Mi történik a sorozatainkkal?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IMDB
én sem vagyok egy nagy anime fan, sõt, alig 1-2-t néztem meg életem során, de azért ilyen blõd fasságokat látatlanban sem írogatok.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Hát senki sem kényszerít rá, hogy nézd😊
"amiben egy rózsaszínhajú kislány miniszoknyában 2 méteres buzogánnyal belez ki valakit"
Elég sok anime-ot láttam már, de ezt pont nem😄DD
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Ezzel az érveléssel nehéz vitába szállni<#idiota>#idiota>
- Twin Peaks (1990) - imdb rank: 9.4
- Melrose Place (1992) - 5.8
- Mortal Kombat: Conquest (1998) - 6.4
- True Calling (2003) - 8.1
- Lost (2004) - 9.1
- Prison Break (2005) - 8.9
- Reunion (2005) - 7.5
- How I met your mother (2005) - 8.8
- Day Break (2006) - 8.4
- Heroes - (2006) - 8.4
- Harper's Island (2009) - 7.3
- Spartacus: Blood and Sand (2010) - n/a
ha van hónaljam, akkor hol a hónom? \"csak kiverjük egymásnak, de semmi buzulás.\" Luke, én vagyok az apád.
Lunki88: Pff, két havonta? Atyaég, én már a Bleach heti megjelenésétõl is kivagyok😊
Bleach, Naruto, DB stb.
Sajnos mindig kell egy erõsebb ellenfél, és minnél tovább él a sorozat annál inkább fejlõdnek a karakterek😊
Nekem is sokáig csak a DB volt a nagy kedvenc - mivel csak ezt ismertem😊. (Hozzáteszem a DB kint Japánban is kult-anime, tehát nem alaptalanul lett ez elõször átvéve).
Igen, olvastam, hogy a manga-ban nagyon részletesen van ábrázolva a történet. 20 év???? Az nem semmi!
A Berserk nekem nagy kedvencem, habár ott az animét inkább csak kedvcsinálónak szánták hogy az ember kedvet kapjon a manga olvasásához, mert igazából a manga 100x részletesebben taglalja az egész történetet. Egy gond van vele, hogy már kb. 20 éve fut és még mindig nincs lezárva a story... 😄
De aztán mindenhol olvastam, hogy jó anime-nak tartják, na mondom, akkor megér egy próbát.
Nekem már a 4., 5. résztõl kezdett izgalmassá válni, meg a középkor ellen sem agitáltam annyi, ahogy bontakozott ki a történet, de a vége fele, az valóban agysokk.
Hát én is sajnáltam kicsit, hogy nem folytatódott, csak mangában, de ahogy hallottam, azt már kicsit elcseszték, úgyhogy talán nem is olyan nagy baj.
Nézd meg õket, bátran ajánlom, mindegyik jó, mondhatni klasszikus darabok...
Tényleg, Bleach-et kihagytam!!! (:
A többit még nem láttam, de ha tudom, pótlom.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- Berserk
- Elfen Lied
- Gankutsuou
- Initial D
- Bleach
- FMA
- Rurouni Kenshin
- Suzumiya Haruhi Melankóliája
Meg persze még sok sok más, ismeretlenebb, mert ezek még tényleg csak a tömeganime-ok tördéke(!)
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
- Blood+,
- D. Gray Man,
- Code Geass,
- Ghost In The Shell: Solid State Society,
- Cowboy Bebop,
- Full Metal Alchemist
- Nana
Akad "kiddie"-nek tûnõ - és csajos is - köztük, de ha megnézel 1-2 részt belõlük, akkor rákapsz, mint barika a tejcsire.
Én sem azt mondtam, hogy mindengyik adaptáció jó, de sokkal erõsebb mezõnyben kell helytállniuk, mint mondjuk egy ilyen tipikus amerikai sorozatnak.
Na de mindegy is, kinek a pap, kinek a paplan, de ha már sorozat, akkor inkább anime / vagy van akinek manga, esetleg mindkettõ...
Aztán persze vannak a könnyedebb, meseszerûbb stílussal rendelkezõek, a poénosabbak, és még ezernyi más, elég nagy a választék szerencsére.
A legtöbben, azért szeretik, a japán "förtelmeket", mert más stílus mint az átlag nyugati dolgok. Bár neked hiába magyarázom, mert szerinted bolond vagyok.<#idiota>#idiota>
Ja egyébként én se értem, hova fajult a világ, mert ilyenek is vannak mint te.<#vigyor4>#vigyor4>
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Amúgy meg ha tévézek, akkor tudományos csatornákat, amúgy meg filmeket nézek csak.
Ezektõl az ultragagyi élõszereplõs sorozatoktól mostanság már kiráz a hideg, de régebben egy rém rendes még ritkán belefért.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
az akciósorozatok senkit nem kötnek le - ki tudja miért. éppen ezért szinte nincs is amerikai akciósorozat. a 24 után kábé készül 3. szóval örülhetsz, eleve nem is készítenek akciósorozatot.
De azt hiszem ennyi
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
Oké-oké bevallom olykor de nem elejétõl a végéig a szökést meg a lost-ot is néz-egettem.
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
"A felejtés bére (Dollhouse)" -- A felejtés bére a Paycheck címû film magyar címe volt. A Dollhouse meg A fejeltés ára
Amúgy szerintem a Lost már a harmadik év körül elvesztette a varázsát, egyre több hülyeséget pumpáltak bele. A Heroes meg váltakozó, amúgy szerintem egész jó volt nézni, de nem az a várós sorozat egy ideje. Flashforward szintúgy. Az elsõ 8 rész nagyon jó volt meg érdekes, vajon mi lesz... Aztán ellaposodott.