Olcsó PC játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
púúúúú
A használt cikk eladás WRZ?
Használt autó, lakás stb. eladása a WRZ (törvényt sértõ)? Nem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
púúúúú
És mi a helyzet az accounthoz kötött játékokkal? Pl. Half-Life, meg egyéb Steames cucc. A VAC ban, meg a "lopott account visszaszerzése" miatt nem tudom, hogy egy használt account megvétele biztonságos befektetés lenne-e...
+fav 😊
@
Boltoljuk meg 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Lakott területen belül 96km/h.
X-Files és DK1 is kell.
DiRT és Splinter 1 érdekelne, ha nem Exclusive-sorozat kiadások...
Legyetek már kuss-ba és cserélgessetek.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
ban járna neked, remélem SQJ kiosztja majd <#idiota>#idiota>
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
A legutóbbi pénzügyi évben visszaestek a Ubisoft bevételei - a kiadó nem tartja kizártnak, hogy a jövõben õk is az EA-t követnék a használt játékok visszaszorításában.
Az Assassin's Creed II túlteljesítette a várakozásokat, közel 9 millió példány kelt el belõle, rendkívül jól szerepelt az Avatar játékváltozata (különösen a Nintendo Wii-n), és remek fogadtatásra talált a Red Steel II is. Csupa örömhír, ennek ellenére a Ubisoft-játékok eladásaiból "csak" 871 millió euró folyt be, ami 18 százalékos visszaesést jelent az elõzõ évhez képest.
A Ubisoft vezérigazgatója, Yves Guillemot a gazdasági válsággal magyarázta az eredményeket, viszont az is kiderült, hogy a PC-s piacon kifejezetten jól szerepeltek, amit õk az új DRM védelmüknek tulajdonítanak. A késõbbi nyilatkozatokból megtudtuk, hogy a Ubisoft a jövõben valószínûleg követné az Electronic Artsot a használt játékok piaca elleni harcban. (Az EA egyszer aktiválható kódokat ad az új játékok mellé, amely nélkül a másolt és használt kópiákkal játszók nem férhetnek hozzá például a multiplayer módhoz és más extra tartalmakhoz.)
http://www.gamekapocs.hu/hir/18916/A+Ubisoft+is+szembeszall+a+hasznalt+jatek+piacaval
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
http://iddqd.blog.hu/2010/05/11/az_ea_szivatja_a_hasznalt_jatekok_vasarloit
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
púúúúú
1. Bad Mojo (Acclaim1996) BONTATLAN! FÓLIÁS! Nagydobozos! 1.KIADÁS!!! 2500Ft
2. Frankenstein: Through the Eyes of the Monster (Interplay1995) (BONTATLAN! Nagydobozos! 2. kiadás!) 1500 Ft
3. I have no mouth, and I must scream (Acclaim1995) Bontott, de tökéletes, karcmentes állapot! 1.KIADÁS! Nagydobozos! Ritka! 4000Ft
4. Dreams To Reality (Cryo1997) 1.KIADÁS! Nagydobozos! Bontott, de megkímélt, szép állapotban, 1x volt használva! 3000Ft
5. X-Files-The Game (Fox Interactive1998) 1. KIADÁS! Nagydobozos! 7 cd! Bontott, de szép állapotban!) 3500Ft
6. Dungeon Keeper (EA1997) 1. KIADÁS! Nagydobozos! Bontott, de tökéletes, karcmentes állapot! 3000Ft
7. Heroes of Might & Magic IV. Complete (Ubisoft) - The Gathering Storm és a Winds of War-t is tartalmazza, MAGYAR nyelvû változat, Bontatlan! 1600Ft
8. Far Cry I. (Ubisoft, 3. kiadás, perfekt állapot!) 800Ft
9. Syberia I&II. Collector's Edition (Elsõ kiadású, gyûjtõi kiadás, perfekt állapot!) 3500Ft
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Még ha eladni nem is tud, esetleg linket mondani?
every damn day
Szerintem a házépítés és a ház tervei egész jó analógia a szoftverre, míg egy gép vagy termék terve nem.
Egyébként nem feltétlen elavult, csak épp betarthatatlan.
A legnagyobb nemzetközi hálózat. Én tuti beperelném a mocskokat! <#miaz>#miaz>
Meg a jatekaim.hu-t is! Azok a fõpatkányok.
A jog értést meg hagyjuk, amíg nincs doktorid a témában, olvasni én is tudok.
Nemütköziksemmilyenjogszabályba.
However, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this Agreement. The Software is intended for private use only.
A b. ponttal ezt nem lehet teljesen összeegyeztetni, mi a különbség akkor? Nem vagyok jogász és ilyet már azért nem értek meg 😄
púúúúú
You agree not to: b. Distribute, lease, license, sell, rent or otherwise transfer or assign the Software, or any copies of the Software, without the express prior written consent of Licensor or as set forth in this Agreement;
Epic EULA
4. "you may not rent, sell, lease, barter, sublicense or distribute the Software. "
NEM adhatod el, bármilyen kurvára úgy is gondolod, hogy igen. Nem a vágyaid vezérlik a világot, ha még nem tûnt fel.
Nem kötelezõ érteni a joghoz, de ha nem értesz hozzá, legalább a faszságot ne terjeszd, jó?
púúúúú
púúúúú
púúúúú
(Terveket meg miért is ne lehetne venni? Éppen pár napja kellett, hogy egy meglevõ rendszer terveit megvegye a cég, ahol dolgozom...)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az OEM, géphez, hardverhez kötött szoftver nem eladható.
púúúúú