Mindent elborítanak az okostelefonok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Hambi sajnos a zenéd fos. Ne aggódj voltak már sikeresek fos zenék is, nem is kevés. :D Szóval ne add fel!"

Talán meg kéne említenem, hogy az ország egyik legelismertebb amatõr kórusában is énekelek. Tipikusan elköveted azt a hibát, hogy a nevem és egy szám alapján akrsz beskatulyázni. Azt mondod, hogy gondoltunk-e már arra, hogy mi vagyunk a hülyék, és te vagy a "normális". Én abnormális vagyok sok tekintetben, szerencsére, leginkább pozitív irányban. Villamosmérnöknek tanulok, lesz állandó, jól fizetõ munkám, széles tapasztalatom van mûvészetek terén, a köreim szeretik verseimet, novelláimat, szeretik, amit és ahogy énekelünk. Sõt, néha a számaimat is csípik. És az mutatja, hogy a világképed "egocentrikus" (ahol a Föld kering a Line körül), hogy azt mondtad, a zeném "fos", és nem azt, hogy a zeném "nem tetszik". A zene nyújtotta élmény szubjektív, és nem te vagy a nullakilométerkõ, az überisten, aki megmondja a tutit, neked is csak véleményed van, és semmi több.

Szóval kérésem átfogalmazásra került eme ismeretek fényében: ha mûvész vagy, szívesen megismerném a mûvészetedet, ekkor talán meg is tudnálak érteni. Bár hozzászólásodon érezhetõ, hogy mindenrõl véleményed erõs véleményed van, pedig nem is ismerted meg a körülményeket.

Van ezzel kapcsolatban két BKV-s sztorim.

Mikor az lacsonypadlós busz begurul a megállóba, hátul felszáll a lépcsõnél egy öreg faszi, és elkezdi szidni a BKV-t, hogy miért ilyen szar magas buszokat vesznek. Holott az alacsonypadlós volt, csak a lépcsõnél szállt fel. De azért szidta.

A másik az, mikor a Keletinél épül a 4-es metró, és egy nõ hangosan és hetyként tette ama röhögést kiváltó kijelentését, hogy milyen szar Magyarország, hogy négy éve építik ezt az épületet, és még mindig csak az alapoknál tartanak. Mondta a négyes metró állomására, ami ki van plakátolva száz helyen, hogy Metro 4.

"Kevés embernek adatik meg hogy igazán jó hallása legyen. Ezért ritkán sláger az igazán öszetett és mûvészi alkotás a zenében."

Azzal kell kezdeni, hogy meg kell tanulni elválasztani a ponyvát a szépirodalomtól, a természetfotókat a mûvészképektõl, a szórakoztató ipart a zenemûvészettõl. A mûvészet öt kritériumnak kell megfeleljen: legyen alkotás, mûvészi tartalmû, mûvészi formájú, az utolsó kettõ valamelyikében legyen újító, és legyen idõtálló. A szórakoztató ipar nem mûvészet, de nem is akar az lenni. Ezzel a tudattal nyugodtan tudok David Guettát kevergetni és Kodályt énekelni. De mindkettõ lehet a maga nemében különleges vagy egyedi. Nem a zenei stílus számít igazán, hiszen minden stílusban van jó és rossz alkotás. Ezért viccesek a diszkóköpködõ rockerek. :) Persze, Lovasi András, az már mûvészet. Errõl is elcseveghetünk...

De várom a te mûvészetedet.

„[…] – a tiszta lelkiismeret zálogára a tudományban!” IV. ∮Bdl ≡ μ∑\'I+μεd/dt∫EdA » rotH ≡ J+∂D/∂t

Anyukád ágyba zavart? :P

LZ forever

Hambi sajnos a zenéd fos. Ne aggódj voltak már sikeresek fos zenék is, nem is kevés. :D Szóval ne add fel!

Attól függetlenül, hogy én egy senki vagyok vagy sem ez még tény. :D
Kevés embernek adatik meg hogy igazán jó hallása legyen. Ezért ritkán sláger az igazán öszetett és mûvészi alkotás a zenében. Na de mostmár tényleg mennem kell.

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

Arra még nem gondoltál hogy ti vagytok a hülyék és én vagyok normális?

Megdöbbentõ lenne mi? Hát ja az élet sokszor furcsa. Sajnos a mint már említettem a világ tele van hülye emberekkel és a helyesírás és fogalmazás alapos ismerete, illetve éveken át tartó elsajátítása stb.. sem mentesít ez alól.

