn valamik következménye és meg lehet gyógyulni? -
#649 egyik városba, elég lepukkant....valami mocsáron keresztűl vezet oda egy küldtés -
#648 Én már attól a ruhakereskedő nőtöl nemi beteg lettem. szal ez mindegy. -
ratgab #647 Hogy lehet kurvázni? Hol vannak kurvákok? -
#646 nemibeteg csak akkor leszel ha k.rvázol, vagy buzulsz....én egyszer összeházasodtam egy faszival, aztán széjjelvertem és elvált hehe xD -
ratgab #645 Fent van a kincshalom fölötti beurgóban! 5 milla kell hozzá, hogy fel tudj mászni! -
ratgab #644 Sőt Dagi is lehetsz, ha sok hízlaló kaját eszel (valamelyik nap nekifogtam, hogy elhízassam a Hero-t, de után elkezdtem a questeket csinálni és mikor pár óra múlva ránézem, hát nem lefogyott... lefutotta a kilókat!
Ma meg úgy berúgattam, hogy méterenként hányt!
Nemi betegséget kaptál már el? -
#643 A kincstárban ti hol láttok kulcsot? -
Ironman2 #642 Nem.Már rájöttem hogy miért nem jelöli ki.Mert meg kell nyernem az emberek bizalmát Lugaskőben,és csak utána jelöli a főküldetést.Amugy a csatornába se lehet lemenni addig,mert zárva az ajto.Most látom hogy le is lehet részegedni? Sőt,még nemi betegséget is lehet kapni.Amugy adtam a koldusnak pénzt,és 1-el növekedett a céhpecsétemxD -
ratgab #641 Az a DLC miatt van... kapsz egy 63000-es házat! Egyébként a kincstárban (trófea van az ajtó felett) -
#640 Alapból kapsz egy ingyen házat ! Ködbércnél van ott fent ! -
skygt90 #639 halihóó. a töltő képernyőnél azt írta ki jobb oldalt hogy az ingatlanjaim össz értéke 63000 ,,,hol tudom őket megnézni ? mert én azt se tudtam hogy vettem házat :D -
#638 Jó neked nekem állandoan eltünik már belezavarodtam a térképbe
Nem igen találom a Ködbérci gnomokat elvileg 3 már megvan de 2 gnomot aki 2 különbözö barlangban van az istenért se találom !
-
#637 a haladás jelző nem a kutya miatt tünik el? -
#636 Már az összes gnóm is megvan. :D -
#635 Na kinyitottam az 50-es ládát, érdemes 2 milla arany van benne.