58
  • kalapos01
    Nem csak szint kell, hanem fene kreativitás is. Szerintem is baromira érdekes ahogy a kurva jó rajzolt füzeteket megcsinálják az olvasni nem tudóknak, hogy mozogjanak benne a figurák. Meg, hogy beszéljenek, ha már olvasni büdös. Elismerem, van pár kivétel, de a legtöbb mangaadaptáció nagyon kutya, kisgyerekes.
  • opeca
    Sorozatból csak anime-t nézek, azok legalább igényesek, meg általában mangából vannak, és ahhoz kell azért egy szint, hogy pénzt áldozzanak az anime készítésére is.

Amúgy meg ha tévézek, akkor tudományos csatornákat, amúgy meg filmeket nézek csak.

Ezektől az ultragagyi élőszereplős sorozatoktól mostanság már kiráz a hideg, de régebben egy rém rendes még ritkán belefért.
  • Victor1103
    Ülj le fiam 1-es!
  • stationx
    hálisten vége ennek a sok kultúrszennynek
  • Victor1103
    Hírózt egyáltalán nem sajnálom, Lost-ot és 24-et igen, de mindkettő megértett már a befejezésre és legalább kapnak egy méltó lezárást. A Flash Forward-ért nagyon kár ugyanis nagy potenciált láttam benne (a 2016ban THE END rengeteg mindent lehett volna kihozni addig belőle) Dollhouse pedig gyengén indult de megérte a kitartás mert a 2. évad nagyon penge lett és a lezárás is. Ez a sorozat ha kezdettől szérializált lett volna nem pedig epizodikus akkor nem lett volna itt gond...
  • winnie
    "Ezek a hülye akció sorozatok már rég nem kötnek le engem... "

az akciósorozatok senkit nem kötnek le - ki tudja miért. éppen ezért szinte nincs is amerikai akciósorozat. a 24 után kábé készül 3. szóval örülhetsz, eleve nem is készítenek akciósorozatot.
  • Athlon64
    Ja! A Dr. House is jó!
    De azt hiszem ennyi
  • Athlon64
    Ezek a hülye akció sorozatok már rég nem kötnek le engem... Manapság inkább az "így jártam anyátokkal" típusú sorozatokat szeretem. Régen a Nash Bridges-t (nem hollmarkos szinkronnal), "egyről a kettőre" volt a nagy kedvenc, de szerettem a Merlose Place-t is. Még régebben viszont tény hogy a Kinght Raider volt nálam a favorit, de ebből már kinőttem. :)

Oké-oké bevallom olykor de nem elejétől a végéig a szökést meg a lost-ot is néz-egettem.
  • JimKirk
    Capricat nagyon remelem, hogy folytatjak!
  • FefeeX
    Csak nekem tűnt fel?
    "A felejtés bére (Dollhouse)" -- A felejtés bére a Paycheck című film magyar címe volt. A Dollhouse meg A fejeltés ára

Amúgy szerintem a Lost már a harmadik év körül elvesztette a varázsát, egyre több hülyeséget pumpáltak bele. A Heroes meg váltakozó, amúgy szerintem egész jó volt nézni, de nem az a várós sorozat egy ideje. Flashforward szintúgy. Az első 8 rész nagyon jó volt meg érdekes, vajon mi lesz... Aztán ellaposodott.
  • nextman
    Én úgy tudtam, Flashforward kap még egy évadot. Amúgy kár érte, mert az utolsó 4-5 része penge volt, ott inkább évad elején voltak gyengusz részek.
    Múltkor megnéztem pár FF és pár V részt kb. 1 napon, hát az FF nagyságrenddel jobb volt.
  • Hoz_Hun
    Dollhouse szerintem nagyon is jó volt. Egyedül a befejező epizódok nem tetszettek.
    A 24 utolsó szezonja egy nagy hulladék. A "története" pocsék, logikátlan. Mondjuk az utobbi évadok sem voltak nagy ereszttések, de ezen látszik az oda nem figyelés és ötlettelenség.
  • skodatuning
    "Azt se értem hogy mi a francnak kell ennyi sorozatot csináli? Csak egyet kéne összedobni ..."
    Ezt ugye nem gondoltad komolyan? :D
  • IMYke2.0.0.0
    Egyedül a 24-et sajnálom.
    Bár, szóvá kell tenni, hogy kezdett kissé repetitivvé válni - CTU-ban mindig ellenséges "ügynök", akit valamikor lelepleznek, beépülés az ellenséghez stb.
    De "ez életem leghosszabb napja" nélkül nehéz lesz sorozatokat elővenni ilyen kaki időjárás alatt, mint ami manapság dúl... :)
  • Ahoy
    Ez is egy jó jelzés, hogy nem sorozatok előtt kéne bambulni... hanem értelmesebb dolgokat csinálni. Visszakéne szokni, hogy megnéz az ember egy jó filmet azt kész.

Azért voltak jó sorozatok, csak egyre ritkulnak.
  • Ender Wiggin #3
    A fentiek közül nem mind kasza, tudatos befejezések is voltak. Szerintem csak a Dollhouse érdemelt törlést. Pont két évaddal több készült abból a fosból, mint kellett volna. A Lost meg már kifulladt 2 évvel ezelőtt, ez az utolsó évad úgy nevetséges, ahogy van. A nagy rejtélyekből csak ilyen gyermeteg magyarázatokra futotta...
  • pixx
    Nem vagyunk egyformák, nekem az tetszik, neked ez...
    24-ért kár...
    A "legtöbb" sorozat megérdemli a kaszát, amiket itt említenek...
  • mynameisbence
    Azt se értem hogy mi a francnak kell ennyi sorozatot csináli? Csak egyet kéne összedobni amire télleg rászánják a pénzt, az időt, a jó forgatókönyvet és a normális színészeket és akk nem lenne gond a nézettséggel. Mer így most az a baj hogy elkezdenek egy sorozatot, igaz hogy nem nézik sokan de aki nézte volna az meg bánkódik hogy vége van.