Az, hogy többen vagytok egyáltalán nem jelenti hogy igazatok is van. Ha normális emberek lennének többségben nem így mûködne ez a világ. Fõleg magyarország.

A többit majd holnap.

Ugyan, én tök jót nevettem rajta. Tipikusan unatkozó kis pöcs. Még a "mindenkinek beszólok a neten" életcuklusban van. Egy páran voltunk benne (én is).

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Ez a Line tiszta hülye, de legalábbis valamilyen személyiségzavarban szenved.

LZ forever

Messzemenõ következtetést vontam le abból, hogy a helyesírást mellõzöd, gondoltam valami avantgárd írópalántához van szerencsém. Nem írsz? Festesz, zenélsz, netán szobrász vagy?
Azért mert nem tartod magad bizonyos helyesírási konvenciókhoz, azzal egyszerûen az igénytelenségedet reklámozod. Ettõl még lehetsz nagyszerû ember, segítõkész meg önfeláldozó, satöbbi amit felsoroltál, nem vitatom.

Például az absztrakt festõk elõször megtanultak precíz, élethû képeket festeni/rajzolni, aztán amikor úgy látták, hogy a mondanivalójuk kifejezéséhez nem elegendõ az addigi formanyelv, alkottak egy újat. Ettõl hitelesek. Aki meg rögtön lehányja a vásznat és kikiáltja magát haladó szellemûnek aki nem tûri a konvenciókat, az szimplán kókler. Szóval mielõtt félredobod a helyesírást, mert szerinted az felesleges és fárasztó, gondolj erre.

Dj Hambi! Tetszik a zenéd! Töltöm!<#vigyor>
jogod van õsemberként élni.. :) Nincs ezzel semmi gond, csak akkor, ezekbe a fejlesztésekbe nem kell beleszólni.. :)

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Te tudod egyáltalán, h milyen hangszerekbõl és hogyan állnak össze ezek a "zenék"?Te aluliskolázott.. :D
Hambi nyilván magasról lexarja a kis véleményed a zenérõl, amit õ szereti..Hiszen, egy ilyen senki véleményét (aki még írni sem tud..), vajon KI venné figyelembe? :D Talán valamelyik részeg csöves, egy lepukkant falúba zárorakor... :D Ott lenne helyed.. :)

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Engem is komolyan érdekelnek a mûveid, ha van gépen valamelyik, szívesen elolvasnám/megnézném/meghallgatnám.

(Persze vannak szimpla drogosok, akik mûvésznek szeretik nevezni magukat, de ez kiderülne az alkotásaid alapján.)

Az írásjelekrõl pedig, általánosan. Sok mûvész van valóban, aki nem használ bizonyos mûveiben írásjeleket, ez onnan ered, hogy ezzel mûvészi többletet óhajtanak kifejezni. De az alkotások igényesek maradnak. Amit te csinálsz, az a tizenéves csitrik között "trendi", és érzelmileg visszamaradott lázadás a társadalom ellen, gyerekes figyelemfelhívás. Akinek nincs tartalmi puskapora, az a külsejével akar durrogtatni.

A magyar nyelvtan konvenció, mélyreható ismerete és egységes használata segít az információ gyorsabb és pontosabb átadásában. Ha nem írsz a hétköznapi szövegedbe vesszõt, azzal az ovlashatóságodat és értelmezhetõségedet rontod. A mondanivalód ellen dolgozol.

a királynõt megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindnyájan belegyeznek is én nem ellenzem

A királynõt megölni nem kell félnetek, jó lesz, ha mindnyájan belegyeznek is, én nem ellenzem.

A királynõt megölni nem kell, félnetek jó lesz, ha mindnyájan belegyeznek is, én nem, ellenzem!

Ha valóban komoly szándékkal írnál ide, nem akarnád saját mondanivalódat csorbítani, és nem játszanád a tini csajt a hozzászólások alkalmával. A mûvészeti alkotásaidat pedig érdeklõdõen várom. A személyeskedést pedig hagyd ki, mert olyat csak óvodások és futballhuligánok tesznek. (Ez igaz a többi kultúrált fórumozóra is.)

"Amúgy most tuti istenkáromlást hajtok végre, de pld. a hogy elõtt DIREKT nem rakok vesszõt sok esetben. Egész egyszerûen jópár mondatban szerintem nem illik oda. Lehet szapulni. :D"

Amikor a "hogy" a "hogyan" rövidített változataként szerepel, és nem kezdõdik vele új tagmondat, akkor tényleg nem kell elé vesszõ. Pl. "elmondta, hogy hogy kell írni a hogy szó elé a vesszõt."

