Fable III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Na akkor megnyugodtam ! XD Mert konzol hiányában pont azzal nem játszottam !
wedge31
No megvan a játék, kaptam hozzá egy csirkecomb kupont is...<#vigyor3>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

CalebJoe
az biztos hogy jobb a 2-nél sztem az a legrosszabb Fable eddig, valahogy nem jött át az elsõ rész után
Fogalmam sincs. Próbálgatni kell egyesével, hogy melyik lehet az.

Tényleg nem akkora szám a játék?😄 Gamespoton 8+on áll pcn és konzolon is...

No mind1, úgy is nemsokára jön a DNF😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

balee4
És mit kell hozzá levenni, hogy ne legyen rajta ez az elmosódás?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Shep
Játszottam kicsit a játékkal és ismét visszajött a mesés hangulat érzés. Bár az elég zavaró ,hogy van mondjuk 50 fps-em elfordulok már csak 25 tovább fordulok megint 50. V-synet bekapcsolom akkor meg fixen 30-ra álltja. Let volna még mit javítani a játékon de összességében eddig tetszik. Francba, hogy egyszerre jött ki ez is, meg a Witcher is. Egyébként ebben a közelharc nekem nagyon bejön, tök jó figurákat vág a kölyök.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Ha nem probáltam volna akkor nem írtam volna.Látatlanba nem szoktak fikázni!
Bár nem fikázom W2 grafikát sem de nem olyan szép szerintem mint mások beállítják!

Next PC upgrade: 2022

JaSoN HuNTeR
Ja igen az elmosodás engem is nagyon zavar :S

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
Próbáltad már a Witcher 2õt? Szerintem nagyon durva a grafikája és olyan kidolgozottak a területek hogy csak na. De a Fablenek meg ilyem mesés grafikája van és azért szép és jó.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Igazad is van! Itt van összehasonlítás, és számomra is a minimum grafika szebb, mint a max. Mintha a max beállításra dobtak volna egy adag bool-ot és ettõl egy mosott szar lett. Nem értem ebben mi a szép?!

grebber
Mindenkinek más az a fogalom hogy szép ezt illene tudni.

Van aki tarkonszarja magát a Wicther 2-tõl pedig semmiben nem kimagasló a grafikája szerintem.
Szóval ezért nem kell a másikat leszólni/megszólni!

balee4
Ezen is látható a mosottság, mondom már szinte szemrontóan mosott.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Totti5
Akkor két eltérõ játékkal játszottunk.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

balee4
Szerintem meg egyáltalán nem szép a grafika, olyan mosott az egész, hogy már szemrontó, az elsõ rész anno nagyon szépnek számított, és nem volt ilyen gépigényes, az egy normálisabb átirat volt.

balee4
És tényleg, köszi. Amúgy nem rossz a játék, persze sokkal gyengébb mint az 1, nagyon le van egyszerûsítve, ez már RPG-light-nak sem nevezhetõ, de a történet és azt hogy meg kell küzdeni a trónért, nagyon tetszik.

Totti5
Mai szemmel is nagyon távol van a csúnyától, az 1tõl pedig fényévekre. Az rendben van hogy a W2 szebb ez kétségtelen. Majd itt is ámulatba ejt ha az elején túljutsz, ha más nem is a desing és a grafika biztos.

Shep
Igen arra gondoltam. Lehet félreérthetõ volt. Egyébként mielõtt megszólnál, nyilván változott kicsit több poligonból állnak a karakterek, nagyobb a tér ilyesmi de olyan komoly egybõl szembetûnõ grafikai javulás nem fedezhetõ fel. Ráadásul mai szemmel ez már csúnyának is mondható, ami persze nem gond csak az elsõ résznél sokat dobott az élményen az ámulatba ejtõ meseszerû grafika.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Totti5
"szerintem az 1-hez képest szinte semmit nem változott"

a grafika?

Shep
Hát azért annyira nem vészes a helyzet mert lehet be lehet lõni, gyengébb képeken is beállítható a normális fps, az persze más kérdés, hogy szerintem az 1-hez képest szinte semmit nem változott és az meg ugye már nem tegnap volt. Na mindegy jó lesz ez egynek itt legalább ha akarom lehet 70 fps-em is nem úgy, mint a W2-ben ahol ha 30 van már örülök, igaz az legalább szép is cserébe.

grebber
Mert egy fos szar konzolátirat amit b...tak optimalizálni!
Ténylég kell venni egy konzolt lassan!

