Mindent elborítanak az okostelefonok

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez nem ide tartozik de mostmár kisírom magamat. A "nemmondod" és a "történet" kifejezést sûrûn használó embereket is agyon tudnám csapni. :)

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

Amugy nem tudnám megmondani egyenlõre hogy miért de engem ez a kifejezés hogy "okostelefon" azóta idegesít mióta elõször megláttam. Mostmár rendesen hányok tõle.

Hálistennek vannak még normális emberek.

Mondjuk úgy, hogy a lét-nemlét határán evickélsz egy szem sg.hu-s regisztrációddal.
<#vigyor1>
Én már nemcsak hogy nem trendi, de embernek sem számítok: nincs okostelefonom, nincs twitterem, nincs facebookom se iwiwiw -em, még bankszámlám sem.... Mégis létezem(?) még...
embernek lenni gáz, bakker :)

fergusonpapa
Aki nemköveti az igaz utat, nem találván meg a tudást és a megnyuvást,áldot legyen az Orai!!!

www.icewebhu

Gondold át, akkor nem leszel trendi. Nem leszel ember. Kell ez neked?

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

"Elõször is, nagyon úgy tûnik, hogy lassan már mindenki okostelefonokat használ, illetve ilyen készüléket szeretne beszerezni belátható idõn belül."

jelentem én nem :)))

narumon
Fika indul!

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

← ElőzőOldal 3 / 3