&#8222;[&#8230;] &#8211; a tiszta lelkiismeret zálogára a tudományban!&#8221; IV. &#8750;Bdl &#8801; &#956;&#8721;\'I+&#956;&#949;d/dt&#8747;EdA &raquo; rotH &#8801; J+&#8706;D/&#8706;t

Amúgy most tuti istenkáromlást hajtok végre, de pld. a hogy elõtt DIREKT nem rakok vesszõt sok esetben. Egész egyszerûen jópár mondatban szerintem nem illik oda. Lehet szapulni. :D

Nyelvtannáci-ez jó. :D

Amugy sajnos az emberek nagyrészére abból amit leírtam az utóbbi igaz. Ez alól pedig a kedves fórumozótársak sem kivételek. <#mf1>

Szerintem az L betût nyugodtan szedd ki a nevedbõl. :D

Szerintem nemigazán vagy tisztába a fogalmakkal honnan veszed hogy írok?

"nyelvtannáci, földhözragadt senkiházi" Kösz! Magam sem fogalmazhattam volna jobban.

Amugy elgondolkoztam hogy jópár olyan embert ismerek aki nem fórumozik a ti mércétekkel óvodás szinten ír, de közben önzetlen segít ahol tud empatikus jó és megbízható barát jó családapa egyenes és tisztességes. Valamint ismerek olyat aki hibátlanul ír de kétszínû hazug szarkeverõ aljas az anyját eladná. Gondolom pár ember magára ismer.

Megvan az új hottold/vajon kiki/stb a fórumon! De ez nem a Windows-t osztja, hanem minket! Meneküljünk a mûvész úr elõl, amíg nem késõ! <#wilting>
Világos, akkora MÛVÉSZ, hogy nem ér rá olyan kispolgári csökevényekkel foglalkozni, mint a helyesírás. Légyszíves küldjél linket, szívesen olvasnám az alkotásaid, végre valaki, aki szembe mer menni a sok nyelvtannáci, földhözragadt senkiházival! Éljen a mindent elsöprõ tehetség!
<#mf1>
Jó sok idõt elpazaroltál a semmire. :D

Na és mostmár a "zenédet" is meghallgattam. Az hogy katasztrófális az nem kifejezés. Komolyan megdicsértelek volna ha jó. De ez....

Eleve te vagy nagyképû hogy djnek mered magadat nevezni. LOL.

Veled ellentétben én nem voltam nagyképû nem tudom mibõl következtettél erre. Amúgy mûvész vagyok de nem azért járok ide hogy magamat reklámozzam mint te hanem ha van valamirõl véleményem azt leírom. Elhamarkodott és igénytelen lehetek de sok nagy ember volt az. Nem kéne bizonyos dolgok alapján általánosítani gyerekek mert az élettapasztalat hiányára esetleg butaságra utal. Zsidó cigány néger nem ír helyesen stb... Flame bõl is egyest kaptatok leülhettek.

Hát drága hambikám olvastam már pár hozzászólásodat és el kell keserítselek egyszerû vagy mint a faék.

Sok író sem ír helyesen hülyegyerekek javítani kell a munkáit ezen kicsit gondolkodjatok el szerintem... Nem az a lényeg hogy hova raksz pontot meg vesszõt hanem hogy mit írsz de látom nektek az, ugyhogy lehet helyesen faszságokat írni ahoz kiválóan értetek. Fõleg te hambi.

hdo neked sajnos nemcsak a teted rokkant hanem sajnos az agyad is sajnállak miatt tényleg honnan a fenébõl veszed hogy két poszt között nem csöngettek vagy akár írás közben stb.. Nem mindenki van ám tolószékben és hoznak neki oda mindent a klaviatúrához drága barátom. Attól függetlenül azt tisztázni szeretném hogy nagyon tolerálom, sajnálom és együttérzek bármilyen mozgássérülttel. Segitek is nekik bármikor. De a hülyeség az hülyeség.

"Azzal hogy egy helyesírási hiba de inkább hibácska miatt ítélsz meg egy embert magadat minõsíted."

A helyesírás jelzés értékû. Például, ha egy mondatból hiányzik három vesszõ, úgy, hogy még a "hogy" elõtt sincs, azt mutatja, hogy elhamarkodott és igénytelen az illetõ.

