Olcsó PC játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
púúúúú
Miért lenne illeg a használt szoftver? Megveszem, fizetek érte, a kiadó megkapta a pénzét, leülhet. Ha megúnom, és eladom, az nekik miért is fáj?
Ha a játékkal készített mentésemet felteszem valahová, mert valaki keres ilyet, az is illeg?
Bátortalanul kérdezem meg: Ugye, azért be szabad tenni a gépembe a DVD-t? Vagy kibontani sem szabad?
every damn day
Azt nem tudom melyik legyen... 1500Ft-ért minimálisan használt vagy 2000Ft-ért bontatlan?
Mióta rendszeresen olvasgatom a fórumot rengeteg ilyen hozzászólást látok, hogy kipróbálják a warez verziót (esetleg már folyamatban lévõ megrendelés esetén is, ugye warez hamarabb jön) és utánna megveszik a teljest ha tetszik.
Lényeg a lényeg a demó hiány nem segíti a legális szoftverek terjedését.
Most nem akarok itt ilyen és ehhez hasonló vitákat kirobbantani (warez-eredeti),de akkor az aki elõbb kipróbálja warez formájában, majd megveszi az jogsértést követ el vagy nem? Mivel fizet érte csak más forrásból kezd el vele játszani elõször...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
World Of Warcraft+BC:2000Ft
Warhammer online:1500Ft
Ezek vannak akit érdekel írjon <#hamm>#hamm>
Ha a kaidók mégis megoldják erõszakkal (védelmek), hogy NE lehessen hazsnált szoftvert árulni, még ha legális is amúgy, akkor azzal a saját piacukat szûkítik. Mivel a szoftverek egy részét kizárólag azért vásárolja meg az ember, mert tudja, hogy tovább tudja majd adni, míg ha ezt nem teheti meg, akkor töredékét sem fogja megvásárolni az addigiaknak. Még a legvérmesebb gyûjtõk sem tartanak meg mindent. Ergó ha eddig vettem mondjuk 2 játékot mert meg akartam tartani örökre és 6-ot mellé, mert ki akartam próbálni õket és még majd utána döntök sorsuk felöl, akkor ha csak premier áron tehetem ezt és nem adhatom el õket, ha nem tetszenek pl. akkor SEMMILYEN körülmények között sem fogom a kérdéses 6 szoftvert megvenni, mivel kétségeim vannak velük kapcsolatban. Ez azt jelenti, hogy rengeteg bevételtõl azonnal elesnek a kiadók.
Senki sem krõzus és totál hülye, hogy premier áron megvegye a sok színvonaltalan szart, amit a kiadók ránkzúdítanak. Ha valamit ki szerettünk volna próbálni, akkor most majd NEM FOGJUK. Tiszta sor és logikus is.
Autóiparnak sem tenne jót, ha mindenki addig használná az egy retkes kocsiját, míg szét nem esik végleg, mert nem tunda zéróról megfinanszírozni 3 évente egy újat.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ez nem illegális, hanem egy KISKAPU, amit szépen be is fognak tömni.
Nagy különbség van az elméleti fejtegetés, meg a valótlan tények közlése között. TÉNY ugyanis, hogy EZ EGYELÕRE(!) teljesen legális!
Attól, hogy nem teljesen etikus, LEGÁLIS.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ideje lenne felfogni.
Jhah, hogy akkor nem tetszeleghetsz a fehér ruhás antiwarez lovag képében, mert ugyanazt csinálod te is? Hát igen, ez bizony egy komoly lelki trauma, ha nem sikerül feldolgozni, keress meg vele egy pszichiátert!
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Akkor elég szûklátókörû barmok. Ugyanis az eladott használt játékból óriási valószínûséggel egy új játék megvásárlásába vándorol a pénz.
Tudják õk ezt jól.
Van, hogy csak azért veszek meg egy játékot, mert tudom, hogy ha nem jön be, el tudom majd adni.
Na? Van ugye némi összefonódás?
Ennyi erõvel az 1000 Ft-ért adott újrakiadások esetén is kiáltsunk warezt mint a barmok! Hisz a kiadó elbukja eredeti bevételének 90%-át, ha nem többet.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
IMY van még sztem ott ahol én vettem nézz körül!
Most nézem a Steam-en is fentvan... drága érte még mindig az a 4ezer forint!Warhead mér olcsóbb?
Más csere esetleg? Jöhet XBOX termék is nekem cserébe :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De használtcikkes dolgot is ki lehet jogilag kerülni, játékot odaadhatod bárkinek ha nem tartasz belõle másolatot, õ meg adhat neked bármennyi pénzt. Nem a játékért, csak úgy ajándékba. Innentõl a jogsértés mint olyan ki van küszöbölve, ajándékozást nem tiltja a törvény.
Ui.: BKV-s Hagyó bácsi is megajándékozta drága kicsi lányát egy lakással, és ezzel nem is tudnak mit kezdeni.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A "Shareware" korszakban még érthetõ volt, de manapság szinte röhejes.
Vajon milyen hülyeséget nem hallottam még? Szerintem kezdünk kifogyni.
http://goo.gl/gd6Zi5
Ajánlom figyelmetekbe, mint Prince rajongó mondom nektek 😄 Jó jár az aki most veszi meg leárazva
Viszont ha ezt a tokot elhajintod akk belül normális a borító!
A másikról nincs kép...
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Fallout 3 magyar feliratos, 1x telepített, kézikönyvvel perfekt állapotban 3.000 Ft.