889
Adjál-vegyél EREDETI PC játékot! Terjeszd az "originál" melléknevet!
  • berczely
    Eladó játékaim!

A DiRT és a BlackSite az topseller csak nincsmeg az a sz*r díszdoboz hozzá + kifordítható az eredeti borítója!
  • berczely
    Akciós a sztím akkom 8ba ellehet vinni!
  • bertino
    nekem nincs szuksegem ra, a felsoroltak kozul mind megvan steamen nekem is, kiveve az orange box.
    tf2-t annak idejen kulon vettem.
  • berczely
    Na hát akkor vidd el az "ajándékod"!
  • bertino
    10k ?
    ennyire gyorsan meg akarsz szabadulni tole ? :D
    annyiert ez ajandek, nem vetel...
  • berczely
    10
  • Indigo
    Mennyi?
  • berczely
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    steam accountom eladó!benne: orange box,stalker részek,dirt2,gta4
  • ratgab
    valami játék, amihez ha szerzi az embert, kap valami sza....t.
  • ffxi
    Mért? mi az?
  • n3whous3
    ne kattintson rá senki
  • n3whous3
    takarodj a gecibe plz htx
  • baajint
    katt ide. köszönöm.
  • mike01010101
    Tegnap az ebay-en 0.99 fontert vettem meg a Two Worlds Epic Edition (hasznalt, jo allapotu)
  • IMYke2.0.0.0
    Hellgate London - 1,500 Ft + pk.
  • IMYke2.0.0.0
    The Saboteur - 4.000 Ft + 400 Ft posta.
    The Saboteur - [CDGalaxis] - 3.590 + 990 Ft [vagy 590 Ft Pick Pack Pont]
  • IMYke2.0.0.0
    Lesz az is. Ha időm is... mert az mostanság 2 munka miatt...
  • Solid Snake
    + magyarítás
  • IMYke2.0.0.0
    Saints Row 2 - 2000 + 400 PK, bontatlan.
  • mike01010101
    En az elso generacios 3dfx woodoo 1 4 mb-ost vettem meg es utana leszedtem a 3d patchet a tomb raider 1-hez. Ilyen elmenyek ma mar nem erik az embert tobbe, mint ahogy akkor a TR 1 futott.
  • IMYke2.0.0.0
    Én a Tomb Raider III miatt - Voodoo Banshee 16 MB :)
    Első Star Wars-os játékom: SW: Rogue Squadron 3D. :)
  • mike01010101
    Koszi:) Mindket kotort 2x nyomtam vegig. Szerintem minden SW jatekkal jatszottam, de csak a KOTOR-ok tetszettek igazan.
    (Az elso 3D gyorsito woodoo 1 kartyamat a SW:Shadows of the Empire miatt vettem 97-ben:)).
  • ratgab
    Ezért is gondoltam én is, hogy a tps-t külső nézetesként írtad. Nincs ezzel gond csak a korrektség kedvéért javítottalak, de értettük.

Ha a Kotor-okat még nem próbáltad, akkor azt neked is csak ajánlani tudom. Nekem a kedvence rpg-im, azok közül is az első rész a legjobb, de a 2 se rossz, sőt.
  • mike01010101
    Mindig szerettem a tps jatekokat, olyan cimekkel jatszottam 10-15 eve amikrol az ifjabb forumozok nem is hallottak:)
  • mike01010101
    Benne volt itt valaki listaja a Damnation is ami tenyleg eleg gyengere sikerult, meg az Oni is ami huszezer eves bar a maga idejeben jonak szamitott.
  • Reg5
    Azért az ME inkább beszélgetős TPS mint RPG, főleg a 2. része.

