Assassin's Creed: Brotherhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
És a ló át fogja ugrani vagy megtorpan? Mert próbáltam lóval de úgy hogy leugrottam róla XD
A te képeden a vaku (gondolom) fölötti rész pont
Viszont, vagy én vagyok béna vagy találtam egy megmászhatatlan hegyet//fennsikot amin van egy láda és egy zászló is. Az antico körzet déli részén van, a szaggatott vonalon belül a nyugati részen. Körüljártam vagy 20-szor de nem lehet felmászni sehol. Van egy törött aquaduct izé de azt meg nem lehet megjavitani és átugrani sem.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Csak mert kéne altair kardja és ahhoz kezdõ assassinokat is kell használni.
Vagy elküldöm õket egyesével nehéz küldetésre, ok.
De ez mit takar és hogy kell kivitelezni?
5 Assassin Recruits signaled within a core memory.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[merlinw.org]
Na ne komolytalankodjunk😊 AMD/NV chipsettes laptopokon minden fut. Egyedül IGP-sekkel lehet gond, ha 2008 elõttiek.
[merlinw.org]
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
Core i3 2.5GHZ
4GB DDR3
Nvidia M315 1GB
Feltettem a laptopomra is a game-t, de valamiért nem indul. Lefut az update aztán nem csinál semmit. Mi lehet a gond?
[merlinw.org]
Üzenetet törölni pedig csak nyomós indokkal szabad a nem saját fórumokban:
"Hozzászólások törlése:
Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minõsíthetetlen hangnem.
Üres hozzászólások, illetve a véletlenül duplán beírt hozzászólások egyike.
Moderátor által törölt hozzászólások visszamásolása.
A kulturált, folyamatos társalgást feltûnõen és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások.
Céltalanul vitát szító hozzászólások.
A szándékosan nagyméretû képek, szövegfájlok indokolatlan felmásolása ami a rendszer mûködését lényegesen lassítja.
A moderálással és szerkesztéssel kapcsolatos véleményeket, észrevételeket kifejezetten az erre a célra létrehozott "Moderátor figyelmébe" topicokba lehet beírni, ellenkezõ esetben törlésre kerülnek.
Bárki személyes adatának (pl. név, munkahely, lakhely, beosztás) engedély nélküli közzététele.
Szándékos flood és reklám esetén.
A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELÕSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük.
Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni. Részletes indoklás nélküli tiltakozásokat nem veszünk figyelembe."
[merlinw.org]
"A repülõ szerkezetet hogy kell már irányítani? .. rá nem jövök.. Írja hoyg a Shift-el és a Space-vel kell mozogni,"
Most ebbõl szerinted mit lehet értelmezni? Azt, hogy a space-el, meg a shift-el akarod a repülõszerkezetet irányítani. Tanulj meg angolul, aztán akkor játszál a játékkal, meg mondd azt, hogy bolond olyanra, aki segíteni akar. Szerencsétlen.
angulul aquaduct, jopar helyen hianyzik belole, es all azokon a helyeken egy architect ember aki kis penzert megcsinalja!
nem mindegyik elerheto rogton a jatek elejen, mert van terulet ami kesobb lesz elerheto.
masik megoldas a ejtoernyo ahogy elottem szoltak. de az is kesobb lesz szal mind1
anti hero
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Ezeket kell felújítani úgy, hogy a víz eljusson az adott helyre, ami meg fogja emelni a vízszintet!
Nem tudom mit értesz aquadetctek alatt..
egy romuluszosnál már kellett ilyet,aztán beszakadt a padló..
De körbenéztem,nincs itt semmi aktivátor vagy valami hasonló..
Vagy csak lépjek a következõ szintre?
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...