"Talán még annyit hogy 80% os rokkantként ne legyél már pofátlan és pimasz meg nagyszájú."

Te sem vagy Dr. House, hogy általad bemuttott eredményeid, teljesítményed alapján nagyképû lehess... (Még eredményesség mellett sem jogos a nagyképûség.) Egyébként nem az "ajómagyar pálinkának" kellene lenni a nemzeti értéknek, pontosan megvan az oka, hogy idáig fajult Magyarország, és kár mindenért Trianot hibáztatni... A valódi ok már köztünk van.

&#8222;[&#8230;] &#8211; a tiszta lelkiismeret zálogára a tudományban!&#8221; IV. &#8750;Bdl &#8801; &#956;&#8721;\'I+&#956;&#949;d/dt&#8747;EdA &raquo; rotH &#8801; J+&#8706;D/&#8706;t

http://europe.nokia.com/find-products/devices/nokia-n8
hdo
Több mint 20 percen keresztül gondolkoztál, hogy még mit tudnál mondani, ez aztán az idõspórolás <#vigyor> ... mit igényel energiát az, hogy kirakj egy kurva vesszõt, vagy ennyire kevés energiád van? ... fotoszintetizálsz bazdmeg? <#vigyor>

Egy jobb képességû német juhász rendõrkutyának több az IQ-ja mint neked! <#idiota>

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

Amugy a sry és a vok is idõspórolás... sry-t a fél világ használja mellesleg vagyok-vok -0.5 mp. Az idõ pénz gyerekek. :D

Egyetlen egy bajom van. Mégpedig, hogy hajlamos vagyok hülyékkel leállni vitatkozni.

Talán még annyit hogy 80% os rokkantként ne legyél már pofátlan és pimasz meg nagyszájú.

EZ az elõzõ posztom amugy kb. 20 másodpercet vett igénybe nem is akarok több idõt rátok pazarolni. :D

Édes istenem mennyi sötét állat van már a világon....

Igenis plusz energiát igényel ha hibátlanul akarok írni mint ahogy mindenkinek. De én lusta vagyok. Nem tettszik nem olvasod el.... és igenis plussz idõ a vesszõ :D

Ezt hogy te otthonról megállapítod mennyi idõs vagy hagyjuk mert még a végén én is nekiállak sértegetni.

hdo
sry, vok
...
"sajnálom nincs idõm arra hogy szépirodalmi mûvet írjak egy szaros fórumba"

Azt akartad ugye mondani, hogy ötös helyesírással nincs "idõd" eldönteni, hogy most hova kell vesszõ, ugye? :D

Nem lehetsz több 16-nál, ötösöd meg úgy volt érettségin, mint nekem ötösöm tesibõl - 80%-os rokkant vagyok -.

De tudod, van egy nagyon egyszerû módja annak, hogy ne szóljanak le a helyesírásod miatt fórumokon ... nem kell mondatokat írni csak kisbetûs szöveget ...

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

Ötös voltam helyesírásból érettségin. Hál istennek nem volt egyelõre. A nyálamat pedig nem vertem hanem megmondtam valamirõl a véleményemet említettem is, hogy nem bírom ki sry. Írásjeleket pedig nem tartom fontosnak a mondandómat akarom megértetni az emberekkel. Ha ez írásjel nélkül nem megy nekik sajnálom nincs idõm arra hogy szépirodalmi mûvet írjak egy szaros fórumba.

A korral és az idõsek tiszteletével kapcsolatban is meg sok mással kapcsolatban meg majd még megtanít az élet... és fájni fog abban biztos vok. :D

hdo
Jelentem én igen, de csakis úgy hogy márkán belül maradok, tehát ugyanolyan minõségben megtartom az összes eddigi funkciót, ahogy az az _öt_ éves telefonomban is megtalálható - gondolok itt például az mp3 lejátszó szoftverre - vagy esetleg akár jobb minõségben is megkapom - gondolok itt a jobb kamerára -.

Öt évet kellett várnom hogy minden apró - elsõsorban szoftveres, rendszerszintû - funkció, ami miatt telefonáláson kívül is legalább kettõ óránként használom a telefonomat újra hiánytalanul megjelenjen egy készülékben, és most frissíteni is fogok! :)

Ebbõl is látszik - remélem -, hogy engem gyakorlatilag teljesen hidegen hagy a trend, én csak akkor "újítok be" más készülékkel, ha a megszokott funkciókat az is tartalmazza, és EMELLETT nyújt többet.

