Mi történik a sorozatainkkal?
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én úgy tudtam, Flashforward kap még egy évadot. Amúgy kár érte, mert az utolsó 4-5 része penge volt, ott inkább évad elején voltak gyengusz részek.
Múltkor megnéztem pár FF és pár V részt kb. 1 napon, hát az FF nagyságrenddel jobb volt.
Múltkor megnéztem pár FF és pár V részt kb. 1 napon, hát az FF nagyságrenddel jobb volt.
Dollhouse szerintem nagyon is jó volt. Egyedül a befejezõ epizódok nem tetszettek.
A 24 utolsó szezonja egy nagy hulladék. A "története" pocsék, logikátlan. Mondjuk az utobbi évadok sem voltak nagy ereszttések, de ezen látszik az oda nem figyelés és ötlettelenség.
A 24 utolsó szezonja egy nagy hulladék. A "története" pocsék, logikátlan. Mondjuk az utobbi évadok sem voltak nagy ereszttések, de ezen látszik az oda nem figyelés és ötlettelenség.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
"Azt se értem hogy mi a francnak kell ennyi sorozatot csináli? Csak egyet kéne összedobni ..."
Ezt ugye nem gondoltad komolyan? 😄
Ezt ugye nem gondoltad komolyan? 😄
\"Nothing happens unless first a dream…”
Egyedül a 24-et sajnálom.
Bár, szóvá kell tenni, hogy kezdett kissé repetitivvé válni - CTU-ban mindig ellenséges "ügynök", akit valamikor lelepleznek, beépülés az ellenséghez stb.
De "ez életem leghosszabb napja" nélkül nehéz lesz sorozatokat elõvenni ilyen kaki idõjárás alatt, mint ami manapság dúl... 😊
Bár, szóvá kell tenni, hogy kezdett kissé repetitivvé válni - CTU-ban mindig ellenséges "ügynök", akit valamikor lelepleznek, beépülés az ellenséghez stb.
De "ez életem leghosszabb napja" nélkül nehéz lesz sorozatokat elõvenni ilyen kaki idõjárás alatt, mint ami manapság dúl... 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ez is egy jó jelzés, hogy nem sorozatok elõtt kéne bambulni... hanem értelmesebb dolgokat csinálni. Visszakéne szokni, hogy megnéz az ember egy jó filmet azt kész.
Azért voltak jó sorozatok, csak egyre ritkulnak.
Azért voltak jó sorozatok, csak egyre ritkulnak.
A fentiek közül nem mind kasza, tudatos befejezések is voltak. Szerintem csak a Dollhouse érdemelt törlést. Pont két évaddal több készült abból a fosból, mint kellett volna. A Lost meg már kifulladt 2 évvel ezelõtt, ez az utolsó évad úgy nevetséges, ahogy van. A nagy rejtélyekbõl csak ilyen gyermeteg magyarázatokra futotta...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Nem vagyunk egyformák, nekem az tetszik, neked ez...
24-ért kár...
A "legtöbb" sorozat megérdemli a kaszát, amiket itt említenek...
24-ért kár...
A "legtöbb" sorozat megérdemli a kaszát, amiket itt említenek...
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
Azt se értem hogy mi a francnak kell ennyi sorozatot csináli? Csak egyet kéne összedobni amire télleg rászánják a pénzt, az idõt, a jó forgatókönyvet és a normális színészeket és akk nem lenne gond a nézettséggel. Mer így most az a baj hogy elkezdenek egy sorozatot, igaz hogy nem nézik sokan de aki nézte volna az meg bánkódik hogy vége van.
← ElőzőOldal 2 / 2