Olcsó PC játékok

← ElőzőOldal 18 / 18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dronkZero
Csak szólok, hogy ez nem az "én elméletem", hanem az érvényben lévõ jogi szabályozás.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Ja, csak azt meg megtiltják az esetek 99%-ában az EULA-ban, amit elvileg elfogadsz.

gagax
Van eladó GOW1 em meg Hellgate London =) ha érdekel esetleg vkit 😄

Csirke4
És mellesleg akkor a felhasználási licenszet miért is nem adhatom el?

(Házterveket meg nehéz lenne tovább eladni mivel nem akar mindenki ugyanolyan házat és a telkek/talajszerkezetek/korlátozások/stb sem ugyanazok)
DanielT
És mivel a szoftver nem névre szól és az adathordozóval együtt a használat jogát is elveszted, már meg is dõlt az elméleted.
berczely
óó a francba!

Molnibalage
A használati jogot adom el. Ahol van másolásvédelem ez igen egyértelmû...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Végre megvan az elsõ eredeti játékom. (portal) xD

dronkZero
(Házas példához: persze lehet olyan szerzõdést is kötni, hogy el is adhasd a terveket, de gyakorlatban nem az a jellemzõ.)

dronkZero
Nem, mert a játék nem tárgy, nem vásárolod meg. Az adathordozó válik csak a tulajdonoddá. A játékhoz csak használati jogot kapsz. Ha terveztetsz egy házat, akkor azt felépítheted a tervekbõl, de a terveket nem adhatod el.

Egyébként pontosan ugyanezen logika miatt a szoftvert nem is lehet ellopni, csak jogosulatlanul használni. A szellemi termék az egy ilyen fura jószág.

Molnibalage
Micsoda? Egy autót eladhatok, de egy játékot nem? Ez mutatja azt, hogy a szerzõi jogi törvények meg minden más ekörül olyan kibaszottul elavul hogy ehaj. Persze a zsíros ügyvédi és jogászi pénzek mellett basznak használható törvényeket csináli...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Én 2 hete vettem egy gta4-et 2000-ért 😄 steam akció rulz 😊

Bogdogege
voltam

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯

No, akkor én is feldobom a Spellforce Platinum Edition-t (alap + két kieg egyben, kifogástalan állapotban). Egy ezres + postaköltség.

Illetve eladó egy Blitzkrieg Burning Horizon (2 cd-s, kb 60 oldalas kézikönyvvel, kifogástalan állapotban). Szintén egy ezres + postaköltség.

n3whous3
Legtöbb EULA tényleg tiltja az ilyet, de ezt a büdös életbe nem fogja követni senki.

púúúúú

n3whous3
ez nem mutogatás, ez adás-vétel

púúúúú

Desiderata
dronkZero
Azt ugye tudjátok, hogy ez pont annyira illegális, mint a warez?

Van egy eladó World of Warcraftom 4 cd-s díszdobozos változat, a leírás full német, és accountom sincs hozzá. Viszont dísznek kifejezetten szép, illetve létezõ accounthoz gondolom felhasználható ha épp nincs fel rakva a játék.

Ár: 1000 huf

Szeretem a cicákat

n3whous3
írtam is modtopikba, hogy rakják be, király lett C:

púúúúú

tommygear
<#eljen>
berczely
Banner?
<#vigyor3>

berczely
Nekem DiRT 1 eladó meg van itt Colin 2005öt is az sem kell már...Esetleg Splinter Cell 1, Blacksite <#vigyor3>

Engem Crysis 1 érdekelne!

n3whous3
megegyeztünk.

púúúúú

n3whous3
Mondasz valamit, de legtöbb értelmes játéknál van serial visszavonás, pl GTA esetében is. Aztán bízzon meg az ember abban, aki eladja neki, hogy a serialt nem fogja megint használni 😊

púúúúú

Sir Quno Jedi
Na ezzel kimentetted magadat, ügyes!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tommygear
pm ment
Sir Quno Jedi
Gondolom van is éppen eladó olcsó PC-s játékod és még véletlenül sem csak céltalan parasztlázadásból nyitottad, mivel rendszeresen elmentek otthonról?! <#taps>

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

n3whous3
ja igen, ki se bontottam, még warezbõl tudom C: ejnye hogy miket csinálok én ugye...

púúúúú

Rage47
az a gond, hogy a mostani játékok már accounthoz kötõdnek, EA account, Uplay, Steam, stb. ha eladsz egy játékot, a többi, accountodon lévõ játékot is el kell adnod, vagy nemtom😄
n3whous3
Ajándékba kaptam Assassins Creed 2-t, 5k-ért adom, nekem nem jön be. Elérhetõség pmben.

púúúúú

tommygear
<#eljen>
+fav
n3whous3
Nehogy már ránk legyen bélyegezve, hogy warezjancsik, mostanában emelkedett a pc-n eladott játékok aránya itthon is, ha jól tudom.

púúúúú

Fehercsoki
<#eljen>

Apus
+fav <#eljen>

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

n3whous3
Mielõtt megkövezne bárki, a topik a hasonszõrû konzolos topik alapján nyílt, lásd itt. Gondoltam mivel az a topik évek óta sikernek örvend, folytathatnánk PC-s fronton a dolgot. Várok mindenkit, akinek originál pc játéka eladó.

púúúúú

← ElőzőOldal 18 / 18