Pedig aztán közelebb vagyok a második x-hez mint a harmadikhoz! :D

LOL, XD, sõõõt XDDDDD
"Ja, bocs. Akkor te csak olyan emberekkel barátkozol akik csillagos ötösök helyesírásból? Sok barátod lehet. :D Azzal hogy egy helyesírási hiba de inkább hibácska miatt ítélsz meg egy embert magadat minõsíted."

Nem, nem csak olyan emberekkel barátkozom. Viszont ha valaki, elkezdi verni a nyálát egy, a mondandóját közel sem érintõ fórumon, azért az vicces. Nem mellesleg az egyelõre vagy egyenlõre kérdés, meg ne haragudj, nem kis "hibácska" hanem szarvashiba, mint ahogy az is, hogy nem használsz jóformán írásjeleket, vesszõt semmiképpen sem. (A vesszõnek írásban gyakorlati haszna is van, nem azért találták ki, hogy idegesítsék az embereket, áltláthatóbbá teszi az írást, sok esetben a leírt szöveg értelmét is megváltoztathatja.) Itt most nem elgépelésrõl beszélek, vagy ha néha nem teszel ki egy írásjelet, arról beszélek, hogy te láthatóan nem is élsz ezekkel az eszközökkel. Ezzel a helyesírássel még a mai érettségin is megbuknál.

"Bikztos te is olyan paraszt vagy aki történetezik meg nemmoindodoziiiiik. :D Hát közlöm veled parasztság. AZért használod használják mert szókincs illetve ész hiányában nincs jó dumád és ezzel próbálod betegesen pótolni. Szánalmas..."

Nem, nem ilyen paraszt vagyok, nem szokásom használni, ki tudom fejezni magam, van elég jó ehhez a kommunikációs készségem.

"Nem pedig idõsebb okosabb embereket oktatni interneten. :D"

Sokan elmondták már, az intelligencia nem korfüggõ.

Egyébként sem okostelefonom, sem kocsim nincs, ha sok pénzem lenne valószínûleg elõbb adnám anyáméknak elõször. Az is lehetséges, hogy a témában egyet is értenénk.

enkido
Hol? Elég szánalmas társaságba kell ahhoz járni, hogy egy okostelefon birtoklása vagy nem birtoklása határozza meg a státuszod. Egyébként ugyanezekre a figurákra jellemzõ, hogy ifón az van de a kocsmában négyen dobják össze két sörre a pénzt, ami mellett egész éjszaka ácsorognak telefonjukat nyomogatva.
Persze a másik véglet, hogy "nekem még bankszámlám sincs" ugyanolyan szánalmas.

DON\'T PANIC!!!

kedves andrew, csak a saját véleményemet mondom, nem beszélek mindenki nevében, de...nekem sajnos az jön át, hogy azzal ellentétben amit írtál, a legtöbbször nem az számít alsóbbrendûnek akinek okostelója van, hanem akinek nincs. lassan ez is egyfajta mércévé válik, és ha valaki egy hagyományos "butatelefont" húz elõ a zsebbõl, máris megy a fikázás, hogy csóró, béna, igénytelen. nem akarok általánosítani, de több példát is láttam, hallottam erre. és ez elég gáz, szvsz.

ember, nyugi már :)

de szar ember vagyok megint egy n el több na meg mártír is. :D

Persze elfogadnék én is egy okostelefont. De elõbb megyek ki ausztriába gyönyörködni a hegyekben vagy akár elõbb veszek egy szép szõnyeget festményt stb.. ...

Erre próbált célozni Mrger szerintem teljesen visszafogattan és humorosan.

Szitu. 3-an voltunk mindegy hol bomba csaj az egyik meg 2 csávó egyik jómagam. Okostelefon meglát jaajj már két mondat múlva az iwiwnél tartoottak. :D

Perpill nekem egy 2 azaz kettõezer forintos telefonom van tescoba vettem. :D Nagyon brutál szerintem játéktelefon drágább. Aztán telt az idõ és ugye kezdett elfogyni az iwiwes téma. :D stb.. A csaj kajak szerelmes belém már nem tudja hogy nyomuljon csak én hûséges tipus vok. Szal gyerekek nem minden a telefon persze ehez kellett az is hogy többet legyünk egy helyen. Ha mindez korlátozott idõ alatt az utcán kocsmába stb.. történik akkor az okostelefonos csávó viheti a csajt. Na ez a gáz ebbe az országba...

