1634
Fable III
-
#594 Ugye hogy ugye:) -
#593 Ez miez? DLC? -
#592 Éppen most jöttem rá erre én is. -
#591 Én megvettem minden épületet :D 5 percente bejön 150k. :D -
Cat 02 #590 Amúgy beállítod, hogy ne teljes képernyőn menjen és máris megy a háttérben a pénz keresés. -
ratgab #589 Ezzel is vissza lehetne élni azért kegyetlenül! Csak gondold el 1 alvással megoldódnának a pénz gondjaid! Ha lenne annyi kiadott épületed, ami 5 percenként termel 1000 aranyat, akkor ha 1 napot aludnál 288 000 aranyad lenne...
Igen durván borítaná a pénz jelentősségét szerintem! -
Cat 02 #588 Most voltam itt, érdekes hely o.O
-
Cat 02 #587 Sok értelme lenne aludni elején 3 hónapot és végtelen pénznek lenni :) -
#586 Nincs, sőt az a hülyeség, hogy hiába alszol azalatt nem termelnek a boltok, kiadott házak pénzt... -
#585 Meg fogom venni én is mindenképpen. -
#584 Semmi gond a használhatod a cd kulcsot ehhez a verzióhoz is amivel most játszasz ! Szerintem semmi köze a nyelvhez ! -
ratgab #583 Cd kulccsal csak az a bajom, hogy akkor csak angol nyelv lesz elérhető és már eléggé megkedveltem a magyar feliratot! -
#582 :DDD -
#581 Naná persze mi az hogy! Ha késöbb meg lenne majd eredetiben !
Akkor majd megszeretnélek termékenyiteni ahogy Alek mondja !
Persze a Fable 3-as karidat nem téged ! xDDD -
Cat 02 #580 Én elvittem 3/4ig kb jó karakterrel, de nem volt pénz, most kezdtem újra egy "rosszal" (az a gáz, hogy itt nincs igazán rossz, mert azért vagy zsarnok, hogy ne haljanak meg...) -
#579 Ja, akkor nyomom tovább nem érdekel ha valaki meghal!
(Csak azt hittem kötelező a pénzgyűjtés) -
Cat 02 #578 Nem muszáj, csak akkor sokan halnak meg ^.^
-
#577 Lesz még rajtam kívül olyan, aki még egyszer végignyomja?
Most női karakterrel vagyok és mindig jó dolgokat teszek varázslóként, de szeretnék majd egy közelharcos férfi karaktert akivel mindig rossz dolgokat csinálok, hogy akkor hogy alakul a történet.. meg a mellékküldetések, mert ugye van olyan mellékküldetés amiben olyan szereplő van aki már halott lehetne.. -
#576 Jah elnéztem 30 dolcsi most !
A pénzes téma arra kell hogy amikor király leszel mindenkit megtudj menteni ! Mert amikor jön a végső összecsapás akkor emberi áldozatok nélkül tudsz nyerni !
Olvastam Wikin hogy ha nincs elegendő aranyad a játék végére akkor elég sok ember áldozatot fog követelni a végső harc !
Meg lehet csinálni pénz nékül semmi gond de akkor totálisan Evil karmád lesz ! Amiért hagytál több millió embert meghalni ! -
#575 Valaki elárulná mi ez a pénzes téma?
Valóban itt csak a pénzszerzés a cél vagy mi?
Mert akkor nem is játszom tovább! -
#574 De persze csak serialt kapsz érte cserébe ha nem számit a külsö ! -
#573 Jaja nem hogy csak Co-Op-ozni hanem összejönni megházasodni hancurozni és teherbe ejteni egy másik Online játékos karakterét !
Megszületne az első Online BABY ! xDD
Habár most a Fable 3 csak 27 dolcsi ! -
ratgab #572 Megnő nagyobbra is? Láttam egy videót youtube-on ahol a női karakternek 50 gyereke volt... Elvitte őket vásárolni a piacra és be is terítették a teret...
Ezt már akartam kérdezni korábban is, de lesz-e olyan, aki később megveszi a játékot? Mert akkor összebeszélhetnénk (én is meg fogom venni) és lehetne coopozni! -
#571 Nem baj minél több van annál jobb !
Ugyse nagyon foglalkozok velük !
Amugy az újszülöttböl már kisgyerek lett ! :D
-
ratgab #570 És miért jó neked 5 nő? Egyel is csak a baj van... -
#569 Jah az nekem is van ! XD 2 feleség és 3 szerető !
2 feleség naposfalva-n az egyiktől gyerek is van !
És 3 szerető 1 prosti a zsoldosok táborában és 2 csaj a Ködbérc falván ! -
ratgab #568 Hogy én erre nem gondoltam -
#567 nem vettem feleségül annyi a különbség -
ratgab #566 Szeretőt hogy tudtál szerezni? -
ratgab #565 Szerintem a többi extra csak a főszál után oldódik fel! -
#564 szerintem nincs vagy 2x aludtam eddig de már van két feleségem :D meg két szeretőm :D -
Atilorn #563 Sziasztok. Pc-n hogy lehet kioldani az extrákat, mert én csak a vadászházas dolgokat szereztem meg. Mikor kinyitottam a házban lévő ládát és visszamentem a menedékbe Jasper azt mondta, hogy egy hülönleges ajándék vár, de nincs semmi a polcon. Később többször mondta, hogy mikor nyitom már ki, de továbbra sincs semmi. csak a vadászház tulajdonlevele érkezett ajándékként. -
ratgab #562 Van valami értelme aludni egyébként? Az idő múlásán kívül? -
Cat 02 #561 Aludhatsz bármelyikben, csak, ha észrevesznek repül a büntetés :p
De ugye kapsz egy házat az elején, ott pl tudsz. -
xido #560 bárhol...én pl a barlangokban is találtam gyékényt,azon is lehetett.. -
#559 De csak a saját házamban? -
#558 Ágyban. :D -
#557 Jaja ezt fogom csinálni, már nem sok kell a 6,5 millához. :D -
#556 Aludni hogy lehet? -
Cat 02 #555 Kiadott házak is 5 perc.