mike01010101: Azért a Wheelmant belevenni a felsorolásba nagyon meredek. Igaz, hogy "nézdahátam", de a többi címhez képest sehol nincs szerintem.
  • mike01010101
    Igazad van, de en leegyszerusitve az osszes kulso nezeset jatekot tps-be sorolom. Termeszetesen mas stilus mondjuk a max payne es a witcher.
    Szemely szerint a kulso nezetes RPG-k a kedvenceim, mass effect, witcher, risen stb fuggetlenul attol hogy loni vagy kaszabolni kell.
    En a Fallout 3 is tps nezetbol (+WATS) jatszottam gond nelkul, de tenyleg lehet volna javitani az animaciokon es a mozgason.
  • ratgab
    Fallout 3 (ez is inkább rpg, mint tps, főleg, hogy külső nézetben nem a legjobb véleményem szerint) és Witcher (az bizony rpg komám igaz lehet külső nézetben is nyomni) nem tps, szerintem a mass effectek sem tps-ek (tps=third person shooter, azaz "nézd a hátam lövöldözős" játék). ME-k inkább sorolhatók RPg-khez, mint tps-hez szerintem.

Viszont, ha arra gondoltál, hogy minden játék amit felsoroltál külső nézetes(third person=3. személyű nézet, szép magyarosan "nézd a hátam" nézetű), akkor természetesen igazad van.

Ez alapján viszont módosítanom kell amit írtam korábban, ugyanis Risen, Kotor 1-2 (kb. mint ahogy Dragon age is külső nézetes (tehát nem fps =első személyű nézetes) és bizony az egy kő kemény rpg a javából) sem tps-ek, de viszont jók és hosszúak.
  • ratgab
    Akkor ati-s kijelentésem visszaszívtam!
  • mike01010101
    Kane and Lynch
    Hitman 4
    Fallout 3
    Mass Effect 1-2
    Witcher
    Wheelman
    Mind tps es eleg hosszuak es van hozzajuk magyaritas is javareszt
  • IMYke2.0.0.0
    The Saboteur-t HD4850-el játszottam végig 2x - v1.03 Beta Patch mellett. Gond nélkül.
  • ratgab
    Én bolti ár alatti saboteurt keresnék!
  • ratgab
    Kotor 1-2- én nyugodt szívvel tudom ajánlani, sőt a JAde EMpire-t is, valamint a Saboteurt (ez utóbbit csak akkor ha nem Ati videókártyád van, mert azt nagyon nem szereti), továbbá a Risen is jó!
  • mike01010101
    Van egy elado Mass Effect 1 (HU, bontatlan) , 1000 Ft-ert es keresnek resident evil 5-t olcson.
  • IMYke2.0.0.0
    Gamepressure - a banner feletti menüben ezt válaszd: Game Encyclopedia
  • syberia2
    és tudsz egy olyan oldalt ahol játékszoftverek között lehet válogatni? nem ilyen rendelős oldal, csak a világ összes játéka katalógus^^ beállítható rajta pl a nézet a játékidő a stílus stb
  • syberia2
    nahát
    arra számítottam hogy valami szemét elküld a francba^^ köszi szépen
  • IMYke2.0.0.0
    Nem mindegyik olyan olcsó, de majd utánajársz:
    - Gears of War,
    - Saint's Row 2,
    - Damnation,
    - The Saboteur,
    - ONI,
    - Max Payne,
    - Max Payne 2,
    - Resident Evil 4-5,
    - Risen,
    - Star Wars: Knights of the Old Republic,
    - Star Wars: Knights of the Old Republic II,
    - Star Wars: The Force Unleashed,
    - összes Tomb Raider
  • syberia2
    hello
    valami olcsó(2-3 k) élvezetes és hosszú játékot keresek. Mostanában a külső nézetes játékokat szeretem- lásd asassin's creed 2, PoP, GTA... ilyesmit segítsetek keresni
  • IMYke2.0.0.0
    Mass Effect 2 (és CE):
    - Supergamer.hu (CE): 4.390 Ft (+1490 postaköltség)
    - CDGalaxis (sima): 3.990 Ft (+990 Ft postaköltség)
    - Vatera (CE): 6.900 Ft (+ postaköltség) - Smuge
    - Hardverapro (CE): 6.900 Ft (+ postaköltség) - Smuge