Persze mielõtt félrértenéd nincs azzal gáz ugye ha valakinek van valamilye, jelen esetben okostelefonja. Az a baj hogy a magyar ember hajlamos ez alapján következtetéseket levonni. Ha valaki elõkap egy okostelefont az máris szimpatikusabb ha fent van az iwiwen mégjobb akkor már lehet vele mirõl beszélni. :D Tanuja voltam hasonlónak többször is.

Szerintem õ nem tartja menõnek ha nincs neki csak közölte hogy nincs. Te, meg még nagyon sokan tartják menõnek ha van. Azt közben "kispolszkival" járnak amibe azért ott az okostelefon és az anyjuknál laknak..... De persze ha véletlenül pénzhez jutnak akkor nem mutertól költöznek el hanem vesznek egy használt menõnek tûnõ nyugati autót. :D

érdekes, mostanság egyre több az ilyen raj ember mint te, aki azt hiszi menõ ha nincs neki ez nincs neki az, és úgy gondolja õ nem állt be a sorba... jelentem, nem vagy több! ;)
A másik meg hogy a korotokat elnézve inkább a diszkóba meg kocsmába stb.. kéne járkálni meg ki a térre és minél több barátot szerezni. Nem pedig idõsebb okosabb embereket oktatni interneten. :D

Azért megítélni egy embert mert az egyelõre szót egyenlõrének írja ugyanis hülyeség. Nyilvánvaló...

Nem értem mibõl következtettél arra hogy megbántott? :D
Nem bírom elnézni a hülyeséget inkább úgy fogalmaznék.

Megbántott téged? Akkro mégis csak érdekel a véleménye.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Persze attól még a történet szót lehet használni. Egy odaillõ helyen. De az hogy már minden történet legyen... :D Ez ilyen áll vagányság. Lazának akar látszani az illetõ de közben csak simán buta.

Ja, bocs. Akkor te csak olyan emberekkel barátkozol akik csillagos ötösök helyesírásból? Sok barátod lehet. :D Azzal hogy egy helyesírási hiba de inkább hibácska miatt ítélsz meg egy embert magadat minõsíted.
Amit én említettem az totál gáz mivel egyesek állandóan használják és ez idegesítõ nem összemérhetõ egy aprócska helyesírási hibával. De máris lealacsonyodtam a szintedre. Hülyékkel minek vitatkozzak. Bikztos te is olyan paraszt vagy aki történetezik meg nemmoindodoziiiiik. :D Hát közlöm veled parasztság. AZért használod használják mert szókincs illetve ész hiányában nincs jó dumád és ezzel próbálod betegesen pótolni. Szánalmas...

a_n_d_r_e_w
Ah latom megy a pfuj okostelefon duma. Probalt mar valaki ilyet? Leirna roviden osszefoglalva miert alsobbrendu az, aki okostelefont hasznal? No comment.

Biztos az en bajom, hogyha mar van egy 3.2-es kijelzom, (mert miert is a hulye billentyuk foglaljak el ezt a helyet) akkor azon szeretek olvasni, netezni, jatszani, GPS-ezni es filmet is nezni. Es nem fuggok a hulye mobilgyartok zart platformjaitol, hanem ha kell egy szoftver, megkeresem es ratoltom.
Igen, 2 evig winmo 6.1, most android 2.1 user vagyok.

One Vision. One Purpose.

DjDano
Nekem eszem ágában sincs fikázni az okostelefonokat, mert egyérelmûen ez a jelen illetve jövõ. Gondoljuk csak a GPS-re, a zene illetve filmlejátszásra. mobil böngészésre/vásárlásra, illetve majd késõbb a TV-nézésre ez mind mind elérhetõ lesz egy okostelefonon és még jó pár dolog.

Az viszont számomra érthetetlen, hogy a Nokia miért nem mozgósítja az erõit és miért nem dob piacra egy rakat ilyen telefont mint pl a HTC... Az is biztos, hogy elõbb vagy utóbbi ki kell rukkolniuk egy Androidos mobillal, nem is értem miért nem tették ezt meg... Érthetetlen az a politikai amit jelenleg a Nokai csinál, közben a konkurensek brutálisan fejlõdnek lásd HTC. Világ életemben Nokia fan voltam, de ha okostelefont vennék (jelenleg) az tutira valamelyik HTC modell lenne!

Én meg azokat akik az "egyelõre" szót nem tudják rendesen leírni.