Shep
Ugye-ugye, mondjuk egy minimál árnyék jó lenne mert így olyan az egyé, mint valami 15 évvel ezelõtti játék. Mindenesetre érthetetlen miért zabál ennyi fps-t még a legkisebb árnyék is.

BlastR
Szó szerint tényleg 40+ fpsm lett 😄

MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB

wesker24
Nálam sincs maxon habár simán vinné a gép de én is visszavettem Highra mert ugy jobban néz ki !
Maxon tényleg nagyon rosszul megy... De hát nézd meg, valami hihetetlen ocsmányak maxon az effektek. Az egész mosottas, szétfolyik. De ha leveszed csutkára, akkor sokkal gyorsabb és még szebb is lesz. :-P De tényleg! Na meg az árnyékot is vedd le. A textúrákat meghagyhatod élesen, és úgy tényleg egész pofásan néz ki. Nálam így megy laptopon, egész tûrhetõen, csak ritkán akad be egy kicsit. (Maxon bezzeg féltem, hogy felrobban a gép XDXD)
wesker24
Nekem eddig a Fable 3 ameddig játszottam vele addig nem volt vele gond nekem eddig tetszik !

Habár az egyik döntésnél én se tudtam választani !

Bár a Fable 1-el olyan rég játszottam már hogy csak na !

Asszem 65 évesen fejeztem a játékot a Jó oldalon már Glóriám is volt ! xD Azt se tudom ki volt a Fõboss az 1-ben ha jól emléxem akkor valamilyen Jack fószer volt aki maszkot viselt és amikor legyöztük lehetett választani hogy megtartsuk a maszkot vagy megsemmisitsük ?

Persze a stáblista után is volt játék na ott a végén asszem egy sárkány volt ? szintén Jack monsterként !

A Fable 2-vel nem játszottam konzol hiányában de a Fable 1-ben már egész szép kis házam volt fullra megvettem mindent és persze otthon várt a feleségem is ! XD
wedge31
Megjött az értesitö a CG-tól, estétöl felváltva tolom a Witchert meg a Fablét....<#eljen>

Shep
Árnyékot kapcsold ki egybõl lesz 40+ fps. Valamit nagyon elszartak az árnyék programozásánál.

MerlinW
Csak a 4 éves VGA-dat kellene lecserélni és jó is lennél.

[merlinw.org]

balee4
Na kipróbáltam, sejtettem, hogy ez is szarul fog menni, maxon van 7-8 FPS-em. Ahhoz képest meg egyáltalán nem szép. Vicc, hogy belsõ tereken is szarul fut.

nyirog
IGN mindig lehúzza a játékokat, a 6 pont náluk már jót jelent (az máshol kb olyan 8-as)

HeadHunter86
Én nem tudtam választani. Nem is választottam.

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

And5
Na jó lett ? Érdemes megvenni ? Lehet multizni PC-n ?

Fpocok
A 6 pont, az nagyon is jó. Ennyit ér.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rage47
mondjuk ez a rész tényleg durva volt, de hát kemény az élet😄
Szerintem is jó lett!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Rage47
nemtom mi a bajotok😄 tök jó lett!
hááát.. nekem megvan x360ra és ott se volt egy nagy élmény... A 1et nem szorongassa meg. Sõt! <#szomoru2>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

6 pont! Nevetséges...

lolSL
elején választani kell hogy melyik ártatlan embert öljék meg..
altf4 uninstall

wedge31
Már ezt is kilopták ? ez gyorsan ment.

Shep
Na, hogy fut?

Totti5
Fél éve még 8,5 pontot ért nekik, most meg 6ot😊) csöppent ellentmondásos, de valszeg más tesztelte. Amúgy a 6 a reálisabb. A 2. rész magasan jobb volt mint ez.

Jah... OK!<#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Õk az IGN, általában, ha nem kapnak elég pézt a kiadótól, lehúzzák a játékot <#idiota>

Ezek azt se tudják, hogy mi az a Fable... ergó egy rosszindulatú értékelést láthattunk...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

lolSL

lolSL
megjelent amerikában a 3. rész

Offtopik:

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1305636814

Mehet a bannerba!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11