7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • Atkamon
    Hát igen, PC után iszonyatosan szokatlan... Én is szenvedtem vele nagyon sokat, aztán mostanában egyre jobban ment, de olyan jól meg pontosan sosem tudtam irányitani vele, mint pc-n.
  • Grr1234
    Halljátok, ma vettem egy kontrollert, mondom kipróbálom azzal AC:B-t, de kurvára nem ment vele. Az elején minimum negyed órát szenvedtem azzal, hogy kimásszak abból a gödörizéből.
  • Kongy
    Ne itt hirdess. Köszi.
  • MerlinW
    Nincs vége... római "gazdaság" szimulációja. Csak egy üde színfolt, semmi más. Illetve alternatív pénzkereseti lehetőség, már akinek szüksége van rá.
  • belapeter
    Értem... de ez mire jó? pl érdekes eladni való tárgyat kapok érte? és azt pedig kiválthatom pls exotikus pajzsra gondolom..aha,naggyából értem.. És ez olyan véget nem érő dolog? vagy van vége is? esetleg valami százalékot is nyom a karrieren?
  • MerlinW
    Befektetni. Ha jó helyre fektetsz, megkapod a feltüntetett nyereséget. Minden játékos befektetése felkerül az Ubi szerverére és a globális adatbázis adatai határozzák meg a boltok "tőzsdei értékét".
  • belapeter
    Sziasztok..
    Az internetre csatlakozva, mégis az Offline módon belül a boltokkal mit lehet csinálni?
    Mert ittvan hogy Inverts vagy mi a fene.. kifejtenétek ezt bővebben mi ez? -hogy működik?-mire jó?
  • MerlinW
    Tartalmazza, viszont aktiválni csak a bonusz kóddal lehet őket, amit nem minden példányhoz adnak.
  • Gary
    ratgab: cRusa1deR kérdezte, én adtam egy lehetséges megoldást az Officer-hez való hozzájutáshoz. Szerinted az emberek miért veszik a drágább kiadást, ha az alapjáték mindegyikben benne van?

Atkamon: Eh, betűk, szavak... Egyik ujjam gyorsabb, mint a másik :Ð
  • Atkamon
    haha :D
  • ratgab
    Avagy azt is mondhatnám, hogy Nem minden Templar Lair, de minden Templar Liar!
  • ratgab
    Mindkettő helytálló...XD
  • Atkamon
    Templar Liar? :D Esetleg Templar Lair :D
  • ratgab
    Őszintén megvagyok az officer nélkül! Szerintem bárki meg lesz... Igazából az csak egy újabb skin, nem ér külön pénzt!
  • Gary
    Vedd meg a 2010. novemberi GameStart. Abban van aktiváló kód hozzá és egy Templar Liar-hoz is. +1 Templar Liar és a Harlequin, de ezeket kapod a SteelBook-hoz is.
    Meg az Alien vs Predator 2 full játék :Ð
  • CroftManor
    AZ Officert nem lehet szintlépéssel aktiválni. Nekem például boxon a sima változat van meg, ahhoz nem járt, de mikor kijött a da vinci dlc pack, abba már benne volt + a 4 új karakter. De tudtommal a pcs verzió már alapból tartalmazza az összes karaktert.
  • MerlinW
    Nekem a 6000Ft-os Tesco-s van és mindent kaptam hozzá (összes karakter, összes DLC, összes persona).
  • Kongy
    Én úgy tudtam, hogy az Officer csak a CE-hez jár...
  • MerlinW
    Valamikor a 40-50. szint körül kapod meg, nézd meg a progress menüben.
  • cRusa1deR
    Pár hete kezdtem multizni. Jelenleg 23 lvl vagyok.
    Valaki nem tudja hogy lehet az OFFICER persona-t aktiválni?
    Harleqiun és Hellequin már megvan.
  • elitehun
    Nem azért de már rég végigvittem a játékot (főszálat) és mégis volt rá példa hogy megtámadtak
  • MerlinW
    Ööö... elvileg de..
  • uscGhost
    Nemtudom, régen jártam arra de benézek hátha van még, esetleg ha visszamegyek egy korábbi dns-hez úgy nemlehet banditát találni és megtartani ami nálukvan?
  • MerlinW
    Az összes Thief Guild küldetést is megcsináltad? Mert azokban is van egy pár.
  • Atkamon
    Hát akkor már nem jönnek. Akkor jönnek, amikor még a Borgia-k uralják Rómát.
  • uscGhost
    Hát épp ezaz már kijátszottam, levan égetve összes torony és nincs mit csinálni, banditákat akarok ölni
  • Atkamon
    Random jönnek olyankor, amikor még nem égettél le túl sok tornyot, és az utcákon közlekedsz, nem a tetőkön.
  • uscGhost
    Valaki mondja már meg hol találok banditákat, mert néztem yt-on videót és oda mentem, járkátam oda vissza mégse jöttek. HELP!
  • Bucsek
    Igen arra gondoltam :D

