889
Adjál-vegyél EREDETI PC játékot! Terjeszd az "originál" melléknevet!
-
#206 az a sima alap változat -
#205 Mass Effect 2 Collector's Edition Ár:3.990 Ft -
#204 A Pc Gurus mass effect legjobb esetben is max 1000ft-ot ér, a Tiberian Sun is... -
#203 Mass Effect (1):
- Supergamer.hu: 5.290 Ft (+1490 postaköltség)
- CDGalaxis: 2.240 Ft (Legjobb Vétel kiadás) (+990 Ft postaköltség)
- Vatera: 2.855 Ft (Legjobb Vétel kiadás) (+ postaköltség)
- Vatera: 7.990 Ft (+ postaköltség)
- Hardverapro: 2.000 Ft (Budapest, Kecskemét, posta)
- Hardverapro: 1.500 Ft (+ postaköltség)Még áll a hirdetés
- Hardverapro: 900 Ft (budapesti átvétellel)
-
#202 A mass effect a boltban 2500 Ft alatt van, míg a Tiberium Sun ingyen letölthető legálisan bárhonnan. Kicsit sokallom értük a 7000 forintot -
Katarn576 #201 Hello mindenkinek.
Eladnék egy Pc-s Mass Effect 1-et. A Pc Guru melléklete volt tavaly decemberben. A lemez soha nem volt be rakva a meghajtóba, a kézikönyv nem szakadt, nem gyűrött. CD kulcs érintetlen, nincs felhasználva. A tok is tökéletes állapotban van. Teljesen úgy néz ki az egész, mintha most emeltem volna le a polcról. 4000 Ft-ot kérnék érte, aki el vinné.
Illetve eladásra kínálok egy EA Classic DVD tokos Command & Conquer Tiberian Sun játékot is. 3 CD van a tokban. A 3-ik CD-én található a játék kézikönyve magyarul is többek közt. (bár nem értem hogy egy 600 megás CD-t minek kellett el pocsékolniuk egy 15 megás dokumentációra...) A lemezek karcmentesek, a DVD tok kifogástalan állapotban van. 3000 Ft-ért el viheti bárki.
PÜ-ben lehet érdeklődni, illetve a további részleteket is itt lehet megbeszélni. -
#200 - Azért, így mégiscsak jól jött ki a dolog. -
#199 Na ez volt aztán a gyors üzlet!Nekem is most reggel jött meg a számlára a pénz! -
ratgab #198 Még jó hogy ilyen eladók is vannak.
Pontosan 8 napja egyeztem meg egy eladóval a Vaterán és még a mai napig nem postázta a termékeimet, először pénteken felhívott, hogy elkutyult valamit egy játékból már nincs neki, de be tudja szerezni, és hogy ne haragudjak, választhatok nála ugyanazon áron bármit, még aznap estére elküldi a listát (listát nem küldött, de vaterán megnéztem a töbi termékét, amelyből természetesen semmi más nem érdekelt). Jah és hétfőn küldi a csomagot.
Tegnap felhív, hogy beszerezte, amit eredetileg akartam és akkor küldi a listát, hogy hátha érdekel más is, na azt azóta is várom (listáról már pénteken délután is szó volt).
Úgyhogy mostmár 1 kicsit kezdek berágni. Ellenpélda (the witcher enhanced) 1-ik nap lebeszéltük a biznicet, másnap hozta a postás a csomagot. Ennyi a különbség eladó és eladó között.
Úgyhogy berczely maximális tisztelet jár neked, eladói szemléletedért.
-
#197 Szuper vagy! Megkaptam a csomagot, épen, egészben. -
#196 Mass Effect 2 Collectors Edition - új, bontatlan magyar kiadás - 9000 Huf
A csomag tartalma: Steelbook, artbook, Dark House Comics képregény, in-game tartalmak, bónusz DVD, Cerberus Network kártya (letölthető tartalmakhoz).
PÜ-ben zaklassatok :) -
#195 Én is azt olvastam de a steamen nyomát sem találtam demónak. -
#194 Akkor +500 Ft.
Küldheted privát üzenetben a nevet és a számlaszámot, ha előreutalással akarod az üzletet lebonyolítani. Én cserébe utalok, és küldöm a munkahelyi címet, ahol megtalál a csomag.
-
#193 A sima postaköltség 175 Ft, de általában ajánlottan küldök postán, ami így már 390 Ft. Plusz a buborékos boríték sincs ingyen... -
#192 Mennyi postaköltséget kalkulálsz hozzá? -
#191 A jó áru Crysis ajánlatomra viszont reagálhatnál!Érdekel? -
#190 Internet és idő hiányában én nem reagálok az amúgy jó árra... :)
-
#189 Ne bontsd még ki - 6.000 Ft-ért az már jó vétel, várj egy ajánlatra!
-
#188 Úgy tudom hogy csak Steam-en van demó! -
#187 Guild Wars alapjáték valakinek? 1500 Ft :) -
#186 olyan 6000 forintra gondoltam, nem gondoltam, hogy bárki megvenné bolti áron.
De ha nagyon nem kell senkinek akkor kibontom és játszok vele:D Csak nincs demó amivel kipróbálhatnám, hogy hogy muzsikálna a gépemen -
#185 Bolti áron [7.890 Ft jelenleg a Supergameren] nem hiszem, hogy meg tudsz szabadulni tőle... :(
-
#184 Nincs!
-
#183 Ár tetszik - Warhead-ed van hozzá?
-
#182 A legújabb Aliens vs Predator játék bontatlan csomagolásban eladó -
#181 na mivan idt -
#180 Call of Duty Deluxe Edition érdekel valakit? 2000 Ft -
#179 Mennyi az az annyi? -
#178 első kiadásos Crysis pár hetes teljesen jó állapotban 1x telepített eladó! -
#177 arma2-t keresnék jóáron :) -
InterFoxSOFT #176 Ocean Of The Underworld 1.fejezet
Saját játék.
Ingyenes!
35Mb
Remélem tetszeni fog.
LETÖLTÉSHEZ KATT IDE:
http://www.motoko.b13.hu -
Hellsing47 #175 pandora tommorrow magyar szinkronos, kézikönyvvel?
ill. a far cry-nál mit jelent a 3.kiadás? :) -
#174 1. Frankenstein: Through the Eyes of the Monster (Interplay1995) (BONTATLAN! Nagydobozos! 2. kiadás!) 1.500 Ft
2. Heroes of Might & Magic IV. Complete (Ubisoft) - The Gathering Storm és a Winds of War-t is tartalmazza, MAGYAR nyelvű változat, Bontatlan! 1.500Ft
3. Splinter Cell: Pandora Tomorrow (Perfekt állapot! Soha nem volt gépben.) 900 Ft
4. Far Cry I. (Ubisoft, 3. kiadás, perfekt állapot!) 800Ft
5. Descent I. (Interplay, 2. kiadás, BONTATLAN, középméretű papírdobozos Black Label verziós) 1.800 ft
6. Myst III -Exile (Első kiadású, kisebb méretű papírdobozos verzió, BONTATLAN) 2.000 Ft.
7. Myth (2. kiadású, BONTATLAN, középméretű papírdobozos Sold out verzió) 1.800 ft
Ha egyben kell: csak 8.000 Ft! -
#173 Eladó az alábbi játék: Guild Wars: Game of the Year Edition -
NHLFAN #172 első kiadású Bioshock eladó,magyar nyelvű kézikönyvvel,kitűnő állapotban 2990.-ft -
#171 Eladó Eredeti PC játékok:
-Gangsters Organized Crime
-Hulk
-Driv3r.
A játékokat hibátlan állapotú eredeti, legelső kiadású tokban, magyar nyelvű kézikönyvvel és karcmentes CD/DVD-kel adom. Minden játék kompatibilis Windows Visa/7 operációs rendszerekkel.
A pakk komplett egyben eladó 4000Ft-ért.
Érdeklődni: PÜ vagy [email protected]
-
#170 Crysis alig használt 1500Ft! -
ratgab #169 Angol Fallout 3 Goty érdekelne, ha van valakinek eladó! -
darkling #168 Eladó:
Lord Of The Rings Online (alapjáték 30 nap játékidővel, bontatlan): 2.500,-
Champions Online (alapjáték 30 nap játékidővel, bontatlan):4.500,-
Személyesen átvehetőek Kecskeméten vagy előreutalás + posta (elsőbbségivel, ajánlottan, bélelt borítékban: 500,- Ft).
-
Zozi6403 #167 GTR-EVO KIEGészítés eladó.Postát rendezem.
ár megegyezés szerint.CSÁ.