sajna nem találok ilyen opciót a játékban :\
  • AXX
    Kösz a választ,kár mert az angol tudásom nem a legjobb.
  • MerlinW
    Nem megoldható a fordítása.
  • AXX
    Azt nem tudjátok hogy a játék magyaritássával miért nem foglalkozik senki,nem lehet vagy csak nincs jelentkező?
  • ratgab
    Úgy érted, hogy Nem teljes képernyős (Ablakos mód.... elgondolkodtam egy pillanatra, hogy milyen Windows módról beszélsz... Szerintem az Windowed mode inkább).

Kérdésre visszatérve miért ne futtathatnád... Esetleg optionsben kikapcsolható a teljes képernyős mód!
  • Bucsek
    Sziasztok, szeretném megkérdezni, hogy lehetséges e az, hogy windows módba futtassam a játékot, láttam a neten valamilyen megoldást, de ahhoz tört játék kell, nekem eredeti van és hát ugye nem működik... alt enter sem, semmi sem... valakinek van ötlete?
  • MerlinW
    Egy próbát megér, ízlés kérdése:) Nekem nagyon átjött, olyan autentikus volt:) Már AC2-őt is olasz szinkronnal játszottam.
  • Gary
    Sajnos(?) nem, de tegyem vissza és toljam úgy is? Biztosan sokat dob rajta... (bogár már a fülben)
    Én a könyv párbeszédeire utaltam a #7618 és a #7620 alatt.
  • MerlinW
    Te is olasz szinkronnal játszottál?:)
  • Gary
    Kösz a linket, csak átfutottam, egyelőre nem kell mindenről tudnom. Úgy is kiderül a többi különbség olvasás közben. A párbeszédeket meg megnézem angolul is, hátha csak a "konvertálás" hibája :Ð
  • elitehun
    Igen, van néhány különbség a játék és a könyv között, ezek le vannak irva ITT
  • Gary
    Kicsit OFF. Nekem is megvan a könyv, még csak pár oldalt olvastam, de egy kicsi kettősség van bennem: A helyszínleírások tetszenek, viszont a párbeszédek... Nem tudom hogyan beszéltek a reneszánsz Itáliában, de a "vettem a lapot" nekem nagyon nem illik bele.
    A másik, hogy a játékban szájon dobják a kővel, a könyvben homlokon. Mire elérnek a dokihoz, Ezio majdnem elájul. A műtét után meg a tetőkön szaladgál (a leírásból úgy tűnik, mintha először tenné) és győz.
    A játékban rendben van, hogy pillanatok alatt regenerálódik ha megissza a gyógyitalt, de itt valószerűtlen. Bár, fogjuk a 17 éves csoda-szervezetére. Pláne, hogy utána még hol/hogyan tölti az éjszaka hátralévő részét! :Ð